Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 8. 2010 8:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Vadí ženám, že muži nosí slipy?

Radšej ho mám bez slipov, ale čo už... tongue Občas tie slipy alebo boxerky vydržím, nedá se svítit. A okrem tangáčov dumbom  mi je v zásade fuck, čo má na sebe. stolt

Upravil(a) Selima (10. 8. 2010 8:45)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 14. 4. 2011 2:55

Lamiia
♥------

kp2 napsal(a):

Jsem muž a celkem často nosím slipy. Zhruba před 15-ti lety bylo módní nosit slipy. Dnes je to zase naopak. Já jsem ale u slipů zůstal. Často nosím slipy, někdy boxerky, občas trenky. Slipy nosím proto, že všechno hezky drží pohromadě (na sportování a na delší chození jsou taky výborné). A taky, že kvalitní slipy větrají líp než boxerky (boxerky jsou vlastně slipy s nohavičkou, takže obepínají větší část těla než slipy). Dobře odvádějí pot. Trenýrky se často nepříjemně shrnují. To, že slipy zvyšují teplotu varlat bylo několikrát vědeckými testy spolehlivě vyvráceno (teplotu zvyšují upnuté kalhoty).
Je sice pravda, že slipy vypadají podobně jako kalhotky, ale to snad nevadí? Já se ve slipech cítím pohodlně a budu je nosit i nadále.
Zajímá mně ale názor holek a žen na to, že jejich manžel, partner, přítel, syn... nosí slipy. Jestli Vám to vadí, nebo ne, případně proč.

Vůbec se netrap, je mi 23, tudíž bych řekla mladší generace a můj chlap nosí jedině slipy, přesně kvůli tomu co popisuješ, tím, že vypadají jako kalhotky bych se už vůbec netrápila, toto srovnat mě opravdu nikdy nenapadlo...
Takže ti přeji pohodlné nošení wink

Není tady

#28 12. 12. 2012 12:45

ternach
♥------

Já doufám, že někoho neurazím, mně slipy připadají antisexy, byť nebudu zpochybňovat jejich praktičnost a naopak nepraktičnost trenýrek, které se mi ale líbí nejvíc. Boxerky jsou řekla bych dobrým kompromisem. I když taky hodně záleží na designu. Jestli i boxerky jsou obyč a divně ušité, tak můžou taky vypadat hrozně oblečené. Dobře padnoucí jsou de puta madre . to máme s přítelem vyzkoušené a taky mají super design. Tak to mi přijde sexy.

příspěvek upraven, smazán odkaz

Není tady

#29 8. 4. 2015 20:25

CZmartin
♥------

Já teda slipy nosím, sorry za to, ale mě vyhovují. Mám i boxerky hlavně na spaní, ale na sport a každodenní nošení nosím slipy. Ono je potřeba si najít dobrý materiál, natrefil jsem na bambusové vlákno a nemůžu si ho vynachválit a bohužel to tady prodávají jen na internetu smazáno. Sorry za web stránku, snad to nevadí, že to sem takhle píšu. Když si ale najdete svoji velikost a můžete to i do 3 týdnů vyměnit za tu správnou velikost, tak už pak nebudete chtít měnit. Chápu, že se ale slipy líbit nemusí.

Upravil(a) AndreaP. (8. 4. 2015 21:06)

Není tady

#30 8. 4. 2015 21:06

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Stránka mi teda vadí, a proto jí jako nepovolenou reklamu taky hned mažu a k "dotazu" - upřímně je mi to jedno, ať si každý nosí, co je mu libo smile

Není tady

#31 8. 4. 2015 21:25

Lololita
♥♥-----

líbí se mi na chlapech boxerky nebo trenýrky :-)

Není tady

#32 8. 4. 2015 21:55

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lololita napsal(a):

líbí se mi na chlapech boxerky nebo trenýrky :-)

vadi , ale to je tak vse co s tim muzu delat

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#33 19. 4. 2015 20:23

Hruska01
♥------

mně přijdou slipy dost nesexy, zvlášť bílý slipy! fuj smile

Není tady

#34 20. 4. 2015 10:49

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Mne taky. Slipy, bily, fuj! Boxerky. Jednoznacne. Ale z bavlneneho upletu, zadnou  umelinu.

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#35 20. 4. 2015 10:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Boxerky jsou slipy s nohavičkou. Nelíbí se mi stejně, jako se mi nelíbí slipy.
Líbí se mi hezké trenýrky.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#36 29. 4. 2015 18:54

kulíšek007
♥------

Tak mě se taky klasické slipy moc nelíbí, ale boxerky jsou podle mě docela sexy...

Není tady

#37 19. 5. 2015 6:57

lovejack
♥------

elena007 napsal(a):

Jelikoz jsem uz byla parkrat kolem bloku a tudiz zazila dobu, kdy, kdo nenosil slipy, byl out, slipy me nijak nesokuji. Vpodstate mi to je jedno. Cokoli je chlapovi pohodlne. Mne by se taky nelibilo, kdyby partner zadal, abych nosila ausgerechnet hot pants, kdyz mne nevyhovuji, jen proto, ze jemu se zdaji sexy. Pravda plavky ala slipy bych na svemu muzi rada nevidela, prece jen jsou uz z mody. Na druhou stranu prilis dlouhe a prilis plandave bermudy se mi nelibi taky. Zvlast, kdyz z nich koukaji tenka, nevyvinuta lytka.

http://i00.c.aliimg.com/img/ibank/2015/785/127/2107721587_573758348.jpg
http://i02.c.aliimg.com/img/ibank/2015/585/127/2107721585_573758348.jpg
godlikegodlikegodlikegodlike

Není tady

#38 19. 5. 2015 10:52

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Tak to z obrazku je ponekud extravagantni,ac opravdu “k nakousnuti“ ...
Dobre fakt na plaz, k erorickym hratkam a pod., ... Ale k beznemu noseni asi ne-e...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#39 27. 5. 2015 13:29

Antonka
♥♥-----
Místo: Kyjov

No ale ty fotky vypadají, že to vážně někdo nosí, a to jakože opravdu na pláž?? big_smile big_smile big_smile nebo myslíte, že jsou to ilustrační fotky?...asi jsem staromódní big_smile

Není tady

#40 18. 8. 2015 12:04

jana123stritezska
♥------

Chlap ve slipech vypadá jak ženská sad. Nejsem zastánce.. A tanga nebo ten luxus na obrázku výše, o tom ani nemluvě big_smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí