Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 8. 2010 19:17

moonwalk
♥♥-----

Moonwalk - pribeh

Tak pul roku poté...možná si na mě vzpomenete..celkem dlouho a obšírně jsem řešil svoji situaci do které jsem se tak trochu i vlastní vinou dostal. Moje žena s našla milence do kterého se bezhlavě zamilovala. Možná někoho bude zajímat jak to pokračuje a jaký to mělo vývoj.

1. Tenkrát jsem měl tajnou identitu a četl jsem maily své ženě..Bylo to podlé, ale byl to jediný způsob jak zjistit pravdu. Zjistil jsem že ho miluje. Mě má ráda taky, ale jinak jako otce svých děti a jako zázemí a manžela. Hodně jsme se hádali. Stále připomínala minulost..SMSkoval přede mnou s ním..Naprosto mě nerespektovala. Nedokázal jsem to utnout. Věděl jsem že nemám možnost kontroly, takže by to přešlo do totální ilegality.
2. Našel jsem si milenku jako řešení své situace. Spíš to bylo na truc. Ale prostě ani ta mě z toho nedostala. Svoji ženu sem i nadále miloval víc a milenka neřešila naprosto nic. Dával jsem jí okatě najevo že mám milenku a vždy jsme se kvůli tomu zhádali.
3. Koncem března to vyvrcholilo v poslední pokus. Řekl sem si že si dám vše do pořádku, že si zametu před vlastním prahem a vše jí řeknu. Přiznal jsem tajnou idenitu i čtení e-mailů (nejhorší je opravdu debilní pravdomluvec jako jásmile..nevím co jsem už od toho očekával, ale prostě jsem jí řekl co vím , že mě tahá celou dobu za nos, že ho stále miluje a mě lže do očí. Vypadalo to na rozvod ten den..Celé to dopadlo tak, že jsem nakonec já byl ten špatný protože nectím její svobodu. Taky mám milenku a v tom sme na tom stejně ale ona mi to nevyčítá. Zeptala se zda věřím víc tomu co někomu někde napsala na chatu nebo tomu co mi říká do očí. Musel jsem reagovat že asi věřím víc tomu co mi říká ona. (jsem blbec a všichni už si ukáte na hlavy :-))
4. Duben jako kdyby prosvištěl..prostě já byl asi 2x se svoji milenkou ale nebavilo mě to, protože sem u toho vždy myslel na svou ženu a ona se mnou prostě nemluvila skoro. Koncem dubna se to pomalu vylepšovalo..já se snažil nepřipomínat milence a žili jsme spolu a zase to začlo nějak klapat. Některým tématům jsme se vyhýbali. Mezi tím se moje milenka domě zamilovala a začla tlačit na pilu. Mel jsem objednanou pěknou cestu se svojí ženou do Benátek a milenka to nerozdýchala.
5. Benátky nás znovu sblížili s manželkou a bylo nám moc fajn, milenka se dostala na druhou kolej a bylo nutno to ukončit. Nahrála mi na to sama tím, že to u ní doma prasklo a chtěla to utlumit tak sem to ukončil, ale to sem neměl dělat protože jsem byl najednou ten co jí využil apod. Bylo mi jí líto protože se sesypala a já ji měl rád, ale chtěla po mě moc a já ji to nemohl dát. Nechtěl jsem svoji ženu opustit. Ona si ale myslela že to udělám.
6. Pak přišla dovolená na které nám bylo naprosto skvěle. Prostě dostali jsem se z krize a fungovali jako perfektní pár. Milovali jsme se skoro denně na dovolené...pak i doma obden. Dělali jsem společné aktivity stále dokola...Několikrát sem položil otázku zda ho miluje..jelikož SMSky nepřestaly..pak přiznala že znovu začali psát e-maily. Už sem nic nezkoumal..Prostě ona řekla že je to jenom zábava tak jsem to tak bral. Bral jsem to že mi říká pravdu. Že jsem číslo jedna na jejím žebříčku a milence je jenom zpestření. (další chyba hodná blbce). Ono u chlapů to tak většinou funguje, ale ženy jsou jiné jak mi potvrdí asi velká část osazenstva.
7. Opravdu náhodou jsem se před týdnem dostal k její konverzaci s kamarádkou...a bohužel bylo tam otázka jestli je stále bezhlavě zamilovaná..a ona odpověděla , že by si nejraději nafackovala, ale že ano.
8. Co dál? Květen, červen i červenec jsme prožili moc krásně. Tři krásné měsíce lásky aspoň z mí strany kdy existuje jenom jedna osoba kterou mám rád. Ona tvrdila to samé, ale po tom co jsem viděl bohužel už ničemu nevěřím. Když jsem vedly včera rozhovor na téma zda může milovat dva muže. Tak nějak sem ji do toho vmanipuloval abychom se o tom bavili. Ona řekla, že ne a že miluje jenom jedno a to mě, že nemůže milovat toho kdo jí nechce. On se nechce kvůli ní rozvést. Že když s ní nechce být stále tak ho nemůže milovat. Je to logický argument samozřejmě, ale ja sem namítnul, že kdyby byla situace, že opravdu toho muže miluje a manžela nemiluje. Tak tvrdila, že taková situace u ní nastat nemůže. Jenže já vím, že taková situace je. Řekla že 20 let společného života nemůže jen tak zahodit, že manžel má plno plusů které milenec mít nemůže, ale že manžel nemůže nikdy být milencem. Uzavřela to s tím, že kdyby milovala někoho jiného tak mi to řekne ihned a rozumně se rozejdeme. Já jí samozřejmě nechci stát ve štěstí takže sem to akceptoval. Ale dodala větu, že momentálně nic takového není.

Tak a závěr. Jsem mezi dvěma mlýnskými kameny. Miluji svoji ženu, ale mám soka v lásce do kterého je beznadějně zamilovaná a nepomáhá nic ani když se k ní chovám krásně...má cokoliv co se jí líbí a sama přiznává že je se mnou velmi spokojená a šastná nyní. Mám na výběr z toho, že jí dám ultimátum...zavřu ji do klece...seberu svobodu...a zničím její milenecký románek a možná to bude fungovat (ale bude to násilnou cestou), nebo budu dělat že nic není, budu si rvát vlasy z pocitu že miluje jiného člověka, ale přesto s ní budu stále rád a v okamžiku kdy budu s ní tak i šastný. Poslední možnost, že řeknu co vím a že odcházím, protože nedokážu žít s člověkem který mi neustále lže i když ho miluju. Každá z voleb má mnoho velkých mínusů, ale asi nejlepší je volba, která nic neřeší a nechá románek buď rozvinout nebo doznít. V jejím románku to buď dopadne tak, že mi to řekne a bude s ním až jeho děti budou velké a on se rozvede a bude chtít být s ní a nebo to samo skončí po několika letech. To co na tom je to nejt잚í je pocit se kterým se musí žít. Hodně mi v tom pomáhá to, že ji bezmezně miluji a chci aby byla v životě šastná. Takže možná sem divný ale raději nechám žít na 100 procent svoji ženu a užívat si života a sám se budu užírat, než obětovat její život pro svoje uspokojení. Takže nechtěl jsem žádnou radu, jenom jsem chtěl říct že i takový lidé jako já existují ...myslím si sám o sobě že jsem silná osobnost ale často věci řeším nepřiměřeným způsobem. Ted nic řešit nebudu a nechám vše na běhu věcí. Osud někdy nec chce abychom do věcí zasahovali.

Není tady

#2 4. 8. 2010 13:35

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Moonwalk - pribeh

To by se mi taky líbilo - oddaný manžel, co mi toleruje milence :-) Nemuset nic měnit, ničeho se vzdávat, s oběma si užívat jen to, co se mi u nich líbí. Byla by blázen, kdyby to měnila.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#3 4. 8. 2010 16:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Moonwalku, mě by tyhle domácí debaty na téma coby kdyby s jedním, dvěma, třemi chlapy... - nebavily.
Zajímavé mi u Tebe taky připadá, že chlap, který stojí absolutně jen o jednu ženu, si najde jinou.... zvláštní... (asi "hodno mužských úvah").
Tipla bych si, že Tvoje paní pouze nemá odvahu do něčeho prásknout (tedy rozvod, dělení majetku, stěhování atd...) - nebo ji ten milenec zas tak moc pod jednou střechou nechce, ovšem to nic nemění na jejím duševnu - ona je prostě "jinde".

Upravil(a) Tercila (4. 8. 2010 23:14)

Není tady

#4 4. 8. 2010 18:12

Rainfall
♥♥-----

nelíbí se mi(můj názor), že nechal jinou ženu(která se tedy nechala do toho zatáhnout), aby se do něj zamilovala, když věděl, že jí vlastně nechce, ale stále chce svou ženu...když miluju svou ženu, používám jako důkaz to, že jí provokuju jinou paní a ještě jí to přiznám???jinak, každý má právo na to, jak svůj život žije,já tě jen obdivuju, že jsi to vydržel a zřejmě vydržíš dál...opravdu je to ve tvém případě láska? nebo závislost na své paní?

Není tady

#5 4. 8. 2010 23:28

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tercila napsal(a):

Moonwalku, mě by tyhle domácí debaty na téma coby kdyby s jedním, dvěma, třemi chlapy... - nebavily.
Zajímavé mi u Tebe taky připadá, že chlap, který stojí absolutně jen o jednu ženu, si najde jinou.... zvláštní... (asi "hodno mužských úvah").
Tipla bych si, že Tvoje paní pouze nemá odvahu do něčeho prásknout (tedy rozvod, dělení majetku, stěhování atd...) - nebo ji ten milenec zas tak moc pod jednou střechou nechce, ovšem to nic nemění na jejím duševnu - ona je prostě "jinde".

ta odvaha tam chybí u obou. Moonwalku, podle mne Ti tahle situace vůbec nevyhovuje i když tvrdíš že ano. Důkazem budiž milenka pořízená "na truc".
Já bych na tenhle věčný manželský trojuhelník nervy opravdu neměl.

Není tady

#6 5. 8. 2010 7:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

četl jsem maily své ženě..Bylo to podlé, ale byl to jediný způsob jak zjistit pravdu... Věděl jsem že nemám možnost kontroly, takže by to přešlo do totální ilegality... Dával jsem jí okatě najevo že mám milenku a vždy jsme se kvůli tomu zhádali. 
Představa, že šmírováním manželky, jejím "kontrolováním" a pořízením si milenky "aby žena viděla" dosáhneš jejího - čeho vlastně? odmilování? pokorného ukončení korespondence? -  je... hm... poněkud naivní. Hlavně ta "omluva" o nekontrolovatelné ilegalitě je moc pěkná... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif On pokaždé účel prostředky nesvětí.
Taky je moc pěkné, jak ona tě provokuje smskami a ty jí milenkou - co je to za blbou hru?

Mel jsem objednanou pěknou cestu se svojí ženou do Benátek a milenka to nerozdýchala... milenka se dostala na druhou kolej a bylo nutno to ukončit... chtěla po mě moc a já ji to nemohl dát. Nechtěl jsem svoji ženu opustit. Ona si ale myslela že to udělám.

By mě zajímalo, jestlis milence řekl na rovinu "mám tě jen proto, abych tebou dráždil manželku - jinak nic nečekej", nebo jí jinak dal zcela jasně najevo, že s ničím nemůže počítat? Jestliže ne, pak jsi ji podle mě sprostě zneužil k vlastnímu pofidérnímu prospěchu. Jistě, vdaná milenka ženatého pána by si (při zachování zbytků zdravého rozumu) žádnou budoucnost malovat neměla... ale to v případě, kdy jsou OBA dohodnuti na pravidlech hry, což ve vašem případě zřejmě nebylo. Nebo že by ano???

ja sem namítnul, že kdyby byla situace, že opravdu toho muže miluje a manžela nemiluje. Tak tvrdila, že taková situace u ní nastat nemůže. Jenže já vím, že taková situace je.... Miluji svoji ženu, ale mám soka v lásce do kterého je beznadějně zamilovaná a nepomáhá nic ani když se k ní chovám krásně...má cokoliv co se jí líbí a sama přiznává že je se mnou velmi spokojená a šastná nyní.
Soudím, že už jsi dost starej na to, abys přestal uvažovat o tom, koho tvoje žena ne/miluje - zvl᚝, když ti to povídá ("Musel jsem reagovat že asi věřím víc tomu co mi říká ona."). Netuším, zda je "jen" zamilovaná nebo s tím dotyčným má i jiné vztahy (to by situaci poěkud měnilo) - ale ty bys měl vycházet z toho, že "velmi spokojená a šastná" je s tebou, společné aktivity včetně sexu neodmítá - a její "zamilovanost" brát jako že každej máme něco... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Nakonec ona do tý ilegality může přejít kdykoliv a s výrazně lepším utajením - a věř, že když bude chtít, udělá to a ty si ani neškrtneš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#7 5. 8. 2010 9:36

moonwalk
♥♥-----

Víte ona milenka na truc byl pokus dostat se závislosti na své ženě, která je až chorobná ( ta láska je veliká a ten strach z toho že něco skončí byl a je enormní). Pokus najít ženu která tomu dá impuls povede k uklidnění mysli, pokus najít big bang..tresk který zatemní mysl i rozum, velkou lásku která to prehlusí...nepovedlo se a místo uklidnění mysli, jsem ublížil jinému člověku. Proto se do toho již pouštět nehodlám a nebudu. Hlavní moto teď je trpělivost. Osud to má ve svých rukou a čas buď obrousí a otupí hrany a nebo se rozhodne ona ke konečnému řešení. Jinak milenec jí nechce za svoji manželku ale jenom jako milenku. Myslím, že čeká na to až se rozhodne sám a nechává to na něm. Může to trvat i deset nebo dvacet let...nelze to ovlivnit, ale vím, že po tu dobu má šanci být šastnější. Víte uvažuji jinak. Miluji ji a chci aby byla šastná víc než já. Jestli on se rozhodne s ní být tak vím, že k němu odejde a rodinu rozbije.ale ani potom ji nepřestanu mít rád a nebudu jí nenávidět. Jak říkám rád bych zažil ještě někdy big bang...to co jsem s ní prožil když mi bylo 22, 4 roky zamilované smrště, vášně a naprosté oddanosti. To co teď ona prožívá s ním. Nevím zda to jde znovu prožít se svojí ženou, nevím zda může být moje žena i mojí milenkou, ale věřím v to. Možná jsem slepec ktarý si nasadil růžové brýle, ale je pro mě snažší takto žít. nelze zahodit 20 let společného života kde byli náderné chvíle i hádky jenom proto, že si začala překrásný románek který ale neví jak dopadne. Protože láska musí být oboustraná. On jenom bere a nic nenabízí, proto si myslím, že by to mohlo dopadnou dobře. Jakmile ale on nabídne tak ona po tom skočí..natolik jí znám, že vím, že pak už nebudu mít sebemenší šanci. Čeka a vyčkává, netlačí na pilu a zvrtkává ho tak aby ho předvědčila. Vždy uměla používat své ženské zbraně :-)...Na druhou stranu život s ní teď je velmi krásný..dává mi vše lným hrstmi a i když nikoho neměla nebyla ke mě tak milá a příjemná jako teď když má svého milence. Takže jediný problém je v mé hlavě jinak je vše v naprostém pořádku. Milujeme se pokaždé jak to čas a okolnosti dovolí, je to vášnívé a dlouhé. Chodíme spolu ven, sportujeme, máme přátele, radujeme se s dětma. Prostě štastná rodina a to daleko víc než kdy před tím.

Není tady

#8 5. 8. 2010 9:47

majkafa
Host

moonwalk napsal(a):

Miluji ji a chci aby byla šastná víc než já. .

Hm, dobrý manipulátor. Btw jak to změříš?

#9 5. 8. 2010 10:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

milenka na truc byl pokus dostat se závislosti na své ženě... najít ženu která... povede k uklidnění mysli
http://grafika.profitux.cz/images/smiles/086.gif http://grafika.profitux.cz/images/smiles/086.gif http://grafika.profitux.cz/images/smiles/086.gif
Až na to, že je to poněkud hořkej smích...

Miluji ji a chci aby byla šastná víc než já.
Pochop a smiř se s tím, že tohle prostě nedokážeš.

On jenom bere a nic nenabízí, proto si myslím, že by to mohlo dopadnou dobře.
Nerada ti beru iluze, ale aby ses nespletl... Tvojí ženě tento "poněkud nešastný" způsob vztahu zřejmě z nějakého důvodu vyhovuje, jinak by v něm nesetrvávala. Ledaže by (stejně jako tvoje milenka, s kterou jsi jednal podobně jako on s tvojí ženou) věřila v jakési matné "někdy jednou".

Není tady

#10 5. 8. 2010 11:01

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

moonwalku já bych tě chtěla mít doma, dělala bych si co bych chtěla, nasazovala ti parohy a ty by si dohlížel na to, aby mi nic nechybělo  hmm svatá prostoto, ale když to tak chceš... Když tě čtu zjišuju, že jsem asi nikdy nebyla zamilovaná, protože i když jsem si myslela, že miluju moooc tak takovýhle pecky bych si na hlavě štípat nenechala.

dum spiro spero

Není tady

#11 5. 8. 2010 11:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

nelíbí se mi(můj názor), že nechal jinou ženu(která se tedy nechala do toho zatáhnout), aby se do něj zamilovala, když věděl, že jí vlastně nechce, ale stále chce svou ženu...když miluju svou ženu, používám jako důkaz to, že jí provokuju jinou paní a ještě jí to přiznám???jinak, každý má právo na to, jak svůj život žije,já tě jen obdivuju, že jsi to vydržel a zřejmě vydržíš dál...opravdu je to ve tvém případě láska? nebo závislost na své paní?

tak si našel milenku, no a ? fér to není, ale rozhodně bych z toho nedělala měřítko toho, jak moc miluje nebo nemiluje svoji ženu. zoufalí lidé prostě dělají zoufalé věci. a kdo z nás nenadělal blbosti a chyby ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#12 5. 8. 2010 11:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak si našel milenku, no a ?
No a nic... Podívej, kdyby si našel milenku jako "náplast na bolavou duši", jinej sex, jako babu, která bude s pochopením naslouchat jeho stěžování... proč ne. Ale - Dával jsem jí okatě najevo že mám milenku a vždy jsme se kvůli tomu zhádali." - to pak milenka slouží jenom jako zbraň proti manželce... takový potejráníčko. Jen si nejsem jistá, kdo z těch tří to odsr.. nejvíc - zdá se mi, že manželka to nebude.

Není tady

#13 5. 8. 2010 11:59

javena
♥♥♥♥♥♥-

Takhle žije švára už několik let ve šastném manželství. BI.
Takže, když to moonovi vyhovuje, proč ne.

Není tady

#14 5. 8. 2010 12:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helen, já si kdysi, když u nás rupla manžova nevěra, taky pořídila milence. a mezitím byla schopná koketovat s x dalšíma, pak toho původního vyměnit atd. nejsem na to hrdá, prostě se to stalo. nevím, co jsem od toho čekala, že mi bude líp .. ? prostě někdy lidi dělají věci, který si myslí, že mu pomůžou a který by za normálních okolností neudělali. on taky zjistí, že tohle bylo úplně blbý řešení, ale zatím kolem sebe kope, asi zkouší vzbudit žárlivost ve své ženě, kdo ví. jen ho prostě svým způsobem chápu, protože já taky nadělala blbostí .. ale souhlasím, že tohle jeho řešení je na prd.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#15 5. 8. 2010 12:25

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Po přečtení se vracím ráda  do své reality....  Do takové, kde se nepořizuje milenka natruc někomu( bez ohledy na to , jaké city chová ona ubožačka), kde se nešmírují maily  a  nežije se  s milencem v zádech.... Zapla Bůh za manžův krátkodobý úlet a za to, že nemám potřebu ho ani  sledovat, ani  milovat chorobně až za hrob a navzdory  všemu...  Nemohu nic jiného než konstatovat  opsané z některého vedlejšího vlákna- jaký hopkal,taků potkal.
Když jim to nevadí- a si  tak žijou- hlavě daleko ode mě...  Ale kdyby byli všichni šastní a spokojení, nepsal by sem  MOOn  svoje  příspěvky....

Není tady

#16 5. 8. 2010 12:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavloo, já vidím rozdíl v tom pořídit si milenku/milence jaksi "pro sebe" (nakonec taky vím, o čem mluvím) a nebo jako klacek na partnera - a už ve smyslu "taky to dovedu" nebo "já ti ukážu". A úplně nejubožejší je pokoušet se pomocí někoho třetího donutit partnera, aby mě začal/a zase milovat...

Není tady

#17 5. 8. 2010 12:53

moonwalk
♥♥-----

Měřit štestí druhého..? to se dá? ne , ale když s někým žijete řadu let..když cítíte jeho úspěchy i neúspěchy tak logicky vycítíte, že se vᚠpartner nachází v období života, které ho naplňuje štěstím a láskou...Vadilo mi že to není mojím přičiněním, ale jak tu někdo poznamenal naivní snahy rozbít jejich vztah, bláznívé chování hraničící až z obcesí, nic neřeší. postupem času shledávám moudro mé ženy pravdivým, když řekla když mi nic nechybý a vracíš se mi domů a seš se mnou když tě potřebji, tak nemám důvod tě opouštět a nezajímá mě co dělᚠmimo domov. Naučila se s touto filozofií žít. Kdysi na mě byla stejně závislá jako já na ní, ale tok času tuto závislost přerušil. její zamilovanost může být krátkodobý flirt nebo počátek nového vztahu, ale mě nepřísluší zasahovat do jejího života i když sem se před 19 lety stal jeho součástí. je fakt že svoboda jednoho, končí tam kde začíná svoboda druhého ale nikdo ani ten kdo nás nejvíc miluje nám nemá právo říkat jak se máme chovat. Moje žena ke mě cítí lásku, jsem o tom skálopevně přesvědčený. Zamilovanost je jenom přechodný jev, protože se musí po nějakém období překlopit v lásku.
na otázku kdo to z trojúhelníku já, moje žena a moje milenka nejvíc odskákal musím říct, že moje milenka. Na začátku byla dohoda, že se jedná jenom o milenecký vztah založený na sexu, věděla o mých trablech v manželství. Jakmile začla tlačit na pilu a snažila se o to abych se se svoji ženou rozešel, zašla dal než jsem mohl připustit. Stale si myslí, že se se svojí ženou rozejdu, zůstali jsem přátelé, ale už nebudeme nikdy víc. Vím že jsem jí ubížil a proto už nechci žádný trojúhelník vytvářet. Léčit nabourné manželtví pomocí milence nebo milenky nejde. Ja to pohopil, kdy to pochopi moje žena nebo zda to někdy pochopí nelze s určitostí tvrdit. Teď ujíždí na droze zvaná sex s milencem.
k poslednímu příspěvku..já nejsem šastný ani v této chvíli být šastný nemůžu, ale o mě už v totmo příběhu nejde...

Není tady

#18 5. 8. 2010 13:25

majkafa
Host

Moonwalk, já se ptala konkrétně na tvé - chci, aby byla šastná VÍC než já. Co to je? A jak to poznáš, že je nebo není šastná VÍC než ty?
Díkybohu, že muže jako ty nemám doma. Taková nefér hra. A hlavně se sebou samým. Než bys byl upřímný sám k sobě a zamyslel se nad svým "přínosem" k tomu, že má tvá žena milence, nad svou závislostí, která je nemocí a ne normálním stavem, tak do vašeho vztahu zatáhneš milenku, abys své ženě "ukázal". Jak ubohé.
Zamysli se nad sebou. A změň se. Třeba pak vᚠvztah zachráníš. Ale takhle určite ne.

#19 5. 8. 2010 13:27

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

moonwalku já bych tě chtěla mít doma, dělala bych si co bych chtěla, nasazovala ti parohy a ty by si dohlížel na to, aby mi nic nechybělo  hmm svatá prostoto, ale když to tak chceš... Když tě čtu zjišuju, že jsem asi nikdy nebyla zamilovaná, protože i když jsem si myslela, že miluju moooc tak takovýhle pecky bych si na hlavě štípat nenechala.

To není zamilovanost, co cítí moonwalk. To je patologická závislost, kterou je třeba léčit na psychiatrii. Má normální absák, jako člověk s jakoukoliv jinou závislostí. Projevy jsou v hlavě v podstatě stejné. Jen on si to stále neuvědomuje, že to není láska.

#20 5. 8. 2010 13:29

majkafa
Host

moonwalk napsal(a):

k poslednímu příspěvku..já nejsem šastný ani v této chvíli být šastný nemůžu, ale o mě už v totmo příběhu nejde...

JJ, taková sebelítost, to je prevít. Jen ji uvidět, uvědomit si ji. dumbom

#21 5. 8. 2010 15:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

tak si našel milenku, no a ? fér to není, ale rozhodně bych z toho nedělala měřítko toho, jak moc miluje nebo nemiluje svoji ženu. zoufalí lidé prostě dělají zoufalé věci. a kdo z nás nenadělal blbosti a chyby ..

Ale by tou odrbávanou milenkou by sa ti asi nepáčilo, že? Ktovie, čo za kaleráby jej tlačil do hlavy(ale inak: dobre jej tak, veri chlapovi v takom pokročilom veku...! kapitulation dumbom No, nech je ako chce, táto už sa oblbova nenechá, bude si musie nájs inú obe... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#22 5. 8. 2010 18:07

Rainfall
♥♥-----

taky jsem to myslela tak, že mi přišlo nefér vůči té milence(která se tedy bůhví z jakého důvodu stala jeho milenkou,že), že jí jen využil, aby s ní mohl provokovat svou ženu a ta milenka se třeba do něj opravdu zamilovala....no, ale všechno je jen dle vyprávění Mr.Moona.
bylo by jistě zajímavé číst příběh paní Moon... :-) z jejího pohledu...

Není tady

#23 5. 8. 2010 18:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

Ale by tou odrbávanou milenkou by sa ti asi nepáčilo, že? Ktovie, čo za kaleráby jej tlačil do hlavy(ale inak: dobre jej tak, veri chlapovi v takom pokročilom veku...! kapitulation dumbom No, nech je ako chce, táto už sa oblbova nenechá, bude si musie nájs inú obe... wink

Selimko, mě by se vůbec nepáčilo být milenkou wink a už vůbec ne fungovat jako náplast pro někoho, kdo si potřebuje něco dokazovat, protože jeho žena ho odstavila na druhou kolej ..
nicméně oba jsou dospělí, oba mají vztahy, oba do toho šli dobrovolně, že to pak skončilo jak skončilo je jejich problém.
nečerti se, nikdo z nás neví, co tam bylo a že do toho jeden z nich vlítne citově, to se prostě občas stává.

Není tady

#24 5. 8. 2010 21:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Samozrejme. len ide o mieru férovosti na začiaktu. Predvída priebeh sa samozrejme vždy nedá. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 5. 8. 2010 22:27

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

xxxx napsal(a):

To není zamilovanost, co cítí moonwalk. To je patologická závislost, kterou je třeba léčit na psychiatrii. Má normální absák, jako člověk s jakoukoliv jinou závislostí. Projevy jsou v hlavě v podstatě stejné. Jen on si to stále neuvědomuje, že to není láska.

Přesně tak godlike
Moonwalku, Tvoje milenka nemohla manželce příliš vadit - ona na Tobě musela poznat že to dělᚠjen natruc, že milenku ve skutečnosti nemiluješ - hele ženský tohle poznaj, fakt.
Myslim si že manželku by Ti mohly vrátit pouze dvě události:
1 - milenec jí pošle k šípku - pro Tebe ale nic moc varianta
2 - manželka pocítí ŽE NA NÍ NEJSI NIJAK ZÁVISLEJ (HLAVNĚ CITOVĚ) a dělᚠsi co chceš - mᚠji na háku,
neznám moc žen, který by chtěly mít doma poslušného pejska co udělá přesně to co chtějí a kterej by pro ni i položil život, přestože ona do něho kope

Jdi k tomu psychologovi, ten Ti může pomoci

Upravil(a) PetrHl (6. 8. 2010 9:00)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí