6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AHabibi napsal(a):
Nech tomu (jí) čas a nech ivot plynout přirozenou cestou. Ono se to "vyvrbí". Ona se teď trápí. Pomoci ji můe svým klidem, laskavostí a rovnováhou. Nic neře. Třeba to jednou ocení a "vrátí se" k tobě zralejí o bolestnou zkuenost, e zahrávat si s ohněm se nevyplácí.
A pro tebe - kadá závislost je nesprávně. I v lásce je lepí zlatá střední, ale vyaduje to sebekázeň. Jinak se dostává v emocích do závratných výin a hlubokých propastí. To dává zabrat a okrádá o energii.
Kadý z nás má svá přání a plánuje krásnou budoucnost, ale ivot často změní co jsme chtěli mít a nám nezbývá, ne přijmout tyto změny i kdy nechceme, bráníme se, taktizujeme, ale není to nic platné.
Přeji vám astné pokračování, spokojené a věrné souití.
Ad vytučněné- to je to , co na mě z moonových příspěvků dýchá... Já si snad ani nemyslím, e svou enu tak miluje. Je na ní závislý. A nějak moc na moje pojetí světa.. A asi i na jeho "přijatelné pojetí jsoucna".. Protoe kdyby v tom, v čem ije byl spokojený tak by nehledal cestu ven.
Není tady
Moonwalk, po přečtení pokračování love story, mi dovol říci, e se ti nedivím, es mezi dvěma mlýnskými kameny, jinak řečeno, es hovězí.
Aby mě zdejí kolemstojící nenapadly typicky kuchyňskými předměty, tak jsem vyhledal jak původní, tak několikrát přečetl i to pokračování.
Bude se divit, ale plně chápu tvou situaci, a chování Tebe, Tvé eny, ale i dalích účastníků. Dá se jednodue říci, veobecné Shakespeártovo drama, na domácí půdě. Tak nějak mi to potvrdilo jedno moudro, e kdy ena miluje, mosty pálí, mu vdy ví, kde má svou jeskyni. To jen na okraj, protoe eny mají lásku v emocích, mui jen v citech. Pokud mu lásku k eně (té jediné) dostanou a na emoční úroveň, pak ena nikdy nepotřebuje hledat si milence a vlastně má svého mue, manela a otce společných dětí za věčného a jedinečného MILENCE. Bohuel ena si málokdy pustí svého mue tak daleko, aby jeho LÁSKA se mu dostala do emočního energetického pole. Ono také jedna věc, kdy ena miluje, pak je upnuta jen k objektu svého vzplanutí a okolí jí nezajímá, (je hluchá slepá k okolí) tvůj úlet jí v daném okamiku vůbec nezajímal. Bohuel jej můe pouít (asi i udělala) a oheň váchně opadne/nul.
Chlapče, chlapče (i kdy cítím, e nejsi kluk do krátkých kalhot ), myslí si, e láska je o četnosti horizontálního poloh a směných pohybů? Promiň, pak dámy od červené lucerny jsou ty, které mají nejvíc lásky .
Oba jste v té lovestory udělali plno chyb, omylů a přehmatů. Moná ty jsi se víc poučil a vnímá minulost jasněji a hledá poučení a cestu z kola ven. (Tím nechci v ádném případě říci, e bez milované eny). Bohuel a ke tvé smůle, Tvá ena zatím nikoli. Ta stále jetě (ani si to připoutí pod vlivem emočního pole) má milence a manela. Má svým způsobem ve, má plno energie od tebe, která jí naplňuje, ale něco se jí od tebe nedostává a to dostává od milence, od toho Romea, co ti proti tvé radosti stojí na tvé a její cestě k Vaí spokojenosti.
Ví tvé chování (změna identity) čtení mailů atd., jí tak nějak napovědělo, e tvá láska není jen k ní a současně, e pokud byla, tak jí dusila (viz zmínka o svobodě). Láska a hlavně vztah je o svobodě, co asi nebylo. (Neboj i já, a větina zdejích lidiček to měla úplně stejně, ne-li jetě hůř).
Ví Moonwalk, nikdo neví, jak jste to měli po těch 20 let doma, to ví jen a jen ty a tvá ena. Přitom oba máte svou cestu a v jednom okamiku se ty vae cesty staly společnou dálnicí. Dalo by se psát moc o tomto mnohoúhelníku o tom kdo a co. Přitom to budou jen a jen rady. Bohuel pomoci si musí sám, ale to neznamená, e ti já či jiní nemohou dáti nějakou informaci, jak v daném okamiku věc uchopit, či kudy bys mohl začít tu horu slézat. Snad první radu bych teď dal, zkus odstoupit od veho a pozorovat. Staň se jen pouhým pozorovatelem, bo něco ti někde uniklo a můe být rozhodující pro budoucí vztah a manévry v něm. Nech si současně dostatečný prostor od tvé eny, pro tvůj osobní manévr v okamiku, kdy ena sama bude manévrovat. Na straně jedné stůj taky blízko, aby neupadla, ale současně tak daleko, aby neměla břeh hned vedle dlaně a nemohla se hned odrazit k dalímu manévru svého ivota, aby musela aspoň chvilku přemýlet o dalím kroku. Jak jsem napsal, zatím má ve a můe si vybírat a brát plnýma hrstma od Vás obou.
Není tady
Ano jsem závislý na své eně. Je to asi vechno způsobeno dětstvím a dospíváním. To je tak téma pro psychologa :-), nebudu to rozebírat , ale vím proč tomu tak je.
Ale ta závislot pomaličku odeznívá. Pomohlo tomu, e jí nechal a tak nějak jí zklidnil a já z té houpačky nahoru a dolů dostávám do průměrnosti. Je to tak asi správné. Já jsem ale tvořivý člověk, který nerad nechává věci plynout kolem sebe bez monosti interakce, proto ty pokusy o zasahování do dění apod.
Vím, e máte pravdu v tom, e čas ukáe a e nemám nic řeit, je to jediná správná cesta, kterou momentálně vidím, ale jak říkám, není to můj způsob ivota sedět s rukama v klíně a poklidně sledovat svět.
Oba dva jsme se o sobě dozvěděli mnoho věcí jak pěkných tak negativních, myslím, e pomalu se snaíme znovu nalézt cestu jeden k druhému. Včera mi řekla, "já vím, e mi skoro nic nevěří co ti říkám, ale nevadími to, protoe vím, e se za to můu sama"..Je to straně moc pravdivé a straně moc bolestivé. Tam uvnitř je prostě něco co se zlomilo a hrozně moc těko se to rovná, ale já věřím kdy chtějí oba tak ta zlomenina můe srůst a být jetě pevnějí ne před tím. Zatím jsme na dobré cestě. Saím se mírnit svoje nároky na ni a sám nedělat nic co by ji nějak ranilo nebo urazilo. Čas ukáe...to je asi ve co k tomu se dá říct, ijeme dál, ivot se nám hodně obohatil a zpestřil po 20 letech společného souití, máme plány a cíle, kterých bychom chtěli spolu dostáhnout a to je si myslím dobře vytýčená cesta. zítra začíná kolní rok a ten nám dá určitě zabrat. Tak napnout vechny plachty a vzhůru do rozbouřených moří kolní výuky :-)...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Moonwalk, po přečtení pokračování love story, mi dovol říci, e se ti nedivím, es mezi dvěma mlýnskými kameny, jinak řečeno, es hovězí.
Dík za hezký postřeh
Ale u nemá milence, ten jí odkopnul do dáli a ona prozřela a zjistila e jsem ho měl přečteného dřív ne ona. měl krásná slovíčka, hezky si ji obmotal kolem prstu, ale chtěl jí jenom pro jedno. Pro ukrácení krátké chvíle kdy jezdil na sluební cesty do stejného města kde měl firemní partnery. Říkal jsem jí to hned, ale stále říkala ne on je jiný,klidný dává mi pocit e jsem královna atd...Znala ho jenom z té krásné poloviny, tak jak milenci se nechávají poznat. Vechny starosti nechali oba doma kdy byli spolu a nic neřeili proto jim bylo fajn. Je to ta svoboda, to co dělá lásku láskou, ale není to ivot. Do ivota patří obě strany mince. Jak to bude dál? Ona je královna pohárů, tedy ena která nikdy z vlastní vůle rozhodnutí neudělá a jenom se nechává unáet rozhodnutím jiných. Byla taková vdy a bude taková i nadále. Je to její osobnost. Na jednu stranu je lehce manipulovatelná, na druhou stranu velmi silný vzor pro druhé. Těko to vysvětlit, ale v práci se stala vzorem pro své chování pro ostatní. Není ovce a dokáe se ozvat kdy se jí něco nelíbí. Za svými názory si stojí, ale velmi velmi těko je dokáe prosazovat. Chybí ji ta odvaha udělat ten krok do neznáma. To co já jsem u několikrát učinil a s odstupem času vydím e to bylo buď správné nebo patné rozhodnutí, ale bylo to něco co bylo nutné udělat pro posun kupředu.
Není tady
To je jak z komunistické agitky - ji prozřela, jak jí ta imperialistická s.vině zneuívala, a teď přímo hleď ku světlým zítřkům. Jetě těstí, e Ty jsi jí to celou dobu říkal!
Myslím, e téměř kadý z nás při zjitění nevěry měl chu očernit milence/milenku svému partnerovi - je to taková útočná obrana. A celkem předvídatelná. Ale pokud by za mnou "legální" partner po ukončení mého "bokového" vztahu přiel a řekl mi - vidí, já Ti to celou dobu říkal a Ty jsi teď konečně prozřela - pravděpodobně bych se nejdřív pozvracela a pak si zbalila kufry.
Není tady
Moonwalk, dva postřehy.
Myslím, e se plete.
Hned tady: Vím, e máte pravdu v tom, e čas ukáe a e nemám nic řeit, je to jediná správná cesta, kterou momentálně vidím, ale jak říkám, není to můj způsob ivota sedět s rukama v klíně a poklidně sledovat svět. Naopak ty musí pracovat a řeit sebe SÁM sebe a v sobě. Jinak se časem dostanete tam odkud teď odcházíte.
A druhý poznatek: je lehce manipulovatelná, současně vzorem pro jiné. To příteli nejde. Jistě v lásce je to jiné v práci také, ale věř, e pořád jsou to spojené nádoby, take a tak moc nepřijímám tento názor.
Není tady
Říkal jsem jí to hned... Znala ho jenom z té krásné poloviny...
Mno... milence či milenky si pořizujeme převáně proto, e nám davají "něco navíc", něco, co nám chybí.
A nedovedu si dost dobře představit oficiálního partnera, který by říkal "ano, miláčku, má pravdu, ten tvůj milenec je úasný, skvělý a nechce tě jen pro to jedno..."
Hele - proč ji "odkopnul"?
Upravil(a) helena (31. 8. 2010 9:46)
Není tady
Proč jí odkopnul?
Oficialní info, tedy to co mi sama řekla. e se mu to rozleelo v hlavě a e si uvědomil, e ubliuje svojí a její rodině a e to tak u nechce. (dost dlouho po roce :-))
Neoficiální info? Nevím, moné doměnky. Moná moje ena začla tlačit na pilu, nebo mu jeho ena na to přila, protoe dodrovali jakýsi nepsaný status, e se můe psát jenom kdy není doma. Take víkendy si psát nemohli. Co sem o něm věděl. Tak měl prý celkem harmonickou rodinu, dvě děti, nový dům, vedl firmu a byl za vodou (tedy finančně), jezdil v A6, neustále u moře s rodinou nebo přáteli, potápěl se s aqualungem. Asi takový nudící se podnikatel :-), stále na chatu.
Není tady
moonwalk napsal(a):
Proč jí odkopnul?
Oficialní info, tedy to co mi sama řekla. e se mu to rozleelo v hlavě a e si uvědomil, e ubliuje svojí a její rodině a e to tak u nechce. (dost dlouho po roce :-))
Neoficiální info? Nevím, moné doměnky. Moná moje ena začla tlačit na pilu, nebo mu jeho ena na to přila, protoe dodrovali jakýsi nepsaný status, e se můe psát jenom kdy není doma. Take víkendy si psát nemohli. Co sem o něm věděl. Tak měl prý celkem harmonickou rodinu, dvě děti, nový dům, vedl firmu a byl za vodou (tedy finančně), jezdil v A6, neustále u moře s rodinou nebo přáteli, potápěl se s aqualungem. Asi takový nudící se podnikatel :-), stále na chatu.
No příteli, myslím si, ale úplně něco jiného o manipulovatelnosti a silném vzoru u tvé eny. Ten chlapec okouzlil tím co doma neměla. Ale to ví jen ona a její due.
Není tady
Moonwalku, a si to rozebírá z kterékoliv strany, stejně to z Tvého psaní vypadá tak, e Tvoje paní s Tebou jen přeívá. A to je dlouhodobě k ničemu.
Ono je toti úplně jedno, jak ije ten podnikatel. Důleité je, proč se Tvoje paní odvrátila od Tebe. A roční vztah není ádné zahrávání si s ohněm. To u je normální, regulérní zamilovanost a pomyslné hození přes palubu svého partnera - tedy Tebe. A proč to udělala - to víte jen vy dva. Milence bych vůbec nepitvala.
A nejsem si jistá, jestli se bude v dalích letech cítit dobře, kdy bude vědět, e se k Tobě "vrátila" jen z nouze.
Není tady
Take "Proč jí odkopnul?" neví (a neví to moná ani tvoje ena).
Takový ty kecy o neubliování jsou jen sladká poleva hořký pilulky, aby se líp polykala. Moná ho jen docela jednodue přestala bavit, i bez tlačení na pilu nebo proláknutí doma - po roce je to tak akorát. Bohuel (pro tebe) nenechala ona jeho dřív. To bys měl teď doma namísto "odkopnutý chudinky" babu srící sebevědomím.
Není tady
helena napsal(a):
Takový ty kecy o neubliování jsou jen sladká poleva hořký pilulky, aby se líp polykala. Moná ho jen docela jednodue přestala bavit, i bez tlačení na pilu nebo proláknutí doma - po roce je to tak akorát. Bohuel (pro tebe) nenechala ona jeho dřív. To bys měl teď doma namísto "odkopnutý chudinky" babu srící sebevědomím.
Ale Helí, nestra pána jedovatou babící )))))))))))))))))
Přiznám se, e zatím jsem ádnou babu srící sebevědomím nepotkal, a e u hledám hodně dlouho.
Není tady
Tercila napsal(a):
Moonwalku, a si to rozebírá z kterékoliv strany, stejně to z Tvého psaní vypadá tak, e Tvoje paní s Tebou jen přeívá. A to je dlouhodobě k ničemu.
Ono je toti úplně jedno, jak ije ten podnikatel. Důleité je, proč se Tvoje paní odvrátila od Tebe. A roční vztah není ádné zahrávání si s ohněm. To u je normální, regulérní zamilovanost a pomyslné hození přes palubu svého partnera - tedy Tebe. A proč to udělala - to víte jen vy dva. Milence bych vůbec nepitvala.
A nejsem si jistá, jestli se bude v dalích letech cítit dobře, kdy bude vědět, e se k Tobě "vrátila" jen z nouze.
Ono Terci jak se to říká o tom holubovi a vrabci? Asi oba rádi vrabce, ne pořádné holoubě.
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Takový ty kecy o neubliování jsou jen sladká poleva hořký pilulky, aby se líp polykala. Moná ho jen docela jednodue přestala bavit, i bez tlačení na pilu nebo proláknutí doma - po roce je to tak akorát. Bohuel (pro tebe) nenechala ona jeho dřív. To bys měl teď doma namísto "odkopnutý chudinky" babu srící sebevědomím.Ale Helí, nestra pána jedovatou babící )))))))))))))))))
Přiznám se, e zatím jsem ádnou babu srící sebevědomím nepotkal, a e u hledám hodně dlouho.
Asi pri tebe sria niečím iným , ale to neznamená, e to sebavedomie NEMAJÚ.
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Takový ty kecy o neubliování jsou jen sladká poleva hořký pilulky, aby se líp polykala. Moná ho jen docela jednodue přestala bavit, i bez tlačení na pilu nebo proláknutí doma - po roce je to tak akorát. Bohuel (pro tebe) nenechala ona jeho dřív. To bys měl teď doma namísto "odkopnutý chudinky" babu srící sebevědomím.Ale Helí, nestra pána jedovatou babící )))))))))))))))))
Přiznám se, e zatím jsem ádnou babu srící sebevědomím nepotkal, a e u hledám hodně dlouho.Asi pri tebe sria niečím iným , ale to neznamená, e to sebavedomie NEMAJÚ.
Tak ono bez sebevědomí to nejde ít. To netvrdím, ale tak jak jsem napsal
Není tady
Pisatel:Přiznám se, e zatím jsem ádnou babu srící sebevědomím nepotkal, a e u hledám hodně dlouho.
Selima: Asi pri tebe sria niečím iným , ale to neznamená, e to sebavedomie NEMAJÚ.
Kdo ví, kde hledá, viď...
Není tady
Teda Pistaeli, to fakt dokáe jenom ty - z baby sebevědomím srící "jedovatou babici". Kdes to u mě přečtl, prosím tebe?
PS - K čemu ty hledá sebevědomou babu? U si sám nestačí?
Není tady
helena napsal(a):
Teda Pistaeli, to fakt dokáe jenom ty http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png - z baby sebevědomím srící "jedovatou babici". Kdes to u mě přečtl, prosím tebe?
PS - K čemu ty hledá sebevědomou babu? U si sám nestačí? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale helí, e by něco o potrefené huse....?
Tak ono sám si vařím, sám si peru sám si (i to ) tak občas na hraní, nějakou enskou taky rád Tak nějak v duchu slov pana Wericha, "Člověku samému dobře jest, člověku samotnému smutno jest". A pak nestvořil vá eny pro mue pro potěchu?
Není tady
Jaká husa? Nato potrefená? Jedovatá babice je tvůj výraz, Pisateli, tak ho necpi mně - pokud teda jedovatá babice a baba srící sebevědomím není pro tebe jedna a tá....
občas na hraní, nějakou enskou taky rád
OK, tomu rozumím... ale proč v tom případě hledá sebevědomou??? S takovou si moc nepohraje
Není tady
helena napsal(a):
Jaká husa? Nato potrefená? Jedovatá babice je tvůj výraz, Pisateli, tak ho necpi mně http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif - pokud teda jedovatá babice a baba srící sebevědomím není pro tebe jedna a tá.... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
občas na hraní, nějakou enskou taky rád
OK, tomu rozumím... ale proč v tom případě hledá sebevědomou??? S takovou si moc nepohraje http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jak se nám čertí čertice Ano Helí má pravdu jet to můj výraz, ale nenesu odpovědnost za to, e je patně pouívá
A copak musej bej enský jen jako zvířátka na hraní? Snad má mu mít právo na dobrého a rovnoceného partnera a ne jen na přívěek ke klíčům?, či kolem krku , či bankovnímu účtu (viz debata na právním )
Není tady