Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 4. 10. 2010 9:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Rána pod pás

mišmiš2 napsal(a):

Fajn,tak dnes jsem nad tím dost přemýšlela a musela jsem přiznat sama sobě,že ten člověk mně přitahuje ,moc mně přitahuje a že chci víc než s ním jen kamarádit.Dnes odpoledne mi volal a já z toho byla celá rozklepaná a nemůžu se dočkat až se uvidíme/teda až já ho uvidím,on mně bohužel neuvidí nikdy/ a jsem rozhodnuta případně do toho vztahu jít i s vědomím určitých omezení,které s sebou nese jeho poúrazové postižení.

Tak tenhle vstup mě donutil zareagovat....
  Mišmiš,  přemýšlej hodně,pokud chceš vstoupit do života někomu takovému... to nejsou převozníci,kterým by pak  rozchod připadal jen jako další zářez na pažbě...
  Pokud  proberu tvé vlákno zpět, tak se ženeš jak rychlík,  a na záchranný brzdě ti sedí   možná i  troška  ztráty nadhledu. 
Vím, že dneska je život proklatě rychlý a  vztahy se  mění rychleji než fusekle. Podle toho pak ale vypadá i jejich kvalita.

Daleko méně nebezpečné (ať už pro tebe  nebo pro  tvé "baviče v  období nikoho" ) by při průběhu tvého rozchodu s manželem bylo nezávazné flirtování s chlapem, který by ti jen dobil baterky, ne s někým koho můžeš vehnat do závislosti na sebe  nebo sebe do DALŠÍ ZÁVISLOSTI  na někom....
Přeji ti  správný pohled  a  lidská  chápavá rozhodnutí.

Není tady

#202 4. 10. 2010 11:08

mišmiš2
♥♥-----

zuzi777a napsal(a):

mišmiš2 napsal(a):

Fajn,tak dnes jsem nad tím dost přemýšlela a musela jsem přiznat sama sobě,že ten člověk mně přitahuje ,moc mně přitahuje a že chci víc než s ním jen kamarádit.Dnes odpoledne mi volal a já z toho byla celá rozklepaná a nemůžu se dočkat až se uvidíme/teda až já ho uvidím,on mně bohužel neuvidí nikdy/ a jsem rozhodnuta případně do toho vztahu jít i s vědomím určitých omezení,které s sebou nese jeho poúrazové postižení.

Mišmiš,  přemýšlej hodně,pokud chceš vstoupit do života někomu takovému... to nejsou převozníci,kterým by pak  rozchod připadal jen jako další zářez na pažbě...
  Pokud  proberu tvé vlákno zpět, tak se ženeš jak rychlík,  a na záchranný brzdě ti sedí   možná i  troška  ztráty nadhledu. 
Vím, že dneska je život proklatě rychlý a  vztahy se  mění rychleji než fusekle. Podle toho pak ale vypadá i jejich kvalita.

Daleko méně nebezpečné (ať už pro tebe  nebo pro  tvé "baviče v  období nikoho" ) by při průběhu tvého rozchodu s manželem bylo nezávazné flirtování s chlapem, který by ti jen dobil baterky, ne s někým koho můžeš vehnat do závislosti na sebe  nebo sebe do DALŠÍ ZÁVISLOSTI  na někom....

co je to za blbost?,to není "bavič v období nikoho"

Není tady

#203 4. 10. 2010 11:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

mišmiš2 napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

mišmiš2 napsal(a):

co je to za blbost?,to není "bavič v období nikoho"

Přeji ti jen to aby to tak bylo ,nic víc......
Vycházím čistě z toho, co  jsi sem ty sama psala- první příspěvek   je  dva měsíce starý.   To není nijak dlouho. V něm  máš strach z opuštění.  A vazbu -silnou - na jednoho  muže.
Pokud sleduju vývoj Tvých příspěvků, tak se snažíš tuhle silnou vazbu okamžitě přenést na jiného.
Jen ze své zkušenosti vím, že to nebývá to nejlepší co pro SEBE může žena v takovou dobu udělat. Buď  uvízne ve vztahu, kde bude mít  sice závislost druhého  "pojištěnou", ale se spkojeností jen velmi krátkodobou nebo prchá ze vztahu do vztahu jen proto, že ten první velký bolavý  vztah nemá v sobě uzavřený....
Pokud  to, co vidíš ve svém   nynějším příteli bude to pravé- tak ti to přeji.  Opravdu.stolt

Bavič v období nikoho je pouze přirovnání pro krátkodobé  vztahy, kterými se  partnerem opuštěný člověk snaží  zaplnit  mezeru po  partnerovi- alespoň krátkodobě. Jinými slovy převozník (zde často  užívaný pojem) přes období po rozchodu do nalezení  trvalejšího perspektivního vztahu a hlavně pro srovnání  sama sebe po  rozchodu.

Není tady

#204 10. 10. 2010 21:05

mišmiš2
♥♥-----

Tak všechno jde tak jak má.Z mého kamaráda je můj přítel, s manželem máme v úterý schůzku ohledně majetkového vypořádání

Není tady

#205 10. 10. 2010 22:34

sandra
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

Tak všechno jde tak jak má.Z mého kamaráda je můj přítel, s manželem máme v úterý schůzku ohledně majetkového vypořádání

Mišmiš, přeji ti co nejvíc štěstí a lásky smile

Není tady

#206 11. 10. 2010 8:37

mišmiš2
♥♥-----

sandra napsal(a):

mišmiš2 napsal(a):

Mišmiš, přeji ti co nejvíc štěstí a lásky smile

Děkujuuu:)

Není tady

#207 11. 10. 2010 9:13

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přeji totéž Miš-miš!   Hlavně ať ti všechno vyjde tak jak Ti  to bude vyhovovat !

Není tady

#208 11. 10. 2010 17:22

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mišmiš, připojuji se ke gratulantkám s přáním hodně štěstí na nové životní cestě s přítelem big_smile!!!

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#209 22. 10. 2010 0:00

mišmiš2
♥♥-----

A novinky.. zamilovaná jsem hodně.Ono s tím,že on nevidí fakt určitý omezení jsou,ale když se chce všechno jde.Prostě když někam jedem,řídím já,když jdem na procházku,nedáme si sraz ve městě ale stavím se pro něj.Ted na listopad máme lístky do divadla,ale zase,musíme vybírat konverzačky.Chystáme se jet do termálu do Laa/to ještě musíme doladit menší detaily ale taky to půjde.
S manželem máme momentálně vztah na "přátelské úrovni".Domluvili jsme se na rozvodu ted doladujem nějaké materiální věci. Jsme po skypu v kontaktu prakticky denně někdy mín někdy víc.Myslím ale že můj manžel štastnej v novém životě není.

Není tady

#210 23. 10. 2010 19:49

posel
♥♥♥----

proč i myslíš, že není šťastnej?

Není tady

#211 12. 4. 2011 15:55

mišmiš2
♥♥-----

No a je vymalováno.Ode dneška jsem rozvedená

Není tady

#212 12. 4. 2011 16:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

mišmiš, gratulace asi nejsou na místě wink nicméně Ti přeji, aby sis užila znovunabytou svobodu a v Tvém životě se už odehrávalo jenom to dobré pussa

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí