Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 7. 2010 20:45

Manue
♥♥-----

Kurzy zvýšení seběvědomí?

Byla jste některá na kurzech zvýšení seběvědomí? Kamarádka bude mít teď v srpnu narozeniny a přemýšlíme nad vhodným dárkem. V internetu je nabídka široká, ale reference od spokojených nebo méně spokojených účastníku prakticky žádné...
Na netu mne zaujal rozhovor a nabídka kurzů paní Libuše Konopové, ale reference na ni také nikde nejsou k dohledání.
Znáte její kurzy, nebo kurzy jiné? Představujeme si něco max. víkendového.
Díky. Manue

Není tady

#2 29. 7. 2010 20:52

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kurzy zvýšení seběvědomí?

S podobnými kurzy nemám zkušenost.
Chodím k psychologovi, byla jsem tam teda jen dvakrát, pracujeme na zvýšení sebevědomí. Do příště si mám přečíst knihu Asertivitou proti stresu od Jána a Hany Praškových, týká se asertivity a sebevědomí.

Není tady

#3 29. 7. 2010 21:26

majkafa
Host

Ano, byla jsem. V Pandořině školičce. Skvělá, nezapomenutelná.  tummenupp

#4 29. 7. 2010 21:30

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

znám nějaké seebpoznávací pobyty, bohužel už skončily a nekonají se.  ALe třeba kurzy modrá alfa - silvova metoda taky nemusejí být na škodu.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#5 29. 7. 2010 21:37

majkafa
Host

I přednášky a kurzy Patricie Anzari se mi moc líbily.

#6 29. 7. 2010 22:05

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

a já myslela, že stačí skáknout si ke kadeřnici a utratit víc než je zdrávo za nový botičky kabelku a něco krásnýho na sebe a ono se na to musí tak, že to dělá jako někdo za nás a říká nám jak na to hmmm  zůstanu u těch kabelek, dneska jsem si pořídila dvě dumbom nikoli kvůli sebevědomí, ale kvůli botám big_smile Myslim, že stačí být v pohodě a sebevědomí bude

dum spiro spero

Není tady

#7 29. 7. 2010 22:13

Rei
♥♥♥♥---

osobně bych to viděla v opačné pořadí, ale třeba to máme každý jinak... já jsem potřebovala získat alespoň malý zlomek sebevědomí abych byla "v pohodě".. a zdaleka mi k tomu nestačilo utratit za sebe víc než je zdrávo..

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#8 30. 7. 2010 13:28

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

xxxx napsal(a):

a já myslela, že stačí skáknout si ke kadeřnici a utratit víc než je zdrávo za nový botičky kabelku a něco krásnýho na sebe a ono se na to musí tak, že to dělá jako někdo za nás a říká nám jak na to hmmm  zůstanu u těch kabelek, dneska jsem si pořídila dvě dumbom nikoli kvůli sebevědomí, ale kvůli botám big_smile Myslim, že stačí být v pohodě a sebevědomí bude

Jo, takhle to taky funguje, pokud dobré rodinné zázemí a malé karamboly v dětství nenarušily osobnost člověka. Pokud se člověk dostane do větších psychických problémů, bez pomoci druhých se chodníček k sebedůvěře šlape těžko. Tak proč jej nevyužít, když takové možnosti jsou?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#9 30. 7. 2010 13:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

No me hodne pomohlo ke zvyseni sebevedomi to,ze jsem pred 2 lety zhubla.Zmenila jsem satnik sice ze sekace,ale zmenila.Vyhodila jsem ty stare velke veci.
Ted bych potrebovala zase zpatky ty stare vyhozene veci:lol:,protoze je me cely satnik maly a ja si verila,ze,uz nikdy nenaberu.grater

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#10 30. 7. 2010 14:23

Ajax
♥♥♥♥♥--

eremuruss : PŘESNĚ :-)))) jako bych četla sebe:-))) bohužel i s tou poslední větou:-(((    :-)))))))

Není tady

#11 31. 7. 2010 17:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Ano, byla jsem. V Pandořině školičce. Skvělá, nezapomenutelná.  tummenupp

Děkuji.
Od podzimu jdu do toho znova, protože jsem se naučila spoustu nových věcí stolt Už se moc těším.

Jak na tom kdo jste, poznáte snadno:
Jsem plně zodpovědná za to, co říkám, už nejsem vůbec zodpovědná za to, co slyšíš.
Všechno, co ti vadí, je tvůj problém.
Všechno, v co věříš, to žiješ.
Je to tak, jak si myslíš, že to je.
Čím menší úsilí, tím šťastnější život.
Vědět ještě neznamená příjmout a tedy změnit.
Ten největší nepřítel je nejlepší učitel.

A tak to je winkstolt
Nebo ne?
Ha?
A kdo si začal? lol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#12 31. 7. 2010 20:06

majkafa
Host

Tesat do kamene.
Díky.
Skvělé shrnutí. Píšu si. stoltsmile

#13 1. 8. 2010 20:28

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Právě jsem se vrátila z kurzu RUŠ a během týdne konání kurzu se mé sebevědomí zvedlo víc než rokem usilovné práce na sobě lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#14 2. 8. 2010 10:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přesně tak stolt Intenzivní práce na sobě za pomoci účinné metody a pod vedením někoho zkušeného je vždy efektivnější než když se "trápíš" sama se sebou smile
Bylo to super, viď smile

Není tady

#15 2. 8. 2010 11:42

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Přesně tak stolt Intenzivní práce na sobě za pomoci účinné metody a pod vedením někoho zkušeného je vždy efektivnější než když se "trápíš" sama se sebou smile
Bylo to super, viď smile

Jen dodávám, že toto co platí u Pandory nemusí platit u každého. Ne každý potřebuje vedení v podobě druhého člověka. Jsou tací, kteří se dokáží vést sami. Tím způsobem, že naslouchají vnitřnímu hlasu, vnitřní moudrosti a osobnímu průvodci. Což podle mně záleží na stupni vývoje (vědomí) bytosti a toho co za schopnosti si do tohoto života již přinesla.
Trápí se člověk, když neví co dělá, když ví co dělá, když naslouchá, veškeré utrpení se uvolní a zůstane čirá radost z bytí. Utrpení vzniká z nevědomosti smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#16 2. 8. 2010 11:56

Blossom
Host

Pro mě byl největším kursem sebevědomí život sám. Když jsem byla osudem hozena do vody a  musela jsem řešit situace, do kterých bych v životě dobrovolně nešla, a začít dělat práci, na kterou bych si sama nikdy netroufala....

No a k mému velkému údivu - ono to šlo, a ono to jde! tummenupp big_smile A ještě navíc k tomu mě to baví.

Říká se wink , že ženská zvládne a vydrží víc než člověk wink lol   a já dodávám, že to mám na sobě ověřené. smile stolt

#17 2. 8. 2010 12:06

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Pro mě byl největším kursem sebevědomí život sám. Když jsem byla osudem hozena do vody a  musela jsem řešit situace, do kterých bych v životě dobrovolně nešla, a začít dělat práci, na kterou bych si sama nikdy netroufala....

Tohle je mi blízký smile tummenupp

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#18 2. 8. 2010 12:12

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

JJ, pořád se snažím si myslet, že lidi jsou ve své podstatě dobří, že jsou starými návyky, normami, zvyky, ekonomickými systémy, svými vládami tlačeni do "zlé" pozice. Snad se to někdy uvolní, ledy se prolomí a z lidí naplno vytryskne jejich dobro, humanita, sdílnost, pomoc. Revoluce vědomí tomu říkám. Věřím tomu i když mám občas (občas často) slabé chvilky, kdy mě chytá beznaděj smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#19 2. 8. 2010 12:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaliku, pochopitelně, že lidé jsou ve své podstatě dobří. Je to tak a klesat na mysli nemusíš. Každý si jen vytvořil jinou "slupku". Někdo propadne pocitu, že nezvládne nic, jiný zase pocitu, že zvládne všechno. Každého Život prozkouší a hned je vidět kecy v kleci a nebo realita.
A pořád je lepší myslet si, že zvládnu všechno než si v hlavě programovat, že jsem k ničemu. To, zda jeden program překrývá druhý, to se stejně provalí, dřív a nebo pozdějí stolt A je to jen dobře, člověk se tak "pročišťuje" od svých bloků a strachů stolt

Není tady

#20 2. 8. 2010 13:26

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Kaliku, pochopitelně, že lidé jsou ve své podstatě dobří. Je to tak a klesat na mysli nemusíš. Každý si jen vytvořil jinou "slupku". Někdo propadne pocitu, že nezvládne nic, jiný zase pocitu, že zvládne všechno. Každého Život prozkouší a hned je vidět kecy v kleci a nebo realita.
A pořád je lepší myslet si, že zvládnu všechno než si v hlavě programovat, že jsem k ničemu. To, zda jeden program překrývá druhý, to se stejně provalí, dřív a nebo pozdějí stolt A je to jen dobře, člověk se tak "pročišťuje" od svých bloků a strachů stolt

Já si teda nemyslím, že je lepší ten nebo onen program v hlavě. Vždyť je to stejně jen program a o skutečnosti nic nevypovídá, hodnotit program podle mě k ničemu není. Uvědomit si ten program-vzorec chování, podívat se na něj a opustit ho, je to co se počítá a o co tu jde smile.
Ať si myslím, že jsem mistr světa nebo největší ubožák, pravda není ani jedno. Jsou to jen programy, nic víc. Masky nasazené na tvář. Co je pod maskou je to co je pravdivé. Je to tam, jen se tam podívat a uvidět smile

Mimochodem Kaliku, skvělý podpis, moc se mi líbí tummenupp

Není tady

#21 2. 8. 2010 14:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mariposa, díky za překlad, přesně tak jsem to myslela stolt smile

Není tady

#22 2. 8. 2010 14:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Mar, díky wink Jinak k tomu programu. Odprogramováním se právě dostaneš do situace, že zvládneš všechno. Program je tu od toho, aby nás omezoval, aby nás přesvědčil, že můžeme míň, protože kdyby byla většina lidí, že zvládne vše, nepotřebovali bychom vlády a jiné elity, které si na delegování oné "schopnosti" vytvořili byznis. My tyhle lidi vůbec nepotřebujeme, vše opravdu zvládneme sami (kolektivně).

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#23 2. 8. 2010 14:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

KALIK napsal(a):

JJ, pořád se snažím si myslet, že lidi jsou ve své podstatě dobří, že jsou starými návyky, normami, zvyky, ekonomickými systémy, svými vládami tlačeni do "zlé" pozice. Snad se to někdy uvolní, ledy se prolomí a z lidí naplno vytryskne jejich dobro, humanita, sdílnost, pomoc. Revoluce vědomí tomu říkám. Věřím tomu i když mám občas (občas často) slabé chvilky, kdy mě chytá beznaděj smile

"Lidi" sú skvelí, len im to občas takí obyčajní ľudia trochu kazia. stolt Ale inak - v pohode. Svet ke krásny aj zložený  z protikladov.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 2. 8. 2010 14:44

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Já si teda nemyslím, že je lepší ten nebo onen program v hlavě. Vždyť je to stejně jen program a o skutečnosti nic nevypovídá, hodnotit program podle mě k ničemu není. Uvědomit si ten program-vzorec chování, podívat se na něj a opustit ho, je to co se počítá a o co tu jde smile.
Ať si myslím, že jsem mistr světa nebo největší ubožák, pravda není ani jedno. Jsou to jen programy, nic víc. Masky nasazené na tvář. Co je pod maskou je to co je pravdivé. Je to tam, jen se tam podívat a uvidět smile

To, cos napsala, Mariposo, je přece taky program. K vlastnímu vyhodnocení informací program potřebuješ, bez něj to nejde. Otázka je, jaký zvolíš. smile

Není tady

#25 2. 8. 2010 14:55

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

mariposa napsal(a):

To, cos napsala, Mariposo, je přece taky program. K vlastnímu vyhodnocení informací program potřebuješ, bez něj to nejde. Otázka je, jaký zvolíš. smile

Daphné, a co se stane, když nic nehodnotíš, ale jen pozorouješ? Stalo se Ti někdy, že ses JEN dívala a nijak přitom nic nikam nezařazovala, neškatulkovala? Děti tohle dělají naprosto přirozeně. Do té doby, než jim někdo řekne "jak to je", jak se to jmenuje, co to znamená... Děti se umí jen dívat, jen vnímat, jen cítit. Bez hodnocení smile Jestli Ty tomu říkáš program, tak já tomu říkám čistá přirozenost a nevinnost smile

Upravil(a) mariposa (2. 8. 2010 14:55)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí