|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, tak zatím ms nedorazila a kupodivu nebolí břicho. Bohužel zítra jdu na krev a ta to rozlouskne, jestli mě ms nepřekvapí dřív.
Medul, já jsem fakt poděs, bojím se testování a raději se užírám. Asi mám testofobii.
Kaťulko,sarapis jsem brala do ovu, ale sama jsem nevěděla proč. Pak už máš utroš,tak hlavně když vykoná práci předtím.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Ahojky holky, jdu vás podzravit. A hlavne Sanži. Jen doufám, že si na me alespon trosku povzpomene
Sice jsem mezi vas clostilky nepatrila, ale ze zacatku tehu jsem byla u ni pro rady. A poradila mi dobre.
Takže se - hlavne ji - jdu pochlubit.
Vzhledem k tomu, že ten náš maly cipisek (Barča) je hlavou nahoru a už je nepravděpodobné, že se otočí, tak mi v nemocnici dali datum na císař. (na porod KP fakt nemam nervy)
Takže Snaži, připojíme se k vašim dvěma nadcházejícím narozeninovým oslavámDatum mi dali na 8. října. Jen doufam, že se do te doby nebude nic dít a toho osmýho to fakt vyjde
NORMÁLNĚ TU BULIM JAKO ŽELVA DOJETÍM - MOC DĚKUJU
A HLAVNĚ STRAŠNĚ MOC GRATULUJU
Datum na porod vám nemohli dát lepší
K tomu KP - říká se, že miminko má důvod když si tuhle polohu "vybere". Nevím, možná na tom něco je
Já bych taky vaginálně KP nerodila, už jsem to tu psala, proto Ti to schvaluju
Přeju ať je všechno v pořádku a prosím řpijď se pochlubit i s fotečkou Barušky, ju?

Není tady
Johanko - teda Ty nás napínáš
Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc držím palčáky
Katí - myslim si že ten Sarapis je hlavně kvůli mateří kašičce která působí na růst sliznice, proto jen do ovu. Pak, když se zadaří, si převezmou růst peřinky pro mimi hormony
a bylo by zbytečný zatěžovat tělo a tím i plod něčím navíc. No a když se nezadaří, tak by zase byla slilznice narostlá strašně moc a byla by silná MS.
Ledíku - nedávno jsem úplně náhodou narazila na krásný těhukaťata - snažilky prominou, ale musím je sem dát, jsou kouzelný:
http://aukro.cz/item1239978126_tehotens … by_44.html
http://aukro.cz/item1252441677_tehotens … el_42.html
Upravil(a) Snažilenka (30. 9. 2010 8:16)

Není tady

Snazi, diky, na ty jsou uz koukala a mc se mi libi,jen aby meli cislo jak na velrybu
, bo jinak jsem z obliga,ale moc se mi libi, videla jsem je na jedne pani a jsem se zamilovala.Ja ted resim, nejaky vetsi kabat, nebo bundu, ale musims e do toho vlezt,ale tohle si budu uzivat az tak po pondelni kontrole, zatim se jeste s malinkatou rezervou vlezu do svych rifli,ale jsem jak bezdomac, porad v stejnem, vencit chodim v manzelove velke bunde a v plastence, tu mam nastesti obrovskou.
Není tady
Tak odběr krve mám za sebou, jenže horší bude tam zavol
, tak v 13 hod. Ještě jsme s MUDrem. probírali další případné postupy. Zkusili bychom genetiku a případnou laparku - do té už ale rozhodně nepůjdu.
Nervy mám chudáky jako špagátky.
Není tady
Johankoooooo
jsem napnutá s Tebou

Ledí - nám kdyby se poštěstilo to čtvrťátko, chci si je nechat ušít u http://www.bosman.cz/index.html - mám odsud šaty (jen já mám tmavou džínovinu a dlouhé) a jsou perfektní http://www.bosman.cz/produkty.php?produ … amp;id=257 Ušijou Ti cokoliv a jsou moc ochotný.

Není tady
Tak opět bohužel.... 

krev negat.Musím se z toho zmátořit, tak teď to necháme na domácím snážu. Dcerka mě popusinkovala a řekla, že nemám být z toho tak smutná,že zazvoníme na vánoce na zvoneček a bude to. 

Není tady

Johanko, vylez, já Tě vidím 

Není tady

sakryš práce
..... jsem do toho vkládala takové naděje
posílám objetí......

Není tady

Johanko to je mi moc líto..kočko drž se
a my taky budeme zvonit na zvoneček,tak třeba nám ježíšek nadělí ten nejhezčí dáreček 
Holky slyšely jsme o gelu,na podporu otěhotnění,prý dělá ideální prostředí pro spermie..já si ho včra objednala tak uvidím a taky čaje na podporu těhu,tak třeba 
Není tady
Díky, taky jsem tomu bohužel dost věřila. Teď se cpu čokoládou a truchlím.

Není tady

Johanko taky jsem nakukovala a držela palce, moc mě to mrzí
. Přeju, aby si zase nabrala síly do dalšího boje
. Koukám, že ne jen já se pak cpu čokoládou... 
Lucko my ten gel měli a máme. Je víc druhů. My měli Pre-seed ještě z Německa, když se tady ještě neprodávali. A tedy sychrovali jsme s nimi obě IUI a druhé se povedlo
. Od té doby jsme neměli ovulku tak dál už nevím...
Není tady

Danu fakt no to ráda slyším 
Já objednala tento http://www.otehotnet.cz/c/3-lubrikani-g … 08426.html
takže jeslti jsem to dobře pochopila tak prostě mazat při sexu,že

Není tady

Veru děkuji
.
Lucko my měli a máme ještě jeden aplikátor tohohle http://www.pre-seed.cz/ . A tedy ono je to asi to samé jen jiná značka a ten náš měl aplikátory kdežto tohohle je tuba, takže my ho zaváděli tou tubičkou. Ale já bych prostě dala třeba kopeček na prsty a zavedla
. Může to dělat i manža
. Co jsem četla tak chlapům se to líbí
. A tedy tomu mému taky
.
Není tady

óóó díky no to se tomu mýmu bude líbít určitě

Není tady
Johanko doslova se sem těším že si přečtu krásnou zprávičku a přitom
Je mi to líto
taky jsem věřila že po takové úrodičce se musí zadařit

Není tady
Holky i tom gelíku jsme tu už psaly..... když nepomůže, určitě neuškodí
.....a teda přiznám se že při snažení jsem gel taky vždycky uvítala
(jenže při našem snažení ještě nebyl tenhle zázračnej
).

Není tady

Johanko máš SZ

Holky myslíte,že ten gel jako fakt pomáhá
nevím,nevím....další zázračný produkt
.... ale ono početí je opravdu jeden velký zázrak.....
Holky koukaly jste na zprávy další mimi dnes v babyboxu.....chjoooooo
ten svět je fakt naruby 
Není tady

Snaži díky
jsem si to tak myslela,že to tak nějak bude s tím Sarapisem 
Veruško díky
však já Tobě taky všechny palce

Není tady

Holky tak radostná zpráva od MiriDC 
Máme vlasatou holčičku Barunku, narodila se 29.9.2010 v 11:35 hod.Míry má 51cm, 4180gr. Jsme obě v pořádku.
Miri mooooc gratulujeme i tady
je to kus ženský 
Není tady

Týýý jooo, holka jako lusk, pořádný kus baby
moc gratuluju !!!
já na zázračný gel taky moc nevěřím, přijde mi to jako další tah, jak vytáhnout nějaké penízky 

Není tady