|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
na pomlouvačný kecy se vykašli, holt se dámy nudí, hlavně že budou korunky
no ono je to dnes s nápady těžké, peníze nejsou a je těžké s něčím začínat...
tak já dosnídám, osprchnu se a mažu
Není tady

já už taky půjdu, jdu si vyfoukat vlasy, sprcha už proběhla..,měj se hezky...papa:hjarta:
Není tady
Tak do nového chlívku vám jdu trochu naplivat bacily. Dělá se to tu ještě vůbec?????

Přeji všem hodně štěstí, zvláště těm po IVF
holky myslím na vás 
Není tady
JUasně že jo Pavko 
děkujem
, kéž už bych byla tak daleko jako ty
Není tady

sářice napsal(a):
Dobré ráno holky :reta
Popelucho někdo mě říkal že se ten urinal nemůže v těhu, tak to raději zkontroluj.
sáří, přítel se ptal lékárníka a ten mu potvrdil, že je to čistě přírodní a může se i v těhotenství a kojení.... teda ale je to zas pálka
... jenže zas než trpět, tak si holt týden zobnu brusinkové bobule 

Není tady

jé Pavko, děkujeme za plivanec........ kéž by nám přinesl všem jak tady jsme štěstíčko 

Není tady
Ahoj holky
jdu nahlasit ,ze jdu poprve na brusle
snad se neprizabiju ,mimochodem jsou to ty tanecni na ctyrech kolech ,ale vypadaji pecka kriklave zlute ,se na me budou divat jak na cvoka 
Jeeee ta bacily jsem nevidela uz hoooooooooooodne dlouho Pavko 

dikes 

Není tady

Holky hezkou sobotu 
Sáří tak jen doufám,že i těhu jde nakazit takhle po drátkách
protože kvasiny už mám ....
Simi,opatrně na těch krasobruslích....
Děkujemeeeeee za těhu bacily..... 
Není tady
Šimi tak se nám nezmrzač
jsi mě připoměla že bych potřebovala nové brusle,
Katul, tak to je mě líto
já fakt nerada ...víš co tak teď posílám to těhotenství 
Není tady

Sářííí díky
tak to beru,když už tak se vším všudy že
beru to jako komplet 2v1 akce.....ještě jednou díky

Mě se líbí jak Simě říkáš Šimi

Není tady
No Katul oni to asi nebyly kvasny ale jen alergie na crinone gel, tak aby to těhotenství nebylo taky jen jako 

Není tady

Sáří,hele žádný jako ..... byly to kvasny a basta a těhu to je taky a basta a už to beru jako celek
mmch u mě taky minule kvasny a na to těhu 
Není tady

Na radu Sluni mám jít sem za váma na radu. Na podzim se chystáme na nějaký podrobnější vyšetření zda jsme nebo nejsme ok (rok se nedaří). A jdu se zeptat, když to do CAr máme 15km, tak zda vzorek na SPG se může odebírat doma a dovézt nebo zda se musí tam....muž má ty představy z filmu a je z toho už teď celej nakřivo:)
Není tady

Čau mishi,já myslím,že je to na domluvě......vždycky lepší čerstvý
ale když je to do určitého času,tak myslím,že po domluvě můžete dovést,asi záleží CAR od CARU 
Není tady

Misho,myslím,že to je to nejmenší ....
navíc to nebolí že
ženská to má mnoooooooooooooohem horší
co musí vše vytrpět,že jo holky......

Není tady

Misho, jestli se nepletu, tak se říká, že se musí dodat nejpozději do 30 minut od odběru a převážet v teplotě co nejbližší tělesné -- mzi stehny nebo mezi kozenama 
sáří, já Ti dám jenom jako
dostaneš na holou, uvidíš 

Není tady

Ale chlap má problém i s rýmičkou .... a jaký to je s mužskou ješitností...však to znáte!
Není tady

mala.popelka napsal(a):
Misho, jestli se nepletu, tak se říká, že se musí dodat nejpozději do 30 minut od odběru a převážet co nejbližší tělesné -- mzi stehny nebo mezi kozenama
No zjistíme jak to bude aktuální...čili na podzim!
Není tady
Hojte ženský! jdu Vás jen pozdravit a zasejc zmizím, za 20min. jedeme na pouťovou zábavu pod širým nebem tak jsem ráda, že neprší 
Není tady

Silvíčku, co žabičky ?? 

Není tady