29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla (skoro rok). Po roce čekání, odpočívání a doufání v zázrak jsem minulý týden vyfasovala Puregon a jdeme do dalšího "kola" IVF. Bohužel ale jsem dostala MS o 4 dny dřív než bylo v plánu a dle mého mi termín OPU (pokud by bylo 11-13 den) vychází do jediných 2 dnů, kdy nemůžu protože kolegové mají dovolenou...Kolikátý den jste měli OPU vy??
Počítám to tu tam a zase zpátky, ale prostě mi to nevychází a vypadá to opět na odklad do září...
Není tady
v obou případech 15.den cyklu, na ET 20.DC .... ono hodně záleží, jak budeš reagovat..... přeju, ať už je tohle poslední pokus, který budeš muset podstoupit....
Není tady
Holky děkuju za odpovědi.
O víkendu jsem obrečela odklad, nepíchla jsem si v neděli první puregon, dnes jsem v práci přeházela co šlo a jediné kam nesmí vyjít OPU je středa...tažte palce prosím
Volala jsem do Car a mám začít píchat dnes..v 8 jdu na to!!
Není tady
Stránky: 1