Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 7. 2010 16:28

mišmiš2
♥♥-----

Rána pod pás

Dobrý den,

dostala jsem se do situace,kdy můj manžel,s kterým jsme měli skvělý vztah a rozuměli jsme si ve všem se zamiloval do své kolegyně.Trvá to asi 3 měsíce.Přišla jsem na to,ale on mi tvrdí,že si to musí v hlavě uspořádat,že si neumí vysvětlit jak se to stalo .

V té době kdy to začalo,zařizoval a pořád dělá rekonstrukci našeho domu,byli jsme na dovolené,chystali jsme se na další.
sad
Pak se to rozetnulo.Napsal mi dopis do e-mailu,ani nebyl schopen říct mi to do očí,že musí a chce jít tak kam ho vede osud. Já ten den odjela i se synem a se psem ke kamarádce,byla jsem úplně vyřízená,domů jsem jít nemohla. On byl normálně doma,vydláždil nedodělanou předsíň ,pak mi řekl že taky nespal a celou noc přemýšlel.
Druhý den jsem přijela domů,přišel až večer tak jsme měli debatu furt dokola furt o ničem.

Ted nemám sílu,momentálně nemám sílu fakt na nic.Jsem ráda když ráno vůbec vylezu z postele.Za 3 týdny mám dole přes 6 kg/to jediný na tom všem je pozitivní/.

Vyvíjí se to tak,že minulý víkend odjel "přemýšlet" co má dělat.Jel ale s ní a s lidma z práce.Já odjela ke kamarádce,kde jsem skoro celý víkend prospala /bohužel za pomoci prášků na spaní/.V neděli se vrátil,vůbec jsme o tom nemluvili,ani v pondělí ani včera.Vypadalo to u nás doma asi tak,jako když by na podlaze leželo velký lejno,my oba věděli že tam leží ale ani jeden nechtěl říct že doma něco smrdí a mělo by se uklidit.Mluvíme spolu slušně nehádáme se ,mluvíme o běžných provozních věceh domácnosti.

Pak mi do práce opět napsal na skype,že  příští středu jde k psychologovi a že jede se svýma dětma na týden do kempu.Já jsem si totiž dala podmínku,že pokud to nebude ten to týden vyřešené tak nechci aby děti přijely,protože bych nezvládla psychicky delat jako že nic.

Napsal mi ,že mi to sluší čím dál víc,že mi moc sluší jak jsem zhubla/bohužel jeho přičiněním/a že se ráno měl co držet aby se se mnou nemiloval/prý by to ale vůči mně nebylo fér a nemůže to v této situaci po mně ani chtít./

Že ten psycholog je jeho poslední možnost ,protože mně má rád ale zároven má city i tam ale prý kdyby ted odešel tak by možná už zítra litoval. Mně to prostě hlava nebere.

Já jsem mu k tomu už minulý týden řekla svoje a víc nemám co dodat.Moje stanovisko je,pokud chce můžem začít znovu,neříkám že by to bylo jednoduchý ale kdybysme chtěli myslím že se to zvládnout dá. Ale ted záleží jen a jen na něm.Nechápu,kdybych mu byla fyzicky po*ná,nebo lezla na nervy vůbec tak to pochopím,ale on mně má "rád a přitahuju ho"...?????

Dnes mi napsal SMS odpoledne že přijde později že jde na pivo.Nevím jestli je to pravda,ale zrovna tohle mi v tuto chvíli přijde celkem nepodstatný. Takže tak......
Zatím platí to co jsem psala předtím,že jede se svýma dětma na týden kempovat a mezitím ve středu k psychologovi.

Včera jsme spolu byli normálně doma,žehlili /oba/ vždycky jsme se u žehlení střídali,ptal se mně jestli si teda může vzít od soboty auto a jestli by nevadilo kdyby vzal i psa /to jsem mu chtěla navrhnout sama/.Občas mně letmo pohladí.Pak mi říkal jak je strašně unavenej,že spí tak 3 hodiny denně,že už párkrát přejel ráno tramvají o pár zastávek,že usnul.Večer jsme si vzali oba prášek na spaní a šli do postele:)rodinná idylka co? Já mám pořád tendenci ve spánku se kulit na jeho půlku postele,někdy se držíme v noci za ruce.Je to normální?? asi ne.Takže ...čekám a bojím se.Myslím,že se rozhodne odejít a bojím se toho:grater:grater

Není tady

#2 30. 7. 2010 16:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Rána pod pás

Ja som bola zamilovaná naraz do dovch (respektíve jedného som mala rada, ale do druhého sa zamilovala). Je to chvíľu príjemné, ale dlhodobo neudržateľné (a to tí "moji" dvaja o sebe nevedeli a ja som ani s jedným nežila...). Problém je, že ON momentálne asi nemá pocit, že by sa mal rozhodnúť, resp. sa snaží uhrať to s vami obomi. Nie je to jeho zámer, proste sa to stalo. Iná vec je, ako sa zachová teraz, keď sa takpovediac "láme chleba"...

Upravil(a) Selima (30. 7. 2010 17:17)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 30. 7. 2010 17:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

MOžná by nebyl od věci i psycholog pro tebe, jako manželská poradna. Jak k téhle situaci mohlo přijít? Věřím tomu, že na odpovědi přijdeš, otázkou je, jak jsou pro tebe důležité a jsou li vůbec důležité.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 30. 7. 2010 18:03

mišmiš2
♥♥-----

Pavlo,já už k psycholožce chodím,jinak by mi hráblo úplně. Můj muž je v tomto směru děsně konzervativní,do manželské poradny by nikdy nešel.Už to že se rozhodl pro psychologa o něčem svědčí/snad trochu pro mně/
Míša

Není tady

#5 30. 7. 2010 18:20

mišmiš2
♥♥-----

Teda ted ze sebe dělám bud úplnou blbku nebo to dělám dobře.Zítra má manžel odjet s dětma do toho kempu.Jenže co čert nechtěl dostal nachlazeníčko,bolí ho v krčku a má teplotku:)Nevím jestli jsou takoví všichni chlapi ale on vždycky při těchto příznacích "umírá".
Tak se o něj starám,ne že bych se mu podbízela,ale udělala jsem mu čaj a nabídla jestli teda nechce to kempování odložit na pondělí ,že o víkendu můžou být tady.Prý nee ale kdyby mu bylo hůř tak by se vrátili.No já už v podstatě nemám co ztratit,můžu jen získat,zpátky svého muže

Není tady

#6 30. 7. 2010 18:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Miso, dej mu cas verim,ze zustane s tebou.Ja jsem kdysi zazila  romanek,ale byla jsem ta na te druhe strane. Taky to pro nej bylo tezky,chtel byt s obema obe nam miloval,ale kazdou jinak.Romanek skoncil po skoro 2 letech celou dobu to jeho zena vedela..Zustal u manzelky.Nadale jsme spolu pracovali dalsi 2 roky nez se podnik rozpadl.Nevideli jsme se vice jak rok.Pred tydnem me zavolal,ze by se se mnou chtel videt.Rozhodovala jsem se zda se sejit ci ne.Nakonec jsem na schuzku sla,rikala jsem si,ze o nic nejde vzdyd jdem jen na kavu.
Kdyz jsme se sesli,uz to bylo pro me jine nez,kdyz jsem s nim byla v dennim kontaktu ta moje obrovska zamilovanost vyprchala.Nevim jak u nej ,ale chtel po me opet obcasny schuzky samozrejme sexualni.Ted ma jiny zamestnani,kde ho manzelka nemuze kontrolovat a myslel,ze ja na to pristoupim i,kdyz vedel,ze ja jsem zadana.Samozrejme,ze jsem nepristoupila,uz se nikdy nechci skryvat a delat nekomu sexualni spolecnici.

Upravil(a) eremuruss (30. 7. 2010 18:44)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 30. 7. 2010 18:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

erem a když jsi byla tak zamilovaná, to ti nevadilo, že spí doma se ženou ? mě by to vadilo.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 30. 7. 2010 19:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

erem a když jsi byla tak zamilovaná, to ti nevadilo, že spí doma se ženou ? mě by to vadilo.

Kdyz jsem byla tak strasne zamilovana tak me to nevadilo,ale utesovala jsem se tim,ze s ni sice neco ma,ale myslenkama je u me.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#9 30. 7. 2010 21:37

mišmiš2
♥♥-----

Ted si balí věci na ten týden s dětma a já prožívám očistec při představě že by si balil napořád.
nevím vůbec co se mu honí hlavou,možná v tuto chvíli to stejný co mně,otázka je jen,jestli si to balení napořád umí představit nebo ne

Není tady

#10 30. 7. 2010 21:43

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

otázka je - co chceš vlastně ty, zatím ,promin napíšu to tvrdě, zatím tu jen skvěle popisuješ svoji závislost na něm.

Není tady

#11 30. 7. 2010 21:50

mišmiš2
♥♥-----

Co chci já? zpátky svýho manžela. Byli jsme spolu sedm let,z toho 4 jako manželé a rozuměli si úplně ve všem. Nevím kde se stala chyba,ale když jsme se o tom spolu bavili tvrdí mi,že taky neví,že je mu se mnou dobře,má mně pořád rád...
Já vím přesně o chci.začít od začátku,udělat za tím tlustou čáru

Není tady

#12 30. 7. 2010 22:24

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

mišmiš - došlo ti asi, že na tohle musejí být dva. Přemýšlela jsi o obou alternativách, co bys dělala kdyby to dopadlo a co v případě, že se rozejdete? Přijde mi, že tebou ted cloumá ego, pocit vlastnit. Je možné , že i tohle ovládá tvůj vztah. Když něco chceš tak si to prosadíš? Jak to je?

TO víš, jsem zvědavá baba a dávám otázky na tělo, což neznamená, že mi na ně musíš veřejně a nebo vůbec odpovědět.

Není tady

#13 30. 7. 2010 23:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mišmiš, soucítím s Tebou. Ale to zamilování může potkat úplně každého, jednou i Tebe. Tvůj muž Ti o tom neměl říkat. Nech tomu čas.

Zamiloval se do mě kdysi můj známý, přestože byl se svou ženou teprve 2 roky. Litovala jsem ho, protože chodil téměř rok jako bez duše a na otázku "co se ti to stalo" - jen odpovídal, že tomu nerozumí, že to nedokáže vysvětlit, jen si prý už nějakou dobu uvědomuje, že já jsem nej. smile neutral

Na rovinu, Míšo: hodně bude záležet na tom, jak moc zodpovědný je Tvůj muž, co k Tobě doopravdy cítí a (bohužel?) taky na tom, co chce ta žena, kterou právě miluje. Možná je u vás doma něco špatně, možná si s ní rozumí líp, ale taky je možné, že jde jen o "chvilkové pobláznění". V tom případě je škoda, že nezvládl svůj vztah před Tebou utajit. neutral
Ty v této situaci teď moc nenaděláš. Soustřeď se na to, abys byla co nejvíc v pohodě. A co si budeme povídat: kvůli jednomu kvítí slunce nesvítí.... hmm

Náš závěr - známý zůstal se svou ženou, protože já jsem byla šťastně vdaná a nikdy jsem nehodlala svoji rodinu "rozpustit", ale dodnes na mě smutně kouká a... jsme dobří přátelé. Jeho žena sice tuší, protože ty svoje city ke mně taky asi doma nedokázal nějak moc ututlat, nicméně já jí dávám důsledně najevo, že ode mě jí "nebezpečí" nehrozí. smile
Ze zkušeností se ale domnívám, že když chlap doma zůstane "ze soucitu", není to dlouhodobě k ničemu. Musí to být z jiného důvodu. Hlavně se, prosím, kvůli němu neponižuj, nejez žádné prášky, nehubni, atd... Chlap, který chce být s jinou, za to nestojí.
Držím Ti palce, aby to dopadlo pro Tebe nejlíp... hjarta

Není tady

#14 31. 7. 2010 7:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tercio a ty si s nim mela v te dobe nejaky vztah?

Není tady

#15 31. 7. 2010 7:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

mišmiš - došlo ti asi, že na tohle musejí být dva. Přemýšlela jsi o obou alternativách, co bys dělala kdyby to dopadlo a co v případě, že se rozejdete? Přijde mi, že tebou ted cloumá ego, pocit vlastnit. Je možné , že i tohle ovládá tvůj vztah. Když něco chceš tak si to prosadíš? Jak to je?

TO víš, jsem zvědavá baba a dávám otázky na tělo, což neznamená, že mi na ně musíš veřejně a nebo vůbec odpovědět.

Pavlo ja myslim,ze pokud nekdo miluje, tak toho druheho nechce ztratit.Coz je jasne

Není tady

#16 31. 7. 2010 10:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

souhlasím erem stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#17 31. 7. 2010 12:31

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Mišmiš,
Tvůj muž Tě má patrně moc rád a stalo se mu něco, co momentálně nezvládá. Jak to tak čtu, zatím není schopný to nějak rozetnout a ovlivnit. Přijde mi, že se zamiloval tak nějak jakoby proti svojí vůli. Zní to sice podivně, ale je to jako když někdo stojí před zajímavým zbožím, které by moc chtěl mít a přemýšlí, že na něj vezme o obálky nadepsané jídlo, ač si je vědom, že by rodina poslední týden v měsíci hladověla...Tvůj muž se nevyzná ve svých pocitech a že jeho vztah k Tobě je velice silný, stejně jako jeho odpovědnost vůči dětem, váhá. Je do jisté míry chyba, že Ti to řekl, uškodilo Ti to, ale třeba čekal, že to nějak rozhodneš nebo že mu to usnadníš, nevím. Opravdu hodně záleží na Tobě a na té druhé. Můžeš hubnout a hroutit se, nebo může Tě to naopak posílit a posunout k větší samostatnosti a zmenšené závislosti na něm. Ten, kdo poznal rozchod a samotu, si umí představit, co prožíváš. A ten, kdo se zrovna tak bojí samoty jako Ty, ví, jaké to je, mít strach, že ten druhý odejde. Zkus ve svém vlastním zájmu odlepit se od stávajícího. Až muž a děti odjedou, jdi k holiči, udělej si výlet, sportuj, hlavně neseď doma jako hromádka neštěstí, nepočítej hodiny, kdy se Ti rodina vrátí, nevítej je s oddaným výrazem typu...bez vás tří jsem na světě ztracená...Nebylo by to dobré pro nikoho z vás. Uvědom si, že on váš vztah může vidět přece jen trochu jinak než Ty. Třeba mu v něm něco chybí a hledá, možná našel to jinde. Stojíš-li o něj, dej tomu čas, ale Ty čas neztrácej sebelitováním. Pracuj na sobě. Nevíš, kdy se Ti to může hodit. Uvědom si, že vždycky může být hůř. Co kdyby k rozchodu došlo v době, až se Ti děti osamostatní a budete s mužem doma jen dva? A věř mi, že málokteré dítě v téhle situaci řekne   obětuji se mamince, aby nezůstala sama a kašlu na svůj soukromý život, budu s ní doma a litovat ji, poslouchat její stesky a nářky...Nebuď závislá na manželovi. Nechtěj, aby s Tebou zůstal ze soucitu. Neuchyluj se k citovému vydírání, ani ke skrývanému...koukni, jak jsem láskou a steskem zhubla - to bys mi vážně udělal, že bys mě opustil...? Tahle cesta nevede k ničemu dobrému. Ano, být sám je nelehké. Ale zvládnutelné. A kdyby Tvůj muž skutečně byl rozhodnutý, už s vámi dávno není. On sám se zřejmě taky bojí. Kdyby mu vztah s tou druhou nevyšel, zůstal by bez vás. A to asi taky nechce...

Není tady

#18 31. 7. 2010 12:59

agewa
♥♥♥♥♥♥-

souhlasím s předchozím.
ještě jednu připomínky, pokud to trvá "jen" tři měsíce (omlouvám se za formulaci), tak bys na něm rozhodně neměla chtít , aby se do týdne rozhodl. v tuto chvíli mi to přijde pro něj příliš krátká doba a mohl by jednat zkratovitě.
přijde mi, že dělá co může a snaží se si to sám pro sebe vyjasnit a to je dobře.

Není tady

#19 31. 7. 2010 13:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PS. Jak jsi na to přišla?

Není tady

#20 31. 7. 2010 14:57

mišmiš2
♥♥-----

přišla jsem na to tak,že se mi zdál prostě divnej,nedokážu popsat co mi přišlo divnýho,ale prostě to nebyl on.Pak mi řekl,že jedou od práce na víkend nějaký sportovní a kam,a já už byla tak nahlodaná,že jsem si ten večer co odjel do toho hotelu zavolala a ta jejich firma tam vůbec akci neměla,až v září.
Napsala jsem mu ještě večer SMS/už měl vyplej mobil/ráno když si ho zapnul tak mi hned volal a přiznal,že není tam kde mi říkal,a že hned jede domů.

jinak jak píše "kalupinka" že je od něj hezký že jel s dětma.jen pro upřesnění.Máme oba z předchozích vztahů své děti.On 2 já 1.Jel s těma svýma.A všechny naše děti jsou už skoo dospělé .Můj syn bude mít ted 18 a manželovy děti :dcera 19 a syn 17 let.
asi je fakt"blbý" že jsem na to tehdy přišla,ale už se stalo.

Není tady

#21 31. 7. 2010 15:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

přišla jsem na to tak,že se mi zdál prostě divnej,nedokážu popsat co mi přišlo divnýho,ale prostě to nebyl on.Pak mi řekl,že jedou od práce na víkend nějaký sportovní a kam,a já už byla tak nahlodaná,že jsem si ten večer co odjel do toho hotelu zavolala a ta jejich firma tam vůbec akci neměla,až v září.
Napsala jsem mu ještě večer SMS/už měl vyplej mobil/ráno když si ho zapnul tak mi hned volal a přiznal,že není tam kde mi říkal,a že hned jede domů.

jinak jak píše "kalupinka" že je od něj hezký že jel s dětma.jen pro upřesnění.Máme oba z předchozích vztahů své děti.On 2 já 1.Jel s těma svýma.A všechny naše děti jsou už skoo dospělé .Můj syn bude mít ted 18 a manželovy děti :dcera 19 a syn 17 let.
asi je fakt"blbý" že jsem na to tehdy přišla,ale už se stalo.

je možný, že kdyby si nepátrala, odeznělo by to samo od sebe, tak jak říká Terci. ale kdo ví.
na druhou stranu je otázka , jestli bys vydržela nevědět, nepátrat.
ted , bohužel, nemůžeš dělat nic. tedy ano, vyhodit ho nebo chtít s ním zůstat. ale nic jiného.

Není tady

#22 31. 7. 2010 15:10

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ach jé, kaju se, skutečně jsem přehlídla, že jel se svými dětmi...mně přišlo, že to píše mladší žena, než máma skoro dospělého syna, promiň.

Takže Ty sis to zjistila...hm, mně přišlo, že se Ti přiznal sám tím mailem....no, holka, na jednu stranu víš, oč jde, na stranu druhou sis to mohla nechat pro sebe, byla bys ve výhodě a mohla se trošku pustit do toho, aby vztah byl lepší. Ovšem - někdo může říct - ona se bude trápit a makat na sobě, a on si bude pod jejím nevyřčeným svolením užívat...? I tak by se to dalo říct.

Tím, že sis to zjistila sama, poopravuji svůj názor na věc. Je tohorší, než jsem si myslela. Dílem jsem to špatně pochopila a dílem jsi to napsala neúplně.

Není tady

#23 1. 8. 2010 9:08

mišmiš2
♥♥-----

Tak včera mně před odvozem ve svěrací kazajce zachránilo to,že jsem večer strávila u našich nejlepších kamarádů/gayů/ na jejich námořnické garden party:)
Jsou to strašně fajn kluci a jeden z nich je právě takový ten druh kamaráda,kterému člověk může zavolat ve 3 ráno když se něco děje.Naopak on ví že to stejný může udělat zase mně.
Bylo tam asi 16 lidí včetně rodičů jednoho z nich.Byla fajn zábava,nasmáli jsme se ,ale mně stejně v koutku duše hlodal ten červík myšlenek na mého manžela,který mi včera ráno napsal akorát SMS "Dojeli jsme dobře". Vím že mi nebude vypisovat milostný smsky,ale já čekala aspon večer "Dobrou noc" nebo talk něco.Doprčic jsem ve 43 letech tak blbá?? Asi jo.
Ta nejistota je fakt šííííílená.

Není tady

#24 1. 8. 2010 10:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mišmiš2 napsal(a):

Tak včera mně před odvozem ve svěrací kazajce zachránilo to,že jsem večer strávila u našich nejlepších kamarádů/gayů/ na jejich námořnické garden party:)
Jsou to strašně fajn kluci a jeden z nich je právě takový ten druh kamaráda,kterému člověk může zavolat ve 3 ráno když se něco děje.Naopak on ví že to stejný může udělat zase mně.
Bylo tam asi 16 lidí včetně rodičů jednoho z nich.Byla fajn zábava,nasmáli jsme se ,ale mně stejně v koutku duše hlodal ten červík myšlenek na mého manžela,který mi včera ráno napsal akorát SMS "Dojeli jsme dobře". Vím že mi nebude vypisovat milostný smsky,ale já čekala aspon večer "Dobrou noc" nebo talk něco.Doprčic jsem ve 43 letech tak blbá?? Asi jo.

a dřív něco takovýho psal?
měla bys přestat každé jeho slovo a každé hnutí rozpitvávat, jinak ti opravdu hrábne.
ber to tak.......oznámil, že dorazili, v pořádku.
věřím, že kdyby přidal něco ve smyslu.....těším se ba tebe, stýská semi......budeš zase řešit, proč to říká a jestli to tak myslí atd.

Není tady

#25 1. 8. 2010 10:53

mišmiš2
♥♥-----

agewa napsal(a):

mišmiš2 napsal(a):

a dřív něco takovýho psal?
měla bys přestat každé jeho slovo a každé hnutí rozpitvávat, jinak ti opravdu hrábne.
ber to tak.......oznámil, že dorazili, v pořádku.
věřím, že kdyby přidal něco ve smyslu.....těším se ba tebe, stýská semi......budeš zase řešit, proč to říká a jestli to tak myslí atd.

Máš pravdu,já sama sebe nepoznávám.Z toho co tady píšu to vypadá,že jsem nesamostatná neschopná pipka.Ale já mám /teda spíš jsem měla/spoustu zájmů. Chodila jsem na zumbu,italštinu,hodně čtu /to všechno ještě před asi měsícem/,takže nejsem ta co sedí doma manželovi za zadkem.Ale ted se chovám naprosto iracionálně a nevím jak z toho ven.Přitom než jsem poznala před 7mi lety manžela,tak jsem vychovávala sama syna,byla vcelku bez peněz i když z dobrou prací/platila jsem dluhy za bývalýho/a nehroutila jsem se z toho tak jak ted.Nerozumím sama sobě.Možná je to tím,že jsme si s manželem plánovali jak spolu zestárnem,jak budem cestovat /oba nás to baví a procestovali jsme za tu dobu co jsme spolu hodně/....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí