29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásný letní den!! (..ale jak pro koho )
Je mi 13 a po prázdninách půjdu do 8 třídy..už půl roku v naši třídě me spolužáci odstrkují a nechcou se se mnou bavit..je to hlavně jednou holkou, která se najeddou stala šéfkou celé třídy a podařilo se jíí všechny spiknout proti mě..vymýšlí si, že jí dělám různe věcy, že ji ubližuju atd. a oni ji to všichni žerou a jsou na mě zlíí taky, protože si mylsí, že ona je prostě nej a že kdyby se na ni vybodli, byla by taková zlá i na ně a proto jsou radši na její straně..už jsme to spolu tolikrát řešily, řešily sme to i s učitelkou, řešila jsem to s mamčou...nepomohlo nic..a tak jsme všichni doufali, že to snad jednou "vyšumí" ale trvá to už pů roku, možná i víc a ony jsou pořád takové..a co je nejhorší, zatahujou ddo toho kluky, kteří taky maji takovy respekt z té holky! jednou se ji jedna holka zeptala, proč to vlastně dělá..řekla ji: "baví mě to.!"... už fakt nevím co dál, pořád jenom brečím, celé prázdniny jenom přemyšlim nad tim, co budu dělat až bude 1. září..jsem strašně zoufaláá :'-(
Není tady
.....řešily sme to i s učitelkou, řešila jsem to s mamčou...nepomohlo nic..a tak jsme všichni doufali, že to snad jednou "vyšumí" ....
Tadleta věta je myšlena zcela vážně? Pokud je to tak, jak popisuješ, jsou zde náznaky šikany, a tyto je učitelka povinna řešit. Neexistuje sdělení...snad to jednou vyšumí. Rovněž moc nechápu přístup rodičů, sama mám děti a nějak si neumím představit, že by mi doma brečely a já to nijak neřešila .... já nevím, tady mi to celé nějak nehraje. Mluví o tom s Tebou aspoň rodiče? Není možnost přejít do jiné třídy?
Jinak koukám, že jsi stejné vlákno založila i na psychologické, takže vzhledem k tomu, že toto je duplicitní téma, jako takové ho uzavírám, v diskuzi pokračuj na psychologickém fóru.
Není tady