29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím vás, chci si koupit nového robota a vybrala jsem si , resp. paní prodavačka mi ho vychválila coby novinku - Kuchyňský robot Eta 0027 90110 (včetně příslušenství 0027 91000) - a podle toho co umí je to klasa. Znáte ho? Nebo doporučíte s čím máte zkušenost?
Jestli se vám někomu chce do příspěvku - budu ráda a děkuji.
Není tady
ahoj, my máme odma tehnle: http://www.topshop.cz/ninja-23609-742-p … &pcs=2 jsme s ním spokojeni, ale záleží jak moc jsi náročná
Není tady
Já mám Bosch a už si to bez něj neumím ani představit, ani ho z linky nesundávám...
Není tady
Není tady
Já měla taky Bosch http://www.nakupka.cz/vyrobek/kuchynsky … m-4655-eu/
byl užasnej, mohla jsem pod něj dát různé misky,jednoduchá údržba. Pak jsem v soutěži vyhrála Moulinex.. http://www.nakupka.cz/vyrobek/kuchynsky … fp-713147/
není špatný, ale ten Bosch byl lepší. Moulinex se dá používat jen s tou jednou mísou,když strouhám brambory na bramborák, teče mi šťáva tou dírou,co je uprostřed mísy, kusy brambor se mi odstředí a propadnou za tím strouhacím nástavcem, protože je tam přes 1cm díra.
navíc se hůř myje
Není tady
Wiki, nedá mi to, abych Ti nepřipsala svou zkušenost - ETA se u nás dědí po generace :-) a nemůžeme na něj dopustit. I mně byla nová verze a teda vůůůbec s ním nekamarádím, resp. nepeču, prostě je to lenoch neposlušná. Ten, co popisuješ Ty, ale vypadá mnohem, mnohem líp :-)
Důkladně se poptej v obchodě, ale jestli Ti ho doporučili... Přeji šťastnou ruku při výběru!
Není tady
Kara napsal(a):
Wiki, nedá mi to, abych Ti nepřipsala svou zkušenost - ETA se u nás dědí po generace :-) a nemůžeme na něj dopustit. I mně byla nová verze a teda vůůůbec s ním nekamarádím, resp. nepeču, prostě je to lenoch neposlušná. Ten, co popisuješ Ty, ale vypadá mnohem, mnohem líp :-)
Důkladně se poptej v obchodě, ale jestli Ti ho doporučili... Přeji šťastnou ruku při výběru!
Taky mám doma starou Etu a nedám na ni dopustit!
Upravil(a) aprill (23. 8. 2010 20:31)
Není tady
Bety napsal(a):
Já mám Bosch a už si to bez něj neumím ani představit, ani ho z linky nesundávám...
Bety, co říkáš tomuhle? Už delší dobu uvažuju o novém robotu a pořád se nemůžu nějak rozhodnout...
Je to něco podobného, co máš Ty? Mohla bys ses na to mrknout a podle svých zkušeností zhodnotit? Je tam akční cena do 28. 8. ...
http://www.mall.cz/roboty/bosch-mum-465 … x-46:ranks
Není tady
mia napsal(a):
Bety napsal(a):
Bety, co říkáš tomuhle? Už delší dobu uvažuju o novém robotu a pořád se nemůžu nějak rozhodnout...
Je to něco podobného, co máš Ty? Mohla bys ses na to mrknout a podle svých zkušeností zhodnotit? Je tam akční cena do 28. 8. ...
tohle je super robot, já ho měla a teď mě mrzí, že jsem ho dala bráchovi. Přečetla sis i ty komentáře pod tím odkazem.
Pod to rameno s metlami jsem mohla dát různé misky, měl hodně nástavců, skvěle mlel ořechy,mrkev..
Není tady
mia napsal(a):
Bety, co říkáš tomuhle?Je tam akční cena do 28. 8. ...
to je on!
Není tady
je vynikající, já na něm i krouhám jablka na zavaření, dělám kynutý těsta, šlehám sníh a šlehačku, strouhám bleskurychle strouhanku a vůbec všechno, dělám na tom veškerá vánoční těsta - než zvážím suroviny na další várku, těsto za cca 3 minuty je hotové na soudržnou drobenku -mírně dohňácnu rukou a jedu dál, začínám světlým přes ořechové do kakaových a než se vzpamatuju, mám plnou chladničku těsta na odležení a pak si zoufám že to musím péct
Upravil(a) Bety (25. 8. 2010 20:31)
Není tady
Bylo mi v prodejně při nákupu řečeno, že tento robot má takovou vychytávku: bod náhlého zlomu, což spočívá v tom, že kdyby ho někdo nehorázně přetížil. tak nespálí motor, ale praskne tam taková umělohmotná pojistka, robot se zastaví - sice musíš pak koupit tu součástku, asi prý za 300, ale zachováš si celý robot. Jinak je možné doobjednávat si k tomu všelijaké příslušenství - mlýnek na tlačené cukroví, nerezovou mísu atd. ale já to mám pořád v základní sestavě tak jak jsem koupila. Mám ho myslím 8 let??? Nevím přesně, pořád jede a je jako nový.
Upravil(a) Bety (25. 8. 2010 20:43)
Není tady
Tak asi půjdu do toho BOSCHe.. teprve teď jsem si všimla, že tady na něj pěje ódy i Lami. Je fajn, že má v příslušenství i mlýnek na maso, ten taky hodně využiju.
Já mám zatím ještě pořád starou ETU, co jsme dostali jako svatební dar, ani nebudu radši říkat, kolik je to roků, a kupodivu pořád funguje a docela dobře. Jenže je taková dost nepraktická, protože se naskládá do takového vysokého komínu a vzhledem k mé nevelké výšce je mi to dost nepohodlné. Tak se snad konečně rozhoupám...
Není tady
Wiki napsal(a):
Prosím vás, chci si koupit nového robota a vybrala jsem si , resp. paní prodavačka mi ho vychválila coby novinku - Kuchyňský robot Eta 0027 90110 (včetně příslušenství 0027 91000) - a podle toho co umí je to klasa. Znáte ho? Nebo doporučíte s čím máte zkušenost?
Jestli se vám někomu chce do příspěvku - budu ráda a děkuji.
Dobrý večer, jmenuji se Daniela a pracuji pro značku ETA již nějaký ten pátek . Ráda Vám odpovim na jakýkoliv dotaz či téma, ktere Vás zajímá a týká se Eta výrobků- zkušenosti, tipy, rady a triky
Na trhu je již nyní modernější typ robota než 027 a to 028 GRTAUS, který je díky své železné konstrukci opravdu již na doživotí. Zdravím
Není tady
Já mám také Etu, Centrino. Příslušenství je docela slušné, přístroj je lehký a dobře skladný, nemůžu si na nic stěžovat, mám ho vždy při ruce.
Není tady
Teď jsem Centrino koupila na Vánoce mamce, máte ho někdo z Vás? Jaké máte zkušenosti? Už jste v tom někdo něco dělal? Já jsem ještě nensatudovala návod........, ale vypadá dobře, uvidíme
Není tady
dadaji napsal(a):
Teď jsem Centrino koupila na Vánoce mamce, máte ho někdo z Vás? Jaké máte zkušenosti? Už jste v tom někdo něco dělal? Já jsem ještě nensatudovala návod........, ale vypadá dobře, uvidíme
Já ho používám hlavně na krouhání zelí do salátu, dělám v něm strouhanku, sekám ořechy, strouhám mrkev a dělám těsto na bramboráky..........občas i šlehám koktejly, je prima, skladný a má široké příslušentsví
Není tady
Já mám kuchyňského robota Thermomix od Vorwerku a jsem s ním moc spokojená - vaří, drtí, váží, mele, míchá, seká... prostě všechno mi teď trvá o polovinu kratší dobu. Jsem ráda, že jsem se nechala kamarádkou "překecat" a dát si ho předvést, doporučuju.
Není tady