|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Misho - ach jooo, zas ty chlapi a jejich JEŠITNOST
A co ženská a její STUD? Když si musí lehnout na kozu, roztáhnout nohy a nechat aby jí tam cizí chlap šťoural
Tohle by si měli chlapi s jejich JEŠITNOSTÍ uvědomit!!!!!!!
K dotazu - jak psaly holky - co nejdřív dopravit, nejlíp v živočišným teple. Ale pokud máte nějakej problém, určitě bych volila "odběr" až na místě, aby se potvůrky vyšetřily včas a ne zkresleně 
Katí - ber i tu alergii na Crinone, když to bude 2v1 s těhotenstvím

Sáří - tak jsi přešla na Utrouš?
Silvi - jak jste přežili pouťování 
Popi - co vy? Je Ti líp? Už ta voda mizí...? Co říkaly
na pohádku? Mě se teda nelíbila 

Není tady
Dobré ráno holky 
Snaží vyřešila jsem to několikadenním sprchováním a přešlo to, nesmí mě nikde zůstat žádné zbytky.
Se mnou to nevypadá dobře, čárka opravdu nesílí a kontrolní čárka je po ztmvavnutí stále světlejší než testovací, ale hlavně nesílí
Není tady

Snažilenko....zda je problém netušíme, to pujdeme právě zjištovat...v tom říjnu se budem snažit rok a měsíc/dva...takže podle mě akorát začít něco řešit. Třeba to nic nebude, ale co když ano..
On se s tím ten můj srovná....proto mu to říkám 3 měsíce dopředu
!!
Není tady
Misho do hodiny to tam musi byt ,ja to taky tak delala ten muj to jednoduse nedal a mela jsem to v podprsence na radu sestricky 
Holky brusle paraaaaaaada boli me strasne pr...
uz je pevnejsi 

Sariiiiiii
nesili ,neblbni hod se doklidu ,je to ok
hcg stoupalo
jinak ja taky testovala porad dokola a byla svetlejsi a mela jsem hcg 10 000 takze time bych se nevzrusovala ,ale to muj nazor 
Upravil(a) sima 75 (1. 8. 2010 9:32)
Není tady
Jo jinak jsem fakt byla tak trochu pozdvizeni pro vsechny ,ty brusle jsou silene kazdy cucel ,ted budu vypadat jak lakyrka ,ale ja jsem rada stredem pozornosti
(aspon si to priznam ne
)
Není tady
sima 75 napsal(a):
Jo jinak jsem fakt byla tak trochu pozdvizeni pro vsechny ,ty brusle jsou silene kazdy cucel ,ted budu vypadat jak lakyrka ,ale ja jsem rada stredem pozornosti
(aspon si to priznam ne
![]()
)
Co že jsou????
hoď foto
No v klidu bych byla kdyby sílila, do středy mě asi šlehne 
Není tady
Sari pusiket dols je maji v jednom klipu jsou to ty na ctyri kolecka jak pro deti ,ale je to pro dospele ,proste teniska lakovana a kriklave zluta ,mam je z nemecka vecer ti je vyfotim a hodim sem foto ,ja ted koukala na netu a nejsou tam .
Sakra zenska netestuj 
je to dobry jenom si nervy delas a to je spatne 

Není tady
Simi tak to se těším, potřebuji inspiraci jaké brusle si koupit 
Ledoveček má zítra kontrolu, tak doufám v 
Není tady

sáří
netestuj, jen se zbytečně stresuješ.... věřím, že to už test neurčuje přesně a stejně ať už se děje cokoli, trápením to nezlepšíš 
těším se na výsledky ledovecka
a moooc přeju krásné zprávy 

Není tady
To víš nemít za sebou špatnou zkušenost, tak jsem asi v poho.
Co ty je trochu líp?
Není tady

sáří, ale jo, kupodivu asi ten dryják fakt zabírá.... už se normálně bez tlaku vyspím i na levém boku /napravo ještě ne, protože to tlačí na játra nebo který orgán a to bolí/ ... a nadechnu se bez problémů 
takže fakt díííky 

Není tady
jé tak to jsem fakt ráda, vím jak se mě v noci špatně dýchalo a modlila jsem se ať se to nezhorší 
Není tady

na druhou stranu, zhoršení = stoupající HCG tak nevím teď co je lepší 
no nic, jdu psát chlapovi nákup, vyženu ho ještě do obchodu ... safra já se tak mááám, jsem obskakovaná jak královna

Není tady
neboj na zahnízdění stačí že ho máš 
Venku hezky a já celej den makám na compu, ještě chvíli a mažu.
Jak ti jde to ranní spaní?
Není tady

vzhledem k tomu, že jsem přišla ze Zlína a na nástěnce v baráku "od 2.8. bude probíhat rekonstrukce v bytě 3" ... tak to nevidím růžově

už ti kreténi začali dneska V PŮL JEDNÉ ODPOLEDNE !!! kdy normální lidi obědvají a mají siestu.... no zabít málo 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Silvíčku, co žabičky ??
ahoj tak místo žabičky mám letos plyšového býčka s obrovskými koulemi
bučí a vibruje
ale byl na 15ti špejlích

Není tady
jinak pouť dobrý, ale ty prachy lítaly
no děs!
Sáříku a ty netestuj!!!
HCG je důležitější a dobře to dopadne 
Není tady

Silvíčku, člověk se občas musí odvázat a užít si taky nějakou tu radost a ne jenom samé trápení
jsem ráda, že jste se bavili... kdybys měla foťák, tak ten úlovek mě moooc zajímá 
ten plyšák měl být nějak symbolický ?

Není tady
Ppopelko to ti tedy nezávidím, mě stavěli dva měsíce před barákem a byla jsem na prášky 
Silvi hlavně že jste si to užili...to si manža domů dobrovolně dovedl konkurenčního samečka? 

Není tady
Ahoj holky, zase šmejdím po MK a koukněte sem http://www.modrykonik.cz/fotoblog/j-cien/ - no není to krásný? Fertimed - tam chodíte, ne?

Není tady
Sissi
Holky mě se ta "kravička" prostě líbila-už loni- a to že to má kulky a vibruje jsem zjistila až později
Já ty papírové růže nemám ráda a tak radši než deset těch ... no uznejte býček s vibrujícím pérem
určo vyfotím a ukážu...ale pak raději rychle smažu 
Není tady

tééééda Silví, jsem netušila, že už i na poutích je to tak, že některé zábavy jsou až od 18 let

na fotku se teda extra těším

Není tady

Sáří zítra bude tmavší
už to nestuduj,já budu ve středu neskutečně napnutá,strašně moc doufám,že je vše ok
jinak se omlouvám,neměla sem u sebe telefon
od soboty mi nechyběl
zapomněla jsem ho v kočáře 
Není tady