29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všechny Vás tu velice zdravím,
Můj prodlém tkví v tom,že se již osmý rok plácám ve vztahu s mužem.Za tu dobu jsem se s ním mnohokrát rozešla,nejdéle to bylo půl roku a opět sešla zpět.Naposledy je to asi tři týdny,kdy jsem se k němu zpět nastěhovala někdy z jara,kdy mi začal psát,jak beze mě nemůže být...atd.To jsem mu řekla ať mi na rovinu řekne,zda si někoho nenašel za tu dobu.Tvrdil,že ne,což byla lež a nastal problém.Neunesla jsem ten tlak-ta žena byla do něj děsně zamilovaná,pořád mu volala,psala a pod.Zase jsem se odstěhovala.
Nyní je to asi tři týdny,co jsem od něj,zase jsme v kontaktu,byla jsem s ním celý víkend a bylo to super.
Já ho taky miluji...cítím k němu velmi silné citové pouto.
Abych to zhrnula-nemůžu být s ním,ani bez něho.
Poradí mě někdo,jak z tohoto začarovaného kruhu ven?
Není tady
to je jak u kolotočů, jo - ne, jo - ne. doufám, že se nechystáte do něčeho takovýho přivést děti.
a už vůbec nechápu, proč řešíš, jestli někoho měl v době, kdy sjte byli od sebe. nezlob se, ale do toho ti nic není a skládat ti účty nemusí.
jako malý děti
Není tady
A proč jste se několikrát rozešli?
Marthyna napsal(a):
Všechny Vás tu velice zdravím,
Můj prodlém tkví v tom,že se již osmý rok plácám ve vztahu s mužem.Za tu dobu jsem se s ním mnohokrát rozešla,nejdéle to bylo půl roku a opět sešla zpět.Naposledy je to asi tři týdny,kdy jsem se k němu zpět nastěhovala někdy z jara,kdy mi začal psát,jak beze mě nemůže být...atd.To jsem mu řekla ať mi na rovinu řekne,zda si někoho nenašel za tu dobu.Tvrdil,že ne,což byla lež a nastal problém.Neunesla jsem ten tlak-ta žena byla do něj děsně zamilovaná,pořád mu volala,psala a pod.Zase jsem se odstěhovala.
Nyní je to asi tři týdny,co jsem od něj,zase jsme v kontaktu,byla jsem s ním celý víkend a bylo to super.
Já ho taky miluji...cítím k němu velmi silné citové pouto.
Abych to zhrnula-nemůžu být s ním,ani bez něho.
Poradí mě někdo,jak z tohoto začarovaného kruhu ven?
jediný řešení je se rozhodnout , kterou variantu chceš a tu žít.
proč se pořád rozcházíte? a rozcházíte se, když stejně spolu jste v kontaktu a trávíte spolu čas?
Není tady
a co přesně chceš poradit? jak s ním být, nebo jak s ním nebýt? jak se od něj odloučit?
Není tady
rebi napsal(a):
A proč jste se několikrát rozešli?
Bylo to hlavně kvůli jeho sobectví-mám z prvního manželství 2 děti,kolikrát mi připadal jako přenosná kalkulačka.Vy jste tři,já jeden....nájem se rozpočítá...př.8000je nájem děleno 4 je 2.tudíž já 6000 on zbytek.To stejné s jídlem i když on sní víc než my tři dohromady.
Taky hodně žárlím,vadí mi když mu volá nějaká bývalka,píše si s ní a pod.
Není tady
agewa napsal(a):
a co přesně chceš poradit? jak s ním být, nebo jak s ním nebýt? jak se od něj odloučit?
Ani nevím,teď zase vůbec nevím.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to je jak u kolotočů, jo - ne, jo - ne. doufám, že se nechystáte do něčeho takovýho přivést děti.
a už vůbec nechápu, proč řešíš, jestli někoho měl v době, kdy sjte byli od sebe. nezlob se, ale do toho ti nic není a skládat ti účty nemusí.
jako malý děti
Ne děti už oba máme,pro upřesnění-mě je 37,mám syna 18,dceru 15.
I když to vypadá,že jsme v pubertálním věku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jako malý děti
A to,že si někoho našel jsem mu nevyčítala,jen mě vadilo,že mi lhal.Potom schovával telefon,věděla jsem,že se s tou ženou baví na skype,když jsem se nečekaně vrátila dřív z práce.
Kdyby mi to řekl,mohli jsme to řešit společně a ne,že mě tají něco,co utajit nejde.
Není tady
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jako malý dětiNe děti už oba máme,pro upřesnění-mě je 37,mám syna 18,dceru 15.
I když to vypadá,že jsme v pubertálním věku.
hm, tak co na to říkají děti ? asi bych na jejich místě byla z takovejch rozchodů a schodů "nadšená". místo klidu a jistoty tohle, do toho je to opravdu hezkej příklad, jak by měl v budoucnu vztah vypadat.
Není tady
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jako malý dětiA to,že si někoho našel jsem mu nevyčítala,jen mě vadilo,že mi lhal.Potom schovával telefon,věděla jsem,že se s tou ženou baví na skype,když jsem se nečekaně vrátila dřív z práce.
Kdyby mi to řekl,mohli jsme to řešit společně a ne,že mě tají něco,co utajit nejde.
podívej se, ty sama přiznáváš, že jsi žárlivá. tak proč se divíš, že radši nic neříkal ? proč jsi to vůbec zjišťovala ? když se s někým rozejdu, tak to, s kým jsem nebo nejsem může být tomu druhýmu fuk, nezlob se. docela se divím, že vůbec tohle s tebou řeší.
a CO jsi chtěla řešit společně ?
Není tady
Syn už má tak nějak svůj život a ano,i kvůli dceři už to musím nějak rozřešit.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jako malý dětiA to,že si někoho našel jsem mu nevyčítala,jen mě vadilo,že mi lhal.Potom schovával telefon,věděla jsem,že se s tou ženou baví na skype,když jsem se nečekaně vrátila dřív z práce.
Kdyby mi to řekl,mohli jsme to řešit společně a ne,že mě tají něco,co utajit nejde.podívej se, ty sama přiznáváš, že jsi žárlivá. tak proč se divíš, že radši nic neříkal ? proč jsi to vůbec zjišťovala ? když se s někým rozejdu, tak to, s kým jsem nebo nejsem může být tomu druhýmu fuk, nezlob se. docela se divím, že vůbec tohle s tebou řeší.
a CO jsi chtěla řešit společně ?
No pokud jsme se dohodli,že to spolu znovu zkusíme,neměl to napřed s tou paní ukončit?
Nebo mi aspoň říct,někoho jsem potkal.....,ale ukončím to,nebo tak něco.
Není tady
tak ukončit to jistě měl, o tom žádná, když jste se dali zase dokupy. ale z tebe jak jsi to tu popisovala sjem necítila, že bys měla strach, že něco někde neukončil, spíš že ho kontroluješ a chceš mít přehled.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak ukončit to jistě měl, o tom žádná, když jste se dali zase dokupy. ale z tebe jak jsi to tu popisovala sjem necítila, že bys měla strach, že něco někde neukončil, spíš že ho kontroluješ a chceš mít přehled.
No já nic nezjišťovala,on mě řekl,že nikoho nepotkal,tak jsem mu věřila.
Jenže potom mě dokonce řekl,že s tou paní musí být v kontaktu,protože prý mu vyhrožuje,že si něco udělá.
Dokonce měla i moje číslo,nevím odkud a psala mi sprosté sms.
Proto jsem byla naštvaná a volají si dosud.
Není tady
tak už se k němu prostě nevracej, no navíc, když nechceš nikoho do trojky
podle mě kecá, kdyby nechtěl, dávno by to s ní utnul.
Není tady
mě pořád není jasný, jak to že říkáš, že jste rozejitý, přitom spolu trávíte víkend.
přijde mi to jako .....ted trucuju, tak se odstěhuju a ty budeš mě přemlouvat a já se zase hezky vrátím.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak už se k němu prostě nevracej, no
navíc, když nechceš nikoho do trojky
podle mě kecá, kdyby nechtěl, dávno by to s ní utnul.
No,jenže,jak to mám udělat?
On mě říká,že kdybych se sním pořád nerozcházela,nemuselo by to tak být.On prý sám být nemůže a ve mě nemá jistotu,že se sním zase po nějaké době nerozejdu.
Takže zřejmě chce mít někde otevřená vrátka kdyby....
Jenže já mu tu jistotu dát nemůžu,to nejde ani ve zdánlivě bezproblémovém manželství,partnerství.
Není tady
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
podle mě kecá, kdyby nechtěl, dávno by to s ní utnul.No,jenže,jak to mám udělat?
On mě říká,že kdybych se sním pořád nerozcházela,nemuselo by to tak být.On prý sám být nemůže a ve mě nemá jistotu,že se sním zase po nějaké době nerozejdu.
Jenže já mu tu jistotu dát nemůžu,to nejde ani ve zdánlivě bezproblémovém manželství,partnerství.
no víš, trochu se mu nedivím.
kolikrát jste se rozešli? na jak dlouho? vždyt to vypadá jako škatulata hejbejte se.
chvíli spolu bydlíte, chvíli ne.....
Není tady
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
podle mě kecá, kdyby nechtěl, dávno by to s ní utnul.No,jenže,jak to mám udělat?
a proč ne?
Není tady
agewa napsal(a):
mě pořád není jasný, jak to že říkáš, že jste rozejitý, přitom spolu trávíte víkend.
přijde mi to jako .....ted trucuju, tak se odstěhuju a ty budeš mě přemlouvat a já se zase hezky vrátím.
No já když se odstěhuju,tak jsem si jistá,že už nikdy více.Jenže potom mi je zase ouvej a tak je to dokola a dokola.
Není tady
Rozešli jsme se asi 5krát,nejdéle na půl roku.Vždy to bylo z mé strany.Myslím,že v tom bude mít prsty i moje nemoc.
Mám panickou poruchu a 15 let beru AD.
Není tady
agewa napsal(a):
Marthyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jenže já mu tu jistotu dát nemůžu,to nejde ani ve zdánlivě bezproblémovém manželství,partnerství.a proč ne?
no pokud on ji ze mě nebude cítit,tak se můžu postavit na hlavu.Jenže teď samozřejmě chápu,že ji necítí.
Není tady
agewa napsal(a):
a co přesně chceš poradit? jak s ním být, nebo jak s ním nebýt?
Tohle je trefný
Není tady
Marthyna napsal(a):
No já když se odstěhuju,tak jsem si jistá,že už nikdy více.Jenže potom mi je zase ouvej a tak je to dokola a dokola.
Marthyno, tomuhle říkáš jistota? Jistota podle mě vypadá zcela jinak. Ano je ano. Ne je ne.
Není tady