6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tutule kouknu se tam a pojedu kolem:-) ale mám obavy e asi budu muset hodně hledat. Mám toti malý obvod, ale velké koíčky:-( Tak doufám, e seenu. Normálně mám 75D a teď u budu muset sehnat větí minimálně o číslo, ne- li dvě take mazec. No snad se mi to povede. S malým mi jí sháněla mami a dalo jí to taky dost práce.
Tak mi drte palce a se mi to povede.
Pro dneek dobrou noc a krásný víkend
Upravil(a) mvkoty (6. 11. 2010 0:09)
Není tady
Nazdar holky,
téééda, vy jste ponocovaly. Já byla včera úplně grogy, den blbec. Lítání po doktorech, málem jsem sebou sekla v lékárně - stála jsem ve frontě a přede mnou jeden děda s asi tisícem léků, čekala jsem asi 15 min. ve vydýchaném vzduchu, bylo mi vedro, najednou tma před očima, mdlo, třes, obličej zelený, no fakt pár vteřin před omdlením. Tak jsem si musela sednout, magistry kolem mě lítaly, jedna otvírala okno, druhá nesla vodu, no kino. Natěstí to pak odeznělo a já mohla normálně fungovat, ale nepříjemné to teda bylo. Odpo jsem byla na ultrazvuku, páč jsem dva dny necítila miminko nalevo, tak mi Mudr.doporučil utz, tak jsem čekala na manela, a přijde z práce a frčeli jsme 20 km na utz. Tam jsme čekali dvě hoďky ( zrovna rodily dvě maminky, doktorka, co měla slubu, byla na roztrhání ), ale díky bohu je ve v pořádku. Obě miminečka jsou čilá, mrskají se, celkem nechápu, proč napravo cítím boxování a nalevo skoro nic. Večer jsme dorazili domů a já byla naprosto psychicky vyčerpaná. Fakt hrozný den. Mimochodem, jak jsme čekali v nemocnici na tu doktorku, tak jsem kolem sebe pozorovala ty funící maminy s obrovskýma břichama chystající se kadou chvíli porodit a cvikalo mi z toho u zadku . Jsem si asi poprvé uvědomila realitu, e za pár měsíců mě to taky čeká.
Těhu podprdy, tak to je kapitola sama pro sebe. Já mám jednu zamluvenou v obchodě ( mám obr výhodu, e v obchodě s prádlem prodává moje mamča ), ale je mi zle z té ceny, stojí toti sedm kil !!! Sedí mi dobře a je tam i přídavné zapínání, take kdy se mi zvětí objem, v pohodě mi bude. Je bez kostic, pruná, fakt pohodlná. Ale horí je, e budu potřebovat jetě aspoň jednu, lépe dvě. A to teda musím za kadou cenu sehnat levnějí. Něco tam mají tak kolem tří stovek, co je krásná cena, ale velká čísla, tak řeknu mamce, a mi objedná mení. Je to těké nakupovat dopředu, kdy člověk neví, jak moc se mu ty prsa jetě zvětí. Mvkoty, v tomto obchodě by ses vyřádila, mají velký výběr a hodně podprsenek ve velkých číslech. Zrovna v úterý jsem se dívala na jednu kojící ( nádhernou růovou ), ale bylo to 80E, co bych si mohla nasadit tak maximálně na hlavu a bylo by to akorát . Přes net bych měla strach objenávat, já musím podprsenku vdycky zkusit.
Co dnes podnikáte ? Manel musel neplánovaně do práce, tak jsem zase sama. K obědu bude pečené kuře s bramborama a mrkvový salát a odpo určo prochajda.
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Zrovna v úterý jsem se dívala na jednu kojící ( nádhernou růovou ), ale bylo to 80E, co bych si mohla nasadit tak maximálně na hlavu a bylo by to akorát
Tak díky já mám normálně 80F dokáe si představit, jak bude vypadat moje kojenecká podprda??? To bude takové malé stanové městečko
Není tady
Ahoj baby!
Ja som bola včera tie grogy, ale dneska je mi fajn. Čaká ma ete varenie, pranie, vysávanie, trochu upratovanie. Ale nechávam si to vetko na neskorie, lebo ako mvkoty mám tie muíčka po nočnej, iiel spa a pred chvížou, ete stihol pokŕmi sliepky, opravi DVD prehrávač a celý týdeň sa ani moc nevyspal, lebo varoval po nočných s Viky. Nakoniec s ňou budem musie ís v pondelok k doktorke. Od nedele má teploty, ale len také nízke 37,0-37,8, tak som myslela, e to vyleí, ale vôbec sa to nezmenilo, ete aj znova začala sopli, aj keď jej to u ustávalo. Tak neviem, kto s ňou bude varova budúci týdeň. Ete aj v kole idú tak rýchlo, musím chodi pre úlohy kadý deň, aby toho nemala moc naraz.
Spodné prádlo vôbec nerieim. Viem, e niekde mám po prvom tehotenstve jednu podprdu, čo sa dá hore odopína a bolo to aj tak nepraktické, viac sa mi osvedčila normálna bavlnená podprda bez kostíc, z ktorej som len vytiahla "nástroj" spodom. A stačilo mi to, lebo som mala mlieko len 5 týdňov. Podobné podprdy mi asi pred polrokom doniesol brácho so vagrovou, asi 10 ks, to sú e portové, ale vlastne tie sa na to hodia. On to niekde dostal a vagrovej to bolo vežké, ja sa do toho zmestím akurát a myslím, e to zvládnem obliec, aj keď budem ma plné prsia mlieka. Ete si musím kúpi tie prsné vloky a vyskúa, či mi to aj s tým nebude tesné. Nohavičky tie nerieim, viem, e niektoré som s Viky ku koncu tehotenstva neobliekla, ale toho bolo minimum.
Není tady
Ahoj holky!
Koukám, e řeíte prádlo a jména .
Prádlo neřeím, s největí pravděpodobností nebudu zase kojit. U K. jsem byla nachystaná, hned druhý den jsem si nasadila stany, čekala na pověstné nalití a tvrdnutí kozen - a nic. Pak něco teda teklo, ale byla to taková bída . No jo, no. A těch nervů kolem. Zlatá BEBA...
Jména jsme měli vybraná u toho naeho nepovedeného těhu v listopadu 08, take letos se jen opráila a seznala stále pouitelná. Budeme mít Jonáka a holčička by byla Laurinka. Ale ta se nekoná .
U Krytůfka jsme měli holčičí jméno Klára. Moc se mi líbí, ale je to s ní horí s výslovností. Náhodou to jméno vybrala i moje kamarádka, mají jetě starí holčičku (4 roky), a ta s tím má chudák takové problémy, e to nakonec vyřeila tak, e jí bude říkat Zuzanko, to e se jí říká dobře .
Krypí mě zase pobavil ve středu. Mimísek kopal a já mu dala ručičku na břicho, jestli to cítí. A Krytůfek k pupíku přistrčil i nos a spokojeně konstatoval, e cítí .
Tak nám Jonáek "voní" u v břie!
A já bych měla jít vařit. Zatím pa.
Není tady
medulka napsal(a):
Krypí mě zase pobavil ve středu. Mimísek kopal a já mu dala ručičku na břicho, jestli to cítí. A Krytůfek k pupíku přistrčil i nos a spokojeně konstatoval, e cítí .
Tak nám Jonáek "voní" u v břie!
A já bych měla jít vařit. Zatím pa.
Zlaté! Neviem, či som to u sem raz aj nepísala, mne sa zase páčilo, keď Viky načala brumíka, rozlomila na polky, jednu mi darovala a nahla sa mi k bruchu so slovami "posielam ti brumíííkaaa!!"
Není tady
bellatrix napsal(a):
Viky načala brumíka, rozlomila na polky, jednu mi darovala a nahla sa mi k bruchu so slovami "posielam ti brumíííkaaa!!"
To je taky super!
Jsem zvědavá, jak se budou chovat, a si ty malé uplakánky dovezeme domů ...
NO, kadopádně je super, jak u teď se sourozencem počítají. Krypí třeba teď u oběda docela blbnul, tak mu říkám, e zlobí, a on hned - Kdo? Jonáek?
Není tady
ÁÁÁÁ ja sa idem dneska zblázni!!!!! Ja neviem, čo to mám dneska za debilnú náladu! Rozčužuje ma snáď vetko, pritom ma nikto a nič nevytočilo. Asi mi u hrabe, e som celý víkend zavretá doma medzi hrncami, vysávačom, pračkou a nemocnou Viky. Ete aj ten debilný notebook v kuse vrčí, asi mu niečo odchádza. Kupodivu Viky je super, aj keď nej u by to malo viacej liez na mozog, celý týdeň len v posteli. Dneska som ju normálne hodila do teplákov, nech si behá po dome. Leala celý týdeň a aj tak prd z toho. Teplotu má stále. Ideme akurát dobehnú kolu, tak sa vytočím asi ete viacej, lebo má toho kopec na písanie a ona sa málokedy na úlohy sústredí. Ja by som si tak strane rada vyloila na verande nohy, zapálila cigu a dala dva deci bieleho!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj holky!
U nás je tak hnusně , prí a je zima, zamračeno, tma, celý den svítíme, no hrůza, jak jsme se namlsali za poslední krásné listopadové dny, tak ted je to fakt ílený
U asi cítím nějaké první známky pohybů...nejdřív jsem si říkala, co to je to krundání a pak jsem si uvědomila, e mám zaznamenáno i s Kikou, e to začalo právě takhle, já si pamatovala u jenom to ukání...a mám to zhruba ve stejném období , tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube.
To je kouzelné, jak ti sourozenci ty miminka v bříku vnímají, Kika ani jeden den nevynechá, e by se mi nepodívala do pupíku na miminko, nebo miminko objímá, chová, pusinkuje nebo poslouchá , ale stejně se obávám, e a mimčo vyleze, e se árlení nevyhneme...
Bell, vak tu dvojku vína si klidně dej a uvidí, e se Viky brzy uzdraví a bude líp!
Není tady
Ahojky těhulky,
tak u nás je taky hnusně to je děs. Včera jsme s Michálkem dělali jetě nějakou výzdobu v pokoji:-) nalepili na zeď pár plakátů a vymysleli co namalujeme nad postel. Tak přítí víkend kdy bude michálek doma cudeme malovat Pata a Mata a králíky z klobouku. Jsem docela ráda, e si nevymyslel Spidermana nebo Bleska z Aut. To bych asi nezvládla.
Včera jsem ho nechala večer koukat na Transformers a teď jsem zjistli, e je dávají znovu . Ta nova u neví co by opakovala. Místo toho aby pustila ddětem o víkendu pohádky tak dopoledne opakuje co lo týden předtím o víkendu odpoledne. Je vidět e asi dochází korunky.
Zítra nás čeká velký UTZ tak jsem zvědavá co nám poví:-) Muík kdy to stihne z práce tak půjde s námi:-) Michálek bude na treninku tak to máme krásně spočítané, e nám to vyjde akorát. Já se tak těím, e Píďalku zase uvidím:-)
No nic, jdu trochu zpacifikovat malého a pomalu připravit věci do koly a něco k večeři.
Není tady
Ahojky maminy,
jak se máte při pondělním dopoledni:-)
Copa máte v plánu na dnení den? Já toho mám dneska nějak víc.
Rozhodla jsem se, e dneska udělám kuřecí řízky. Po obědě musím pro prcka do koly a na trenink. Ne skončí trenink tak jdu na KO. Pak pro prcka a rychle domů.
Do toho mi dneska přila z práce výpověď, jsem se musela smát. Paní účetní nějak nedolo, e jsem na neschopence:-) Tak jsem na to zvědavá co si jetě vymyslí:-) Tak jsem dostala odpověď od paní účetní a ta prý o ničem neví, jen prý vystavila dokumenty, které chtěla vedoucí prodejny. To by lo, já nastoupila na neschopenku a druhý den nastaly změny ve vedení. Ale paní vedoucí asi nezná zákoník práce:-) Je to bude jetě veselo u se na to těím. Sice jsem teď jetě ve zkuební době, ale ta mi končí ve středu, take to u nestihnou dát mi výpověď. Ne e bych byla kodolibá, ale lidská hloupost mě občas pobaví:-)
Večer napíu jak jsme dopadly na KO, dneska s námi jde prvně i tatínek, tak snad se malá ukáe hezky v celé kráse:-) kdy jdeme na velký UTZ a budeme tam déle ne normálně:-)
Holky on se tak moc těí, přijde mi e asi i víc ne já. Úplně ho vidím jak jí tady piplá a čochní. Ta bude rozmazlená u to vidím:-)
Jen doufám, e tady večer některá budete, si tady píu sama:-(
Upravil(a) mvkoty (8. 11. 2010 11:17)
Není tady
to je pěkné, e se tak těí, ten můj taky... pořád nás hladí - dokud to má 2v1 tak je to jednoduí
Taky se moc těím na UTZ, u aby to bylo... jinak jsem tuhle měla dojem, e cítím cosi jako pohyby - ale nakonec to byly zase jen střevní pochody... no uvidíme - je to takovej malej lenoch...
Jo a včera se u nás seel babinec - babi, moje máti, tchyně, ségra a zkouely na mě nějaký ty triky s prstýnkem - vyli nám dva kluci , tak jsem zvědavá, protoe mi vichni říkají, e to bude holka...
Není tady
Nazdar holky,
tak dneska je teda super hnusně. Od rána prí a prí, navíc u nás od sedmi od rána nela elektrika, tak jsem tady seděla/leela potichu a potmě , fakt paráda, ani číst se nedalo v tom eru. V obchodě zavřeno, zásoby doly, můj dnení oběd byl rohlík s vysočinou a makový závin .
Včera jsem la spát a v půl jedné v noci, si nedovedete představit, co prcci v noci dělali. Malý mě lehce kopal noičkama, kdeto malá, tak ta asi dělala salta a přemety. Úplně mi nadskakovala noční koile . Je to srandovní.
Mvkoty, drím pěsti na utz !
Ditu, kde jsi ? Jsi ty i miminko v pořádku ???
Není tady
Ahoj děvčátka, můu se k Vám přidat ???
Čekáme pozdní jarňátko ... TP 5.5.2010, jsem v 15tt.
Není tady
Ahoj Dadul, to ví, e se můe přidat. Napi nám něco o sobě, a Tě můe Mvkoty připíchnout mezi nás na nástěnku na první straně.
Není tady
Take ....
ročník 76, doma dcerka nar. 07/2007, toto je 3. těhu, to druhé ve 11tt nedopadlo (ZT). Jsem v 15tt, TP 5.5.2011 ...
Cipísku, dvojčátka čeká po IVF ???
Není tady
Jojo, po čtvrtém IVF a je to páreček .
Ty u ví, co čekáte ? Nám na NT+ řekli akorát pohlaví holčičky, druhým prckem si doktor nebyl jistý, to nám odtajnil a při velkém UTZ ( to u jsem tam toho camprdlíka viděla i já ).
Abych nezapomněla, moc gratuluji k těhotenství !
Není tady
Dadulko, ráda tě na BB vidím, super e těhu vydrelo a koukám e u jsi 15tt...no paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A 5.5 je narozená moje babí, jen rok 1929 !!
Není tady
Daduuu, veliká gratulace Dlouho jsem tě tu neviděla!
I ostatním přeji a je ve OK a brzo se dočkáte miminek!
Není tady
Cipi, děkuju, gratuluju takté Tobě ....IVF je mazec, e ???
Ná prcek je taky umělinka - zadařilo se při 2.IVF .... pohlaví víme na 90% ... já tomu nemůu uvěřit, e se nám to splnilo a budeme mít opět holčičku ... no ikdyby dorostl pinďík tak je to jedno, hlavně a je to zdravé jako řípa
Není tady
Mazec je slabé slovo . Ale vechno se dá vydret, kdy to nakonec vede k vytouenému cíli .
Na 90% holčička můe být nakonec klíďo i chlapeček, aby ses pak na velkém UTZ nedivila, e jí tam fakt dorostl camprdlík . Ale má úplnou pravdu, hlavně, a jsou miminka v pořádku. Mně bylo - a to nekecám - pohlaví dětí úúúplně jedno, hlavně zdravíčko !
A první holčička je přirozeně nebo z prvního IVF ?
Upravil(a) Cipisek79 (8. 11. 2010 15:36)
Není tady
Ahoj holky!
Dadu vítám a gratuluju! Jakto e u ví pohlaví??? Já se nemůu dočkat, a se to dozvím, teda doufám, e to na velkém půjde vidět, e bude mimčo spolupracovat...
No a co já jsem slyela, tak 90% holčičky, bývají více ne 100% , prý jak dr najdou holčičku, u se větinou nepletou, je to sice k neuvěření, ale je to tak...Ovem vyjímky potvrzují pravidlo e
U nás je taky hnusně, já jsem pověsila prádlo, poklidila hračky, Kika to dycky roznese vude po obýváku a dopíjím čaj s citronem a medem, nějak na mě přila rýma a jdu si na chvíli lehnout...snad mě Kika aspon do půl 5 nechá...
Není tady
Holky děkuju
No pohlaví nám řekli u na NT. Mana říkal, e tam vidí pinďoura a já na něj před mudr, neblázni, tam není jetě vidět nic, e jo paní doktorko a ona, ale jo, pohlaví vám řeknu. Koukala jsem jako blázen. Ona to říkala s takovou jistotou, e jako ten hrbolek u jistě nikam neporoste. Jen já říkám, e je to na 90% ... pro jistotu, kdyby náhodou
Jinak prvorozená dcerka je nakonec přirozeně, ale po dvouletém snaení ... jo jmenuje se Anetka.
Není tady
hhanca napsal(a):
Daduuu, veliká gratulace Dlouho jsem tě tu neviděla!
I ostatním přeji a je ve OK a brzo se dočkáte miminek!
Hani, moc děkuju, já jsem tu taky dlouho nebyla ... ví jak, člověk se to a bál říct nahlas aby se něco neposr.... No ale teď po screenningu jsem daleko klidnějí.
A u je z Tebe oficiální snailka ????
Není tady
Vitaj dadula! To je teda sila, e vám u v 15. týdni povedali pohlavie. Ja som bola naposledy na utz tie v 15.tom, ale môj doktor má asi ten utz skôr, ako keď televízor nemá signál, on sa len zasmial, e na to je ete skoro, pýta sa na pohlavie. P.S. Ja som sa nepýtala a zabila by som ho, keby to videl a povedal, to bola so mnou svokra a ona sa pýtala. Ja ale nechcem, aby to ktokožvek vedel, čo čakáme. Mono ani ja to nechcem vedie a do pôrodu.... A nad menami u ste premýžali?
Mvkoty, ako si dnes dopadla?
Na ditu som u aj ja myslela, e sa dlho neozvala. Dúfam, e sú obe v poriadku.
Ja som dnes ila s Viky k lekárke, vyfasovali sme ATB a za týdeň na kontrolu. Potom som ju nechala u muovej babky, letela do roboty a zajtra a pozajtra si beriem dovolenku. Potom má svokra 2 dni dovolenky, potom je víkend a potom si zoberiem paragraf, keď pôjdeme na kontrolu. Aspoň to lepenie varovania mi odpadne, keď budem na materskej....
Není tady