29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To bude ještě hooooodně práce.
Na druhou stranu je dobré, že si vůbec připouštíš jistou závislost a svoji neschopnost odpoutat se od dotyčného pána.
Možná bych se přimlouval za již zmíněné 10tero: napiš si 10 pozitivních věcí, kvůli kterým jsi s ním byla. A samozřejmě i těch 10 negativních, které tu mnozí z tvých příspěvků označili. Je dobré to mít černé na bílém. Odhaduji to tak na 3 ku 10 (pozitivní versus negativní). Pak se budeš své závislosti divit ještě více.
A za nějakou dobu ti možná dojde, že to není v tom chlápkovi, ale jen a jen v tobě samé. Tak přeji příjemné dobrodružství sebe-hledání a držím palce.
Není tady
Děkuji všem,kdo se tu zabývají mým problémem.
Musím sem psát,protože kdykoliv mám nutkání napsat jemu a zpochybnit svoji poslední sms,kterou jsem mu poslala,podívám se na vaše příspěvky a přejde mě to.
Dns jsem si tak v práci přemýšlela,že mě asi nejde o to,že tam má podnájemkyni....co jsem psala,ale,že mě vyměnil za 4 tis. měsíčně,co od ní má.Taková potupa.
Pište,pište,moc mě to pomáhá.
Děkuji
Není tady
Jak piště, pište.
My čekáme na tebe. Ještě jsi neudělala domácí úkol (10tero pozitivních a negativních věcí). Musíš si to napsat sama. Nikoli si nechat napsat od nás.
Šup, šup...
Není tady
že mě vyměnil za 4 tis. měsíčně,co od ní má.Taková potupa.
Zcela pragmaticky - třeba ty 4 tácy potřebuje momentálně víc :-D
Není tady
Ono povedzme si úprimne, váš vzťah asi proiadne nefungoval, keď ste sa stále rozchádzali a schádzali... a takto má 4 tisíce plus šancu na nový a - nedajbože - fungujúci vzťah... Ty by si to nebrala?
Upravil(a) Selima (3. 11. 2010 15:39)
Není tady
Marthyna: Taková potupa.
Mně to jako potupa nepřipadá, na to se vykašli.
Ale nedokážu nějak pochopit, proč ještě o takovém muži vůbec přemýšlíš - pro mě už by byl vzduch a dávno bych se rozhlížela jinde .
Není tady
Marthyno
zkus se soustredit a predstav si , ze jsi muz na pritelove miste. Co si ten pritel musi myslet o zene jako jsi ty. Zkus si to rozebrat. Nic to nestoji.
A druha otazka na pozdeji ...jak myslis, ze se citi tvoje deti? Chtela bys mit takovou maminku jako jses ty, kdybys byla mala?
Upravil(a) sahleb (5. 11. 2010 19:57)
Není tady
Marthyna napsal(a):
Děkuji všem,kdo se tu zabývají mým problémem.
Musím sem psát,protože kdykoliv mám nutkání napsat jemu a zpochybnit svoji poslední sms,kterou jsem mu poslala,podívám se na vaše příspěvky a přejde mě to.
Dns jsem si tak v práci přemýšlela,že mě asi nejde o to,že tam má podnájemkyni....co jsem psala,ale,že mě vyměnil za 4 tis. měsíčně,co od ní má.Taková potupa.
Pište,pište,moc mě to pomáhá.
Děkuji
Marthyna: on tam nemá "podnájemkyni", on tam má novou přítelkyni, jestli jsi to ještě nepochopila a mezi tím je sakra velkej rozdíl A že mu nová přítelkyně přispívá na bydlení, když se tam stabilně přistěhovala i se psem a trvale tam bydlí ... nezlob se, ale to už tak bývá, že když se někdo někam přistěhuje, že se i finančně podílí na nákladech, spojených s bydlením. Takže to není tak, že bys musela vyklidit pole kvůli nějaké podnájemnici a jejím čtyřem tisícům, ty jsi musela vyklidit pole kvůli tomu, že si Tvůj přítel nastěhoval domů novou přítelkyni a Tobě nabulíkoval, že je to "jenom jako podnájemnice". Jednak třeba proto, aby šetřil Tvoje poraněné city, druhak proto, že se zčásti oprávněně obával Tvojí reakce, co bys mu asi tak řekla, kdyby Ti nalil čistého vína
Já skutečně nepochopím, proč se takovým člověkem ještě zabýváš Ve chvíli, kdy v jeho bytě už bydlí jiná, snad není, co řešit ... je to konec a pro Tebe jasnej signál, abys udělala za vaším osmiletým vztahem-nevztahem definitivní tlustou čáru a obrátila svoji snahu jiným směrem ...
Není tady
Ac jo,pořád mě píše,že ta podnájemnice půjde pryč,abych se mohla v klidu vrátit.
Co si o tom myslíte?
Není tady
že nemáš odepisovat a už vůbec ne se vracet.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jasně,rozum mi to říká taky,musím to dokázat!!!!!
Není tady
nevěřím, že to dokážeš, zase se vrátíš, zase odstěhuješ a bude to pořád dokolečka dokola ...
nemáš žádnou sebeúctu, nebo tě to možná i baví. sázím, že tu budeš za čas řešit zase to samé.
Není tady
Taky jsem kdysi byla zavisla na podobnem hajzlovi, nakonec mi pomohlo to, ze jsem si zacala s nekym jinym. Ten dotycny, do ktereho jsem byla tak strasne zamilovana (dnes vubec nechapu proc) mi dodneska vola a pise a to uz je to dva roky, co jsem s nim skoncila.... Neberu telefon, neodepisuju. Divim se, ze ho to porad jeste bavi a ze to moje cislo uz davno nevymazal.
Jedine, co muze Marthyna udelat je nereagovat.... jinak v tom bude zase litat.
I ja se obcas pristihnu, ze si rikam, jake by to bylo si s nim zase zacit, to napeti melo tenkrat neco do sebe .
Ale nakonec vitezi rozum a touha po klidnem rozumnem stabilnim vztahu, ktery ted mam, i kdy je to nekdy docela nuda....
Není tady
Marthyna si mozna mysli, jak mu na ni zalezi, kdyz kvuli ni vypakuje tu "podnajemnici", dela ji to dobre.
Ale on si ve skutecnosti jen dokazuje, jak je neodolatelny.... pak ji zase vyhodi.
Není tady
taky bych se to snazila vydrzet dyt mas deti ne? nemuzes je tahat sem a tam?
holky ja jsem na tom obracene, pisu uz pul roku jak mi chybi atd ale neodepisuje a nebere telefony to je tedy konec? nemuzu se s tim nejak smirit, ale proc mi tedy nenapise uz mi nepis nestojim o to ?????
Není tady
11angelika napsal(a):
taky bych se to snazila vydrzet dyt mas deti ne? nemuzes je tahat sem a tam?
holky ja jsem na tom obracene, pisu uz pul roku jak mi chybi atd ale neodepisuje a nebere telefony to je tedy konec? nemuzu se s tim nejak smirit, ale proc mi tedy nenapise uz mi nepis nestojim o to ?????
angeliko,
z mého pohledu Ti to nenapíše, protože "Ti nechce ublížit" a v podstatě mu dělá dobře, že píšeš a voláš Ty...Pořád máš zájem a to se mu líbí...
Není tady
ale co vim tak jemu je po me taky smutno..... je mozne ze by se to v nem zlomilo???
Není tady
ale kdyz me vidi ani me nepozdravi buuuuuuuu
Není tady
pořád mě píše,že ta podnájemnice půjde pryč,abych se mohla v klidu vrátit
Třeba jsou mu 4 tácy málo a čeká, že z tebe vyrazí víc... nebo mu jen dělá dobře mít tě na špagátku...
pisu uz pul roku jak mi chybi atd ale neodepisuje a nebere telefony to je tedy konec?... proc mi tedy nenapise uz mi nepis nestojim o to ?????
A co bys řekla??? Po půl roce totálního mlčení? To to fakt potřebuješ slyšet natvrdo?
Není tady
Heleno to jsi nam spojila odpovedi ???
to ze mu pisu pul roku jsem psala ja ......... no rada bych to slysela natvrdo stacilo by mi to, kdyz vim ze mu kvuli me rikaji Stejskal a nejsem mu lhostejna tak bych chtela vedet co si o tom mysli
Není tady
angeliko, na dvě různé citace dvě odpovědi v jednom okýnku...
A co si myslí se stejně nemusíš nikdy dozvědět - do hlavy mu nenakoukneš a říkat může co chce.
Není tady
Heleno jo jasne ja jsem si jen rikala jestli jsi si to nespojila.... ted uz je to jasne
Ja to vim,ale vim, ze chybu jsem udelala ja, ublizila jsem mu,tak jsem se mu to snazila v sms tech pul roku vysvetlovat chtela jsem aby jsme se setkali jako dva normalni dosp.lide a o vsem si v klidu promluvili ale on nereaguje vubec na nic to to mam teda vzdat??? dyt nemusim byt spolu ale proc se alespon nepozdravit....
Není tady
11angelika napsal(a):
Heleno jo jasne ja jsem si jen rikala jestli jsi si to nespojila.... ted uz je to jasne
Ja to vim,ale vim, ze chybu jsem udelala ja, ublizila jsem mu,tak jsem se mu to snazila v sms tech pul roku vysvetlovat chtela jsem aby jsme se setkali jako dva normalni dosp.lide a o vsem si v klidu promluvili ale on nereaguje vubec na nic to to mam teda vzdat??? dyt nemusim byt spolu ale proc se alespon nepozdravit....
'Angeliko,
může to být i tak, že lhostejná mu nejsi, ale rozhodl se rozumem se odpoutat. I přes to, že se mu po Tobě stýská.
Nemusíš " to vzdát" - mně i mé kamarádce jednou dala psycholožka stejnou radu - chodily jsme ke stejný:
"Dělat můžete, cokoliv jen chcete. Jen za to přijměte zodpovědnost."
Není tady
myslím, že to . " Proč se aspoń nepozdravit" v Tobě pláče malá Angelika, která by tolik stála o to, aby o ni tenhle a jen tenhle pán stál.
mám to stejně. Taky je ten jeden pro mně ... ten jedinej, i když čím dál víc lidí z okolí si klepe na čelo: " tenhle???"
taky neodepisuje na SMSky, taky spolu máme malý dítě...
Ovšem večer přijde na návštěvu, chce se zdravit, chce se bavit, abych mu řekla, co malá dělala celý den...atd....Chce všechno vědět, mít nad vším kontrolu...Svůj svět si chrání.
Věř mi, pozdravit se, to Vám nic nedá. My se zdravíme. Ale celou dobu, co on tu je, já na něj sama nepromluvím. Dala jsem mu všechno, co jsem mohla.I ty nejintimnější zážitky...To mě mrzí a mrzet nepřestane.Já jsem byla ten, kdo pořád potřeboval sdílet.Už nepotřebuju.Potřebuju mlčet.
Není tady