|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Simi a ta kartářka tedy otěhotněla tímto způsobem???? Myslím hopem v ms? No nevím,ale dle mého pokud tam to vajucho není,tak můžem dělat stojky a můj zdravý rozum mi říká,že zatínat břicho....apod.je na nic...pokud má ale někdo OVU takto tak to je pak jiná....hele holky chtěla bych mít doma nějaký přístroj,který by mi vždycky řekl.....nebo spíš silně zazvonil a zahulákal ..... halooooooooooo vajucho je tady šup na to..... nebo teď je ta správná doba apod....
to by bylo fajn.... 
Není tady

Ahojda leti to rychle,i kdyz ja vse tak nejakm prozivam od kontroly ke kontrole.
Jojo, brisko roste,uz to moc neschovam, v praci jeste jo,ale jinak zanedlouho zacnu shanet nejake vetsi kalhoty.Uz je mi dobre,sice jdu vecer spat se slipkama,ale je to ok,tedka aby dobrre dopadla kontrola za tyden a pak UZ v20tt a budu happy.
To jak to leti vidim na nasem hafikovi,ten roste jako z vody.
Není tady

Ledí a do kdy chceš být v práci? A kdy se chystáte oznamovat.....ono už to asi moc dlouho nepůjde udržet v tajnosti co
.... a koukáš po mimi věcech nebo ještě ne?
Není tady

Simi tak tu metodu taky asi budu muset zkusit
a gratuluju k zásnubám 
Katulko koukám že MS dorazila 
Není tady

Lucko
a jakou máš zdravotní pojišťovnu?Holky která zdr.pojišťovna je pro IVF nejlepší nebo je to jedno?
Není tady

Katulko,no v praci bych byla asi do konce tohoto roku, to ze sjem tehotna oznamim v praci sefum asi po 20tt,kdy budu mit aspon nejakou jistotu, ze to snad dokopeme nejak do porodu a ze je male zdrave.Jinak holky v moji labine to vedi a hlidaji me jako oko v hlave.Takze z tohoto hlediska delam jen veci, ktere nemaji nic spolecneho s biol. materialem, delam papiry,vysledky atd.Jinak rodina a pratele, kteri se zeptali dostali odpoved,takze do sveta to nekricime a i manza je jeste takovy rezervovany, zatim jeste zadnou velkou radost neprojevuje.Jinak na zadne mimikovske veci nemyslime a ani nic nevyhlizime, nekupujeme, vse az na posledni chvili,od kamosek mam slibene hadriky po jejich deckach,takze v klidu,zasoba bude a priznam se, sice mimnko chci,ale nejsem typ,co by se rad chodil kochat v detskem oddeleni na miminkovske veci,nerada nakupuji hadry a vubec nejake veci, tak v tomhle budu asi kapanek jina nez ostatni kamosky, co uz nakupuji dupacky a blbosti a dite jeste neni ani na ceste.On na to prijde ten cas a taky manzel slibil, ze se postara.Ja se priznam, ze mi na to nezbyva pri praci a psovi vubec cas, vecer padam spici temer v osm po novinach na hubu a chrnim jak dudek.Homorny se uklidnili,tak se po delsi dobe citim normalne.Priznam, ze v tomto ohledu jsem hodne opatrna a pevne stoim nohama na zemi.Takze nejvice budu asi jasat az toho bobka bduu drzet v naruci zdraveho.
Není tady

Kati mám VZP..nevím myslím,že asi je to jedno..nezjištovala jsem to..ale některá centra nemají třeba s nějakýma pojištovnama uzavřenou smlouvu ..ale jak se to pak řeší netuším 
Ledi určitě už bude vše o.k. 
Není tady
Katul fakt to rikaly obe ,ze to zkusit v ten den pokud ti to neni proti srsti tak neni co ztratit a jajcem sem to taky resila viz dole jak uz jsem psala ,jo a prvni dite vyslo presne v ten den
ja jdu do vseho

Není tady
Ledíííí Ty nebudeš v klidu ani až budeš mít prcka v náručí, to Ti garantuju

Simi - zkusit se má všechno
Katí - mě se líbil víc ten včerejší metřík 
Sarapis - v jakým dávkování teda ses rozhodla užívat?
Květňátko se musí počít v srpnu
to už mám zjištěno 

Není tady
Pojišťovna a IVF - nejsem si jistá ale myslim že zrovna VZP jako jediná platí IVF do 39let+364 dnů? Odtatní jen do těch 39.narozenin, ne?

Není tady
Ahoj holky.
Simi, gratuluju k zásnubám. Heeeeezký
!
Snaží, taky dobrý
.
My to měli tak, že jsem se svalila na postel po celodenních oslavách promoce. Miláček tam za mnou vlezl s krabičkou, otevřel ji a řekl: !Abys věděl, ža to s Tebou myslím vážně...". A asi myslel
!
Falko, škoda, že to neklaplo. Bohužel to IUI je s malou úspěšností.
A jak tu píšete o tom styku v době MS, tak takhle otěhotněla moje kámoška na VŠ. Nemohla prášky ani prezervativ, takže jeli metodou plodných dní. A že byli od sebe daleko a on ještě na vojně, tak se nějak neudrželi. A je z toho holka jako lusk
.
Není tady

Ty vogo medul ty už jsi skoro v 17 tt..to letí jak blázen

Falko jsme na stejné lodi,bohužel 
Není tady

Snaži myslela si tenhle metřík? Já včera dělala pokusy,tak nevím,který si zrovna zahlídla 
Jinak Sarapis 2-0-2 koupila jsem krabku 60 kapslí a to mi vyjde na tento cyklus akorát do OVU,jsem to tak spočítala.....
ty joooo,to jsou velké pilule ale dám dvě najednou a hezky kloužou 
Simi já se přiznám,zkoušela jsem to ten den předposl.ms
už ale aniž bych věděla,to co si psala a ne jednou
....prostě si příroda řekla
ale teda bez toho vtáhnutí břicha a nohou nahoře.....ale tak jo zkusím zas
i když nevím tedy svíčky jsem po tulču nikdy nědělala.....
to asi nezmáknu....nejsem akrobat 
Stejně mi to holky fakt nepříjde fér,že IVF pokusy jsou takhle omezené věkem
třeba člověk za to ani nemůže a najde toho pravého až po 40-cítce a je to 
Medulko teeeda Ty už za chvíli ucítíš první pohyby
vždyť si teď hlásila //
ten čas fakt tak strašně rychle letí 
Ledí opatruj se
jinak souhlas....vše chápu
já měla taky období,kdy jsem kupovala mimi-věci v akcích a tak,ale spíš do zásoby jako dárky pro kámošky až se půjdu kochnout mímama....a kdyby jako
tak že si je pak nechám
no jen tak na okraj.....už nemám ani jedinou,všechny jsem rozdala u příležitosti narození
,protože by mi ve skříni zplesnivěly
a od jisté doby už nekupuju nic ....
úplně mě to přešlo
úplně jsem otupěla.... a upřímně jsem ráda,že už všechny porodily,protože bych už teď nějakou dobu takové návštěvy nedávala....
a asi se vymluvila.....
naštěstí všechny děti jsou mluvící,takže s nimi komunikuji,i když vypadám divně...vždy sama
ale neva mi to protože to není mímo....a vlastně už se ani tak nerozplývám,raději se vyhýbám pohledem.....
jsem se nějak rozepsala....
Není tady

Silvííííííííí včera jsem si dala Frisco
to je dobrůtka

Johanko myslím na Tebe,kdy chceš testit,nebo jak je? 
Není tady
Katí zahlídla jsem nějakej metřík se srdíčkem na konci - přišel mi takovej optimistickej
S těma věcičkama na mímo - v nemocnici kde jsem dělala před svatbou bylo možnost si nechat proplatit 1x za rok spodní prádlo -ale všechny maldý holky si kupovaly něco na mimčo a na paragon se napsala podprsenka
Koupila jsem si i já, krásnej semišovej bílej overálek...Zezačátku jsem se chodila kochat často, pak čím dál tím míň a nakonec jsem se zařekla, že ho vytáhnu až budu opravdu těhotná.....No počkal si tam dlouho, ale dočkal se
Nakupovala jsem pak celý těhu, užívala si to. Ale u Dandy, po zkušenostech se zamklýma potratama, předčasnýma porodoma atd. jsem se dost krotila a víc začala nakupovat až po 24.tt kdy už byla vysoká pravděpodobnost že by miminko přežilo. Docela mě překvapujou ty holčiny co zjistí // na testu a jedou vybírat kočárek
(moje švagrová).

Není tady

Snaži tak teď nevím,který to byl,měla jsem metřík se srdíčkem,ale ten jsem teď vymazala....jsem myslela,že se Ti nelíbil
no a k tém mimi nákupům každý to asi vnímá jinak ....myslím,že se to taky odvíjí od toho,co v životě člověk prožil,nebo co slyšel že se může stát,jak velký má strach,jak to všechno vnímá a je to vlastně vždy na jeho uvážení a pocitech.... 
Není tady
Holky tak vcera jsem se pobavila drahy se koupal a samo ,ze potopa po nem v koupelne a rikam utri si to po sobe a on se mi nechce a ja rikam me taky ja to nebudu delat vecne a on jak chces ,tak ,ale to si te nevezmu
uz to zacina 
a az bude po svatbe tak mi bude vyhrozovat rozvodem neeeeeeeee??? 

chapete to ,tak zadost ze sebe vyplivne pres telefon a uz toto 

Katul tak priroda si rikala uz parkrat i u nas ,ale ja to jak bych to rekla 

nedala ,ale pro chlapa jako jo ,chapes ne ??? 
,ale ted jdu do toho
jinak jsem v praci takze vecer ti poslu email 
Není tady

Simi
toto pěkně začíná
už se těším,co budeš říkat po svatbě
že já si Tě brala
atd.....

Simi,chápu
chápu, já jen při špíňu,jenom kousek
ale co bysme nezkusily že
to je to nejmenší....
Není tady
Ahoj holky,
Kaťul, děkuju moc za SZ, potěšila 
V pondělí nastupuju do porodnice a v úterý mě čeká plánovaný císařský řez..Takže už se moc těším a současně mám "lehce" nervy na pochodu

Jak se máš ty?
Není tady

Miri,jéje císař malá je koncem pánevním nebo nějaký jiný zdrv.důvod? 
Není tady
Jj malá je otočená zadečkem dolů a má větší váhový odhad, ke 4 kg, tak proto plánovaný císař
Není tady

Miri a budeš v celkové narkoze nebo ve spinálu nebo jak se to přesně jmenuje? Ale uteklo to co....zdá se mi že strašně moc 
Není tady
Kaťul uteklo to, že ani nevím jak 
zatím nevím, zda celková nebo částečná anestetie, to budeme řešit pravděpodobně v pondělí s Dr. v porodce
Není tady

Kámoška má za sebou ten spinální .... pokud je plánovaný,prý je to lepší i pro mímo i pro rodičku.....já kdybych se někdy měla rozhodnout,tak jdu určo do spinálu....zrovna jsem našla článek...
http://www.porodnice.cz/node/40963
....tak ať Ti to dobře dopadne...budeme držet palečky všichni
a určo nám přijď říct jak to probíhalo a váhy a míry apod.....a máte jméno nebo překvápko? 
Není tady
Kaťul díky moc 
v úterý až to bude možné, pošlu sms někomu z holek v podzimňatech, takže to určitě někdo dá vědět 
budeme mít Barunku 
Není tady