Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 8. 2010 0:29

Pubert'ačka xP
♥------

(ne)Kamaráád..:(

Ahojky. Mám ted' takový problem s kamarádem, kterého jsem nedvno poznala přes FB. Přidal si mě, protože máme hodně spoolečnych přátel a tak jsme si začli psáát..přišel mi fajn až na to, že je dost na holky..ale to mi bylo jedno, kámoš je kámoš smile) a když už: vždycky je fajn poznat někoho novéého a mít o kámoše vííc..byl v pohodě, hodně jsme si psali, jenže posledníí dobou je na mě doslova hnusný. Byl na dovolené a z dovolené mi psal at si na útery nic neplánuju, že půjdem ven..a já mu řekla že ještě nevím, že je to ještě daleko (mi psal víc jak tyden do předu) ale že si nic nebudu plánovat a že teda půůjdem smile) když jsem mu v pátek psala, řekl, že nemůůže, že jde s někym jinym..ja byla naštvana a pslaa jsem mu, že jsem odmitla venky s kamaradama kvuli něj a on udělá tohle..řekl mi na to jenom ubohé "sorry"..když mě to nějak přešlo, domluvili jsme se na dalšíí den..za dva dny od naší domluvy jsem s eho pět zeptala jestli to plati..řekl mi že nejspíš zase ne..kdyby jsem se nezeptala ani by mi to neřekl, zapomněl by na mě sad( nejhoršíí je, že mi pořád strašně říká jak mě má rád, jak mu na mě záležíí..přitom vůůbec..lidi kteří ho znají mi řekli at se na něho vy*eru..problem je v tom že to nedokažu..ikdybych si ho vymazala zase bych si ho přidala a zase mu napsala..mmám ho prostě strašně ráda..a přitom mi dělá tohle..když mu napíšu že mě mrzí co mi dělá, řekne "promin lásko" píše ty svoje věci jak neumí vymyslet omluvu, odpustím mu to, chvili je fajn a pak to jede zase..nevim nO co mu napsat, aby ho to konečně nakoplo..kapitulation

Není tady

#2 9. 8. 2010 6:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: (ne)Kamaráád..:(

Nepise tohle nahodou moje dcera?
Tak nejak to v posledni dobe proziva i moje dcera.Ona je strasne zamilovana,ale ten kluk do ni zrejme ne tak s ni podle toho cvici.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 9. 8. 2010 12:59

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Nic, hod na něj bobek a řekni , že nemáš čas, nebuď pořád k mání....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 9. 8. 2010 21:10

Pubert'ačka xP
♥------

eremuruss napsal(a):

Nepise tohle nahodou moje dcera?
Tak nejak to v posledni dobe proziva i moje dcera.Ona je strasne zamilovana,ale ten kluk do ni zrejme ne tak s ni podle toho cvici.

ne nepííše smile) mimochodem už je to Ok smile)

Není tady

#5 9. 8. 2010 22:23

Pubert'ačka xP
♥------

PavlaH napsal(a):

Nic, hod na něj bobek a řekni , že nemáš čas, nebuď pořád k mání....

děkuji za radu smile) už jsme to vyřešili..řekla jsem mu svoje a mylsím si, že už si jen tak nedovolíí smile)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí