21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám sex ráda. Mám ráda i společnou masturbaci s přítelem. Vím (a sama to tak také mám), e i kdy má člověk pravidelný sex, má potřebu masturbace. A potud to není nic divného. Ale v poslední době mi "vadí", e vím (sem tam slyím či omylem přistihnu), kdy partner masturbuje. Máme lonici hned vedle pokoje, kde je stůl s počítačem a zdi jsou tenké Kdyz jdu z loznice, tak pritel ani nema dostatek casu to zamaskovat
Take poznam, kdy pritel ceka, az si pujdu lehnout, aby si mohl pustit neco na televizi a ja to pak slysim pres zed.
Nevadi mi ten samotny fakt, ze masturbuje, ale ja sama chci mit onanii jako "tajnou a soukromou" zalezitost a rada bych, aby to tak bylo i naopak. A kdy to tak po sobě čtu, tak řeením je asi rychlejí usínání ))
Tedy já kdy mám pravidelný sex, tak takovou potřebu nemám . Ale musím přiznat, e tohle by mě taky tvalo, ale asi jsem divná ...
Není tady
Jiskro, píe, jakou TY chce mít onanii. Budi Ti to přáno, ale nemůe přece nikoho nutit, aby chtěl to samé. Onanie je intimní věc a ikdy někdy probíhá i vzájemně, neznamená to, e člověk nemůe mít potřebu, udělat si ji někdy prostě jen sám sobě.
Myslím, e to moc sleduje a proívá.
Nech ho být. Pokud je jinak ve v pohodě, nevidím v tom ádný problém. Tak, jako má člověk někdy chu, zalést si někam chvíli sám třeba s knihou, tak je to i z onanií. Prostě, soukromá intimní chvilka. Tam mu to dopřej.
Není tady
Já osobně mám masturbaci také spí jako tajnou a soukromou záleitost, ale slyela jsem, e chlapi masturbují dokonce i ve skupinkách a vůbec jim to nevadí :-)))
A můj přítel se tím také nijak netají, take mi to nepříjde jako nic nenormálního a jestli ti tak moc vadí ho při tom poslouchat, tak mu to jednodue řekni.
Není tady
Tobě vadí, e přítel masturbuje nebo to, e ho při tom slyí?
Podle mě jí vadí, e masturbuje a v té chvíli ji k tomu nepotřebuje
Není tady
A nechce on tě třeba svým hlasovým projevem přilákat a zpříjemnit si tu chvilku ve dvou?
Kdy člověk chce, můe být u onanije naprosto nehlučný, take si myslím, to co potvurkapodivna
Není tady
Jiskricko, myslim, ze te chapu. Pokud neni masturbace zrovna soucasti spolecnych hratek, a pritel ma potrebu zrovna se uspokojit sam, mel by se snazit, aby to delal diskretne. Jinak se me to svym zpusobem dotyka. Ne to, ze me zrovna nepotrebuje (to je pochopitlene, ja taky obcas masturbuju, soubezne s plnym partenrskym sexualnim zivotem), ale protoze mi proste vadi to poslouchat nebo videt. Zni to paradoxne, ale jakoby mi vadi, ze jemu nevadi, ze o tom vim. ;-D (Uz to vidim, jak se do me pustite, ze jsem netolerantni! ;-)) Ac jsem jinak v sexualnich vecech dost otevrena, tohle je jine. Ja kdyz tajne masturbuju a pritel je pobliz, take se snazim, aby si toho nevsiml, nevzbudil se ap. (Pokud to tedy neni zamerne, ze to chceme oba delat spolecne.) Nevim, jak bliz ten pocit vysvetlit, ja vlastne tento problem neprozivam, pritel masturbuje tajne a samotnemu mu bylo neprijemne, kdyz jsem ho nahodou prekvapila, ale chapu, ze opacna situace by mi vadila.
Proste Jiskricko, zkus si s nim promluvit, jiste te pochopi. :-)
Není tady
i tak to můe být jak říká Nety
tak ho zkus někdy převapit a a ho zase přistihne tak prostě přidej :-)))
Není tady
Nety napsal(a):
Třeba ho rajcuje právě vědomí, e ho slyí.
No jo, ale evidentne to nerajcuje jiskricku, pokud teda nejde otevrene o spolecnou aktivitu... :-)
Není tady
No, ji to určitě nerajcuje. Ale to pak je velmi snadné - říct mu to, třeba to celou věc vyřeí nejsnáze.
Není tady
Řekla bych,e masturbuje kadý.Ale zajímalo by mě,proč se na masturbaci dívá jinak mu a jinak ena.Můj mu mi říká,e je straně vzruující představa kdyby přiel domů a viděl by mě jak masturbuji.A já kdybych přila domů a viděla ho při tom,tak bych určitě vzruená nebyla,spí bych zeílela vzteky.Proč to tak je?Přitom vím, e to dělá a nevadí mi to,ale vidět to nemusím.
Není tady
No, tak to já zase při představě, e takhle uvidím přítele a jeho výraz při tom, mně by to docela vzruovalo Půjdu dnes domů po pičkách, třeba ho čapnu a připojím se
Není tady
Jo jo, Nety musí za kadou cenu okovat
Ono je asi nepříjemné vidět, e si ten dotyčný v danou chvíli vystačí sám
Taky nechápu, proč se dotyčná nepřidá, kdy ho vidí (slyí) onanovat. To já bych se rozhodně přidal
Není tady
Nety,má asi pravdu-lepí je se připojit,ne se vztekat a bude pohodička
Není tady
A co překvapit větou : miláčku, nepotřebuje s něčím pomoct?
KALIK napsal(a):
Jo jo, Nety musí za kadou cenu okovat
Ono je asi nepříjemné vidět, e si ten dotyčný v danou chvíli vystačí sám
Taky nechápu, proč se dotyčná nepřidá, kdy ho vidí (slyí) onanovat. To já bych se rozhodně přidal
Nepříjemné vidět, e se uspokojuje sám? No, já nevím, mně docela dělá radost, kdy si pán vzpomene na sex se mnou a protoe tam zrovna nejsem, tak si to udělá. já bych se na to klidně koukala A vlastně, a´t si při tom myslí na co a na koho chce, kdy se ty mylenky nepromítají na plátno v obýváku, vem to ďas /to bych se asi divila, kdyby tam byla jiná herečka/
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
A co překvapit větou : miláčku, nepotřebuje s něčím pomoct?
Jistě , skvělý nápad
Není tady
No jo, jene jestli si to ten její dělá proto, e má prostě chu si to udělat sám, tak tím asi nic moc nevyřeí, ne? Vdy spolu jinak normálně sexují, jak jsem vyrozumněla, take kdyby měl chu na sex, tak si ji rovnou řekne. Taky se přikláním k názoru, e nejlepí by bylo si s partnerem o tom promluvit.
Nevím, kdo psal příspěvek, e masturbaci bere jinak mu a jinak ena. Mě osobně, kdybych přítele přitom "náhodou" přistihla by to rozhodně nevadilo, moná by mě to i vzruovalo. Jo, vlastně ta představa mě docela vzruuje ... Asi jsem divná
Zuzka S napsal(a):
Nety,má asi pravdu-lepí je se připojit,ne se vztekat
a bude pohodička
Není tady
k tomuhle tématu bych jen dodal e si myslím e je to v sexu opravdu hodně kdy si to dokáe partner udělat před partnerkou a naopak a druhý se dívá a pak přidá :-))
někdy si to zkuzte kdo na to máte :-)) odvahu či partnera :-)))
Není tady
Vaku, má pravdu. Měla jsem i dlouholeté partnery a nikdy jsem nebyla schopná to udělat, ikdy vím, e by je to vzruovalo. Moná to byl stud, moná, e jsem měla pocit, e se to jaksi ode mne očekává, tak jsem takové věci nikdy nedělala. Se svým současným partnerem asi po měsíci jsme byli oba schopni poprvé v ivotě se uspokojit sami před druhým partnerem, prostě je to i o celkovém " propojení" dvou osob.
No tak to můj manel je po*n posedlý a bych řekla nemocný. Sama se na to také ráda podívám, ale v klidu třeba večer nebo kdy jsem sama doma nebo spolu s manelem. Ale on se na to dívá a při tom onanuje kadou chvilku, kdy je v obývacím pokoji sám, a je to dopoledne nebo přes oběd. Kdy náhodou příjdu do pokoje neví co dřív, jestli natahovat slipy nebo přepínat program. A straně dělá, jako e nic a k tomu jetě řekne, to je hrozné co se v tom Iráku děje. Mluvila jsem s ním, jestli si to nechce nechat na jindy a ne kdy je barák plný lidí, vdy i děti tam několikrát přily za stejné situace. Vdy zapírá, ale to není pravda, co to povídá. Stydí se za to, ale jeho chtíč je u neovladatelný. Začínám z něho mít zvlátní pocit.
Taána2 napsal(a):
A straně dělá, jako e nic a k tomu jetě řekne, to je hrozné co se v tom Iráku děje.
Musím si aj ja niekedy naladi tú irackú stanicu.