|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

JInak trippy je prukaz trech latek z krve (APF, estradiol,HCG) a z toho se pak vhledem k veku a jestenevim k cemu vyhodnocuji mira rizika downova sy. Tim ze jsem sla na NT scr. (z krve PAPP-A, beta-HCG) a UZ(sijove projasneni a nuchaelni kustka) se to vse zada do programu a to pak vyflusne riziko vad vzhledem k veku, uz tripplu je 40% riziko falesne pozitivity a u NT je 95% jistota, ze mimcu nic neni.Tak mi to dneska rikal doktor.kdy jsem se rozhodovala o tripplech.
Není tady
Katí, jj, 1. IVF a snážo už skoro 2 roky
. Nejdřív mě teda jen ládovali duphastonem, pak clostil, pak laparka, kde našli ty srůsty a endošku, no čím dál tím lepší
. IUI byl jen takovej pokus, samo že v koutku duše jsem doufala, ale věděla jsem, že moc velká šance nejní a bojím se té endošky, tak jsme se rozhodli jít do IVF už rovnou, než se zas rozleze. Děsím se toho teda, já sem protivná i po mnohem nižších dávkách hormonů, fakt to cítím, že to se mnou šíleně mává, a to teda asi bude něco, ale co bych pro
neudělala, žejo... I když já už si fakt neumím představit, že by mi to vyšlo, doufat samo budu, ale bojím se si od toho nějak moc slibovat, přece jen je to 1. pokus, není tak moc těch, kterým to takhle "rychle" vyjde (to zní dobře, co - že za rychle teď považuju 2 roky snáža a IVF
), a ta endoška....
.
Ledí, tak to je super. Já to znám, svojí čubinu miluju, vlastně už bych ani neřekla, že je to "jen" pes, pro nás je to opravdu člen rodiny, ať to zní jakkoliv jako klišé, a i manža to ode mě celkem převzal (psa mám dýl než znám manžela
, takže ten jí adoptoval...).
Není tady

Falko, my jsem si ho porizovali uz s tim, ze je to pravoplatny clen rodiny, vlastne nase miminko,ale nebereme ho jako cloveka, je to zvire,ale respektujeme vsechny jeho potreby a cokoli, jednoduse nam pekne zmenilnas zivot a myslim ze k lepsimu,clovek nikdy neni sam, vzdy si ma s kym popovidat i kdyz ten druhy jen kouka,ale uz jen pohled do tech oriskovych oci vyvolava v cloveku fajn pocit.
Jinak my se taky snazili dva roky, po hormonech to byl des, jak furie, nevedela jsem to ovladat, hlavne v druhe fazi,no a pak jsme vedeli po tech mnoha IUI, ze uz to nema smysl, ze se jen trapime neuspechy a spermio se lesilo jen malinko,takze jsme si rekli ze pujdem do IVFka, nepocitali jsme s nejaky dobrym vysledkem, po kultivaci nam zbyla jen dve embryjka, ktere jedno bylo ok a druhe by asi dalsi den neprezilo,ale zavedli ho, zustala jsem lezet na klinice pres noc po ET, tak to asi trosku pomohlo , sli jsme do ICSI a do aisitovaneho hatchingu a vyplatilo se.Sice je to stres uz od zacatku,ale snad to uz nejak vydrzime, rikam si porad, ze budu dekovat bohu i za jedno mimco,ten zivot se pak snasi lepe.Tak ti drzim moc velke pesti,aby vse probihalo jak ma a na konci jsi mela // na testu a ve finisi mimska v naruci.

Není tady
mala.popelka napsal(a):
kiki, ale to je dobře, pokud v tom ani dr. nevidí problém, tak proč stresovat
půjdete z porodky lehčí než jste byly před těhu
tak na to jsem sama zvedava
pak prijdu poreferovat, jestli to fakt byla pravda nebo ne 

Není tady
Ronja napsal(a):
Teda Kiki to je super, to strašně ráda slyším - sama pořád doufám, že už v případném těhu taky moc nepřiberu, k těm svým současným extra kilům! Tak to mi budeš živoucím vzorem a příkladem, že to jde
Mě to tvoje těhu strašně utekloKdybychom se už neviděli, tak držím palce na hladký a radostný příchod na svět
Ronji, však jsi me v dubnu videla lajf
a žádná vyzáblina nejsem a nikdy jsem nebyla. A navic jsem pred otěhu jsem prave nabrala tu hnusnou "základnu"
takže si myslim, že mimís přibýval jen diky mým zásobám
. Jen bych se ráda po porodu dostala na takovou váhu, se kterou bych byla sama spokojena. Tak jsem zvedava, jestli mi to předsevzetí zůstane 

Jinak i mně to moje těhu strašně uteklo
Normalka se mi nechce veřit, že budu v pátek končit 

Jo a zaúkolovala jsem P., aby na podzimnata hodil když tak zpravu, kdybych náhodou nemohla k telefonu
A díky za palce. My ti pak na oplátku budeme držet ty naše, až se budete vrhat "na to" 
(cetla jsem, ze se pomalu, ale jiste davas do kupy. Tak k tomu taky preju jen ten hladký průběh 

)
Není tady
ledovecek napsal(a):
Kiki, hlavne at to u tebe dobre dopadne a jste v poradku oba.drzim pesti
![]()
Ledi, díky moc.
Však kdyz jsem te sledovala od zacatku, tak jsem ti taky mačkala palec, aby to vyšlo
A podivej, vychází
Tak pokračuj - jen tak dál 

Není tady
Snaži, to ja jsem jeste nekojila, tak jsem zvedava, jestli nahodou nepujdu ve tvých stopach, že bych pri kojeni pribírala
Však ja se budu průběžně hlásit 
Není tady
Kiki no viděla jsem tě lajf a žádných zvláštních nadbytků jsem si teda nevšimla - rozhodně ne v porovnání se mnou
Můžu se tě zeptat, jestli jsi se hlídala, abys nepřibrala, nebo to šlo tak nějak samo? 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Kiki držím Vám holky paluchy,až to příjde,tak ať to jde jako po másle
![]()
ale uteklo to tyyyy vado
...no a s těma váhama v těhu jste mě kočky potěšily faaaaakt všechny.....taky myslím,že by mímo u mě mělo z čeho brát,tak taky tajně doufám....![]()
a Kiki Ty si teda výstavní kus
![]()
![]()
Ledí no půl kila v 16TT bych taky brala
a stejně jako Ronjí to taky mooooc ráda slyším
Snaži taky paráda
Kaťulko, "ono" to přijde v pátek
a taky doufam, že to pujde do masle 
Jinak, moc vystavni kus teda nejsem 

tak tak se valim i kdyz jsem pribrala jen to jedno kilo. 

Tak proto doufam, ze to pujde po porodu dolů 

Není tady
Ronja napsal(a):
Kiki no viděla jsem tě lajf a žádných zvláštních nadbytků jsem si teda nevšimla - rozhodně ne v porovnání se mnou
![]()
Můžu se tě zeptat, jestli jsi se hlídala, abys nepřibrala, nebo to šlo tak nějak samo?
To bude asi tim, že jsem to tak maskovala 

pod volnejsi mikinu a rifle 

Nene, nehlidala jsem se, proste to slo samo - to že jsem nepřibírala. Dokonce i "banděro" (kdyz jsem mela obleceni) nebylo videt jeste v 7. měsíci. Začalo se klubat až na začátku měsíce osmého 
A dokonce ted, kdyz se oblecu, tak mi nikdo nehada, že uz jsem na konci
Teprve ted mi rikaji, že na ten pátý mesic vypadam sqěle 

Není tady
Ledí, díky
. Třeba nám to vyjde, dala bych za to nevím co, ale bojím si dělat přílišné naděje.... asi jako všichni.
Není tady
Jo a ještě k tomu pejskovi - já se taky samo snažím nepolidšťovat jí moc (ono to občas nejde
), takový ti psi nacpaní do oblečků a nevím čeho, nalakovaní a nabarvení jsou fakt chudáci, když pak nesmí do mokrý trávy, aby nebyli mokří a špinaví - celkem respektuju, že je čuba nejšťastnější, když lítá venku bez ohledu na počasí a na to, jak poté vypadá
.
Není tady
Jéé Falko tak to já musím aktualizovat nástěnku, když jdete už v listopadu do IVF
To je docela rychlovka, ale vzhledem k endoše asi nutnost 
Proč by vám to nemělo vyjít, koukni na Ledí - napoprvý a

Kiki - na mě taky při prvním těhu nebylo nic vidět a mě to děsněěě štvalo
- konečně těhotná a ani to není vidět !!
Proto jsem nosila schválně těhu oblečení už od začátku, vystrkovala břicho
a stejně mi to nebylo nic platný, pupík vyrostl až (jako u Tebe) v 8m a to jsem si to pak řádně užívala
Vůbec mi to nevadilo, neomezovalo, klidně bych byla těhotná pořád
No zato u druhýho těhotenství - na konci třetího měsíce jsem byla jako koulička a v 5m se mě lidi ptali kdy už budu rodit
No a třetí těhu bylo tak něco mezi - břicho ani velký ani malý 
Neposlala bys mi heslo k Tvému albu na Rajčeti - jestli tam máš teda těhu fotečky
Jo a co jsem koukala na fotky staršího data, jsi normálně hubeňour
Moc se těším na pátek a jako že jindy nemám čas šmírovat na jiných fórech, tentokrát tam nakouknu jestli se Baruška vyklubala opravdu v "náš velký den" 
Hormony a váha - než jsem otěhotněla s Dandou, nabrala jsem během dvou měsíců 10kg a to jen z Duphastonu a Clostíku!!
No ale za mimčo to stojí 

Není tady
Jak aktualizuju nástěnku, tak koukám že každým dnem má rodit i "naše" Slanina
Tak hodně štěstí, Slani a nech to na pátek 8.10.

Není tady
No jo Snaži, když já se právě bojím, že to vzhledem k té endošce nepůjde ani přes IVF, řekli mi, že při endo je snížená šance jak normálně, tak při umělku
.
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Kiki - na mě taky při prvním těhu nebylo nic vidět a mě to děsněěě štvalo
- konečně těhotná a ani to není vidět !!
Proto jsem nosila schválně těhu oblečení už od začátku, vystrkovala břicho
![]()
a stejně mi to nebylo nic platný, pupík vyrostl až (jako u Tebe) v 8m a to jsem si to pak řádně užívala
Vůbec mi to nevadilo, neomezovalo, klidně bych byla těhotná pořád
No zato u druhýho těhotenství - na konci třetího měsíce jsem byla jako koulička a v 5m se mě lidi ptali kdy už budu rodit
![]()
![]()
![]()
No a třetí těhu bylo tak něco mezi - břicho ani velký ani malý
Neposlala bys mi heslo k Tvému albu na Rajčeti - jestli tam máš teda těhu fotečkyJo a co jsem koukala na fotky staršího data, jsi normálně hubeňour
![]()
Moc se těším na pátek a jako že jindy nemám čas šmírovat na jiných fórech, tentokrát tam nakouknu jestli se Baruška vyklubala opravdu v "náš velký den"
Takže to prvni těhu máme stejny, co ??? Proste ti prvorozeni se nějako chcou maskovat 
Já si toho pupíka taky teprve ted užívam a to mam koncit. Docela me to i mrzi na jednu stranu
Ale na tu druhou se moc těsim, až toho skřítka budu mit u sebe. 
No a az se jednou rozhoupeme k dalsimu ditku, tak pocitam s tim, ze budu mit "porodní" banděro uz ve třetim mesici 

A co se tyka fotek na rajceti: Jak jsi prisla na to, ze jsem hubeňour ??? 

Cely zivot bojuju s nadvahou - dokonce pred tehu s obezitou. To ty fotky - ty to zkreslujou. 

Protoze tak ve skutecnosti snad ani nevypadam.
(alespon ne ted 

)
A na ten "náš velký den" se už těším, ale musim se priznat, ze zacinam byt i krapet nervozni. Ale to je snad normalni.
Není tady
Kikí...pokud už spolu nebudeme mluvit...taktéž přeji bezproblémový porod!! ať to jde hladce a máš na něj krásné vzpomínky 
Není tady
Kiki - bříško nádhernýýýýýýýý

Není tady
Snaži, díky 
ale v patek o něj přijdu (teda zatim částečně)
A to jsem si ho v poslední době užívala 
Tak se jdu rozloucit. Zítra sice nastupuju az v jednu odpoledne, ale dopoledne budu mít ještě lítání po úřadech (to abych toho neměla málo), takže se sem už nedostanu. 
Slivi, díky moc. A budu na tebe myslet, aby se to u tebe už neprotahovalo a mohli jste se vrhnout do toho třetího pokusu 
Upravil(a) kikinecek (6. 10. 2010 20:04)
Není tady
Ahojky tak ja si zapomela udelat metr jen at mate prehled tak pristi tyden v utery Fertimed a uvidime jestli cysty praskly ,kazdopadne MS dorazila o 4 dny drive tak doufam ,ze laparka nebude a nebo max ta punkce .
Silvi ja ti uz psala do dlouhodobek ,ze ti budu drzet pesti at vse jde jak ma .
Jinak vsechny ahojte 
Není tady

Ahojky holky tak kopíruju z podzimňat další radostnou zprávu 
Tak zrovna psala Kiki, Barča už je na světě, narodila se v 7:46h a má 3360g. A zřejmě to nebude žádná putička!!!
Kikiiiiii moc gratulujeme k Barunce

Není tady

Kiki,obr gratulace!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

Kiki mooooooooooooc gratuluju k Barunečce

Není tady

si nás odhalila Silvíku 
Včera jsem si nostalgicky zavzpomínala, ve 12,45h se narodila před 11ti lety Naty
a v 18.02h před třema rokama Danda
Utíká to šíleně
pořád si na ty porody pamatuju, jako by to bylo loni 
Upravil(a) Snažilenka (9. 10. 2010 9:11)

Není tady