|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobré ráno holky 
tady nekdo slíbil fotku z bruslí a někdo býčka a vidím p.d 
Musím vás pobavit svými sny, zatím co včera se mi zdálo že mě sestra říká že mě bohužel neroste HCG, tak dnes se mi zdálo že jsem měla malého chlapečka a vůbec jsem se o něj neuměla starat. Zapoměla jsem ho celý den přebalit nebo nakrmit a nakonec jsem ho zapoměla v krámě. Vzbudila jsem se naprosto orosená a s výčitkami 
Jinak jsem se smířila že moje čárka tlustčí nebude, na žádnou krev už nejdu a ve středu de uvidí
Ledovečku držím vše co mám 

Upravil(a) sářice (2. 8. 2010 8:16)
Není tady
Ledíčku dneska na UZ držím strašně moc palce a přijď co nejdřív říct, jsem napnutá jako kšandy a zvědavá jak Keliška
Jo a prosila bych jedno foto Ledovčátka
Sáří - blázínku, důležitý je že tam čárka je a silná, ne duch. Nenervuj se, nijak tomu nepomůžeš
Přinejhorším si zaskoč zase na krev a máš jasno
Tipuju hodnotu HCG kolem tisícovky 

Není tady
Taky vyhlížim fotky bejčka a bruslí 
Sáří - člověče já měla sny
Ale to je asi normální
Děsivý se střídaly s po*n

Není tady
ahááá tak na p o r n o je cenzura
Mělo to být že se děsivý střídaly s p o r n e m

Není tady
No ty por.o jsem měla minule jak to špatně skončilo a teď ani ň, tak jsem zklamaná 
Jak se má dnes školka? 
Není tady
Ledí, přidávám se k hromadnému držení palců a moc moc prckům fandím
.
Není tady

Ahojda holky,
tak jsem tu.
No dneska od rana same soky.Co se rozhodujete chodit do fertasu, tak zkuste treba pobocku reprofitu v Olmiku, mozna tam bude lepsi pristup.My dneska meli jit na kontrolu UZ miminka a hadejte,co nasledovalo, prisli jsme a cekali v cekarne a sestricka si ty lidi,co tam prisli volala k sobe do kamrliku a po teto konzultaci zhnusene odchazeli.Tak jsme prisli na radu my.Tak nam rikala, ze mlady Sobek, co mel prijit, tak se zapomnel nekde v japonsku na kongresu a ze neni zastup, takze jsem byla tak nasrana jako sanky v lete
se mi z nich chtelo
, no tak jsem nevedela co delat.Tak sjem sestre rekla, ze at mi napise doporuceni na kontrolni UZ k memu gymdari,tak jsem tam zavolala, jestli by me nevzal a musim rict,ze jejich pristup je o sto procent lepsi, nejenom ze me vzal bez objednani a ani jsem nemusela cekat, byl tam velmi mily mlady doktor, ktery nas hodne uklidnil.Tak nam na toho prdolu posvitil.Nastesti tam byla dutinka a najednou na nas vykoukla fazolka a cosi tam tepalo jako ozavod, jsem nemohola ani mluvit pres
, proste mu
bilo jako zavod,manza na to cumel jako puk a ja mela na krajicku.Byl tam.nemeril nic, rikal, ze je to malinke a rozmazane, ze pozdeji budeme vedet vice,ale ze to,co se tam hybe, ze to asi bude
. Ani jsem nevedela,co rici, nikdy jsem tohle nezazila.Tak jsem vdecna gyndari, ze me vzal a uklidnil,protoze jak jsme jeli s fertasu bylajsem jenom uzlicek nervu,ale stalo to za to.tak se snad bojovnik popere o sve misto pod sluncem a zustane tam kde ma byt a hlavne aby byl zdravy. ja se budu chovat tak,aby mu bylo u me dobre.Nemame jeste vyhrano,ale tohle vse si ve fertasu za ty prachy,co jim tam clovek donesl,se mohou chovat jinak.Proste sprosty byznys 
Upravil(a) ledovecek (2. 8. 2010 10:39)
Není tady
Ledí, straaaašně gratuluju, mám radost a jen ať to takhle skvěle pokračuje dál
.
Holky, já se omlouvám, že tu s tím otravuju pořád dokola, ale mám na vás dotázek - za jak dlouho zhruba dostanete ms po dobrání utrouše? Já mám PCO, bez hormonů nemenstruuju, nebo jsou cykly hrozně dlouhý a nevyzpytatelnýl. Teď mám jít na tu laparku, takže bych to potřebovala nejpozdějc do týdne dostat, aby to bylo akorát, a já sem zas děsně nervozní, že se ms zpozdí (jako vždycky, když se to nejmíň hodí) a budem to muset zase odkádat, já už to fakt hrozně chci mít za sebou a aspoň trochu vědět, na čem jsem. Doktor mi říkal, že většinou ms dojde tak do 3 dnů, ale min. cyklus jsem brala Duphaston, 18.-28. DC, ovu byla 19. den a ms přišla asi až za 9 dní po dobrání Duphastonu.... tak se teď bojím. Ještě tak do těch 10 dnů kdybych to dostala, tak je to dobrý, to se stíhá, ale sem nervozní - musím si zařídit neschopenku v práci, což už do toho se mi nechce, a fakt bych to nechtěla pak zas všechno rušit a posouvat.
A ještě - za jak dlouho po laparce jste byly fit? Mám týden po operaci konzultaci v CARu, mám jí radši posunout třeba až na další týden? Ono asi záleží, kdyby se tam povrtali víc (což tak trošku předpokládám, když už podle toho HSG to nebylo v pořádku - ani vejcovody, ani děloha), tak se to asi může trošku protáhnout, co?
Tak moc děkuju za vaše zkušenosti, vím že s tím otravuju pořád dokola, ale nějak si nemůžu pomoct
.
Není tady

Holky diky,
falko me to po dobrani utrose prislo az za 7 dni po dobrani.Za 3 dny to neprislo skoro nikdy.
Není tady
Ledíku já mám takovou radost, taky jsem tu zamáčkla slzy a jsem strašně moc ráda že je

Z toho přístupu ve ferťasu bych byla znechucená taky, mi neříkej že na vás nemaji kontakty aby vám dali vědět abyste nejezdili 

Není tady

ledííí
no vida !!! moc gratuluju a přeju dál jen dobré zprávy !!! 
na ten Fertimed nezanevři, ono teď je doba dovolených a tak se to všude látá jak se dá...... příště to bude určitě lepší... kdy tě přeřadí do péče obvodního gyndr. ? většinou to bývá právě po potvrzení srdíčka ne ? 
u nás nic nového, ulevuje se mi den ode dne, což ale nevím, jestli je právě nejlepší znamení, když zhoršení má znamenat rostoucí hcg... ale nesleduju se, nepátrám na netu, nedělám dramata, radši nic nezkoumám... a prostě jen věřím pralince a lískáčkovi (interní pojmenování), že ví, co dělají tam uvnitř 

Není tady
Falko - mě chodila MS tak za 5 dnů po dobrání, někdy i dřív, nejdýl tuším to bylo těch 10 dnů. Neboj a nestresuj se, tím si mrchu taky blokneš a nedorazí. Nech to být, všechno zařiď jak potřebuješ a ono to nějak dopadne (dobře!!).
Zkušenost s LPS nemám, ale myslim si že týden po už dost dlouhá doba, ne holky?

Není tady

falko, po Utroši nebo proveře jsem dostávala MS 3. - 4. den..... po LPSK jsem byla docela v pohodě do týdně, ale je fakt, že u mě jenom koukli
každopádně držím palec, ať je výsledek pozitivní, jak nejvíce to jde 

Není tady
Popi - Ledince se taky přece ulevilo a stejně našla na testu //
Mmch krásný pojmenování a moc Ti chválim ten Tvůj přístup

Není tady

Snaží, taky doufám, že výsledek bude aspoň takový jako u ledíka
.... kdyby náhodou chtěli zůstat oba, určitě by to byl šok jako blázen, ale člověk by si během těch měsíců na tu myšlenku zvykl... a alespoň by to odbyl jedním vrzem 
jinak ale jedna krásná blikající fazolka.... taky fenomenální 

Není tady
Popíčku já to nějak cítim v kostech že to tentokrát klapne....
(ale ne že mi je přijedeš zpřerážet kdyby NÁHODOU ne
).
Vidět blikající srdíčko a jak se tam mimísek vrtí - to je ten nejkrásnější pohled na UZ
Stejně mě vždycky fascinuje, jak si těhotenství "žije vlastním životem"
a jak tělo udělá maximum pro to aby ten novej človíček/čkové měl/i všechno co potřebuje/jí 

Není tady

Snaží, díky
.... mě Ti vlastně najednou (asi díky těm problémům které byly kolem) vůbec nedochází, že už zase stojíme v té čekací fázi na výsledek... že už nečekáme na léky, ani neprobíhá stimulka, ale že tohle všechno je už zase za náma a teď čekáme na výsledek 
ty jo, když se do toho člověk vrhne, utíká to strašně rychle,..... až na tu poslední fázi teda

sím Tebe, kam bych jezdila, tsssss, já Tě uhranu na dálku
.....
kecááám 

Není tady

Holky diky, jsem se u toho pohledu msuela ovladat,abych nemela rozteklou rasenku.Proste se tam v tom krouzku neco mihalo,bilo to jako zvon,jsem byla namekko.
Popi, u me prisla uleva presne po tydnu,kdy ze me vyprchal pregnyl 15 tis jednotek,byla jsem hrozne rada, protoze to se nedalo, venku tricitky a ja nafoukla jako zemekoule,teplo, blbe mi bylo, proste den,kdy uz prislo bricho do puvodniho stavu,ten bych nejradeji oslavila, protoze jsem se za tim nasim stendou nemusela kutalet.Takze neves hlavu, klesa jenom pregnyl, na mimiskovske HCG je brzicko, se tam museji poradne zavrtat a udelat si dobrou postylku a hnedle ve dvou vydanich,Takze v klidu, zachovej pristup takovy, jaky mas a bude super,me pomohl ten nas trhac,ze jsem nemyslela jenom sama na sebe.Takze v klidu,vsechno bylo pripravene jak melo a hlavne bud na sebe a na ty dva prdousky
v brisku moc hodna. Drzim pesti

Upravil(a) ledovecek (2. 8. 2010 12:00)
Není tady
Ledí a fotku nemáš?
Napsala jsi to moc hezky

Popí já Ti dám zaklínání na dálku
žádný takový, prdískové se uchytí a basta!
+
Stejně mi to taky přijde u Tebe takový nějkaký rychlý....ještě nedávno jsi psala že přítel je marod...pak že je tam cysta....pak že začínáte stimulku....a už se čeká na testík 

Není tady

Snazi,nam nikde fotku neudelali.Nevim.To si o to clovek musi rict?
Tedka sjem nechtela otravovat, bo jsem byla rada, ze nas rychle vzal a byl moc mily ten doktor,stacilo nam videt, ze se na tom UZ neco hybe a ze to neco asi bude mimis, teda aspon si to myslim.Takze tak.
Není tady
Jo Ledi asi je lepší si o foto říct, mě ho teda vždycky dělal dr. automaticky, ale každej asi ne. Taky si myslím že když už máte srdíčko tak do CARu už nemusíš? Nebo až po 12tt?
Jo a co metřík....?
Sáří co Ty - vydržela jsi a nešla na krev a netestila...?

Není tady

Snazi,no muj doktor mi uz napsal kontrolu k sobe, do CAr jdu jen tak,aby meli vysledky,ale radeji udu chodit tady blizko, nez se nervovat.co a jak a i kdyby bylo neco spatne,tak muzu kdykoli projit, jen ve stredy maji operacni dny,tak tam nikdo neni,ale jinka tam je porad nekdo do vecera.
Priste si o to foto reknu.No jsem zvedavamjak to vse dopadne, snad dobre.Uvidime,ale jeste nejasam,az bude mit ten bobisek aspon nejakou podobu a prezije, tak se budu potichoucku tesit.Zatim se bojim jeste jak cert.
Není tady

ledíčku a kdy jdeš na další UTZ ?
abychom se dočkaly konečně té fotečky 
Snaží, tak tak, uteklo to........ teď ještě přečkat ty zbylé dny do testu, to bude alespoň pro začátek rozhodující... 

Není tady