|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
to vše byl humor
![]()
![]()
![]()
jsem to chtěla trošku opepřit......nálada je tu teda šílená,jsem fakt nakažená tím rozjezdem tady a mám z toho ooooooobr radost......
upřímně
Tsssssssssss to jsou mi manyry ja okousane nehty a vykourenou krabku cigaret ,mas rozum takhle me rozhodit
mír
jo hele tak nastoluju mír
ještě na mě pak svedeš problémy s plícema a to jako teda ne
![]()
![]()
![]()
![]()

Není tady

mala.popelka napsal(a):
verynko, Ty děláš jejich práci a oni dostávají jejich plat ne ?
holky, nedojímejte měmyslím, že všechny jak tu stojíme v řadě, si to zasloužíme a spousta těch, co chodí vedle do dlouhodobek....
![]()
uděláme nový baby boom
Snaží, to není špatný nápad, přemýšlím nad právy v Plzni nebo medicínou, člověče, taková reprodukční je fantastický byznys a má jistou budoucnost![]()
Popíííííííííííííííííí
jedině souhlas s novým baby boomem tady...
hele tak pivo na to jo
ale připiju si jen já se Símou....protože vy ostatní už nemůžete

Není tady

Popí pro TEBE 
Není tady
Ta co byla přede mnou tu vyhodili, protože prostě nezvládala všechnu svoji práci a občas to musel někdo za ní dodělat.
Po zkušebce by mi měli dát 15000Kč hrubého a tak jsaem si říkala, že to celkem jde, ale nepočítala jsem s tolika přesčasama... ptali se mě, jestli budu ochotná občas zůstat dýl né pořád......
Není tady
Holky ja ted odbocim ,ale me do prace pridali dalsi tehuli ,ponevadz na nasi provozovne je to v pohode a jsou to denni tak uz tam mame treti tehotnou, ja jednou z toho dostani infarkt ,kdo se ma na ty bricha divat a jak jim zavidim ,za to bych si fakt jednu pleskla a porad na ne cucim
a jedna s antiko a druha si davali pozor a treti hned prvni mesic po vysazeni ,chapete to??? se divim ,ze jeste ziju

Není tady

kaťulí, ti jsou krásnííííí 
tak na zdraví a budoucnost nás všeeeech 

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
holky, nedojímejte měmyslím, že všechny jak tu stojíme v řadě, si to zasloužíme a spousta těch, co chodí vedle do dlouhodobek....
![]()
uděláme nový baby boom
Snaží, to není špatný nápad, přemýšlím nad právy v Plzni nebo medicínou, člověče, taková reprodukční je fantastický byznys a má jistou budoucnost![]()
Popíííííííííííííííííí
![]()
hele tak pivo na to jo
![]()
Nic se neboj taky nam to skonci ,predpovidam do konce roku 
Very a co kdyby jsi byla trochu drsnejsi a rekla jim to co??ja si treba vse v praci vyrvala a to doslovne ,vis jak se to rika lina huba .....
Není tady

sima 75 napsal(a):
Holky ja ted odbocim ,ale me do prace pridali dalsi tehuli ,ponevadz na nasi provozovne je to v pohode a jsou to denni tak uz tam mame treti tehotnou, ja jednou z toho dostani infarkt ,kdo se ma na ty bricha divat a jak jim zavidim ,za to bych si fakt jednu pleskla a porad na ne cucim
![]()
a jedna s antiko a druha si davali pozor a treti hned prvni mesic po vysazeni ,chapete to??? se divim ,ze jeste ziju
![]()
Hele ber to tak to už je třetí těhule....kurňa není boha že už by ses taky nenakazila,když si s něma pořád v kontaktu....tak dýchej zhluboka a tak.....
no co říct.....snad tam budou brzy čtyři kočko

Není tady

sima 75 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
tak na zdraví a budoucnost nás všeeeechty jen caj
a mleko
já ještě pár dní sajrajt nutridrink

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
![]()
![]()
Hele ber to tak to už je třetí těhule....kurňa není boha že už by ses taky nenakazila,když si s něma pořád v kontaktu....tak dýchej zhluboka a tak.....
no co říct.....snad tam budou brzy čtyři kočko
![]()
JJ sem tam nenapadne mácnu na bricho a chytam 
Není tady

sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
![]()
uděláme nový baby boom
Popíííííííííííííííííí
![]()
hele tak pivo na to jo
![]()
Nic se neboj taky nam to skonci ,predpovidam do konce roku
.....
o.k. sice si říkala,že ve 35 rodíme....ale do konce roku taky beru

Není tady

mala.popelka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
tak na zdraví a budoucnost nás všeeeechty jen caj
a mleko
já ještě pár dní sajrajt nutridrink
![]()
Ty nutridrink,my mochito a piňa coladu

Není tady

holky taky musím tak paaaa a pohlaďte bříška všechny 
Není tady

katí tiše závidím, to já ráááda
,.... ale neboj, na nutridrinky taky dojde
... nebo teda aspoň to mlíko 

Není tady

hezký večer všem, taky odkládám notes.... 

Není tady

sáruško, věřím
páček všem 

Není tady
Lei moc ráda tě tu vidím
jen koukej chodit častěji.. já tu sice moc nejsem, ale pročítám poměrně pravidelně po nocích... 
Sáří jsou to takové malé teroristky, ale nedala bych je ani za nic, to je fakt
Very to je přesně ono, tuhle práci můžeš dělat určitou dobu... pak tě to začne ničit... vím o čem píšu a to ještě, když jsem to dělala, tak jsem to měla fakt královsky zaplacené... každou hodinu navíc... ale nedovedu si to představit teď s holkama... ale chápu, že když je problém vůbec práci sehnat...
Popí dobrou a nech si zdát něco krásného... třeba o dvou tuuuuuze hodných holčičkách
a až ti budou ležet v postýlce, tak ti prozradím jak to je v reále jo

Není tady