29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Rodit sice mám až v prosinci, a chápu, že v současnosti, kdy je zas maminek plno, nemůžu očekávat zrovna komfort samostatného pokoje a poklidné péče sestřiček v 6nedělí, ale přesto by mě zajímaly vaše zkušenosti s porodnicemi v Brně, popř. Blansku - přístup personálu, vybavení pokojů pro porod, pak péče v 6nedělí, vedení ke kojení..
Díky :-)
Není tady
Su trubka, jasně, porodnice je v BOSKOVICÍCH :-)
Tak prosím reference na Boskovice :-)
Není tady
Osobní zkušenost nemám, ale boskovickou porodnici si holky hodně chválí. Když se jednou podaří a budu mít bezproblémové těhu, šla bych tam. Zatím mám zkušenost jen z jejich oddělení gynekologie a je to takové domácí a na nemocnici až neuvěřitelně milé, byla jsem příjemně překvapená....
Není tady
V Boskovicich rodila pred dvaceti lety mamka a byla nadsena. Kamaradka pred dvema lety tamtez odchazela s brekem, s tim, ze asi zalezi na tom, jakou vychytate sluzbu. Ja tam byla hospitalizovana pred dvema mesici na gyn. odd. a neumim si predstavit, ze bych v takovem prostredi mela privest na svet dite. Otresny a arogantni personal, mela jsem teda stesti..
..nebyt jedine hodne sestricky..
Hodne zalezi na tom, jake doktory clovek zrovna potka..
Upravil(a) Kara (3. 5. 2013 13:05)
Není tady
No tak po několika letech aktualizace - v Boskovicích jsem rodila holčičky (císařem) a nevím... Na jednu stranu mě tam úžasně pohlídala moje teta, která tam pracuje, měla jsem zdravotní problémy a ona dohlídla na to, aby se všechno vyšetřilo a vyléčilo zavčas (transfuze, ultrazvuky, infuze atd.). Personál se ke mě určitě taky choval líp než kdybych tam nebyla "se známostí" a i tohle jejich "milejší" chování mě docela dostávalo. Některé sestřičky byly úžasné a jiné mě fakt rozbrečely (hormony po porodu za to můžou jen částečně). Na novorozeneckém se některé sestřičky chovaly, jako bych byla neschopná a nesvéprávná, že jsem hned po CS nebyla schopná tandemově kojit dvojčata...pak tam zas byla jedna úžasná, která o své vůli do mých holek cpala mlíko, aby se konečně najedly, i když už měla padla a čekal tam na ni manžel i syn...takže prostě, záleží, na koho narazíte, fakt. Celkově ale:
- je to menší porodnice, takže mnohem míň anonymní prostředí
- na sále i v gyn. ambulanci personál fakt profi
- na novorozeneckém, jak jsem psala, jak kdo
Není tady
Stránky: 1