|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
já Ti dám chichi![]()
![]()
![]()
nauc se prohravat babo
![]()
![]()
si nějaká rozverná,no ni
![]()
jako trošku slušnosti když už vyhraješ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam radost ale ja te priste necham ,mozna

Není tady

sima 75 napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
prvniiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pijeeeeeeeeem
vyhrala,vyhrala a vyhrala
Ani jsem si netroufala napsat slůvko abys to tentokrát stihla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TEDA ALE ŘEKNU VÁM ŽE JSTE BABY UKECANÝ, TAKHLE RYCHLE SE PROKECAT DO DEVÍTKY, TO JSEM NETUŠILA![]()
![]()
![]()
![]()
Velmi spravne tady se aspon vi ,ze davame prednost starsim a necpeme se a netlacime a pockame
vyborne Snazi
jako jsem starší jo
když už, tak trošku slušnosti ti faaaakt neuškodí 
Není tady
Katí neboj příště budeš první Ty (Simě to zatajíme že dělám novýho chlíva
)
Teda ale čemu jsem se s chutí zasmála - Popí Ty jsi dračice, už pohádky jim pouštíš? A do školky jsi je ještě nezapsala?

Není tady

verynko, ne nadarmo se říká "dělám do výše svého platu" .... za těchto podmínek přesčasy ?
spadli z jahody naznak ne ?

Není tady

sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
nauc se prohravat babo
![]()
![]()
si nějaká rozverná,no ni
![]()
jako trošku slušnosti když už vyhraješ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam radost ale ja te priste necham ,mozna
![]()
![]()
možná
hmmmmmm 
Není tady

Snažilenka napsal(a):
Katí neboj příště budeš první Ty (Simě to zatajíme že dělám novýho chlíva
:
hodná
kujiiiiiiii
jsem zas nějaká citlivka či co....a to není ještě konec cyklu

Není tady

mufinko
děkuju !!!
Snaží, tak můžu to vzít za dva konce... buď vtipkovat..... nebo se stresovat, že bude tohle a onohle blbě..... tak to ani omylem, to jdu radši v září do té školky

Není tady

sima 75 napsal(a):
Katul to je vtip ,poku se te neco dotklo tak dej vedet ,dam si pozor
to vše byl humor
jsem to chtěla trošku opepřit......nálada je tu teda šílená,jsem fakt nakažená tím rozjezdem tady a mám z toho ooooooobr radost......
upřímně 
Není tady

mala.popelka napsal(a):
mufinko
děkuju !!!
Snaží, tak můžu to vzít za dva konce... buď vtipkovat..... nebo se stresovat, že bude tohle a onohle blbě..... tak to ani omylem, to jdu radši v září do té školky![]()
Popíííí,moc na Tebe myslím a fakt držím všechno
.......Vám všem třem,jsi mooooc statečná bojovnice

Není tady
mala.popelka napsal(a):
mufinko
děkuju !!!
Snaží, tak můžu to vzít za dva konce... buď vtipkovat..... nebo se stresovat, že bude tohle a onohle blbě..... tak to ani omylem, to jdu radši v září do té školky![]()
Popí myslimže jsi to vzala za ten správnej....a koukni rovnou i po nějakej kvalitní vysokej škole, pak jako když najdeš
Holka jak já bych Ti to přála

Není tady
verynka napsal(a):
no jo, když dělám věci i za ostatní....navíc je blbý, že po někom něco potřebuju a nestačí mu říct 2x, ale musíš ho neustále uhánět takže to znamená, myslet i za ostatní...
Very ,ale ty jsi delala ve skolce ne ?
Není tady
No jasně, že jsem dělala ve školce, nikde místo nebylo, tak jsem vzala, práci personalistky v jedné místní firmě, respektive, vyhrála jsem výběrové řízení...
Upravil(a) verynka (30. 7. 2010 20:52)
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
to vše byl humor
![]()
![]()
![]()
jsem to chtěla trošku opepřit......nálada je tu teda šílená,jsem fakt nakažená tím rozjezdem tady a mám z toho ooooooobr radost......
upřímně
Tsssssssssss to jsou mi manyry ja okousane nehty a vykourenou krabku cigaret ,mas rozum takhle me rozhodit 

Není tady

verynko, Ty děláš jejich práci a oni dostávají jejich plat ne ? 
holky, nedojímejte mě
myslím, že všechny jak tu stojíme v řadě, si to zasloužíme a spousta těch, co chodí vedle do dlouhodobek....
uděláme nový baby boom 
Snaží, to není špatný nápad, přemýšlím nad právy v Plzni nebo medicínou, člověče, taková reprodukční je fantastický byznys a má jistou budoucnost

Není tady
verynka napsal(a):
No jasně, že jsem dělala ve školce, nikde místo nebylo, tak jsem vzala, práci personalistky v jedné místní firmě, respektive, vyhrála jsem výběrové řízení...
No vyhrala ,ted tak akorat nervy ,proberte to s manzelem ,ale nevim jestli ti to stoji za to a nemuze to byt ,ze jsi ted ve zkusebce ?
Není tady
verynka napsal(a):
holky, upřimě mi řekněte, vykašlaly by jste se na tu práci, nebo nee..
Very ja jo ,ale ja se jen tak s necim neparu ,takze mnou se nrid a taky zalezi na financich ,jestli to zvladate .....atd
Není tady
Sáří to říkáš i po dnešním odpoledni???
je to zvěř, ale snad se aspoň neztratí 
Very asi to je o tom dát si na misky vah co a jak je důležité a přínosné... bohužel takhle to dnes praktikují ve spoustě, resp. většině soukromých firem... 
Není tady
mala.popelka napsal(a):
verynko, Ty děláš jejich práci a oni dostávají jejich plat ne ?
holky, nedojímejte měmyslím, že všechny jak tu stojíme v řadě, si to zasloužíme a spousta těch, co chodí vedle do dlouhodobek....
![]()
uděláme nový baby boom
Snaží, to není špatný nápad, přemýšlím nad právy v Plzni nebo medicínou, člověče, taková reprodukční je fantastický byznys a má jistou budoucnost![]()
Plzen neeeeeeeeeee ?? i kdyz tam to je hned 
bez driny 
Není tady

very taky myslím.... pořádně to probrat se šéfem, že nejde dělat práci za jednoho a kus člověka a plat mít za necelého jednoho..... jestli ono to nebylo tak, že ostatní když slyšeli platové podmínky, radši utekli /prosím nebrat jako urážku, že bys na to neměla/ ..... ale tenhle plat a přesčasy 

Není tady

sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
to vše byl humor
![]()
![]()
![]()
upřímně
Tsssssssssss to jsou mi manyry ja okousane nehty a vykourenou krabku cigaret ,mas rozum takhle me rozhodit
mír
jo hele tak nastoluju mír
ještě na mě pak svedeš problémy s plícema a to jako teda ne

Není tady