|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A koukám že už máš schválenou stimulku? Strašně moc budu držet palce a se mnou celý Babinet

Není tady
Kde jste kdo???? 

Není tady
Ahojte všici
, jak jste si užili víkend? Bylo krásně.... Akorát na mě padla nějaká šílená depka, ale šílená, a to jsem před tím byla taková hrdá, jak to dobře zvládám.... Do toho jsem se dozvěděla o 1 exkolegyni a 1 exspolužačce, že se jim narodilo miminko a jsem už úplně na prášky. A blíží se IVF a moc si nedokážu představit, jak to psychicky zvládnu, hlavně ten jednočárkový test, fakt mám pocit, že nikdy v životě ty // na testíku asi neuvidím....
No nic, nebudu vás tu s tím moc otravovat, Silvi tobě držím fakt všechno co mám a moje fenka drží všecky pacičky
. Tentokrát to musí vyjít....
A Simi taky držím, ať ty cysty už jdou do kelu a můžeš se pustit do IVF....
Už tu celkem dlouho nebyla žádná těhule (kromě Ledí, ale to už je taky chvilka), tak je načase, no ni? 
Není tady
Ještě mám dotaz na "zkušenější"
. Berete si všechny po ET neschopenku? Já přemýšlím, byla jsem rozhodnutá, že si jí vezmu, ale teď zase nevím - pokud si chci tuhle práci udržet, nemůžu tu být každé 3 měsíce na neschopence... pro mimi bych se samozřejmě práce klidně vzdala, ale otázka je, jestli by to k něčemu bylo. A navíc si furt vymýšlet, proč zas budu chybět.... docházejí mi výmluvy. Tak jsem myslela, že bych si třeba jen po OPU a pár dní po ET vzala dovolenou a pak šla do práce - není to fyzicky náročné, sedím u PC, občas jezdím ke klientům a školím nebo prezentuju.... tak nevím. Jediný blbý je, že cestuju MHD skoro hodinu.... Uvidíme ještě, co mi řeknou v CAR (jestli vůbec k nějakému ETu dojde, že...), ale furt to řeším....
Není tady

Simi držím palce na zítřek
přijď pak říct 
Falko i když za sebou ještě ET nemám,ale i tak já osobně bych si neschopenku určitě vzala nebo pak jak píšeš pár dní dovolené,ať jsem prostě celkově v klidu
,ale je to jen můj názor,každý to cítí jinak
kontrola už se Ti blíží,tak budu držet palec

jinak všem kočky hezký den 
Není tady
Falko já bych teda o neschopence ani neuvažovala a rovnou si jí vzala! Nehrozí jen otřesy v městské, ale začnou chřipky atd. a nestálo by za to si pak vyčítat že jsi pro // neudělala vše....

Není tady
No, asi máte pravdu. Asi si zkusím dohodnout aspoň práci z domova, to by asi bylo nejlepší, mohla bych klidně ležet a ťukat na notebooku a telefonovat bych zvládala i tak. Nebo myslíte, že je fakt lepší úplná neschopenka, aby měl člověk prostě klídek a pohodu?
Není tady

Snaži to napsala přesně,už pro ten pocit,že jsem pro ty // udělala vše ....
já bych volila neschopenku,hezky pohádky v telce a nožky nahoooooře,nějaké ňamky ať se má bíško dobře....a jen odpočinek a klid a žádná práce.....já do práce chodila až do revize,a co jsem si tím pomohla
akorát nervy v práci a stres s trubkama v ní ....
....znovu píšu,každý to má jinak,jen nastiňuju svůj pohled a jak bych se zachovala já,každý má taky jiné život.zkušenosti za sebou a dle toho se chová a taky jak to zrovna cítí

Není tady
Holky potrebuji poradit zitra navsteva Fetimedu ,ale dneska jsem paty den MS zitra sesty normalne mam sedm
myslite ,ze by to mohl byt problem? ve stredu me nechteli vzit meli plno .popripade chteli delat punkci jen at vite ,kvuli ceho se ptam
Není tady
Ahoj holky 
Simí...myslím, že to problém nebude pokud už nekrvácíš nějak silně
Falko...já si brala po ivf neschopenku vždy...po druhém ivf jsem si jí nevzala a pak se rozjel hyprestimulák, byla pár dní v nemocnici a neschopenku potřebovala
...tím Tě ale nechci strašit...jak říkají holky...i já chci být v klidu a udělat pro to vše, jen tedy neležím, to nedokážu. Doma funguji normálně....i když uvažuji, že tentokrát poprvé nevylezu alespoň čtyři dny z postele
tedy pokud vůbec k ET dojde ....
Není tady

Simiiiii punkci?
Už stimuluješ na IVF? Něco mi uniklo asi,jsem Ti ani nestihla držet palec
ale to je nějak brzo 6 DC 
Silvi si piš že k ET dojde 
Není tady
Katí já spíš myslim že Simi by šla na punkci cysty, ne? 
Simi - jak píše Silvinka, neměl by to být problém, už jen slabounce špiníš, ne? Vem si tampon , to MS ještě zkrátí 
Silvíku - taky bych to tak udělala, když první dva cykly jsi neležela a neklaplo to, teď to vyzkoušej, za to nic nedáš 

Není tady
Simíku MOC držím palce ať na punkci nemusíš

Není tady

Ahojda hoky, koukam, ze se to tady rozjelo,. tak drzim hokam ,co se chystaji na IVF pesti.
Falko, se mnou doktor ani nediskutoval,proste mi tu neschopenku napsal a rikal, ze je to lepsi,ja sice nelezela,mela jsem nove stene,. tak to neslo,ale byla jsem rada, ze ji mam, mela lehky hiperstimulak, tak jsem za tu neschopenku byla rada, bo s tim obrosvkym brichem jsem se stydela i vylezt na verejnost.Tak si ji radeji holky vemte,at jste v klidu nehonite se, je to lepsi.Je dobre se sice zabavit,ale prace neni to prave orechove.Drzim hlavne moc pesti. 
Není tady
A bolí Tě Simi ještě břicho? Podle toho by se dalo poznat jestli cysty ruply nebo ne 

Není tady
Tyyy jo Ledi Ty už jsi 18tt
To už každou chvíli můžeš cítit pohyby ( spíš lechtáníčko
). Krásně to pokračuje
Heleď a co rodina? Co vám na to řekli? Radovali se aspoň že to vyšlo? Kdo se radoval nejvíc? A co manžel? Hladíte pupík? Uklidnilo to váš vztah? 

Není tady

Ahojte,
jojo utika to a ja jsem rada, uz se mi v noci porad zda o miminku, kdyz rano nemuzu spat,tak vymyslim, co by bylo potreba udelat,co se musi stihnout,takze uz se mit o v te hlave zacina rozsvitat,co se deje.Jojo pupek roste, nevim , jak u vas, ale ja uz to na venek ani neschovam,i kdyz si myslim, ze jo.No rodina to vi, v praci to vedeni oficialne nikdo nevi,ale tusi, ale jeste je pritom necham az do 20tt, kdy bude UZ,. tak pak jim to reknu,kdyz bude vse OK.No zadne ovace se nekonali, manza si jeste poradne neuvedomil, ze bdue muset hejbnout zadkem,,kdyz chceme vsechno stihnout pro miminko, nejak ma porad na programu psa a mimino jde mimo neho, minule to bylo mnohem spontannejsi, tedka je takovy vlazny ba dokonce chlapdny, nejak ho to nerozhazelo a ja to ani tak nejak najevo nedavam, jenom kdyz si potrebuji odpocinout a je toho na me moc.JInak minule to vsechno bylo od srdce, tedka uz je to jenom, ze to vime a nedelame kolem toho zadne ovace, rodine jsme to rekli,ale necekejte, ze to bylo prijmuto nejak horlive, spise ne, proste neutral, moje rodina se akorat zepta,kdyz jsme bourali,jestli je vse OK, jinak si my dva s manzou zijem zivot po svem, zadne pozdvizeni se nekonalo, mozna me to i mrzi,ale je to tak jak to je a je to asi hlavne moje vlastni stesticko,protoze ja toho bobka hladim skoro porad a nekdy i ze sna.Je to krasny pocit, vedet, ze tam je a ze se treba kazdou chvili zacne hybat.No strach mam, ze se neco stane,ale je mensi,protoze se to bricho uz da poradne pohladit.
Jinak me to uklidnilo,ale to asi i to stene, protoze na psa se musi clovek zklidnit a i pocit, ze je mimco na ceste a ze me ceka neco jineho nez jen fura prace a honeni se za necim,tak jsem klidnejsi, ziju si komornim zivotem, nikam se nezenu, pomalu to taky jde.Takze tak, je to z spise moje soukroma zalezitost.
Není tady
Ledí...to neříkej, že je to Tvoje soukromá záležitost...týká se to i Tvého muže a já věřím, že to s Tebou prožívá...jen prostě po svým
Chlapi už jsou takoví....možná se trochu bojí to zakřiknout, ale určitě se hrozně těší....
A proč bys bříško schovávala???
nebo to bylo myšleno tak, jako že už je pěkně kulaťoučké
Já bych ho vystavovala jak mohla...uplé trička, svetry...jen ať je pěkně vidět

Není tady

Silvi,on sam rikal,ze mu to jeste nedoslo. 
Snad se za dva tydny,kdyz dopadne dobre uz a echo, bude tesit vice, ja to potrebuji citit.
No videt to a dost,mrnous roste do bricho smerem ven,takze se to schovava jen do velkych vci, tajim to v praci, sice vsichni tusi,ale nevedi,cekam az do 20tt,kdy bude jistota, ze je mimi zdrave,pak s tim vylezu.Opravdu mam dojem,ze na konci tehotenstvi budu jak vorvan,opravdu to nejak roste, to vis, ze jsem happy, hrozne moc,ale vis jak to je vse pomijive. Hlavne davam pozor.Tehu kalhoty jsem si koupila,ale jsem liliput, takze na je dlouhe.Jojo,je to krasny pocit a preji ho vsem holkam ze srdce, sleduji tady vse, co se tu deje.Tobe dvakrat tolik,

Není tady
Ahojky jen podavam info .dneska ve Fertasu fantasticka dr
cysty prasky huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a folik 13mm za ctyri dny ovu a pristi tyden v patek miminko štene
a ivf po novem roce mam se dostavit v prosinci ,nechci se pred svatkama tim stresovat 
Není tady

Jééééé Simič tak to je fajn.....
taky mám radost,že nemušíš na laparku no a teď jdete do IUI nebo necháte domácí tulčo ? A jak se jmenovala ta dr.byla si v Polance?
Jsem chtěla napsat že neovuluju asi
,takže tento měsíc nic
ale to je jedno mám z Tebe radost Simi 
Není tady