Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 8. 2010 16:23

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Rána pod pás

mišmiš2 napsal(a):

Tak proběhla kosmetika,kadeřník a furt se cítím pod psa.A čím víc se blíží víkend tím hůř

ahojda, miši

jako první musím napsat, že Ti držím palce

jako druhé, že v tom nejsi sama, stává se to a stávat bude, čímž nechci zlehčovat ten stav, ale v podstatě je to běžné, tak to ber jako trénink

a kdyby ses přesto cítila nějak "divně"  smile , nezapomeň, že teď se snažíš rozumově řešit to, co vzniklo ze srdeční záležitost (nemyslím jeho, myslím tvojí bolest)

a když se cítíš pod psa, tak si to užij, máš na to právo ... tutlání je nanic

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#52 5. 8. 2010 22:00

heddus
♥♥-----

mišmiš: URČITĚ jeď. Já jsem takhle v zimě uprostřed rozchodové krize v depresi odjela na týden do Anglie a strašně moc mi to pomohlo. Doporučuju.
A držím ti palce.

Není tady

#53 6. 8. 2010 1:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mám jet i kdyby to do té doby ještě u nás něbylo jasné?

Stoprocentně.

Není tady

#54 6. 8. 2010 6:29

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...jeď určitě. S kadeřníkem si to udělala dobře a víkendu se neboj. Odhaduju, že ten tvůj se v tom bude plácat ještě dlouho. Neviděla bych to na rychlý balení. Chlápkům stav kdy mají milenku a doma je pohoda, ačkoli to manželka ví, vyhovuje a málokdy se rychle balí. Spíš se soustřeď na sebe nenech se vydeptat úplně, vrať se ke svým hobby a třeba na té tvojí dovolené potkáš někoho kdo tě z tohoto duševního marastu a utrpení převeze jinam. stolt nejsi v tom sama babinet je takových smutných příběhů plný, podívej se na vlákno nevěra teď tam běží příběh "sorajaa" ať vidíš čeho jsou zamilovaná zblbla shopné. Ne, že by ti to ulevilo, ale možná ti dojdou jiné aspekty nevěry, ty horší a budeš připravená. Ten tvůj je nejmíň o krok napřed a to není dobré ani  v obchodním stavu natož v rodině.

dum spiro spero

Není tady

#55 6. 8. 2010 8:59

mišmiš2
♥♥-----

Tak mi dnes opět došla sms :" Deti pojedou domů v neděli brzy odpoledne,tak to prosím ještě zvládni bez auta"
Nevím,jako že mi to naše auto pak nechá a půjde nebo co?

Není tady

#56 6. 8. 2010 9:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

Tak mi dnes opět došla sms :" Deti pojedou domů v neděli brzy odpoledne,tak to prosím ještě zvládni bez auta"
Nevím,jako že mi to naše auto pak nechá a půjde nebo co?

Mišmiš, klid. Má určitě na mysli, že teď to auto nemáš k dispozici tak, jak jsi byla třeba zvyklá - nákupy, cesta do práce, atd atd. A že po neděli ho už k dispozici mít budeš, jelikož se vrátí z dovči.

Není tady

#57 6. 8. 2010 10:36

mišmiš2
♥♥-----

Venku leje a leje a má tak být až do neděle.Tak přemýšlím co v tomto počasí dělají a budou dělat.A moje bujná fantazie nezná mezí.Úplně živě vidím jak svým dětem vysvětluje,že od příště už nebudou jezdit k nám,ale k té paní a že se tam ted zajedou podívat a zůstanou do neděle aby se poznali:((

Není tady

#58 6. 8. 2010 12:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: Chlápkům stav kdy mají milenku a doma je pohoda, ačkoli to manželka ví, vyhovuje a málokdy se rychle balí

Oni jsou někteří exempláři v těchto případech schopní nesbalit se nikdy smile.

Míšo, netýrej se představami, které se mohou od skutečnosti diametrálně lišit!! Ubližuješ jenom sama sobě - tak šup, šup, zabývej se něčím jiným! Existuje tolik věcí, které bys mohla udělat - ke svému prospěchu!

Není tady

#59 7. 8. 2010 18:32

mišmiš2
♥♥-----

Super,dnes jsme měli rodinnou oslavu a ty dotazy to byl mazec.Ohledně toho proč tam jsem sama se synem.Fuj ještě že je to už za náma.
Sbírám síly na zítřejší manželův příjezd a je mi čím dál mizerněji.Takový scénáře co já už jsem za dnešek vymyslela nevymyslej ani v Ordinaci v růžové zahradě.Lidi držte mi palce at to dopadne dobře a at se před ním nesložím.

Není tady

#60 7. 8. 2010 18:55

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

I já držím palce. Zkus být klidná a vyrovnaná. Neovlivníš to, s čím přijede. Nezapomínej na to. Nevítej ho s výrazem...KONEČNě jsi tady tak co máš to srovnáno? Lépe by bylo pustit se do něčeho...třeba nechat ho přijet a mezitím si zaskočit...někam. Nakoupit, atd. Raději při příjezdu nebýt. Možná by to bylo pro Tebe snazší. Aspoň to zkus. Pokud je již rozhodnuto, nepitvej to. Vezmi to na vědomí a klidně požádej o oficiální oznámení dětem, rodičům, nech jeho, ať to dotáhne do konce. Případně mu řekni, když oznámí rozchod, ano, dokdy se odstěhuješ, já jedu na dva dny pryč...nějak si nepamatuju, zda bydlíš Ty u něj, on u tebe, zkrátka nepomáhej, neřeš, nedoprošuj se. A fakt si uvědom, že nerozhodnej chlap není terno pro nikoho. Na rodinné oslavě jsi mohla říct, aby se přeptali toho, kdo tu není, proč tam nebyl. Miš miš, nechci být poslem špatných zpráv, ale jestli jel, aby s tím seznámil děti, je to už rozhodnuté. Všechno, čím Tě život skřípne, Tě posílí a všechno špatné může být pro Tebe dobré. Chce-li jít, nech ho. Možná bude on tím z vás dvou, kdo nakonec bude litovat!

Není tady

#61 8. 8. 2010 11:23

mišmiš2
♥♥-----

tak dnes mi došla smska,která mně dorazila. "Přijedem kolem páté,s doktorem mám ještě tento týden jedno sezení,ale moje rozhodnutí nezměnil.Promin teřba mně za to život jednou potrestá,ale můžu si za to sám."

Tak je to jasný

Není tady

#62 8. 8. 2010 12:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, aspoň sa skončila neistota a už sa môžeš odraziť od dna... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 8. 8. 2010 15:21

mišmiš2
♥♥-----

Selima napsal(a):

No, aspoň sa skončila neistota a už sa môžeš odraziť od dna... wink

já nejsem na dně,já jsem hluboko pod dnem,cítím se úplně paralyzovaná bolestí

Není tady

#64 8. 8. 2010 15:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bolest časem přejde, neboj se. tohle zažilo spoustu lidí a dneska už ví, že na to neumřou.
je mi líto, že to skončilo takhle, ale časem bude zase dobře, uvidíš.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#65 8. 8. 2010 15:46

mišmiš2
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

bolest časem přejde, neboj se. tohle zažilo spoustu lidí a dneska už ví, že na to neumřou.

no ono to zdaleka neskončilo,napsal mi že se dnes stěhovat nebude,že neví kdy ale brzy

Není tady

#66 8. 8. 2010 16:15

mišmiš2
♥♥-----

čím dál tím líp,ted mně volal kamarád že naše auto stávalo tento týden před domem té ženské.takže evidentně seznamoval svoje děti kam budou jezdit.

Není tady

#67 8. 8. 2010 16:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

mišmiš2: tak dnes mi došla smska,která mně dorazila. "Přijedem kolem páté,s doktorem mám ještě tento týden jedno sezení,ale moje rozhodnutí nezměnil.Promin teřba mně za to život jednou potrestá,ale můžu si za to sám."
Tak je to jasný

Míšo, teď se Ti to tak asi nejeví, ale věř, že tohle je pro Tebe dobré. Je to lepší, než kdyby licitoval celé roky a dělal Ti doma peklo atd. Po jeho odstěhování získáš duševní klid, nadechneš se a pustíš se do lepší části Tvého života, uvidíš.

Není tady

#68 8. 8. 2010 17:15

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no ono to zdaleka neskončilo,napsal mi že se dnes stěhovat nebude,že neví kdy ale brzy

v tom připadě mu dej termín ty .

Není tady

#69 8. 8. 2010 17:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

mišmiš2: tak dnes mi došla smska,která mně dorazila. "Přijedem kolem páté,s doktorem mám ještě tento týden jedno sezení,ale moje rozhodnutí nezměnil.Promin teřba mně za to život jednou potrestá,ale můžu si za to sám."
Tak je to jasný

Míšo, teď se Ti to tak asi nejeví, ale věř, že tohle je pro Tebe dobré. Je to lepší, než kdyby licitoval celé roky a dělal Ti doma peklo atd. Po jeho odstěhování získáš duševní klid, nadechneš se a pustíš se do lepší části Tvého života, uvidíš.

a jak tohle terci můžeš vědět ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#70 8. 8. 2010 17:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

mišmiš2 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

v tom připadě mu dej termín ty .

souhlasím.

Není tady

#71 8. 8. 2010 18:30

mišmiš2
♥♥-----

Už je doma,šel posekat zahradu.Přišel se slovy moc ti to sluší a obejmul mně a pořád šeptá promiň. Já se z toho pominu.Kydby byl hnusnej po*n a já nevím co ještě bylo by to 1000x snažší.Ale když mi pořád říká že ke mně něco cítí...já tomu fakt nerozumím

Není tady

#72 8. 8. 2010 19:14

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavlaa:a jak tohle terci můžeš vědět ?

Pavli, stejně jako Ty na jiném vlákně (Rosamunda) odhaduješ a píšeš, že majkafa by zřejmě něco nezvládla tak, jak psala (jak to můžeš v jejím případě vědět Ty?) smile, odhaduji i já na základě různých zkušeností a příběhů rozvedených kamarádek, že když zlobivý chlap vypadl ze společné domácnosti, ženě se následně ulevilo smile wink.
A netvrdím, že to vím smile, prostě si to jen myslím, tuším, předpokládám..... smile

Ostatně, na dalším příspěvku Míši to vidíš - jak jí partner dopřává svou přítomností zmatenost v dušičce.....
Míše držím palce.

Upravil(a) Tercila (8. 8. 2010 19:15)

Není tady

#73 8. 8. 2010 19:17

mišmiš2
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Pavli, stejně jako Ty na jiném vlákně (Rosamunda) odhaduješ a píšeš, že majkafa by zřejmě něco nezvládla tak, jak psala (jak to můžeš v jejím případě vědět Ty?) smile, odhaduji i já na základě různých zkušeností a příběhů rozvedených kamarádek, že když zlobivý chlap vypadl ze společné domácnosti, ženě se následně ulevilo smile wink.
A netvrdím, že to vím smile, prostě si to jen myslím, tuším, předpokládám..... smile

Ostatně, na dalším příspěvku Míši to vidíš - jak jí partner dopřává svou přítomností zmatenost v dušičce.....
Míše držím palce.

Máš pravdu,to je fakt šílený jak tu okolo sebe chodíme jak okolo horké kaše.Nevím co tu furt hledá za štěstí

Není tady

#74 8. 8. 2010 19:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

Už je doma,šel posekat zahradu.Přišel se slovy moc ti to sluší a obejmul mně a pořád šeptá promiň. Já se z toho pominu.Kydby byl hnusnej po*n a já nevím co ještě bylo by to 1000x snažší.Ale když mi pořád říká že ke mně něco cítí...já tomu fakt nerozumím

nebylo. koukni na jiný vlákna, kde se holky hroutí právě z toho, že ten jejich přítel, manžel, druh je na ně hroznej a hnusnej a čím si to zasloužili a jak to mají vydržet.......

Není tady

#75 8. 8. 2010 19:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

Tercila napsal(a):

Míše držím palce.

Máš pravdu,to je fakt šílený jak tu okolo sebe chodíme jak okolo horké kaše.Nevím co tu furt hledá za štěstí

a co ty?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí