29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj! Tak uz to mame za sebou. Kontrakce se mi dneska rano skoro zastavily, tak jsme se rozhodli pro vyvolani tabletama. Prvni jsem vzala v 10:30, mala prisla na svet par minut po seste vecer. Ted je sedm a jeste mi ji neprinesli, tak poslu miry a foto pozdeji. Zdravim cely Babinet! Sakura
P.S. Treti dite uz ani omylem!
Upravil(a) ADRIANA 1 (26. 7. 2010 10:38)
Není tady
blahoželám
Není tady
Véééééééééééééééliká gratulace, už se moc těším na fotečky
Není tady
Sakuro, moc gratuluji k Eričce
Není tady
Ahoj Sakuro, moc moc gratuluju k narození Eričky
Není tady
Sakuro, moc blahopřeju k vytoužené holčičce a přeji vám jen to nejlepší
Sakur, velka gratulace k mimiskovi a preji zdravi obema a hlavne hooodne mlicka.
Není tady
Ahoj Sakurko, obrovská gratulace k holčičce - ať vám dělá jen samou radost
Takže nakonec jsi přece jen ten vyvolávaný porod měla....no chudino, ale už je to za tebou
Není tady
Sakur moc gratuluju k vysnene holcicce, je kouzelna At dela jen samou radost a s brachou jsou skveli partaci
Není tady
Holky, tak jsme už s Eričkou doma. Moc moc vám děkuju za vaše milé gratulace, úplně mě to dojalo.
Až se trochu vzpamatuju, tak vám slibuju slohovku, ale už jsem skoro všechno špatné zapomněla, hlavně tu bolest ke konci. Takže to moje P.S. ze zprávy z porodnice už ani tak neplatí.
Možná třetí ještě někdy bude. Jsem z maličké prostě úplně vedle.
Je tak drobounká a nemůžu se na ní vynadívat.
Není tady
Ahoj Sakuro, srdečně blahopřeju k narození holčičky, Erika je opravdu krásné miminko
koukala jsem na fotky na webu - chceš říct, že i ty fotky se zahradou, bazénkem. atd že je stále porodnice? pokud ano, tak to je opravdu paráda
Upravil(a) MiriDc (29. 7. 2010 14:12)
Není tady
ahoj Saku, před 4 roky jsme tu společně i s Karal a dalšími prožívaly těhotenství...........od té doby jsem tu hooodně dlouho nebyla........jaká náhoda, když jsem v sobotu večer znovu po letech zabrousila na tyhle stránky a našla jsem vás těsně před porodem......:-) myslela jsem na tebe v pondělí, jak to asi všechno jde..... a tak se na slohovku moc těším..........gratuluji k Eričce a přeji všem samé zdraví a štěstí
Není tady
Není tady
Sakuro moc gratuluji k narozeni Ericky! Ryu je krasnej chlapecek, ma krasny kukadla..... a ted k nemu mate jeste malou sladounkou princeznu A moc drzim palce na to vysetreni pristi patek
Není tady
ahoj Sakurko
zrovna jsme se vratili z prazdnin a ja specham ti poprat vsechno nej nej nej, hodne stesticka a zdravicka male.
Ja vedela, ze to tu uz bude
Není tady