6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak pul roku poté...moná si na mě vzpomenete..celkem dlouho a obírně jsem řeil svoji situaci do které jsem se tak trochu i vlastní vinou dostal. Moje ena s nala milence do kterého se bezhlavě zamilovala. Moná někoho bude zajímat jak to pokračuje a jaký to mělo vývoj.
1. Tenkrát jsem měl tajnou identitu a četl jsem maily své eně..Bylo to podlé, ale byl to jediný způsob jak zjistit pravdu. Zjistil jsem e ho miluje. Mě má ráda taky, ale jinak jako otce svých děti a jako zázemí a manela. Hodně jsme se hádali. Stále připomínala minulost..SMSkoval přede mnou s ním..Naprosto mě nerespektovala. Nedokázal jsem to utnout. Věděl jsem e nemám monost kontroly, take by to přelo do totální ilegality.
2. Nael jsem si milenku jako řeení své situace. Spí to bylo na truc. Ale prostě ani ta mě z toho nedostala. Svoji enu sem i nadále miloval víc a milenka neřeila naprosto nic. Dával jsem jí okatě najevo e mám milenku a vdy jsme se kvůli tomu zhádali.
3. Koncem března to vyvrcholilo v poslední pokus. Řekl sem si e si dám ve do pořádku, e si zametu před vlastním prahem a ve jí řeknu. Přiznal jsem tajnou idenitu i čtení e-mailů (nejhorí je opravdu debilní pravdomluvec jako já..nevím co jsem u od toho očekával, ale prostě jsem jí řekl co vím , e mě tahá celou dobu za nos, e ho stále miluje a mě le do očí. Vypadalo to na rozvod ten den..Celé to dopadlo tak, e jsem nakonec já byl ten patný protoe nectím její svobodu. Taky mám milenku a v tom sme na tom stejně ale ona mi to nevyčítá. Zeptala se zda věřím víc tomu co někomu někde napsala na chatu nebo tomu co mi říká do očí. Musel jsem reagovat e asi věřím víc tomu co mi říká ona. (jsem blbec a vichni u si ukáte na hlavy :-))
4. Duben jako kdyby prosvitěl..prostě já byl asi 2x se svoji milenkou ale nebavilo mě to, protoe sem u toho vdy myslel na svou enu a ona se mnou prostě nemluvila skoro. Koncem dubna se to pomalu vylepovalo..já se snail nepřipomínat milence a ili jsme spolu a zase to začlo nějak klapat. Některým tématům jsme se vyhýbali. Mezi tím se moje milenka domě zamilovala a začla tlačit na pilu. Mel jsem objednanou pěknou cestu se svojí enou do Benátek a milenka to nerozdýchala.
5. Benátky nás znovu sblíili s manelkou a bylo nám moc fajn, milenka se dostala na druhou kolej a bylo nutno to ukončit. Nahrála mi na to sama tím, e to u ní doma prasklo a chtěla to utlumit tak sem to ukončil, ale to sem neměl dělat protoe jsem byl najednou ten co jí vyuil apod. Bylo mi jí líto protoe se sesypala a já ji měl rád, ale chtěla po mě moc a já ji to nemohl dát. Nechtěl jsem svoji enu opustit. Ona si ale myslela e to udělám.
6. Pak přila dovolená na které nám bylo naprosto skvěle. Prostě dostali jsem se z krize a fungovali jako perfektní pár. Milovali jsme se skoro denně na dovolené...pak i doma obden. Dělali jsem společné aktivity stále dokola...Několikrát sem poloil otázku zda ho miluje..jeliko SMSky nepřestaly..pak přiznala e znovu začali psát e-maily. U sem nic nezkoumal..Prostě ona řekla e je to jenom zábava tak jsem to tak bral. Bral jsem to e mi říká pravdu. e jsem číslo jedna na jejím ebříčku a milence je jenom zpestření. (dalí chyba hodná blbce). Ono u chlapů to tak větinou funguje, ale eny jsou jiné jak mi potvrdí asi velká část osazenstva.
7. Opravdu náhodou jsem se před týdnem dostal k její konverzaci s kamarádkou...a bohuel bylo tam otázka jestli je stále bezhlavě zamilovaná..a ona odpověděla , e by si nejraději nafackovala, ale e ano.
8. Co dál? Květen, červen i červenec jsme proili moc krásně. Tři krásné měsíce lásky aspoň z mí strany kdy existuje jenom jedna osoba kterou mám rád. Ona tvrdila to samé, ale po tom co jsem viděl bohuel u ničemu nevěřím. Kdy jsem vedly včera rozhovor na téma zda můe milovat dva mue. Tak nějak sem ji do toho vmanipuloval abychom se o tom bavili. Ona řekla, e ne a e miluje jenom jedno a to mě, e nemůe milovat toho kdo jí nechce. On se nechce kvůli ní rozvést. e kdy s ní nechce být stále tak ho nemůe milovat. Je to logický argument samozřejmě, ale ja sem namítnul, e kdyby byla situace, e opravdu toho mue miluje a manela nemiluje. Tak tvrdila, e taková situace u ní nastat nemůe. Jene já vím, e taková situace je. Řekla e 20 let společného ivota nemůe jen tak zahodit, e manel má plno plusů které milenec mít nemůe, ale e manel nemůe nikdy být milencem. Uzavřela to s tím, e kdyby milovala někoho jiného tak mi to řekne ihned a rozumně se rozejdeme. Já jí samozřejmě nechci stát ve těstí take sem to akceptoval. Ale dodala větu, e momentálně nic takového není.
Tak a závěr. Jsem mezi dvěma mlýnskými kameny. Miluji svoji enu, ale mám soka v lásce do kterého je beznadějně zamilovaná a nepomáhá nic ani kdy se k ní chovám krásně...má cokoliv co se jí líbí a sama přiznává e je se mnou velmi spokojená a astná nyní. Mám na výběr z toho, e jí dám ultimátum...zavřu ji do klece...seberu svobodu...a zničím její milenecký románek a moná to bude fungovat (ale bude to násilnou cestou), nebo budu dělat e nic není, budu si rvát vlasy z pocitu e miluje jiného člověka, ale přesto s ní budu stále rád a v okamiku kdy budu s ní tak i astný. Poslední monost, e řeknu co vím a e odcházím, protoe nedokáu ít s člověkem který mi neustále le i kdy ho miluju. Kadá z voleb má mnoho velkých mínusů, ale asi nejlepí je volba, která nic neřeí a nechá románek buď rozvinout nebo doznít. V jejím románku to buď dopadne tak, e mi to řekne a bude s ním a jeho děti budou velké a on se rozvede a bude chtít být s ní a nebo to samo skončí po několika letech. To co na tom je to nejtěí je pocit se kterým se musí ít. Hodně mi v tom pomáhá to, e ji bezmezně miluji a chci aby byla v ivotě astná. Take moná sem divný ale raději nechám ít na 100 procent svoji enu a uívat si ivota a sám se budu uírat, ne obětovat její ivot pro svoje uspokojení. Take nechtěl jsem ádnou radu, jenom jsem chtěl říct e i takový lidé jako já existují ...myslím si sám o sobě e jsem silná osobnost ale často věci řeím nepřiměřeným způsobem. Ted nic řeit nebudu a nechám ve na běhu věcí. Osud někdy nec chce abychom do věcí zasahovali.
Není tady
To by se mi taky líbilo - oddaný manel, co mi toleruje milence :-) Nemuset nic měnit, ničeho se vzdávat, s oběma si uívat jen to, co se mi u nich líbí. Byla by blázen, kdyby to měnila.
Není tady
Moonwalku, mě by tyhle domácí debaty na téma coby kdyby s jedním, dvěma, třemi chlapy... - nebavily.
Zajímavé mi u Tebe taky připadá, e chlap, který stojí absolutně jen o jednu enu, si najde jinou.... zvlátní... (asi "hodno muských úvah").
Tipla bych si, e Tvoje paní pouze nemá odvahu do něčeho prásknout (tedy rozvod, dělení majetku, stěhování atd...) - nebo ji ten milenec zas tak moc pod jednou střechou nechce, ovem to nic nemění na jejím duevnu - ona je prostě "jinde".
Upravil(a) Tercila (4. 8. 2010 23:14)
Není tady
nelíbí se mi(můj názor), e nechal jinou enu(která se tedy nechala do toho zatáhnout), aby se do něj zamilovala, kdy věděl, e jí vlastně nechce, ale stále chce svou enu...kdy miluju svou enu, pouívám jako důkaz to, e jí provokuju jinou paní a jetě jí to přiznám???jinak, kadý má právo na to, jak svůj ivot ije,já tě jen obdivuju, e jsi to vydrel a zřejmě vydrí dál...opravdu je to ve tvém případě láska? nebo závislost na své paní?
Není tady
Tercila napsal(a):
Moonwalku, mě by tyhle domácí debaty na téma coby kdyby s jedním, dvěma, třemi chlapy... - nebavily.
Zajímavé mi u Tebe taky připadá, e chlap, který stojí absolutně jen o jednu enu, si najde jinou.... zvlátní... (asi "hodno muských úvah").
Tipla bych si, e Tvoje paní pouze nemá odvahu do něčeho prásknout (tedy rozvod, dělení majetku, stěhování atd...) - nebo ji ten milenec zas tak moc pod jednou střechou nechce, ovem to nic nemění na jejím duevnu - ona je prostě "jinde".
ta odvaha tam chybí u obou. Moonwalku, podle mne Ti tahle situace vůbec nevyhovuje i kdy tvrdí e ano. Důkazem budi milenka pořízená "na truc".
Já bych na tenhle věčný manelský trojuhelník nervy opravdu neměl.
Není tady
četl jsem maily své eně..Bylo to podlé, ale byl to jediný způsob jak zjistit pravdu... Věděl jsem e nemám monost kontroly, take by to přelo do totální ilegality... Dával jsem jí okatě najevo e mám milenku a vdy jsme se kvůli tomu zhádali.
Představa, e mírováním manelky, jejím "kontrolováním" a pořízením si milenky "aby ena viděla" dosáhne jejího - čeho vlastně? odmilování? pokorného ukončení korespondence? - je... hm... poněkud naivní. Hlavně ta "omluva" o nekontrolovatelné ilegalitě je moc pěkná... On pokadé účel prostředky nesvětí.
Taky je moc pěkné, jak ona tě provokuje smskami a ty jí milenkou - co je to za blbou hru?
Mel jsem objednanou pěknou cestu se svojí enou do Benátek a milenka to nerozdýchala... milenka se dostala na druhou kolej a bylo nutno to ukončit... chtěla po mě moc a já ji to nemohl dát. Nechtěl jsem svoji enu opustit. Ona si ale myslela e to udělám.
By mě zajímalo, jestlis milence řekl na rovinu "mám tě jen proto, abych tebou drádil manelku - jinak nic nečekej", nebo jí jinak dal zcela jasně najevo, e s ničím nemůe počítat? Jestlie ne, pak jsi ji podle mě sprostě zneuil k vlastnímu pofidérnímu prospěchu. Jistě, vdaná milenka enatého pána by si (při zachování zbytků zdravého rozumu) ádnou budoucnost malovat neměla... ale to v případě, kdy jsou OBA dohodnuti na pravidlech hry, co ve vaem případě zřejmě nebylo. Nebo e by ano???
ja sem namítnul, e kdyby byla situace, e opravdu toho mue miluje a manela nemiluje. Tak tvrdila, e taková situace u ní nastat nemůe. Jene já vím, e taková situace je.... Miluji svoji enu, ale mám soka v lásce do kterého je beznadějně zamilovaná a nepomáhá nic ani kdy se k ní chovám krásně...má cokoliv co se jí líbí a sama přiznává e je se mnou velmi spokojená a astná nyní.
Soudím, e u jsi dost starej na to, abys přestal uvaovat o tom, koho tvoje ena ne/miluje - zvlá, kdy ti to povídá ("Musel jsem reagovat e asi věřím víc tomu co mi říká ona."). Netuím, zda je "jen" zamilovaná nebo s tím dotyčným má i jiné vztahy (to by situaci poěkud měnilo) - ale ty bys měl vycházet z toho, e "velmi spokojená a astná" je s tebou, společné aktivity včetně sexu neodmítá - a její "zamilovanost" brát jako e kadej máme něco... Nakonec ona do tý ilegality můe přejít kdykoliv a s výrazně lepím utajením - a věř, e kdy bude chtít, udělá to a ty si ani nekrtne.
Není tady
Víte ona milenka na truc byl pokus dostat se závislosti na své eně, která je a chorobná ( ta láska je veliká a ten strach z toho e něco skončí byl a je enormní). Pokus najít enu která tomu dá impuls povede k uklidnění mysli, pokus najít big bang..tresk který zatemní mysl i rozum, velkou lásku která to prehlusí...nepovedlo se a místo uklidnění mysli, jsem ublíil jinému člověku. Proto se do toho ji poutět nehodlám a nebudu. Hlavní moto teď je trpělivost. Osud to má ve svých rukou a čas buď obrousí a otupí hrany a nebo se rozhodne ona ke konečnému řeení. Jinak milenec jí nechce za svoji manelku ale jenom jako milenku. Myslím, e čeká na to a se rozhodne sám a nechává to na něm. Můe to trvat i deset nebo dvacet let...nelze to ovlivnit, ale vím, e po tu dobu má anci být astnějí. Víte uvauji jinak. Miluji ji a chci aby byla astná víc ne já. Jestli on se rozhodne s ní být tak vím, e k němu odejde a rodinu rozbije.ale ani potom ji nepřestanu mít rád a nebudu jí nenávidět. Jak říkám rád bych zail jetě někdy big bang...to co jsem s ní proil kdy mi bylo 22, 4 roky zamilované smrtě, váně a naprosté oddanosti. To co teď ona proívá s ním. Nevím zda to jde znovu proít se svojí enou, nevím zda můe být moje ena i mojí milenkou, ale věřím v to. Moná jsem slepec ktarý si nasadil růové brýle, ale je pro mě snaí takto ít. nelze zahodit 20 let společného ivota kde byli náderné chvíle i hádky jenom proto, e si začala překrásný románek který ale neví jak dopadne. Protoe láska musí být oboustraná. On jenom bere a nic nenabízí, proto si myslím, e by to mohlo dopadnou dobře. Jakmile ale on nabídne tak ona po tom skočí..natolik jí znám, e vím, e pak u nebudu mít sebemení anci. Čeka a vyčkává, netlačí na pilu a zvrtkává ho tak aby ho předvědčila. Vdy uměla pouívat své enské zbraně :-)...Na druhou stranu ivot s ní teď je velmi krásný..dává mi ve lným hrstmi a i kdy nikoho neměla nebyla ke mě tak milá a příjemná jako teď kdy má svého milence. Take jediný problém je v mé hlavě jinak je ve v naprostém pořádku. Milujeme se pokadé jak to čas a okolnosti dovolí, je to vánívé a dlouhé. Chodíme spolu ven, sportujeme, máme přátele, radujeme se s dětma. Prostě tastná rodina a to daleko víc ne kdy před tím.
Není tady
moonwalk napsal(a):
Miluji ji a chci aby byla astná víc ne já. .
Hm, dobrý manipulátor. Btw jak to změří?
milenka na truc byl pokus dostat se závislosti na své eně... najít enu která... povede k uklidnění mysli
A na to, e je to poněkud hořkej smích...
Miluji ji a chci aby byla astná víc ne já.
Pochop a smiř se s tím, e tohle prostě nedokáe.
On jenom bere a nic nenabízí, proto si myslím, e by to mohlo dopadnou dobře.
Nerada ti beru iluze, ale aby ses nespletl... Tvojí eně tento "poněkud neastný" způsob vztahu zřejmě z nějakého důvodu vyhovuje, jinak by v něm nesetrvávala. Ledae by (stejně jako tvoje milenka, s kterou jsi jednal podobně jako on s tvojí enou) věřila v jakési matné "někdy jednou".
Není tady
moonwalku já bych tě chtěla mít doma, dělala bych si co bych chtěla, nasazovala ti parohy a ty by si dohlíel na to, aby mi nic nechybělo svatá prostoto, ale kdy to tak chce... Kdy tě čtu zjiuju, e jsem asi nikdy nebyla zamilovaná, protoe i kdy jsem si myslela, e miluju moooc tak takovýhle pecky bych si na hlavě típat nenechala.
Není tady
Rainfall napsal(a):
nelíbí se mi(můj názor), e nechal jinou enu(která se tedy nechala do toho zatáhnout), aby se do něj zamilovala, kdy věděl, e jí vlastně nechce, ale stále chce svou enu...kdy miluju svou enu, pouívám jako důkaz to, e jí provokuju jinou paní a jetě jí to přiznám???jinak, kadý má právo na to, jak svůj ivot ije,já tě jen obdivuju, e jsi to vydrel a zřejmě vydrí dál...opravdu je to ve tvém případě láska? nebo závislost na své paní?
tak si nael milenku, no a ? fér to není, ale rozhodně bych z toho nedělala měřítko toho, jak moc miluje nebo nemiluje svoji enu. zoufalí lidé prostě dělají zoufalé věci. a kdo z nás nenadělal blbosti a chyby ..
Není tady
tak si nael milenku, no a ?
No a nic... Podívej, kdyby si nael milenku jako "náplast na bolavou dui", jinej sex, jako babu, která bude s pochopením naslouchat jeho stěování... proč ne. Ale - Dával jsem jí okatě najevo e mám milenku a vdy jsme se kvůli tomu zhádali." - to pak milenka slouí jenom jako zbraň proti manelce... takový potejráníčko. Jen si nejsem jistá, kdo z těch tří to odsr.. nejvíc - zdá se mi, e manelka to nebude.
Není tady
Takhle ije vára u několik let ve astném manelství. BI.
Take, kdy to moonovi vyhovuje, proč ne.
Není tady
helen, já si kdysi, kdy u nás rupla manova nevěra, taky pořídila milence. a mezitím byla schopná koketovat s x dalíma, pak toho původního vyměnit atd. nejsem na to hrdá, prostě se to stalo. nevím, co jsem od toho čekala, e mi bude líp .. ? prostě někdy lidi dělají věci, který si myslí, e mu pomůou a který by za normálních okolností neudělali. on taky zjistí, e tohle bylo úplně blbý řeení, ale zatím kolem sebe kope, asi zkouí vzbudit árlivost ve své eně, kdo ví. jen ho prostě svým způsobem chápu, protoe já taky nadělala blbostí .. ale souhlasím, e tohle jeho řeení je na prd.
Není tady
Po přečtení se vracím ráda do své reality.... Do takové, kde se nepořizuje milenka natruc někomu( bez ohledy na to , jaké city chová ona uboačka), kde se nemírují maily a neije se s milencem v zádech.... Zapla Bůh za manův krátkodobý úlet a za to, e nemám potřebu ho ani sledovat, ani milovat chorobně a za hrob a navzdory vemu... Nemohu nic jiného ne konstatovat opsané z některého vedlejího vlákna- jaký hopkal,taků potkal.
Kdy jim to nevadí- a si tak ijou- hlavě daleko ode mě... Ale kdyby byli vichni astní a spokojení, nepsal by sem MOOn svoje příspěvky....
Není tady
Ppavloo, já vidím rozdíl v tom pořídit si milenku/milence jaksi "pro sebe" (nakonec taky vím, o čem mluvím) a nebo jako klacek na partnera - a u ve smyslu "taky to dovedu" nebo "já ti ukáu". A úplně nejuboejí je pokouet se pomocí někoho třetího donutit partnera, aby mě začal/a zase milovat...
Není tady
Měřit testí druhého..? to se dá? ne , ale kdy s někým ijete řadu let..kdy cítíte jeho úspěchy i neúspěchy tak logicky vycítíte, e se vá partner nachází v období ivota, které ho naplňuje těstím a láskou...Vadilo mi e to není mojím přičiněním, ale jak tu někdo poznamenal naivní snahy rozbít jejich vztah, bláznívé chování hraničící a z obcesí, nic neřeí. postupem času shledávám moudro mé eny pravdivým, kdy řekla kdy mi nic nechybý a vrací se mi domů a se se mnou kdy tě potřebji, tak nemám důvod tě opoutět a nezajímá mě co dělá mimo domov. Naučila se s touto filozofií ít. Kdysi na mě byla stejně závislá jako já na ní, ale tok času tuto závislost přeruil. její zamilovanost můe být krátkodobý flirt nebo počátek nového vztahu, ale mě nepřísluí zasahovat do jejího ivota i kdy sem se před 19 lety stal jeho součástí. je fakt e svoboda jednoho, končí tam kde začíná svoboda druhého ale nikdo ani ten kdo nás nejvíc miluje nám nemá právo říkat jak se máme chovat. Moje ena ke mě cítí lásku, jsem o tom skálopevně přesvědčený. Zamilovanost je jenom přechodný jev, protoe se musí po nějakém období překlopit v lásku.
na otázku kdo to z trojúhelníku já, moje ena a moje milenka nejvíc odskákal musím říct, e moje milenka. Na začátku byla dohoda, e se jedná jenom o milenecký vztah zaloený na sexu, věděla o mých trablech v manelství. Jakmile začla tlačit na pilu a snaila se o to abych se se svoji enou rozeel, zala dal ne jsem mohl připustit. Stale si myslí, e se se svojí enou rozejdu, zůstali jsem přátelé, ale u nebudeme nikdy víc. Vím e jsem jí ubíil a proto u nechci ádný trojúhelník vytvářet. Léčit nabourné maneltví pomocí milence nebo milenky nejde. Ja to pohopil, kdy to pochopi moje ena nebo zda to někdy pochopí nelze s určitostí tvrdit. Teď ujídí na droze zvaná sex s milencem.
k poslednímu příspěvku..já nejsem astný ani v této chvíli být astný nemůu, ale o mě u v totmo příběhu nejde...
Není tady
Moonwalk, já se ptala konkrétně na tvé - chci, aby byla astná VÍC ne já. Co to je? A jak to pozná, e je nebo není astná VÍC ne ty?
Díkybohu, e mue jako ty nemám doma. Taková nefér hra. A hlavně se sebou samým. Ne bys byl upřímný sám k sobě a zamyslel se nad svým "přínosem" k tomu, e má tvá ena milence, nad svou závislostí, která je nemocí a ne normálním stavem, tak do vaeho vztahu zatáhne milenku, abys své eně "ukázal". Jak ubohé.
Zamysli se nad sebou. A změň se. Třeba pak vá vztah zachrání. Ale takhle určite ne.
xxxx napsal(a):
moonwalku já bych tě chtěla mít doma, dělala bych si co bych chtěla, nasazovala ti parohy a ty by si dohlíel na to, aby mi nic nechybělo svatá prostoto, ale kdy to tak chce... Kdy tě čtu zjiuju, e jsem asi nikdy nebyla zamilovaná, protoe i kdy jsem si myslela, e miluju moooc tak takovýhle pecky bych si na hlavě típat nenechala.
To není zamilovanost, co cítí moonwalk. To je patologická závislost, kterou je třeba léčit na psychiatrii. Má normální absák, jako člověk s jakoukoliv jinou závislostí. Projevy jsou v hlavě v podstatě stejné. Jen on si to stále neuvědomuje, e to není láska.
moonwalk napsal(a):
k poslednímu příspěvku..já nejsem astný ani v této chvíli být astný nemůu, ale o mě u v totmo příběhu nejde...
JJ, taková sebelítost, to je prevít. Jen ji uvidět, uvědomit si ji.
PPavlaa napsal(a):
Rainfall napsal(a):
tak si nael milenku, no a ? fér to není, ale rozhodně bych z toho nedělala měřítko toho, jak moc miluje nebo nemiluje svoji enu. zoufalí lidé prostě dělají zoufalé věci. a kdo z nás nenadělal blbosti a chyby ..
Ale by tou odrbávanou milenkou by sa ti asi nepáčilo, e? Ktovie, čo za kaleráby jej tlačil do hlavy(ale inak: dobre jej tak, veri chlapovi v takom pokročilom veku...! No, nech je ako chce, táto u sa oblbova nenechá, bude si musie nájs inú obe...
Není tady
taky jsem to myslela tak, e mi přilo nefér vůči té milence(která se tedy bůhví z jakého důvodu stala jeho milenkou,e), e jí jen vyuil, aby s ní mohl provokovat svou enu a ta milenka se třeba do něj opravdu zamilovala....no, ale vechno je jen dle vyprávění Mr.Moona.
bylo by jistě zajímavé číst příběh paní Moon... :-) z jejího pohledu...
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Rainfall napsal(a):
Ale by tou odrbávanou milenkou by sa ti asi nepáčilo, e? Ktovie, čo za kaleráby jej tlačil do hlavy(ale inak: dobre jej tak, veri chlapovi v takom pokročilom veku...! No, nech je ako chce, táto u sa oblbova nenechá, bude si musie nájs inú obe...
Selimko, mě by se vůbec nepáčilo být milenkou a u vůbec ne fungovat jako náplast pro někoho, kdo si potřebuje něco dokazovat, protoe jeho ena ho odstavila na druhou kolej ..
nicméně oba jsou dospělí, oba mají vztahy, oba do toho li dobrovolně, e to pak skončilo jak skončilo je jejich problém.
nečerti se, nikdo z nás neví, co tam bylo a e do toho jeden z nich vlítne citově, to se prostě občas stává.
Není tady
Samozrejme. len ide o mieru férovosti na začiaktu. Predvída priebeh sa samozrejme vdy nedá.
Není tady
majkafa napsal(a):
xxxx napsal(a):
To není zamilovanost, co cítí moonwalk. To je patologická závislost, kterou je třeba léčit na psychiatrii. Má normální absák, jako člověk s jakoukoliv jinou závislostí. Projevy jsou v hlavě v podstatě stejné. Jen on si to stále neuvědomuje, e to není láska.
Přesně tak
Moonwalku, Tvoje milenka nemohla manelce příli vadit - ona na Tobě musela poznat e to dělá jen natruc, e milenku ve skutečnosti nemiluje - hele enský tohle poznaj, fakt.
Myslim si e manelku by Ti mohly vrátit pouze dvě události:
1 - milenec jí pole k ípku - pro Tebe ale nic moc varianta
2 - manelka pocítí E NA NÍ NEJSI NIJAK ZÁVISLEJ (HLAVNĚ CITOVĚ) a dělá si co chce - má ji na háku,
neznám moc en, který by chtěly mít doma posluného pejska co udělá přesně to co chtějí a kterej by pro ni i poloil ivot, přestoe ona do něho kope
Jdi k tomu psychologovi, ten Ti můe pomoci
Upravil(a) PetrHl (6. 8. 2010 9:00)
Není tady