18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Bell, díky za přivítání.
Né v 15tt, ale u ve 12+6tt. No já byla v Brně - Veveří. To je docela známá klinika, oni jsou na NT screeningy machři - teda aspoň tady Vysočina + Morava. Byla jsem té straně překvapená, ale doktorka to řekla s takovou jistotou ... asi by mi netvrdila něco, co není pravda, nebo by aspoň řekla, a to nebereme váně.
Holkám z mého okolí to v tomto tt také u na NT v Brně řekli ....
Není tady
Dadul, mně to taky řekli na Veveří u na NT+, tzn. ve 13.týdnu. Ale jen holčičku, tam to bylo asi nezpochybnitelné, páč doktor to ze sebe vysypal asi tak 10 vteřin poté, co najel ultrazvukem na tu nai berunku. Broučka chlapečka prohlíel mnohem dýl a pak řekl, e si není jistý, tak nám to raději říkat nebude. Na Veveří jsou fakt dobří, mají tam pičkový utz a doktor Vlaín je kapacita.
Upravil(a) Cipisek79 (8. 11. 2010 18:11)
Není tady
Ahojky
Dadulo vítej
Co se týká určení pohlaví na NT,jetě bych to asi nebrala moc váně Já byla tedy na konci 12tt, na genetice tady v Plzni, kde je super ultrazvuk a sice nám tedy Dr.řekl, e to vidí spí na holčičku, ale e je jetě moc brzy, take a to zase nebereme tak váně . V tom 12-13tt jetě není ani klasicky vidět pindík u kluka, ale prý pohlaví ji v tomto týdnu napoví postavení takové kostičky na genitálním výčnělku. I nám to tam na tom UTZ ukazoval, e kdy je ta kostička vodorovně s tělem mímíse, tak to spí bývá holka a kdy je v úhlu (a kolmo), tak to bývá kluk. Ale spolehnout, e se na to jetě fakt nedá Doufám, e jsem to správně popsala
Mvkoty, asi by to chtělo nový chlívek, zde ji máme prokecáno přes 1000 příspěvků, take na nás za chvilku někdo vlítne Jo a moc se mi líbí tvoje plzeňské nářečí Se tu pak cítím jako doma A jakpa vám dopadl dnes ultrazvuk??
Není tady
Ahojky holčiny:-)
omlouvám se e jsem se včera neukázla, ale nejak mi zlobil net a nemohla jsem se připojit:-(
Pet moc děkuji za pochvalu:-) to ví ila jsem v Plzni přes pět let a tak mi mluva zůstala:-) Není to jetě tak dlouho co jsem se vrátila do Prahy a tak občas ze mě muík ílí kdy třeba dělám voouchy a nebo chci nastevřít okno:lol:
Chlívek udělám hned teď a to máme v cajku. Snad se mi tam povede hezky přesunout celá nástěnka. Jinak dodatečně vítám naí dalí těhulku a moc moc gratuluji.
Tak těhulky moje Nový chlívek CHAT: Jarňata 2011 č.2 je nae dalí pokračování
Není tady