|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

mufinko, mám naplánovaný páreček
zlatou holčičku jááá a nezbedného kluka tatínek

Není tady
Tak si vyber Popi
:

Není tady

Není tady
hm, já měla v plánu dva kluky nebo páreček... někde udělali soudruzi z pronatalu chybu 
ale o víkendu jsem potkala v praze paní s párečkem - ´2 měsíce měli... byli narození předčasně, ale už měli 2,5 a 3 kg... a byli nááááádherní... paní byla taková hovorná... záviděla, že mi to chodí... tak jsem jí povídala, ať je ráda, že jen leží, spí a jí... no ona si na mě jednou vzpomene... já vždycky taky vzpomenu na Clare... 
Není tady
sářice napsal(a):
Snaží ty jsou úžasný, kde to bereš?
Na fotoblogu holčiny po IVF co má dvojčátka....pro štěstí 

Není tady

holkyyyy, SOS !!! jak jsem asi poslední dny málo chodila na malou....... v souvislosti s tou pitomou vodou, teď jsem zjistila, že mě ale dooost hodně pálí při malé..... napadl mě jedině Urinal akut, máte některá jiný tip ?
mě fakt šlehne 
Silví, a budou mu takhle pěkně poskakovat před hledím ? 
jinak přeju ať vám vyjde počasí a pobavíte se 

Není tady
Popí mě nepálilo, ale bylo mě divně tak beru ty brusinky jak píše Silvi. Jo a ty kvasinky byl ten gel asi mě to trochu dráždilo, přešla jsem na sprchování 3x denně a přešlo to
Silvi krásnej animák 
Dobrou 
Není tady

Silvi
kráásný obrázky 
Popeluško gratuluji k ET
to je super,že máš oba dva kousky u sebe
Leonty i ty jedna
taky moc gratuluji k tak krásnýmu úspěchu
a ta super zásobička v mrazáku
holky přeji ať Vám to oběma do testu rychle utíká a na jaře řvete u porodu

Sáři ve středu utz
kolik budeš ten den? bude dobře uvidíš 
Není tady

Silvouš, teda Ty mě dostáváš
ten je,.... má krááásný pupek, jako včil já

jinak ten Urinal by měl právě být z brusinek.... jsem vyčetla, že Urinal akut
"Denní dávka obsahuje:
Brusinka velkoplodá (Vaccinium macrocarpon) stand. extrakt, 36 mg proanthokyanidinů v denní dávce, ekviv. přibl. 144.000 mg plodů brusinek 450,0 mg"
Gabuš, myslím, že i za Leontynku můžu říct, že moc děkujeme 

Není tady
Dobré ráno holky :reta
se ta to vykašlu, už jsem zase vzhůru
pojedu na trh pro zeleninu, jen musím ještě chvíli počkat abych tam nebyla dřív než ty co prodávají 

Popelucho někdo mě říkal že se ten urinal nemůže v těhu, tak to raději zkontroluj.
Gabu podle mě pokud je to vpořádku tak se to zahnízdilo později, mám v tom zmatek, ale podle mě budu něco mezi 5 a 6
Není tady

Sáří, taky čumákuju, ale jdu na brigádu, jinak se pravidelně budím v šest. Ale nevadí mi to...Jinak, já zavádím Utroš 2-2-2, moc příjemné...
Není tady
Leo jakou brigádu děláš? Já jako brigádu dnes udělám lívance
nicméně je krásné ráno, sluníčko, opar a vše orosené...
Není tady

v obchodě...za padesát na hodinu...
. Ale je tam poměeně klid, až na to, že mě zaučovali tři dny a já pořád v něčem tápu, evidentně dělám pořád chyby...Vždycky mě zdrbnou za zádama na Skypu...Já si to ale přečtu, no, aspoň vím...
Ráda bych dělala sama na sebe, něco, co bych mohl i s mimísem, ale nemám nápad, nebo nějaký impuls.
Jo, taky bych raději si ten dnešní den nějak užila, ke všemu má manža dovolenou celý příští týden a já celý týden na brigádu, od rána, do večera..achjo, ale peníze potřebujeme.
Není tady