|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Popi na mě ten gel působí stejně .....
další tah je přesně vystihnuto 
Jinak mám z Tebe depku 7 kg si fakt borka
klaním se
chválím 
Není tady

Kaťulko, nepropadej skepsi, kdo ví na jak dlouho to mám
... a kromě toho.... narozdíl od vás všech, myslím si, že já fakt mám fest z čeho ubírat... tož tak 

Není tady

Popi a stejně si dobrá
a nemysli si,já mám taky z čeho ubírat 
Není tady
Jééé tak Mirce moc gratuluju k Barunceeeee
Je to opravdu obřík, dobře že šla na cř 
Ad gelík - no jasně že to nebude zázrak po kterým otěhotní každá snažilka co si ho namaže
Ale popravdě - na časovanej styk jsem kolikrát neměla ani minimální náladu
a gel pomohl. Pak sjem se ale dočetla že zabraňuje spermouším v pohybu, tak zase nic....Proto tenhle podporovací vítám 
Jo Popi taky jsem včera koukala na -7 kg
Jsi dobrááááááááá 

Není tady

Ahojda holky,
tak moc gratuluji MiriDc k Barunce
Jinak popi, mas muj obdiv, takovou pevnou vuli bych potrebovala, ja se zatim uz jen zvetsuji jako nejaky otesanek,buhvi, jestli to dam dolu.Ale prala bych si mit aspon trosku tve vule,abych se pak do toho schazovani dala.
Johanko, moc me to mrzi,ale ver, ze se zadari, jsem toho prikladem, sice je to mimco ze zkumavky,ale je nase.Takze drzim palcaky a preji hodne sil a hlavne to stesticko.
Není tady
Ledí a kolik už jsi nabrala od začátku těhotenství? Když se ještě pořád vejdeš do původních kalhot tak to nebude tak dramatický

Upravil(a) Snažilenka (1. 10. 2010 12:37)

Není tady

No ja ted nevim,ale za dva mesice 2kg a na kontrolu jsu az v pondeli ale pocitam,ze mam jeste neco nahore, mam obr kalhoty, kdyz jsem je kupovala jsem mela velke oci.Jinak ja nabrala i po stimulce, takze je to des a hruza, budu mit co delat, me se tuk drzi na brichu, tak to bricho roste pak rychleji.
Ale az to dotahnem dokonce, slibuji si, ze to nejak shodim.
Není tady
Snažilenka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Ahojky holky, jdu vás podzravit. A hlavne Sanži. Jen doufám, že si na me alespon trosku povzpomene
Sice jsem mezi vas clostilky nepatrila, ale ze zacatku tehu jsem byla u ni pro rady. A poradila mi dobre.
Takže se - hlavne ji - jdu pochlubit.
Vzhledem k tomu, že ten náš maly cipisek (Barča) je hlavou nahoru a už je nepravděpodobné, že se otočí, tak mi v nemocnici dali datum na císař. (na porod KP fakt nemam nervy)
Takže Snaži, připojíme se k vašim dvěma nadcházejícím narozeninovým oslavámDatum mi dali na 8. října. Jen doufam, že se do te doby nebude nic dít a toho osmýho to fakt vyjde
NORMÁLNĚ TU BULIM JAKO ŽELVA DOJETÍM - MOC DĚKUJU
![]()
![]()
![]()
A HLAVNĚ STRAŠNĚ MOC GRATULUJU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Datum na porod vám nemohli dát lepší
![]()
![]()
![]()
![]()
K tomu KP - říká se, že miminko má důvod když si tuhle polohu "vybere". Nevím, možná na tom něco jeJá bych taky vaginálně KP nerodila, už jsem to tu psala, proto Ti to schvaluju
Přeju ať je všechno v pořádku a prosím přijď se pochlubit i s fotečkou Barušky, ju?
![]()
![]()
Díky ti za podporu - hlavně v mých začátcích
a vlastne i teď.
Jen co se trochu zmátořím, tak se přijdu pochlubit
Informace, že se malá narodila, daji určo holky nekam sem na BBN. A fotky? P. bude prý fotit o 106, takže ty pak taky vystavím jakmile budu doma a bude chvilka času 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Holky tak radostná zpráva od MiriDC
Máme vlasatou holčičku Barunku, narodila se 29.9.2010 v 11:35 hod.Míry má 51cm, 4180gr. Jsme obě v pořádku.
Miri mooooc gratulujeme i tadyje to kus ženský

Není tady
Já se dnes holky stala tetou Adámka
chudinka švagrovka rodila o půl 8 ráno do čtyř odpledne a pak se teprve doktoři rozhodli udělat císaře
takže si prošla obojím
ale má to za sebou!!
Prďolka má 4,5 kila 
Není tady
Ahoj holky.
Johanko, je mi moc líto, že to nevyšlo
. No jo, no IUI.... Mně tehdy ta doktorka říkala, že jestli nevyjde 2., že půjdeme do IVF
. Jsem koukala jako vrána, vždyť rok předtím jsem otěhotněla normálně sama 3x.
Mirušce moc gratuluju k holčičce
.
Ledí, já si kalhoty koupila už asi před měsícem po testech a UTZ ve 13tt. Tlačil už mě knoflík u obyč gatí. Ale já mám zase pocit, že mi to břicho nějak neroste. Ach jo, už aby
kopalo nebo aspoň byla zase kontrola.
Není tady
Ledí má dneska kontrolu

Není tady

Ahojda holky,
tak hlasim, ze je vsetko v pohode, velikost hlavicky sedi presne 16+0 a tesliko na 17tt,jinak srdicko bije, prdola sebou mrcasi a jestli holcicka nebo kluk nechtel ukazat, nebot prave kdyz jsme se pokouseli to zjistit nejak, zkrizil nozicky byl konec.Ale citim, ze to bude holka, neco mi rika, ze to bude bojovnice.Takze vse v poradku.Jsem kldinejsi anepribiram , mam jen 0,5kg nahotre, takze se spise uz jen rozsiruji. 
Trpple testy jsem odmitla, pockame az 20tt na UZ a Echo.
Upravil(a) ledovecek (4. 10. 2010 12:22)
Není tady

ledi
a ta váha teeeeeda na výbornou.... ikdyž ty jsi taky měla dobrý základ, viď ? se říká, že holky jako my, krev a mlíko, v těhu přiberou méně, než ty útlounké, protože už máme dobrý základ...

Není tady
Ahojky holky, sorry ze sem pořád lezu. Ale nedalo mi to, a budu reagoat 
Ledi, Popi, co se týká té váhy. Jsem živým důkazem 

Mela jsem "dobrý" základ a za celý těhu jsem pribrala jen kilo (a to budu v patek končit
)
A kdyz jsem se na to-na tu mou vahu - ptala dr. tak mi rekl, ze se nic neděje. Ze se mimču daří dobře. Takže jak by rekl angličan se svým klidem: NO STRESS 

Není tady

kiki, ale to je dobře, pokud v tom ani dr. nevidí problém, tak proč stresovat 
půjdete z porodky lehčí než jste byly před těhu 

Není tady
Teda Kiki to je super, to strašně ráda slyším - sama pořád doufám, že už v případném těhu taky moc nepřiberu, k těm svým současným extra kilům! Tak to mi budeš živoucím vzorem a příkladem, že to jde 
Mě to tvoje těhu strašně uteklo
Kdybychom se už neviděli, tak držím palce na hladký a radostný příchod na svět 
Není tady

Popi, dik, jo zaklad to ja mam , hlavne po te stimulce, jsem byla zhnila jak ves, tak jsem pribrala a tise doufam, ze mimco si bude brat ze zasob, kterych mam hafo, takze jen tak dal.Ale i tak budu muset shodit nejakych 10 kilo,abych se na sebe pak mohla podivat.Ty mas muj obdiv,si sikula s tim shazovanim. Zatim se zvetsuje brihco, jsem mela strach, ze mam od minula tak tri kila nahore,ale nastesti, tomu tak neni.Tak jsem happy, ja se opravdu cely zivot trapinm s dietama a s jojo efektem, hjuza.
Kiki, hlavne at to u tebe dobre dopadne a jste v poradku oba.drzim pesti

Není tady
Ledí to je paráda
Mám velikánskou radost že je všechno v pořádku 
Kiki - gratuluju jen k 1 kilču nahoře
Jsi ještě lepší než já - u Naty jsem měla 6kg, u Dandy 5 kf a u Vítka jen 2kg
Bejt pořád jen těhotná, tak jsem za chvíli hubená
Jen kdyby potom nepřišlo kojení - ostatní při něm hubnou, já přibírám

Není tady

Ledííí paráda moc gratuluju
jen tak dál...
holky a co obnáší ty tripply?To se jen bere krev nebo i něco jiného? Prý bývají často faleš.pozitivní...
Kiki držím Vám holky paluchy,až to příjde,tak ať to jde jako po másle
ale uteklo to tyyyy vado 
...no a s těma váhama v těhu jste mě kočky potěšily faaaaakt všechny.....taky myslím,že by mímo u mě mělo z čeho brát,tak taky tajně doufám....
a Kiki Ty si teda výstavní kus
Ledí no půl kila v 16TT bych taky brala
a stejně jako Ronjí to taky mooooc ráda slyším
Snaži taky paráda 
Ledí a o kolik máš teda nahoře teď myslím,když to počítáš před stimulkou a před hormonama k dnešku? Já zatím skoro 4 kg,tak by mi to případně mohlo vydržet do nějakého 6 měsíce těhu ne holky
jsem to ale éro....hezky jsem si to naplánovala.... 
Není tady
Ledí, super, tak už si to konečně začneš trochu užívat, ne?
A co pséček, je hodnej? Budeš mít pak asi trochu šrumec, ale lepší než naopak
.
Není tady

Falko koukám,že máte před sebou IVF to bude první? A jak dlouho se snažíte?
a do kterého Caru chodíš?
Není tady

Tak už jsem koukla na nástěnku 
Není tady

Ahojda holky,
Katuli tak nez jsem zacala s vubec prvnima hormona mela jsem 15kg dole, to je co?Ja jsem i po antikoncepci hrozne tloustla a pri stimulce,at uz na domaci snazo nebo IUI nebo IVF se davaji velke davky hormonu,takze vaha sla nahoru a do toho depky, tak to slo jak po masle, kdyz jsem minuly rok nebrala hormony a otehu normalne, tak jsem prave mela dlouhou pauzu s hormonama,tak sla vaha dolu,ale pri stimulce na IVF zas nemuzes delat cokoli, nejprve pred OPU,abys nevytrasla predcasne vajucha a pak po Et zase muzes prd, kdyz mas davat pozor, jestli se nahodou nezadarilo a pak je clovek na nemocenske a to je prosim zahul na vahu, porad jen stresy, zda to nejak dokopete do konce prvniho trimestu.Celkove od OPU mam nahore v tehu 1,5kg, tak jsem rada.Jim,co chci,ale zas mam docela nekdy shon, prace, hafan a jine zarizovani,tak ani mi nekdy neprijde ze jsem tehu,az kdyz se mrknu na to, ze neoblecu kalhoty a ze vypadam jako bezdomovec, se budu muset donutit jit neco koupit a taky nejake pohodlne boty do nepohody.Tak pak mi to dojde a takove ty veci souvisici s mimcem,ja senejak nemamkdy dostat do obchodu a koukat a hlavne kamoska mi slibila, ze mi da pro mimco hadriky.
Falko diky,joj bude to zahul,ale nevadi, hafan je uzasny a ty jeho kukadla, vsak kouni na nas web, jsou tam fotecky s cvicaku, ten nam uz sice kosncil,ale rozhodli jsme se pokracovat,protoze potrebuje vychovu,ale je zlaty, sice vycurany jak mraky nekdy,ale i tak je skvely, jak se nanej clovek diva, tak se musi usmivat,ma tak sladky cumak, no proste nase zlobive zlaticko,sice uz je velky,ale je to porad to nase male stenatko. 
Není tady