|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Popí,jsem ráda,že je Ti líp
teď už se budou jen kozeny nalívat
papu je třeba
a jen si hezky užívej tu péči okolo,pak budeš běhat Ty a jen vzpomínat,jak Ti teď bylo dobře

Není tady
Katul ahoj, mám se do středy dobře
hele když ti tak koukám na metr neměla by jsi být teď pod peřinou 
Není tady

Sáří a po středě bude ještě líp
uvidíš,no i když,jak Ti začnou nevolnosti,tak asi ne
ale díky za ně,že
byla jsem dnes u dr.psala jsem to níže :tesi:ale peřinu mám načechranou 
Jo a jak jste psaly o těch povedených IVF na jaře a v létě,tak je to tak kámoška měla 1.v zimě a nic a pak na jaře buclatou holčičku jim udělali mmch ve Ferťasu....
a byla tam s paní,která na tom byla stejně 
Není tady
Katul promiň já to přehlídla, no on folík může dozrát později a jakvelký byl?
Není tady

Sáří,neomlouvej se.....já to jen nechtěla psát znova
no největší 0,9 ani ne cenťák a dr.říkal,že není žádný dominantní...
min.měsíc byl 14mm a to 12DC....ale stejně prdka,jen asi pravděp.faleš.poz.testík 
Není tady
na falešně pozitivní mamáče moc nevěřím a měříš BT aby jsi zjistila jestli máš ovu?
Není tady

Holky jen mě tak napadlo,když žena normál.ovuluje....pomůže jí nějak Pregnyl,myslím tím,jasně,když se píchne tak folík praskne cca do 48hodin a když se nepíchne,tak stejně praskne sám,ne?Je mezi tím nějaký rozdíl,myslím větší pravděpodobnost otěhu s Pregnylem?Nebo stejná?Podotýkám bez horm.stimulky jen při přiroz.ovu?Předem díky za ohlasy 
Není tady
No jen to že je jistota že praskne, protože někdo trpí na to že mu folíky nepraskají a mění se na cysty
Není tady

sářice napsal(a):
na falešně pozitivní mamáče moc nevěřím a měříš BT aby jsi zjistila jestli máš ovu?
No jo,ale to byla 10-tka mamáč,tak mě to zmátlo,hodně jsem četla,že jsou falešně pozitivní....
no měřím,ale flákám to dnes jsem zapoměla
jsem čekala u dr. trochu jiný výsledek 
Není tady

Sáří ale to by bylo příští UTZ vidět ne,že se mi stala z folíku cysta?
Není tady

A může se stát,že folík praskne jak s Pregnylem,tak bez něj a vajucho není? To už by ale nikdo nezjistil,že 
Není tady
no hlavně aby měl dr kvalití utz a dobře měřil, já myslím že ta BT docela funguje.
No ons většinou praskne a odejde s ms
Není tady

sářice napsal(a):
no hlavně aby měl dr kvalití utz a dobře měřil, já myslím že ta BT docela funguje.
No ons většinou praskne a odejde s ms
já jsem si říkala,jestli se nedívá špatně
že to není možný ....
no a pak mu pravím,že to by mi ještě chybělo,abych neovulovala....jsem byla úplně vedle....ale stát se to může 
Není tady
No těžko říct ale dá se to zjistit z HP, tuším okolo 20 dc se nabere progesteron a je to jasný
Není tady

Sáří,díky moc za info
no necháme to koňovi,budu měřit a uvidíme
pohlaď za mě bříško 
Není tady

Jo a v tu středu tam jdeš na kolik? Ať můžu držet palčáky

Není tady
Katul díky za palčáky mám být v Brně okolo poledního,
dobrou 
Není tady

Dobrou a pak dej hned vědět

Není tady

Sáří, moc na tebe myslím, ať to dopadne všechno dobře.

Snaží...teda, to co jsi sem zkopčila, je naprosto perfektní, teď vím, jaká embryjka mi vlastně zavedli a jak se vyvíjela. Děkujeme moc, všechny po IVF...

Není tady

Sari,asi ano,je to ten po dvou kusech v baleni.
Není tady
Tak jsem ráda že se vám "přehled o IVF" taky líbí 
Katí - anovulák má 1-2x za rok každá zdravá žena. Jsme jen lidi, ne stroje. Kdybys měla anovulační cykly pořád, nedostávala bys pravidelně MS, vlastně bys jí nedostávala vůbec protože je spuštění MS podmíněný hormonama při ovulaci. Folík bez vajíčka nebývá, stát se to samozřejmě může (viz nejsme stroje
) ale nebývá to, když už vyroste v 99,9% tam vajucho je
Pregnyl ovulaci podpoří, taky to není stoprocentní, ale to není nic.
Máš z toho depku, co? Neboj, třeba folík ještě doroste nebo to jistí další cyklus

Popí - našla jsem i fotku jak jeli jedni aktéři z IVF z ET - holky byla focená zabalená v dece a s nohama na palubní desce
No ale zadařilo se má dvojčátka
Tak dej na Tvé okolí a šetři se co to jde

Leontynko - neznáme se ale i Tobě držím palčáky, aby to vyšlo

Ledí a v CARu jim o tom že jsi byla na UZ u svýho dr. říkat nebudeš? Takže už zítra? To jde i Sáří, to zas bude adrenalin

Není tady
Dobré ráno holky,
Leontýnko já úplně stejně držím palce tobě.
Jinak konečně jsem se dnes dočkala že testovací čárka je silnější než kontrolní, vím že to nic neznamená, ale alespoň vidím že hcg narostlo 
Snaží ani mě o zítřku nemluv je mě od žaludku špatně už teď.
Není tady
Sáříííí huráááá
To já nikdy neměla, teda dokud jsem testovala, abych měla testovací silnější než kontrolní
Parádaaaa myslim že se na zítřek vůbec bát nemusíš

Není tady