Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 6. 8. 2010 13:39

cankikris
♥------

Po roku a půl...

Ahoj,
s manželem se snažíme od ledna 2009, kdy jsem otěhotněla a spon.potratila. Můj tehdejší Dr si toho ani nevšiml(nevím jak je to možné), ale potom jsem byla údajně v pořádku.
Cyklus mám od 30-35 pořád stejný a moje nová  Dr. mi zatím nedoporučila to řešit vzhledem k mé mladosti (20) jinak. Komplikuje se to stále víc a víc - 23.7. jsem byla na lapaarce, cystu krvavého charakteru jsem měla na levé straně, ale bolesti na pravé - tam údajně nic nebylo a po zákroku mne bolesti přešly, jenže předevčírem se opět spustily a moje Dr se nepřiklání k nijakému vyšetření.
Mimonko bychom ale opravdu chtěli a tak se chci poradit také jinak než s Dr protože popravdě řečeno, oba nás trápí že po tak dlouhé době zkouvámí ovulace a cyklu se stále nic neděje. Také si myslím, že když něco bolí, tak s příčinou a nevím zda mám změnit gynekologa, nebo jej i přes její názor požádat o patřičná vyšetření. Je mi líto také manžela, když vidím jeho zklamání a tak bych ráda nějaké doporučení, abychom oba věděli na čem jsme.

Není tady

#2 6. 8. 2010 13:51

dinosaurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava
Web

Re: Po roku a půl...

Ahoj, zajdi si k obvodní dr. já měla taky bolesti myslela jsem že je to gyn. původu, protože mám pořád problémy a ono to bylo úplně něco jiného(močové cesty, a při čurání nebolely).

Vítězí jen ten, kdo ve vítězství věří.

Není tady

#3 6. 8. 2010 14:05

cankikris
♥------

Ahoj, děkuji za odpověd. U obvodního lékaře jsem byla jako první moč i krev v pořádku, proto jsem šla znovu na gyn.

Není tady

#4 6. 8. 2010 19:56

sissi
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj
Web

No někdo má bolestivou ovulaci..Ale rok a půl na Tvůj věk, opravdu i já bych něco řešila.
Bolesti můžou být i od endometriozy...tu nevím jestli máš, tipla bych že to byla ona.

http://www.eticker.co.za/tickers/biry3bwt2bsoypzx.png
Tobiášek nar.2.3 52cm 3700g, 18m-89cm 12,7kg tongue 2roky-13.8kg, 16 zoubků

Není tady

#5 7. 8. 2010 8:41

Silvi.100
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

Ahoj také bych zkusila ještě s dr. promluvit a vyžádala si pro začátek alespoň základní vyšetření. Vzhledem k tomu, že Ti při LPSK našli krvavou cystu....i já bych bolesti přisuzovala endometrioze, ale věřím, že Ti jí i s cystou při zákroku odstranili nebo alespoň většinu ložisek. Držím palce!!!

1.-3.IVF sad 4.IVF-11.6. //, HCG 490, ale krvácení a KONEC sad KET: 31.10.12-SP 5.týdnu sad
http://www.ticker.7910.org/as1cOEm0g410000Mzc1ZGp8NjMxOTNkfEVsbGlua3UgbWFtZSBkb21hIA.gifhttp://www.ticker.7910.org/as1cMoE0g410010MTEzfDI1NmR8RWxsaW5jZSBqZQ.gif

Není tady

#6 7. 8. 2010 9:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Silvo cetla jsem tvuj pribeh opravdu sis zazila peklo,ale myslim si,ze se urcite miminka dockas.Pracovala jsem s jednou 25 letou pani,ktera byla vdana asi 5 let a stale se ji nedarilo otehotnet.Byli na ruznych vysetreni jemu zjistili male  procento pohyblivych spermii a ona mela srusty na vajecnicich.Ona byla zoufala tolik si prala mit mimco.
Rozhodli se pro umele oplodneni ,kdyz se to poprve nepovedlo podlehala panice ani na podruhe se to taky nepovedlo.
Mela posledni sanci,kdy to naposledy hradila pojistovna.Tak jsme ji drzeli vsichni palce a na potreti to vyslo.Ona byla moc stastna,sla na rizikove tehotenstvi ,narodil se ji chlapecek.Pak za nama prisla,ze je opet tehotna ,po 6 tydnech otehotnela neplanovane.Doufala,ze otehotnet nemuze.Narodil se ji dalsi kluk.
Dva roky na to se jim narodila holcicka.Vsechny deti ma hyperaktivni opravdu ma co delat.Tohle neni pohadka,ale opravdu jsme nikdo necekali,ze by Blanka mela najednou 3 deti.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 7. 8. 2010 9:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Totez dcera meho bratrance ve svych 13 letech onemocnela mentalni anorexii.Moc si prala detatko,kdyz ji bylo taky asi kolem tech 25 let.Lekar ji na rovinu rekl,ze u ni zadna sance na otehotneni neni,ze se ji kvuli anorexii nestacili vyvynout vajecniky ma je jako by scvrkle.
Presto se ji podarilo otehotnet ma holcicku.Lekar kroutil hlavou,ze tohle je opravdu zazrak.
Takze i zazraky se deji.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 7. 8. 2010 12:10

cankikris
♥------

Děkuji za vaše rady, k Dr se vydám opět hned v pondělí a uvidím co se dá dělat.
Sylvi, při laparce mivyčistili údajně všechno co jsem tam měla, ptala  jsem se Dr co mě operovala, jestli mi tam nenechali něco na doléčení antibiotiky. Pověděla mi že právě proto že jsem ješt neměla děti mi odstranili všechno, i ta nejmenší ložiska.
Každopádně chci mít za sebou vyšetření a vědět co se děje. Vzhledem k tomu že k dětem jsem měla vždy kladný vztah a nedokážu si přestavit že bych jako žena neměla tu starost a radost s dětmi jsem přemýšlela o umělém oplodnění, popřípadě adopci, kdybychom nemohli mít. Tak jsem sama zvědavá jak to dopadne:)

Není tady

#9 9. 8. 2010 13:47

stvorlistok
♥♥♥♥♥♥-

cankikris... a este mozu to byt creva... ja osobne mam teraz tento problem, mala som hodne zenskych problemov.. a vzdy som to prisudzovala gyn. veciam.. jeden gynekolog ma kontroloval mesiac co mesiac a nikdy nic nenasiel a povedal ze to mozu robit aj creva tie bolesti..a ejhle zda sa ze naozaj je to tak... a teraz sa mi to zacalo zhorsovat a mam tu bodavu bolest v pravo v navaznosti na jedlo roll skus este tento obor...

http://lpmf.lilypie.com/sKAcp1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí