6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nae těhulky:
Dadulka
34let, třetí těhu,
druhé ve 11tt nedopadlo (ZT)
doma Anetka 3roky
bude to holčička
TP 5.5.2011
Medulka
32let, druhé těhu
snaení od září 2008,
Bude to chlapeček
bude se jmenovat Jonáek.
Zuzanka007
30 let, tehu druhe
bez snaení
TP 2.5.2011
mvkoty
27let, doma Michálek 6,5rok
snaení nesnaení :-) //objeveny 9.7. TP zatím 15.3.2011
jmena Viktoria/ Oliver
Tutule
28let,dcera Kristinka 2 roky
nyní snaení, povedlo se 3. měsíc, v srpnu jsem nala //
TP: zatím 24.4.2011
jména asi Davídek/Karolinka
Cipísek79
31let, první těhu,
zadařilo a po jedenácti letech, po 4. IVF
TP dle UTZ 8.3.2011.
Dita.L
35let, 4.dítko
30 dni po vyndani dany nasla //
TP dle PM 26.2.2011
bellatrix
27let, doma Viktória 7let
druhé těhu náhodné,
TP 17.3.2011
Viktor/Júlia
LenkaB
26let, druhé těhu
snaení cca rok a čtvrt,
TP mám 19.4.2011
Aneka/ ?
Holčička
29 let, 1. těhu
zadařilo se po 4 měsících po první konzultaci v CAR
(PCOS, vysoká hladina testosteronu
TP dle UTZ 4.4.2011
Pet
věk 31 let, druhé těhu
doma Dominik 2 roky,
snaení 5.měsíců,
TP: 11.5.2011
Ashanty
29let, první těhu,
první měsíc (ádný snaení)
termín 29.4.2011
jména zatím Jakub/Laura
bohuel ve 12tt. přestalo bít
Upravil(a) mvkoty (9. 11. 2010 9:01)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Cizinko moc moc děkujeme a doufám, e se brzy rozrosteme stejně jako zimňátka:-)
Isabel vítám tě a drím palečky a se brzy objeví //
Mvkoty diky za drzeni palecku My se teda jeste nesnazime, bohuzel jsem byla v kvetnu na revizi, takze nechavam telo odpocivat, tak asi Jarnatka nestihnu, ale kazdopadne mi to udelalo radost, ze uz se zakladaji, protoze aspon vidim jak pekne to moje cekani utika
Není tady
Isabel napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Isabel vítám tě a drím palečky a se brzy objeví //Mvkoty diky za drzeni palecku My se teda jeste nesnazime, bohuzel jsem byla v kvetnu na revizi, takze nechavam telo odpocivat, tak asi Jarnatka nestihnu, ale kazdopadne mi to udelalo radost, ze uz se zakladaji, protoze aspon vidim jak pekne to moje cekani utika
To mi mrzí :-( Tak hezky zregeneruj tělíčko a potom jde samo............já jsem otěhotněla tak rychle, e jsem to ani nečekala........ono to uteče a za chvilku u tady bude dalí chlívek:-)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Isabel napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Isabel vítám tě a drím palečky a se brzy objeví //Mvkoty diky za drzeni palecku My se teda jeste nesnazime, bohuzel jsem byla v kvetnu na revizi, takze nechavam telo odpocivat, tak asi Jarnatka nestihnu, ale kazdopadne mi to udelalo radost, ze uz se zakladaji, protoze aspon vidim jak pekne to moje cekani utika
To mi mrzí :-( Tak hezky zregeneruj tělíčko a potom jde samo............já jsem otěhotněla tak rychle, e jsem to ani nečekala........ono to uteče a za chvilku u tady bude dalí chlívek:-)
No doufam, ze se mi to podari stejne tak rychle jako Tobe Tak preji at je vse tak jak ma a mimisek je zdravy a krasne roste
Se tesim kolik se vas tu vyloupne
Není tady
Ahojky holky, páni ten čas letí, před chvilkou objevuji já své // a teď u jsem 4 týdny po porodu a tyd jsou u Jarňátka 2011. Moc moc vám vem přeji, a je vás tu co nejvíce a a jste vechny zdravé a celá těhotenství v naprosté pohodičce a porody brnkačky . MMCH dopite si před hlavní název tématu CHAT a číslo, a vám to moderátorky nezavřou . Krásný pozdní večer
Není tady
No ony zas moderátorky a takové čarodějnice nejsou Přeju vem jarňátkům krásná a bezproblémová těhotenství a dovolila jsem si tedy upravit název na CHAT
Není tady
Kuku, muzu jednou nohou do klubu?
Není tady
Jéé, jarňátka :-)) přeju moc těstí a spoustu těhulek !! :-))
Není tady
Ronja napsal(a):
No ony zas moderátorky a takové čarodějnice nejsou Přeju vem jarňátkům krásná a bezproblémová těhotenství a dovolila jsem si tedy upravit název na CHAT
Ahojky Ronjo moc děkuji za úpravu:-)
Dito to ví e můe budeme rády, čím víc nás tady bude tím lépe:-)
Antalis mocinky děkujeme:supr:
Není tady
Ronja napsal(a):
Vak já vím, e nejste čarodějnice . Jen jsem chtěla upozornit. Děkuji
Není tady
Gratuluju vem holkám s //.....Sluni, Ledí....a tobě MVkoty taky !!
Upravil(a) misha88 (5. 8. 2010 9:57)
Není tady
No páni,jarňátka 2011 to ani není moný jak to uteklo připadne mi to jako chvilička,kdy jsem se nahlásila do jarňat 2010 a u mi tady řádí skoro čtyř měsíční miminko .Take vám přeju a je vás tady víc a víc a vem bezproblémové těhotenství,pak rychlý a bezbolestný porod a zdravá miminka ve finále
Není tady
Zdravím vás z Jarňátek 2010 Přeji vem pohodová a krásně proitá těhu a zdravě se vyvíjející mimísky
Není tady
Jéééé teda toto uteklo , jsem také z jarňátek 2010 a také nostalgicky vzpomínám na ten krásný pocit, kdy jsem minulé léto objevila na testu //
Jarňátka přeji vám bezproblémová těhotenství a hlavně na konci zdravá miminka
Není tady
mvkoty napsal(a):
Moc děkuji za uvítání a přáníčka, také doufám, e tady nebudu dlouho sama a přidá se dalí těhulka
jsem si to umela vybrat TP porodu podle ms mam na 26.2. a podle dnesniho ultrazvuku na 3.3. Dyt ja jsem vlastne bezdomovec Tak jsem zvedava, jestli budu delat zimnatum brzdu a nebo jestli mi budou vsecky jarnata zavidet
Není tady
mvkoty, tak ty patris do zimnat.... jestli jsem dobre pochopila, tak holky to pocitaji na sezony, ne na mesice
Není tady
mv: tak doufam, ze tu nakonec nezustanes sama jen s prejicimi
Taky preju vsem jarnatum stastny prubeh a zdrava miminka
Není tady
DITO..VETSINOU SE JEDE BREZEN DUBEN KVETEN JARO!! unor jeste zima a červen uz leto...
Upravil(a) misha88 (4. 8. 2010 21:16)
Není tady
mvkoty, oni u holky s // jsou..jen se jeste trochu bojej:)
Upravil(a) misha88 (4. 8. 2010 21:17)
Není tady