|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
pořídila jsme si multifunkční hrnec pro zdravé vaření, udajně se v něm dá dělat všechno. můžete mi dát nějaký tip, co všechno v něm vaříte, popř. nějaký recept? díky
Není tady

lulu, jaký přesně máš na mysli ? takový ten halogenový skleněný ? pokud ano, taky uvítám tipy
přítel mi ho koupil k narozeninám a dost tápu 

Není tady
jo jo, skleněný je, značka Hyunday. ale jelikož bylo téma přesunuto tak už nám asi nikdo neporadí.....
Není tady

pokud někdo bude chtít, tak poradí.... na Pavlači zůstal odkaz 

Není tady

jinak co můžu říct já, tak jsme zatím zkoušeli péct kuře napůl, "grilovat" naložené maso i přírodní plátky kuřecího, přítel si v něm dělá "sýrové bulky", které dříve kupoval v Aholdu.... dneska si koupí samotné housky a plátkový sýr... a udělá si je doma, protože na nich ujíždí... a taky jsme dělali topinky na sucho, ty mám moc ráda, dáme na ně pastu na topinky a sýr a to je mňamka...
více jsem za ty 2 týdny co ho mám, nestihla, ale rozhodně uvítám nápady 

Není tady

Jo a ještě jsem zapomněla, rozpékali jsme starší pečivo
My jsme si ho pořídili hlavně proto, že máme na pendrek fungující plynovou troubu, peče nerovnoměrně a prostě je to stará "vejtřaska" a protože do bytu, který máme v současné době nechceme moc investovat, zvolili jsme tenhle způsob. Mikrovlnky jsme radikálními odpůrci 

Není tady
Teda to zní zajímavě, co to je holky za hrnec, to jsem snad ještě neslyšela 

Není tady
to je taková velká skleněná trouba, jsou v níc dva rošty, na kterých si můžeš připravit celý oběd najednou. jak maso, přilohu, zeleninu.... dá se v tom i smažit, dusit v páře, píct buchty, ohřívat, rozmrazovat. no snad skoro všechno. a hlavně pak nemáš žádný nádobí, jen tu jednu skleněnou mísu. já zatím dělala jen rybu s bramborem a bylo to super. mám ho teda jen dva dny....
ale zajímalo by mě, jestli v něm můžeš dělat i něco zapékanýho, jako že tam dáš celou jinou nádobu nebo jestli to jídlo musí ležet jen na těch roštech.
a co třeba těstoviny, to taky uvaří?
Není tady

lulu, já k tomu mám ještě malou teflonovou misku, takže předpokládám, že když to k tomu sami dodávají, tak se to dá využít a dát tam i jinou teflonovou nádobu..

Není tady

Andrej, něco takovéhohle:

Není tady

lulu, jak jsi dělala brambory a rybu ? předpokládám nahoře maso a dole brambory, na kolik stupňů a jak dlouho ? případně jak jsi rybu kořenila ?

Není tady
to je přesně on co mám.
dělala jsme to na jednom roštu, na tom spodním protože jsem to chtěla mít takový do křupava a rybu jsme posypala kořením na ryby a brambory jen osolila a ty brambory byly fakt mňamka, měli takovou kůrčičku, tak jsem je pak snědla samotný s kečupem. dělala jsme to na 170 asi 20min.
Není tady

to vypadá fakt lákavě
někdy zkusím 

Není tady