|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Simi, no super
že nemusí být laparka ani punkce 
a ten nabitý program, teda teda, no aby vůbec nějaké IVF bylo potřeba

Není tady

Simi super, si myslim, ze na IVFko nedojde, citim to v kloubech. 
Není tady

Ledíííí
jůůůůů Ty už si daleko
to tak strašně letííííííííííííííí,to snad není možný
vyfoť nám bříško
prosím,že jo holky 
Není tady
Katuli kaslu na to ted ,jen domaci sexik
prave nevim jmeno dr takova s brylema a priblizne nas rocnik ,ale super fakt bomba doktorka 
Holky diky 
Ledi jako vyfotit bys ,ale mohla

se chcem mrknout 
Není tady

Simi
takže CAR až po novém roce a jdete si požádat o schválení IVF jo? No my asi taky
...,mluvila si o tom s dr. a co Ti řekla něco bližšího nebo si pak máš jen zavolat a domluvit si schůzku ohledně info IVF nebo už přímo schválení?
Ledí nepamatuješ si není to náhodou ta dr.Koucká,jak si psala tenkrát,měla brýle a v našem věku co?
Není tady

Jo, Dr.koucka byla i v Olmiku a tam byla super, celkem fajn zenska, prvy dojem v polance jsem nemela dobry,alev Olmiku byla zlata.Moc fajn.Bryle mela poedle potreby.Jinak doktorka tam tusim ani neni.
Jinak fotit brisko, to je proste pivni kotel, jsem jak male prasatko a to se nepreziram, prcek roste nekam ven.Ale zkusim ,co se da delat, manzel bude nadsen, kdyz bdue fotit, hodim to pak na web.Na to ze nejsem ejste ani v 5.mesicu,jsem jako maly hroch.
Není tady

Ledí jo tak pamatovala jsem si to dobře že v Polance na Tebe nezapůsobila
a těším se na fotky hrošíka 
Není tady

To jo,ale v Olmiku byla fajn, hned po Cepelakovi, ti dva me tam meli,kdyz nebyla polanka v provozu.Takze pokud je v Polance Cepelak a ona, tak to je OK, oni jsem aspon trochu prijemni.
Není tady
Ledí oni to chlapi berou jinak, mimčo začínají vetšinou vnímat až když se hýbe a máš velkej pupík, někteří až po narození a někteří dokonce až když se batolí
Chlapi, no 
Kdybys chtěla pošlu Ti seznam výbavičky i s mýmy postřehama a komentářema. Už pomohl dvěma mým kamarádkám prvorodičkám. Vim že je ještě táááák času, ale za chvíli jsi v půlce a aspoň rozhlížet a vybírat už můžeš
Já chci taky vidět pupíkáááááá
Jen foť, teď Ti to připadá hrozný, ale je to krásná památka 
Simiiiii taaaaak to máááám radoooooosttttt

Katí proč myslíš že neovuluješ? Měříš BT?

Není tady

Snaži právě že měřím,pořád nízká
jestli to ten Sarapis nezkonil 
Není tady

Ještě dotaz asi hloupý
ale napadlo mě nemohla jsem mít OVU i přes to že teplota nestoupla......asi ne že a tomu se říká ten anovulák nebo tak nějak ne...asi se ptám jako trubka ale vůbec se v této oblasti neorientuju.....
Není tady

Simi hmmmmm
a holky už jste někdy měly anovulák,to jako ms příjde normálně sama a za jak dlouho,myslím jak dlouhý je pak cyklus nebo se musí k dr. nebo jak to je ?
chjoooo jsem si fakt pomohla....
Není tady
Přesně tak Katí, Sarapis za to nemůže
Mě po anovuláku MS nedorazila, musela jsem na Agolutin. Ale já mám PCO a třeba je to u nás jiný 

Není tady
Tak jsem vám připravila nový kecací chlívek, kdybyste se náhodou rozjely a já tu nebyla
(zítra máme oslavu dětí). Týýýý joooo už máme Clostilky číslo 10
tak ať je ta 

šťastná

Není tady

Snažíííí moc děkujeme
užijte si oslavu ať se vydaří

Není tady

Holky díky
snad ms dorazí nějak normálně 
Není tady

Ahojky,myslela jsem,že dokecáme,ale Vy už jste komplet přestěhovaný co
tak hurá na to......