Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 8. 2010 14:12

7myska
♥------

nevěra a co dál?

Dobry den všem....tak ha se budu snažit stručne popsat me trapení.to či mi byl manžel nevěrnej uz u první dcerky netušim ,ale pořad psal smsky ženam kdyz sem došla na jednu našel zas jinou,vubec sme se nehadali vše bylo v pohode,pak i pil bil me podala sem rozvod jak došli papiry sem se rozbrečela ani prvniho muze sem tak moooc nemilovala,nakonec sem to stahla a žili sme dal vše vypadalo ok.to byl rok2008....minulej rok v zaří sem zjistila ze cekame miminko moc sme se těšili az pokud manzel si nenasel novou praci pro bar,.zacal zas moc pít,nechodit domu i 5dnu nebyl doma,urazel me,ponizoval,nedaval nam penize na zivobití,psal sms i predemnou,nakonec sem navypisu zjistila ze pise se zenou moc se ktomu nevyjadruje mlčí nebo uteče do baru,snažila jsem se o komunikaco mnohokrat vklidu bohuzel snim to nejde:-((((((((..od listopadu se to tahne,dokonce jeho kamarad mi napsal sms že me manzel podvadi ja to jen tušila,nna silvestra sem byla prvne v zivote sama jelikoz jsem ze slovenska nemam tady nikoho,nejak pred porodem jsem verila naivne ze to skoncilo,ale bohuzel sem se mylila jeho ex milenka mi napsala pravdu ze ked ja rodila doved si ji az k nam domu meli spolu pomer pry ted chodi s jeho kolegom a ceka miminko šikovna to holka v kvetnu spolu ješte byli....uz sem hodne nespala,nejedla,breččela mam obavy ze bude hledat dal a ja nevim duvod,vim jen ze to delal prvni žene,me,udela to zas,tchyne nechce abych se rozvedla kuly detem,dokdy mam čekat neustale se zajima o jine ženy na deti obcas jen koukne a to je vše....uz nejak citim ze me to ranilo tak ze uz z neho nic netaham,ale mam pocit ze stracim to co sem k nemu citila.....nevím či dokazu zit stim ze ci hleda zas dalsi...občas semnou mel pomer pak zas sni to nejde takhle .....do manzelskej poradny bych ho nedostala:-(((((je mi lito že by deti nemeli tatu-rodinu ale dokdy mam takhle žít?????ani se jen nesnaži s detma nekam jit nebo s dcerkou si povidat nechodi snama nikam.........rada si přečtu vaše nazory omlouvam se za pravopis česky se ješte jen snazim:-)))))ted uz mi ta jeho ex pozde píše ze ji je lito ze jsem si neuzila tehu a že mam sním takovou trpelivost hmmm.stale jsem hledala v sobe chybu,ale časem kdyz si spočitam1+1 mi vychazi ze to ma muz v povaze.stejne duvody mela jeho ex manzelka alkohol,doma se jen vyspat a taky kdyz rodila tak jeho milenka byla na potratu a to jsem si nevymyslela to jsem cetla z rozvodu kdyz jsem v roce2006 mela podezreni......
odpovědět

Upravil(a) 7myska (9. 8. 2010 14:55)

Není tady

#2 9. 8. 2010 15:17

solkla
♥♥♥----

Re: nevěra a co dál?

Ahoj Myško!
Tvoje manželství má spoustu daleko větších problémů než nevěru přece. Tvůj muž pije, bije Tě, domů nepříjde kolikrát ani pět dní, dětí si nevšimne a Ty opravdu řešíš nevěru????? Byla bych ráda, že si takovýho psychopata odvede nějaká jiná. Ale to jsem já....
Proč neřešíš jeho chování k Tobě a dětem, pití a násilnické sklony???

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#3 9. 8. 2010 15:24

7myska
♥------

solkla napsal(a):

Ahoj Myško!
Tvoje manželství má spoustu daleko větších problémů než nevěru přece. Tvůj muž pije, bije Tě, domů nepříjde kolikrát ani pět dní, dětí si nevšimne a Ty opravdu řešíš nevěru????? Byla bych ráda, že si takovýho psychopata odvede nějaká jiná. Ale to jsem já....
Proč neřešíš jeho chování k Tobě a dětem, pití a násilnické sklony???

ahoj mas ve všem pravdu,v tom roce 2008 jsem to resila s policii a socialkou.ted v zime mi uz bylo trapne jit na socialku kdyz vedi jake byli problemy a nakonec bum druhe ditko....no verila jsem v rodinu ,tchyne neustale do me hucela jak me miluje a mam se zachovat tak aby sme byli spokojeny pry na me spoleha..neni zla je starostliva ale uz vim ze ma strach ze pride o vnucence jako o jeji vnucku co melv1manzelstvi kazdy vikend bere starsi dcerku na chatu uz mi to vadi mala chce a uz se me prestali i ptat.ja jsem tak vahava a sprominutim blba ze stale cekam ze budeme rodina....par dnu dozadu mi ta exmilenka psala ze jo meli pomer spolu atd tchyne rekla neverim a spoleha ze budem rodina.ale popravde mi veří ze pije dost......pry to bude dobry at cekam ze proste mam se venovat detem a hotovo jde ji jen o deti,a ja mam na vse ostatni koukat a tolerovat?rekla sem ji ze ja se staram ale on neeeeeee taky je tata ja sem mama a tu delam.......ted taky jdu s holkama ven a pak domu stale same vsude sme a mala vidi ze tatinek ji nikam neveme tak jak ja i deti stim zijou....

Upravil(a) 7myska (9. 8. 2010 15:35)

Není tady

#4 9. 8. 2010 19:39

solkla
♥♥♥----

7myska napsal(a):

tchyne neustale do me hucela jak me miluje a mam se zachovat tak aby sme byli spokojeny pry na me spoleha..neni zla je starostliva ale uz vim ze ma strach ze pride o vnucence jako o jeji vnucku co melv1manzelstvi kazdy vikend bere starsi dcerku na chatu uz mi to vadi mala chce a uz se me prestali i ptat.ja jsem tak vahava a sprominutim blba ze stale cekam ze budeme rodina....par dnu dozadu mi ta exmilenka psala ze jo meli pomer spolu atd tchyne rekla neverim a spoleha ze budem rodina.ale popravde mi veří ze pije dost......pry to bude dobry at cekam ze proste mam se venovat detem a hotovo jde ji jen o deti,a ja mam na vse ostatni koukat a tolerovat?rekla sem ji ze ja se staram ale on neeeeeee taky je tata ja sem mama a tu delam.......ted taky jdu s holkama ven a pak domu stale same vsude sme a mala vidi ze tatinek ji nikam neveme tak jak ja i deti stim zijou....

Myško, problémů máš hodně... Trochu mě pobavilo, jak Ti tchyně říkala že Tě miluje. Hele Tvůj život je ve Tvých rukách a jaký si to uděláš takový to máš, určitě to znáš. Nemusíš žít život, který nechceš, no ne? K čemu Ti je takový chlap? A co chceš aby se naučily Tvé dcery o partnerství? No nic, hodně přemýšlej... no

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#5 11. 8. 2010 8:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mysko,
tchýně svého syny nezvládla...a doufá, že ty ho zachráníš a jí tak přestane hryzat svědomí. Víš, ono už dávno neplatí, že ženská zástěra musí přikrýt všechno a tím méně platí, že žena musí všechno zvládnout a vydržet. Je to pěkná hloupost.

Život, který žiješ, patří jen a jen tobě, nenech si ho vzít.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#6 11. 8. 2010 19:01

Fool-pick
♥♥♥♥♥♥-

Pandorroo..prosím co nemžu ti poslat SZ...máš to plný...prosím hjarta

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/shm1ZF8.jpghttp://lb2f.lilypie.com/shm1p2.png

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/sqrfkpi.jpghttp://lbyf.lilypie.com/sqrfp2.png

Není tady

#7 19. 8. 2010 12:52

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

7myska napsal(a):

Dobry den všem....tak ha se budu snažit stručne popsat me trapení.to či mi byl manžel nevěrnej uz u první dcerky netušim ,ale pořad psal smsky ženam kdyz sem došla na jednu našel zas jinou,vubec sme se nehadali vše bylo v pohode,pak i pil bil me podala sem rozvod jak došli papiry sem se rozbrečela ani prvniho muze sem tak moooc nemilovala,nakonec sem to stahla a žili sme dal vše vypadalo ok.to byl rok2008....minulej rok v zaří sem zjistila ze cekame miminko moc sme se těšili az pokud manzel si nenasel novou praci pro bar,.zacal zas moc pít,nechodit domu i 5dnu nebyl doma,urazel me,ponizoval,nedaval nam penize na zivobití,psal sms i predemnou,nakonec sem navypisu zjistila ze pise se zenou moc se ktomu nevyjadruje mlčí nebo uteče do baru,snažila jsem se o komunikaco mnohokrat vklidu bohuzel snim to nejde:-((((((((..od listopadu se to tahne,dokonce jeho kamarad mi napsal sms že me manzel podvadi ja to jen tušila,nna silvestra sem byla prvne v zivote sama jelikoz jsem ze slovenska nemam tady nikoho,nejak pred porodem jsem verila naivne ze to skoncilo,ale bohuzel sem se mylila jeho ex milenka mi napsala pravdu ze ked ja rodila doved si ji az k nam domu meli spolu pomer pry ted chodi s jeho kolegom a ceka miminko šikovna to holka v kvetnu spolu ješte byli....uz sem hodne nespala,nejedla,breččela mam obavy ze bude hledat dal a ja nevim duvod,vim jen ze to delal prvni žene,me,udela to zas,tchyne nechce abych se rozvedla kuly detem,dokdy mam čekat neustale se zajima o jine ženy na deti obcas jen koukne a to je vše....uz nejak citim ze me to ranilo tak ze uz z neho nic netaham,ale mam pocit ze stracim to co sem k nemu citila.....nevím či dokazu zit stim ze ci hleda zas dalsi...občas semnou mel pomer pak zas sni to nejde takhle .....do manzelskej poradny bych ho nedostala:-(((((je mi lito že by deti nemeli tatu-rodinu ale dokdy mam takhle žít?????ani se jen nesnaži s detma nekam jit nebo s dcerkou si povidat nechodi snama nikam.........rada si přečtu vaše nazory omlouvam se za pravopis česky se ješte jen snazim:-)))))ted uz mi ta jeho ex pozde píše ze ji je lito ze jsem si neuzila tehu a že mam sním takovou trpelivost hmmm.stale jsem hledala v sobe chybu,ale časem kdyz si spočitam1+1 mi vychazi ze to ma muz v povaze.stejne duvody mela jeho ex manzelka alkohol,doma se jen vyspat a taky kdyz rodila tak jeho milenka byla na potratu a to jsem si nevymyslela to jsem cetla z rozvodu kdyz jsem v roce2006 mela podezreni......
odpovědět

Prosímtě , kolik je Ti roků?

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí