29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych vás poprosit o radu - uvažuji nad koupí španělské deky pro mimčo. U první jsem ji neměla, ale ted druhé dítko bude v září. Koukala jsem na ně na netu i v obchodě, ale cenově se docela i liší (a nejsou nejlevnější), kvalitu na netu nepoznám a i v obchodě může být jen první pohmat matoucí. Taky si nejsem úplně jistá, zda a která je praktická. Můžete mi prosím napsat vaše osobní zkušenosti? Doporučili byste jí? A pokud ano/ne - tak kterou? a proč?
Není tady
Ahoj Romčo,
tak já hlasuji jednoznačně ANO
mám už dokonce dvě první mám tu klasickou menší a na Adama se mi podařilo vyšašit na mmb velkou za pár korun (a to doslova) malá mě stála v obchodě skoro 700,- a ta druhá velká 350,- přitom byla nepoužitá (paní jí dostala od neoblíbené tchýně
)
obě jsou od firmy Belpla Baby perla http://www.babyline.cz/zimni-pytle-deky … -perla-517
já mám jednobarevné, ale je spousty jiných obrázkových, záleží na vkusu
po xkráte vypráních jsou deky pořád stejné, chloupek necuckatí, deka se nemuchlá a nemění tvar, za ty peníze to vážně stojí, ale zkus pokouknout na tom mmb
a hřeje jedna báseň deka je taková jakoby hutná a silná, nevím jak byc to popsala,rozhodně žádná larysa
je pravda, že je spousty dek, které za ty španělské rády vydávají a přitom to jsou obyč. umělý deky, na to bacha
pokud dobře vybereš, určitě budeš moc spokojená
já jsem prohlásila, že klidně rozprodám celou výbavu, ale tyhle deky z baráku nepůjdou ani za zlatý prase
Není tady
Romi, připojuji se k Izi, je vážně super ..já jí tenkrát dostala od mamky a navíc mě jí někdo z kočárku na chodbě ukradnul, takže typ už nevím. Každopádně Mat (také zářijové dítko) nesnášel fusak a tahle deka byla jednou z věcí, díky který jsme v teploučku přežili procházky v zimě
Upravil(a) mishasha (2. 8. 2010 20:23)
I já mám španělky pro kluky a teď na chalupě jsme jí max využili, zatím pro oba stačila jen jedna, ale počítám s tím, že je pak budu používat do kočárku než bude "tuhá" zima takže i já doporučuju. Objednávala jsem je přes www.i-scarlett.cz a cena mě přišla přijatelná. Navíc s jejich zbožím jsem max spokojena!
Není tady