|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky, můj dotaz bude asi spíš pro zkušenější maminky, ale vítam každou odpověď
Malej má od včerejška teploty, ale zdá se že mu nic neni. Přes den byl celkem v pohodě, akorát víc unavenej a chvílema ukňouranej. Jelikož umí celkem mluvit, tak by mi řekl co mu je kdyby mu něco bylo (nebo bolelo) Nic neříkal až před chvílí řekl "Au" a začal zuřivě na pravé straně pusinky kousat dudlík. Tak si myslim, že mu poroste stolička (nemá ještě pětky). Co mu na to mam dát, máme kapičky na dásně které mu vždycky pomohly ale on nic nechce (bojujeme i se sirupem na horečku, musíme na to být dva a ještě to moc nejde a zvedá se mu žaludek jak si to znechutí a cpeme mu to od tlakem). Minule mě dokonce "pokousal" když jsem se mu to snažila potřít. Nevíte jak mu ulevit aniž bych mu to musela něčim potírat? Neotevře pusinku a když se tam nakonec probojuju, tak se stejně nemůžu dostat až do zadu. Strašně mě bolí jak se trápí
Díky moc a omlovám se za délku přízpěvku
Není tady
Ahoj,jestli bolí zub, dej mu Ibalgin sirup. Zaručeně to pomůže, je to určitě lepší, než neprospat noc. Jen jestli je to zubem.

Díky.Ten už jsme mu dali kolem sedmý, spadla mu po něm teplota. Teď spí, ale jde o to jak dlouho. Zítra zajdem k doktorce, ale on má z doktorů hrůzu tak se tam s nim budeme muset "prát". Je blbý že je to v puse a člověk tam musí koukat dýl aby něco viděl 
Není tady
Petro, lepší než sirup proti horečce jsou čípky (my používáme Paralen 100). Fungují i proti bolesti. http://www.paralen.cz/paralen100.htm
Není tady
Souhlasím s Elou. Fungují rychleji než sirupy to mám vyzkoušené ( na můj vkus až moc) takže můžu doporučit. Tady je u toho výhoda toho že se dávají po 8H a mezitím můžeš šoupnout sirup, teda pokavadˇse malýmu uleví a ten sirup si veme. Protože paralen působí i proti bolesti.
Přeji atˇto máte brzy zasebou 
Není tady

Holky my bohužel nemůžeme čípky používat, protože malej má problémy s kakáním (teda teď už je to lepší), hrozila nám operace a furt chodil na vyšetření k jedný hooodně nepříjemný doktorce (od tý doby se bojí všech doktorů) a on má z čípků trauma. On se i bojí když mu po vykakání utírám zadeček. Nemůžu ho trápit. A stejně mi to vždycky vytlačil, i když jsem mu to zasunula daleko a čípek mi zmizel jak zapadl tam kam má a držela jsem mu zadeček aby to nevytlačil i pět minut a stejně byl pak čípek v plíně.
no ale dneska jsme bylli u doktorky (nepřejte si slyšet co tam dělal, jen jsme šlli do dveří čekárny), dala mu Nurofen, protože to pravděpodobně je tím zoubkem, má prej zduřelý dásně. Za tři dny jdem na kontrolu, teď jsem ho dala do postýlky a teplotu zatim nemá a je v pohodě. tak snad už to bude dobrý
Není tady
Ahoj Petro, my jsme Danovi dávali takové kousátko plněné vodou. To se dá na chvilku do mrazáku a ono to pak ty dásničky hezky chladí a tolik to nebolí. Také jsme mazali gelem, ale už nevím jak se jmenoval, byl fialový a moc dobrý, ten fakt zabíral. Zkoušela jsem to na sobě. Umrtví to místo které potřeš a trošku to jakoby brní. Něco jako když ti dají injekci u zubaře.
Není tady

No my máme kapičky Babydent, které jak jsem psala mu taky pomáhaly, jenže on si to nenechá namazat
Kousátko mi bohužel nekousal ani když byl mimino.Včera večer zase zuřivě kousal dudlík, tak to asi děla když ho to začne bolet a kašle na nás. Dělá si to po svym
Už je ale v pohodě, jen včera večer mi přišlo že začíná "teplat" tak jsem mu dala Nurofen a v pohodě. Ale dostat to do něj je síla... Jsme na to s manželem dva a dostanu do něj tak půlku. On je prostě proti všemu co musí mít a je to syčák vzteklej a je s nim dost špatný pořízení 
Není tady
Petro nic si z toho nedělej, náš malej je stejnej bojovník. Teď měl rýmu, začínalo to taky teplotama a dostat do něj Nurofen šlo jedině násilím, když jsem na něm ležela a musela mu zmáčkonout na stranách tváře aby vůbec pootevřel pusu. A kapky do nosu jsme kapali akorát večer, když byl manžel doma a to jsme ještě o jeden Otrivin přišli, protože mi ho vykopl z ruky a vylil se 
Není tady

Tak to máme to samý. On mi i tak půlku vyprská a já mu to ze svý ruky dávám znova do pusy.... no zábava 
Není tady
A ten Nurofen je tak krásně sladký, že je vše stoprocentně ulepené 
Není tady

No já byla ulepená až bůhví kde... 
Moni ke spaní se radši nevyjadřuju, teď je to krize nejhorší, už jsem dost naštvaná a už mě to dost deptá. Dvě noci předtim než byl nemocnej, tak byl vzhůru jen 2x, předtim taky krize a teď? To snad ani nejde popsat 
Není tady