29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mišmiš2 napsal(a):
Fajn,tak dnes jsem nad tím dost přemýšlela a musela jsem přiznat sama sobě,že ten člověk mně přitahuje ,moc mně přitahuje a že chci víc než s ním jen kamarádit.Dnes odpoledne mi volal a já z toho byla celá rozklepaná a nemůžu se dočkat až se uvidíme/teda až já ho uvidím,on mně bohužel neuvidí nikdy/ a jsem rozhodnuta případně do toho vztahu jít i s vědomím určitých omezení,které s sebou nese jeho poúrazové postižení.
Tak tenhle vstup mě donutil zareagovat....
Mišmiš, přemýšlej hodně,pokud chceš vstoupit do života někomu takovému... to nejsou převozníci,kterým by pak rozchod připadal jen jako další zářez na pažbě...
Pokud proberu tvé vlákno zpět, tak se ženeš jak rychlík, a na záchranný brzdě ti sedí možná i troška ztráty nadhledu.
Vím, že dneska je život proklatě rychlý a vztahy se mění rychleji než fusekle. Podle toho pak ale vypadá i jejich kvalita.
Daleko méně nebezpečné (ať už pro tebe nebo pro tvé "baviče v období nikoho" ) by při průběhu tvého rozchodu s manželem bylo nezávazné flirtování s chlapem, který by ti jen dobil baterky, ne s někým koho můžeš vehnat do závislosti na sebe nebo sebe do DALŠÍ ZÁVISLOSTI na někom....
Přeji ti správný pohled a lidská chápavá rozhodnutí.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
mišmiš2 napsal(a):
Fajn,tak dnes jsem nad tím dost přemýšlela a musela jsem přiznat sama sobě,že ten člověk mně přitahuje ,moc mně přitahuje a že chci víc než s ním jen kamarádit.Dnes odpoledne mi volal a já z toho byla celá rozklepaná a nemůžu se dočkat až se uvidíme/teda až já ho uvidím,on mně bohužel neuvidí nikdy/ a jsem rozhodnuta případně do toho vztahu jít i s vědomím určitých omezení,které s sebou nese jeho poúrazové postižení.
Mišmiš, přemýšlej hodně,pokud chceš vstoupit do života někomu takovému... to nejsou převozníci,kterým by pak rozchod připadal jen jako další zářez na pažbě...
Pokud proberu tvé vlákno zpět, tak se ženeš jak rychlík, a na záchranný brzdě ti sedí možná i troška ztráty nadhledu.
Vím, že dneska je život proklatě rychlý a vztahy se mění rychleji než fusekle. Podle toho pak ale vypadá i jejich kvalita.
Daleko méně nebezpečné (ať už pro tebe nebo pro tvé "baviče v období nikoho" ) by při průběhu tvého rozchodu s manželem bylo nezávazné flirtování s chlapem, který by ti jen dobil baterky, ne s někým koho můžeš vehnat do závislosti na sebe nebo sebe do DALŠÍ ZÁVISLOSTI na někom....
Přeji ti správný pohled a lidská chápavá rozhodnutí.
co je to za blbost?,to není "bavič v období nikoho"
Není tady
mišmiš2 napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
mišmiš2 napsal(a):
Přeji ti správný pohled a lidská chápavá rozhodnutí.co je to za blbost?,to není "bavič v období nikoho"
Přeji ti jen to aby to tak bylo ,nic víc......
Vycházím čistě z toho, co jsi sem ty sama psala- první příspěvek je dva měsíce starý. To není nijak dlouho. V něm máš strach z opuštění. A vazbu -silnou - na jednoho muže.
Pokud sleduju vývoj Tvých příspěvků, tak se snažíš tuhle silnou vazbu okamžitě přenést na jiného.
Jen ze své zkušenosti vím, že to nebývá to nejlepší co pro SEBE může žena v takovou dobu udělat. Buď uvízne ve vztahu, kde bude mít sice závislost druhého "pojištěnou", ale se spkojeností jen velmi krátkodobou nebo prchá ze vztahu do vztahu jen proto, že ten první velký bolavý vztah nemá v sobě uzavřený....
Pokud to, co vidíš ve svém nynějším příteli bude to pravé- tak ti to přeji. Opravdu.
Bavič v období nikoho je pouze přirovnání pro krátkodobé vztahy, kterými se partnerem opuštěný člověk snaží zaplnit mezeru po partnerovi- alespoň krátkodobě. Jinými slovy převozník (zde často užívaný pojem) přes období po rozchodu do nalezení trvalejšího perspektivního vztahu a hlavně pro srovnání sama sebe po rozchodu.
Není tady
Tak všechno jde tak jak má.Z mého kamaráda je můj přítel, s manželem máme v úterý schůzku ohledně majetkového vypořádání
Není tady
mišmiš2 napsal(a):
Tak všechno jde tak jak má.Z mého kamaráda je můj přítel, s manželem máme v úterý schůzku ohledně majetkového vypořádání
Mišmiš, přeji ti co nejvíc štěstí a lásky
Není tady
sandra napsal(a):
mišmiš2 napsal(a):
Mišmiš, přeji ti co nejvíc štěstí a lásky
Děkujuuu:)
Není tady
Mišmiš, připojuji se ke gratulantkám s přáním hodně štěstí na nové životní cestě s přítelem !!!
Není tady
A novinky.. zamilovaná jsem hodně.Ono s tím,že on nevidí fakt určitý omezení jsou,ale když se chce všechno jde.Prostě když někam jedem,řídím já,když jdem na procházku,nedáme si sraz ve městě ale stavím se pro něj.Ted na listopad máme lístky do divadla,ale zase,musíme vybírat konverzačky.Chystáme se jet do termálu do Laa/to ještě musíme doladit menší detaily ale taky to půjde.
S manželem máme momentálně vztah na "přátelské úrovni".Domluvili jsme se na rozvodu ted doladujem nějaké materiální věci. Jsme po skypu v kontaktu prakticky denně někdy mín někdy víc.Myslím ale že můj manžel štastnej v novém životě není.
Není tady
proč i myslíš, že není šťastnej?
Není tady
No a je vymalováno.Ode dneška jsem rozvedená
Není tady
mišmiš, gratulace asi nejsou na místě nicméně Ti přeji, aby sis užila znovunabytou svobodu a v Tvém životě se už odehrávalo jenom to dobré
Není tady