6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhláení dalího tématu naich hrátek, nyní s číslem 75. Vítězkou minulého kola se stává opětovně Gabka, která tentokráte zadává zcela klasickou a oblíbenou jednokitovku, aneb vytvořit ločko z kitu Sugar Coated od WeeFaerie.
Kit stahujte zde http://weefaeriering.blogspot.com/2010/ … oated.html (elementy)
http://weefaeriering.blogspot.com/2010/ … apers.html (papíry)
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 1. srpna 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodrujte čas vloení ! Díky.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
dusička
Příjemně letní, není to přeslazené, jenom ty fotky jsou trochu ztracené... Ale jinak to beru!
Jiruska
Krásná fotka, čistě zpracované, ale ta fialová/růová mě drobet drádí...
Jiruska
Krásná fotka i zpracování. malinko mi vadí rozdílná ostrost fotky a zmrzliny...
kindle
Na můj vkus je fotka moc měkká, ale to je asi tak jediné, co mohu vytknout...
Verulinka76
Drobet uvnitř sebe válčím s barevností, ale je to příjemně zpracované, take to beru!
pacina1
Velmi zajímavě zpracované, dokonce mi ani nevadí malé, trochu zanikající fotky! Líbí!
čarodějka
Výborná fotka, take je koda, e je ločko zbytečně moc konzervativní... Více bych se do toho opřel...
AndreaP.
Tady je té kreativity zase a moc... Ne, je to povedené, pouze bych tu fotku nekouskoval celou, nejméně tvář bych "nestřihal"...
Deborah
Jo, tohle beru celé. Barevnost, fotka, zpracování... ve je, jak má být!
Gabka
Moooooc růové na mě, ale fotka se mi moc líbí!
Tutule
Krásné barvy a fotka, líbí se mi to!
těpánka.
To ale není vůbec patné! Fialová/růová mi v tomto případě vadí asi vůbec nejméně! Jo, to beru!!
annave
Moc hezká fotka i nápad, jenom s tím zeleným pozadím trochu bojuji...
Není tady
Vítězí těpánka.
Není tady
těpánko moc gratuluju a těím se na nové zadání v SZ
Jirko, díky moc za komentáře - a říká, moc kreativní, jo? No přece bys nechtěl nudnou Andreu A to rozstříhané, to je photomaska ...
Není tady
těpánko, gratuluju A Jirkovi díky za komentáře
Není tady
těpánko letí gratulace a Jirkovi dík za komentík :-)
Není tady
těpánko gratulace velikáá!!
Jirkovi díky :-)
Není tady
těpánko - veliká gratulace k zaslouenému vítězství!
Jirko - děkuji za komentáře...
jinak jsem tu dvakrát, ale ta druhá Jiruska, to je mylena Lentilka... :-)
Není tady
těpánko gratulujiiiiii moc moc moc a Jirkovi dík za pěkný komentář, ale co je měkká fotka? To je jako hodně světlá?
Není tady
gratuluji
Není tady