6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
moonwalk:..já nejsem astný ani v této chvíli být astný nemůu, ale o mě u v totmo příběhu nejde...
Hmmm, kdyby Ti o sebe lo, mohl by sis dávno ít i lépe
Není tady
Dával jsem jí okatě najevo e mám milenku a vdy jsme se kvůli tomu zhádali.
Kdyby mi manel dával okatě najevo, e má milenku, dala bych mu okatě najevo, e mu ji přeji - protoe u by mi na něm nezáleelo . Zamilování bych pochopit dokázala, ale naschvály bych přehlíela těko. Jako člověk a partner by u mě klesl hodně hluboko. Neříká se podobnému jednání "zastydlá puberta"?
Mně není jasné, proč jste se "kvůli tomu zhádali". Ten důvod hádky si nějak neumím představit (v případě, e manelka se ráda věnuje svému milenci). Hádku vyvolala ona? Nebo kdo? A proč vlastně? A hádku o čem?
Moone, v manelčině prosazování milence a přitom setrvání doma, v zajetých kolejích, bych asi (aspoň na první pohled) viděla jenom vyčůranost, nic jiného.
Ale to je skoro jedno, stejně to musí být mezi vámi straný vztah. Nezávidím...
Není tady
manelka pocítí E NA NÍ NEJSI NIJAK ZÁVISLEJ (HLAVNĚ CITOVĚ) a dělá si co chce - má ji na háku
Hmmm - tohle se mi zdá jako těko proveditelná věc - moná s tím psychologem, ale stejně nejdřív musí moonwalk CHTÍT. A nezdá se mi, e by chtěl. Vidím ho jako člověka, kterej se stylizoval do role "oběti" a z nějakýho (jen jemu známýho důvodu) si v ní libuje.
Není tady
mě by zajímalo, jestli by moonwalk chtěl enskou, která by se chovala jako on. jestli by si ji dokázal váit, kdyby se takhle chovala. nebo ji začal spí opovrhovat. mě by vadilo mít vedle sebe chlapa, kterej po sobě nechá lapat, dupat, nechá si sr*t na hlavu, nemá ádnou sebeúctu, neumí nastavit hranice, co si dovolit můu a co u teda rozhodně ne.
Není tady
Moonwalku, četla jsem jen toto tvé vlákno, tak moná nebudu vědět vechny souvislosti a pereptie co jsi řeil před půl rokem.
Já taky nejsem příznivcem razantních řeení vztahu, pokud se ve odehrává v mezích slunosti, existují ohledy na toho druhého a jsou k nim jakékoliv důvody, pokračují nějakým způsobem rodinné tradice a i sex. Taky se mi přihodilo před 4 roky, e si manel nael milenku, nyní jsme spolu 27 let.
Já jsem hrozně dlouho řeila, jestli to mám vyřeit co mi srdce napovídá nebo co rozum. Byly to dvě naprosto protichůdné cesty. Nakonec jsem zvolila, co mi napovídala intuice a srdce. Je také pravda, e mi mu milenku nikdy ofic. nepřiznal, ve u nás taky fungovalo. Jen já mezi námi cítila někoho třetího a v posledním roce i konkrétně věděla.
Jo, bylo to o mém trápení, bezesných nocích a problémech, které jsem v sobě nesla, bylo to i o tom, e jsem to pak musela rozseknout, a se mu rozhodne, ale neřeila jsem to také hned, a po 2 letech.
Mu se taky zamilova, ale mladá paní byla opravdu mladá a nijak zásadně se nehrnul min. jeden z nich do nové rodiny, take počáteční nadení opadlo a já to asi začala řeit v době, kdy to pro ně dva bylo ji víc reálné. Taky si myslím, e mu byl na milence víc závislý, jako je tvoje ena na milenci.
Moná taky nastane doba, kdy to bude muset rozseknout, buď ty nebo ten druhý. Nebo to prostě vyprchá samo, protoe doma jinak fungujete a to je důleité pro cestu, kterou jsis vybral. Jestlie ví, e milenec se nehrne do nového vztahu, enu pak větinou přesvědčí rodinná hodnota a jistota. Ale tu bohuel vidí, a kdy ji opadnou růové brýle, co je odvislé od toho, jak moc je zamilovaná.
Moná bych tebou víc řeila, aby ses stal víc chlapem pro svoji enu, né tolik oddaným a navěky čekajícím. Můe mít v sobě, e bude čekat co to půjde, ale nedávej to tolik znát, zaujmy něčím novým. Aby třeba zjistila, e nevisí na ní. Ona to moná neuvidí hned, protoe můe být stále jetě vůči tobě slepá, ale ty musí na sobě zapracovat, nějakým způsoběm si sobě "zkrásnět".
Kadý sám v sobě si musí uvědomit, jestli mu ten druhý za to stojí, mě mu za to prostě stál.
Jestli občas uděláme zoufalou věc nebo něco, za co se časem stydíme, to se stane. Prostě hledáme cestu, jak z toho ven, kdy cítíme, e pálit mosty je jetě předčasné a stojí za to o toho druhého zabojovat.
Není tady
moonwalk napsal(a):
Vadilo mi e to není mojím přičiněním, ale jak tu někdo poznamenal naivní snahy rozbít jejich vztah, bláznívé chování hraničící a z obcesí, nic neřeí. postupem času shledávám moudro mé eny pravdivým, kdy řekla kdy mi nic nechybý a vrací se mi domů a se se mnou kdy tě potřebji, tak nemám důvod tě opoutět a nezajímá mě co dělá mimo domov.
Tohle tvoje ena bohuel řekla moc pravdivě, e jí nezajímá co dělá mimo domov. Není to o tom udělat z ní stihačku. Pro tebe by měl být úkol v ní zdravě probudit, e by sama chtěla vědět, co dělá mimo domov. Aby měla zase zájem. Není to ale lehké. A je to jen o tom, jak se změní ty sám, jak v ní probudí zvědavost, co se s tebou děje nového. Měla by pocítit, e nemusí mít ani milence, ale ani tebe.
Není tady
Tercila napsal(a):
Dával jsem jí okatě najevo e mám milenku a vdy jsme se kvůli tomu zhádali.
Kdyby mi manel dával okatě najevo, e má milenku, dala bych mu okatě najevo, e mu ji přeji - protoe u by mi na něm nezáleelo . Zamilování bych pochopit dokázala, ale naschvály bych přehlíela těko. Jako člověk a partner by u mě klesl hodně hluboko. Neříká se podobnému jednání "zastydlá puberta"?
Mně není jasné, proč jste se "kvůli tomu zhádali". Ten důvod hádky si nějak neumím představit (v případě, e manelka se ráda věnuje svému milenci). Hádku vyvolala ona? Nebo kdo? A proč vlastně? A hádku o čem?
Moone, v manelčině prosazování milence a přitom setrvání doma, v zajetých kolejích, bych asi (aspoň na první pohled) viděla jenom vyčůranost, nic jiného.
Ale to je skoro jedno, stejně to musí být mezi vámi straný vztah. Nezávidím...
myslim e manelka tu hádku nezačala - jí přece nezajímá co Moonwalk dělá, kdy není doma. Ona má svého milence, má na koho myslet x hodin denně, k tomu má doma svou jistotu v závislém manelovi. Nedovedu si představit proč by jí měla milenka která je pouze na truc vadit.
I kdybys jí Moonwalku milence odpudil, tak si stejně brzy najde nového.
A bude mít Moonwalku přítelkyni, se kterou bude zamýlet nějakou budoucnost, kterou bude mít v hlavě větinu dne, na kterou se bude těit, a přestane manelce posluně hlásit co jsi kde a kdy dělal, a se doma bude vyskytovat málo, a bude mít plány ve kterých tvoje manelka nehraje zásadní roli..... pak bude nucena nad vámi dvěma přemýlet, pak moná si uvědomí co by mohla ztratit, pak si Tě moná začne váit.
To vechno platí i kdy vynechá svou přítelkyni - v té to toti není.
Anebo taky ne a uteče za milencem - ale aspoň bude mít jasno a monost začít nový lepí ivot.
Není tady
Koi Jestlie ví, e milenec se nehrne do nového vztahu, enu pak větinou přesvědčí rodinná hodnota a jistota
O tom já moc přesvědčená nejsem. To můe fungovat pouze do času. Anebo z nerůznějích pohnutek, ale málokdy z lásky k moonovi - spí proto, e se jí nechce stěhovat, měnit něco atd.
PetrHI: ..... pak bude nucena nad vámi dvěma přemýlet, pak moná si uvědomí co by mohla ztratit, pak si Tě moná začne váit.
Hmmm, nevím, nevím. To u bych asi vnímala jen jako pud sebezáchovy z její strany, a jako moona by mě to netěilo.
Pokud je toti trochu soudná, tak u dávno popřemýlela (a přesto nebo právě proto má toho milence) .
Není tady
Pro tebe by měl být úkol v ní zdravě probudit, e by sama chtěla vědět, co dělá mimo domov. Aby měla zase zájem.
Co to je - "zdravě probudit"? V normálním vztahu buď rámcově vím, co ten druhý dělá a víc mě nezajímá - nebo nemělo by zajímat, protoe pak nastupuje systém stíhačka, případně "převýchova" ve stylu "a musí...?" (zůstat v práci, jít s klukama na pivo, na fotbal...)
myslim e manelka tu hádku nezačala - jí přece nezajímá co Moonwalk dělá, kdy není doma
Dobrý - take se moon pohádá s manelkou, protoe ji nezajímá jeho milenka? Něco jako kdy prcek zlobí, aby aspoň nějak připoutal pozornost toho, kdo si ho nevímá?
Není tady
Terci, ale já nepíu o lásce. Spí o rozhodnutí, e chce zůstat doma a nemá u zájem zakládat novou rodinu. Láska můe se vrátit můe nebo nemusí, to u jiná.
Heleno, ten normální zájem o toho druhé je i v tom, aby jeho ena chtěla vědět kdy oznámí Moonwalk pozdní příchod, kam jde. Stačí e jde na pivo,.... U není podstatné s kým a kam. Ale jeho enu teď asi zajímá jen to, e vypadne, e bude sama, můe si v klídku přemýlet nad svým přítelem, můe si s ním psát a snít si svůj ivot, nemuset zapřadat hovory do kterých se jí třeba nechce. Je spokojená sama, nemá tu závistost jako její mu, je na vedlejí koleji jejich ivota. Moná souběné, ale momentálně vedlejí.
Není tady
Heleno, troku koukám, e jsem to nedopsala. Zájem by měl probudit.
Není tady
No já si myslím, e důvod proč manelka Moona s ním zůstává je právě milenec. Moon se zmínil, e milenec ji pro ivot nechce, chce ji pouze jako milenku. Tak co ji jíného zbývá?
Nejlepí řeení je zůstat s manelem a tvrdit mu, e miluje jen jeho.
Tohle mi vlastně potvrdil i ten její mail s kamarádkou
Není tady
Koi: Terci, ale já nepíu o lásce. Spí o rozhodnutí, e chce zůstat doma a nemá u zájem zakládat novou rodinu. Láska můe se vrátit můe nebo nemusí, to u jiná.
Koi, myslím, e jsem Tě pochopila - a právě jen dodávám, e např. mě by ten uvedený důvod jako partnera absolutně netěil.
K návratu "lásky" jsem poněkud skeptická. Čím netvrdím, e by to tak nemohlo dopadnout.
Upravil(a) Tercila (6. 8. 2010 13:23)
Není tady
PetrHI:: myslim e manelka tu hádku nezačala - jí přece nezajímá co Moonwalk dělá, kdy není doma
Helena: Dobrý - take se moon pohádá s manelkou, protoe ji nezajímá jeho milenka?
To by mohl objasnit moon - abychom netápali .
Není tady
Nejlepí řeení je zůstat s manelem a tvrdit mu, e miluje jen jeho.
Obzvlá kdy manel se můe přetrhnout, aby jeho ena "byla astnějí, ne on" a jak mi tak z jeho písmenek vypadává, milence víceméně toleruje - víc mu vadí, e ho ena nemiluje, ne e spí jetě s někým jiným.
Není tady
Tercila napsal(a):
Koi: Terci, ale já nepíu o lásce. Spí o rozhodnutí, e chce zůstat doma a nemá u zájem zakládat novou rodinu. Láska můe se vrátit můe nebo nemusí, to u jiná.
Koi, myslím, e jsem Tě pochopila - a právě jen dodávám, e např. mě by ten uvedený důvod jako partnera absolutně netěil.
K návratu "lásky" jsem poněkud skeptická. Čím netvrdím, e by to tak nemohlo dopadnout.
Zamilovanos je mocná čarodejka , ale prchavá a nevypočitatežná. ako poveda, čo sa stane, keď vyprchá.
Není tady
Dlouho jsem tu nebyl..
Vidím e se tu nad mím příběhem rozjela zajímavá diskuse...já u jsem rozhodnut nad svým chováním a rolí v ivotě...u nehledám co mám dělat. Vím e to tak má být...udělal jsem hodně konin, ale chybama se člověk učí..ublíil jsem své milence a to jsem nechtěl. Nechci ubliovat u nikomu ve svém okolí, ale mám bohuel temperamentní povahu co se blbě krotí...musel jsem si najít blokační mechanizmy na svoje chování abych při kadým blbým slovíčku nevybuchnul jako etna. Moje řeení je být trpělivý a udělat se pro svoji enu zajímavějí ne jsem...to jsem pochopil...jene ono se to hezky mluví a hůř provádí...člověk musí začít ít hlavně pozitivně místo neustálých výčitek svědomí..coby kdyby a uírání se...zase hezký předpoklad, ale horí realizace. Je opravdu jetě asi moc brzy na to rozhodnot se a dát partnerovi na vybranou..ona je na něm nyní citově závislá i kdy u se neviděli dva měsíce, ale předpokládám, e se co nejdřív sejdou. O to víc to zase bude intenzivní. :-)...Mám se doma teď naprosto skvěle, kdy jsem s ní nic skoro nic mi nechybí. Ale vím, e k ideálu mue v jejich očích mám daleko...Vyznávám názor, e kadý mu nebo ena má na světě svůj ideál. Ona si nejdřív myslela, e jsem to já, pak jí ale osud do cesty přivál jeho a je ve vem o pověstný kousel lepí, lepí koly, více peněz, líp vypadá, lepí v posteli atd. atd...prostě kadá oblast ldské činosti ho činní lepím ne mě. Těko můete překonávat pana dokonalého. kdyby byl volný je u dávno s ním, protoe cítím e má nad ní obrovskou moc. A tuím taky, e ani ona mu není lhostejná, prote kdoby z Vás muů zvládnul kadý den několik desítek SMS nebo MMS kadý den v týdnu mimo soboty a neděle po dobu celého roku, k tomu nějaký ten dopis v plném pracovním nasazení. proč byste to dělali kdyby Vám na dané eně nezáleelo. klíč ke vemu je on. Buď jí nechá protoe se mu omrzí neustále psát a posílat MMS se svým nástrojem :-)...a nebo se rozhodne opustit svůj nynejí ivot pro ni. Kdy to udělá je vymalováno. Ale pak jí to opravdu ze srdce přeji prote je pro ní ideální mu. Tak jak si ho ve svých snech vysnila. Kdy do toho nyní zasáhnu a e u sem to udělal dvakrát, nic nevyřeím. stáhli by se do větí ilegality..lásku nemůete zabít kdy je ta velká. A a jestli on jí nechá pak se z toho bude vzpamatovávat dlouho, ale pak zase bude vechno v pořádku. jenom to do toho bodu musí dojít. Vyloený tarot mi na to vyel tak doufám, e to tak dopadne. Do té doby mi radost v ivotě dělají děti, mám svoje cíle které budu pomale ale jistě plnit a vím, e mám po boku enu která mě má ráda jako manela protoe se cítí svobodná vedle mě. Vím, e na plno otázek na které se jí zeptám dostanu takovou odpověd aby pro mě byla přijatelná i kdy je livá, take dotazy typu miluje ho, má mě ráda apod. postrádají smyslu..mohu si na ně odpovídat sám. ale dotazy typu milovala jsi ho v tu a tu dobu , které zazněli tuím v pondělí mi zase hodně rozkryly. prote poprvé přiznala, e v té době (leden, a duben) jí byl blií ne já a milovala ho. Co samozřejmě tenkrát vehementně popírala a zase tolik jsme se nehádali a nebylo to o moc horí ne dnes. Je to stejné jako teď...za pů roku dotaz na dneek povede ke stejnému výsledku, take je lepí neptat se. Cítím jeho kadodenní přítomnost v naem domě i kdy tam fyzicky není. Vím také e jsem to dělal patn, hledal jsem na ní stále to patné a hrozné, ale u 4 měsíce hledám jenom to krásné a milé a frekvence hádek se dostala na minimum a jsou to spíe ne hádky se zvyováním hlasu takové výměny názoru coby kdyby apod. Za celý rok jsem proel mnoha sinusoidama..nahoru a dolu...teď se to troku ustalilo na hladine 99%...vím e plno lidí ije daleko hůř ,nemá co jíst apod, celý problém tkví v mé hlavě...nejde vyřeit.
Není tady
moon: ..lásku nemůete zabít kdy je ta velká. A a jestli on jí nechá pak se z toho bude vzpamatovávat dlouho, ale pak zase bude vechno v pořádku.
Jistá si nejsem, ale domnívám se, e se velmi mýlí. Mně připadá, e ta ena s Tebou zůstává právě jen proto, e jí něco toleruje, e se jí nechce budovat něco dalího (ono to toti vyaduje námahu), ale e by Tě měla ráda, o tom tedy silně pochybuji. Kdy toti najdu svého vysněného mue, nebudu mít nejmení zájem se znova potom zamilovat do svého okoukaného a svým způsobem "zavrhnutého" partnera. Samozřejmě mi to takhle připadá jen na základě Tebou popsaného, můe to být i jinak.
moon: Vím také e jsem to dělal patn, hledal jsem na ní stále to patné a hrozné, ale u 4 měsíce hledám jenom to krásné a milé
Jistě je moné, e ji zlomí, ale u mně u bys měl právě pro tohle chování (hledal jsem na ní stále to patné a hrozné) utrum.
Je koda, e dost muů hledá to krásné a milé na své partnerce a v době, kdy jim ta partnerka ukáe, e na ně zvysoka.........
moon: jenom to do toho bodu musí dojít. Vyloený tarot mi na to vyel tak doufám, e to tak dopadne.
Take své milované eně přeje, aby ji její ideální, vysněný mu nechal?
Milované eně bys měl přát pravý opak.
Není tady
Ja doufám e je to jinak..e je to jenom přechodné a i kdy je ideál tak to e jí nechce a nechce opustit svojí rodinu kvůli ni, jí prostě dostane z toho pobláznění. Ví kdy najde svého vysněného mue a on tě sice má rád, ale jenom do postele tak po kratí či delí době si to uvědomí doufám. Zatím to nevypadá, e by chtěl opustit svoje hnízdečko. Čas pracuje pro mě, jde o to jak dlouho je ochotna čekat a tolerovat toto jeho postavení. Samozřejmě jsou eny co se to pokusí rozbít násilým, ale to ona není, ona čeká na jeho reakci.
S tím hledáním toho patného. Ono to není tak, e bych jí vmetl do tváře tos dělala patně atd., jde o to, e jsem to měl v hlavě, myslel jsem na ni v negativním duchu a to bylo patně. Ne e bych přiel dom a řekl tos udělala patně, todle dělá patně atd. atd, to ne, to se prostě nedá eně říkat do očí..ale myslel jsem si to a to bylo patně.
Své eně přeji jenom to nejlepí a kdy on jí bude chtít k sobě nebo ona půjde za ním tak jí to budu z celého srdce přát, ale nynejí stav kdy on jí nechce není pro ní moc ideální. Proto si myslím, e kdy jí nechá tak bude zase ve v pořádku, protoe si stále myslím a vechny události několika posledních měsíců tomu nasvědčují, e mě opravdu jetě má dost ráda na to aby mě mohla milovat stejně jako jeho. nebo je to moná moje zboné přání, nevím v kadém případě, není radno dělat nic. Potvrdilo se e kdy člověk nic nedělá nic nezkazí a čím méně se vměuji do situace tím lépe pro mě a tím astnějí je ona.
Není tady
no, nevim jestli bych byl astnej s manelkou, která se mnou zůstala jen proto, e se kvůli ní jinej nechce rozvádět - určitě bych nevěřil e mne miluje. Z takový výhry by mi bylo hodně hořko
Není tady
moon: ..e je to jenom přechodné a i kdy je ideál tak to e jí nechce a nechce opustit svojí rodinu kvůli ni, jí prostě dostane z toho pobláznění.
Moone, to ví, e si to uvědomí, ale to její vystřízlivění vůbec nesouvisí s láskou k Tobě. A kdy se k Tobě vrátí, bude to spí z pohodlnosti. Ale třeba se mýlím. Kadý z nás je jiný. Já osobně bych u nechtěla manela, kdyby mi doel po ročním nebo dvouletém provaleném vztahu s milenkou zpátky domů jak zpráskanej pes, e ho nechtěla. To není ádná "výhra", to bych si o sobě myslela, e jsem "z nouze ctnost", a to přece nemám zapotřebí, e?
A e by Tě mohla milovat stejně jako jeho? Tak to jsi mě přiměl k zamylení. Osobně si teď říkám, e to skutečně nejde... maximálně tak z vděčnosti, e jsi "počkal".
Přeji Ti klidný a hezký ivot. Samozřejmě Ti drím palce, ale skoro bych si tipla, e za rok bude uvaovat jinak - ne o ní, ale o svém vztahu k ní.
Upravil(a) Tercila (13. 8. 2010 15:24)
Není tady
Ale dá sa to, Terci, dá, dá sa milova aj dvoch žudí naraz (kadého inak) a aj zmeni vzah k niekomu, s kým to u trebárs bola nuda, stereotyp alebo tak. Lene Mrs. Moonwalková by k tomu mala dospie sama, úvahou, citmi - a nie preto, e by ju jej mileenc odkopol , to je fakt.
Upravil(a) Selima (13. 8. 2010 17:15)
Není tady
Tak je to zase jinka :-)...Příběh nekončí....:-)...sem teď zralej na psychiatra nebo manelskou poradnu. I kdy vím, e moje manelství je asi velmi krásné po tom co slyím od přátel, kolegů apod., ale stále si říkám co kdyby to bylo jetě hezčí a jak to udělat. No přejdu k věci. Milenec mojí enu asi před týdnem nechal. BYlo to náhlé a ona se z toho zhroutila. I kdy stále tvrdila, e u to samo končí apod., tak kdy to přilo tak najednou byla zdrcená a probrečela dva dny. Take dokázala předemnou, e opravdu to bylo velmi váné a s přátelstvím to nemělo nic společného. Jene jsem taky pochopil, e je opravdu dvojaká a e to co říká mě, jsou jenom sladké řeči a fakta se nedozvím. Milovala ho celý ten rok, bere to jako konec, uzavřela se do sebe a je hrozně neastná. Sálá to z ní jak z kamínek. Před tím vyzařovala pozitivní energii, teď se to o 180 obrátilo. Postel jsme návtívili jenom jednou, neříkám, e to nebyl uragán jako vdy, byla to nádhera, ale před tím neměla problém se milovat třikrát do týdne, byla stále veselá a zářila jak sluníčko. Nyní je smutná, stále čte, stále přemýlí a je smutná, jak ta smutná prinzecna. Jako by pohasla uvnitř. Vechno kolem je jako by kaírované, takové umělé. Myslím, e to asi nějak spolu doklepeme, ale je to takový ivot na půl. Ztratila jiskru a já nevím jak ji pozitivně naladit. Děláme spolu plno věcí, jsem s ní kdy můu a prostě ji miluji, ale nevím zda u mi neujel vlak. Zda se snaím o něco co u se nevrátí. On nasadil ve vem laku tak vysoko, e nemám anci na ni vyskočit. :-)...zbývá mi jenom čekat co bude a zda se to z té edi průměrnosti nějak dostane. Protoe i kdy ten rok sem se v jednom ohledu dost trápil a vztekal, tak v druhém pohledu jsem byl astný z toho, e ona září a ije na 100 procent. Sám nevím co chci, určitě bych nerad zopakoval minulý rok a dalího milence, na druhou stranu nevím jak jinak ji nakopnout do ivota.
Není tady
fakta se nedozvím...
moone, za prvé - nesna se pořád pátrat po jakýchsi "faktech". I kdybys objektivně znal vechno do posledního detailu, subjektivně si nikdy nepřipustí, e zná vechno.
byla zdrcená a probrečela dva dny... já nevím jak ji pozitivně naladit
No - je to ztráta jako kadá jiná, take potřebuje léčivý čas. Podívej, těko "pozitivně naladí" pozůstalého týden po pohřbu a tohle je něco podobného. Zkus být s ní, pro ni, ale nevnucuj sebe ani rozptýlení. Víc se zatím dělat nedá.
Není tady
Nech tomu (jí) čas a nech ivot plynout přirozenou cestou. Ono se to "vyvrbí". Ona se teď trápí. Pomoci ji můe svým klidem, laskavostí a rovnováhou. Nic neře. Třeba to jednou ocení a "vrátí se" k tobě zralejí o bolestnou zkuenost, e zahrávat si s ohněm se nevyplácí.
A pro tebe - kadá závislost je nesprávně. I v lásce je lepí zlatá střední, ale vyaduje to sebekázeň. Jinak se dostává v emocích do závratných výin a hlubokých propastí. To dává zabrat a okrádá o energii.
Kadý z nás má svá přání a plánuje krásnou budoucnost, ale ivot často změní co jsme chtěli mít a nám nezbývá, ne přijmout tyto změny i kdy nechceme, bráníme se, taktizujeme, ale není to nic platné.
Přeji vám astné pokračování, spokojené a věrné souití.
Není tady