Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#701 2. 9. 2010 14:44

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co mohu dělat II (sorajaa)

big_smile A dy jak chceš... big_smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#702 2. 9. 2010 16:06

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Largo napsal(a):

Zuzi, jde o schopnost věřit a schopnost vyrovnat se s vlastním omylem.
A  říkᚠ"drsoňský náhled"? Myslím, že je to náhled nemocného člověka.

...vidíš a mě zase přijdou nemocní ti co věří tomu co tu čtou wink

dum spiro spero

Není tady

#703 2. 9. 2010 16:14

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

...ji brali jako "slepák na osmičce"
No já spíš uvažovala tak, že se našel někdo, komu se "jenom" jako slepák, případně přehnaná rekace na narkózu, nezdála.
cyničnost spojená  s  extrakcí citu je mnohdy jediná obrana pro zdravý rozum personálu
Nemůžu, než souhlasit. Hroutit se (nejen) z každého "slepáku na osmičce" (abych zůstala stylová http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png) nelze. Soucítit ano - ve smyslu laskavého a šetrného zacházení s dotyčným - ale to asi vše.

...když tady se směšujou dvě věci. Nemám problém soucítit s kamarádkou nebo pacientem, ale napsala jsem tu, že už se mi tenhle příběh zná přemodelovaný a že mu nevěřím. U estely to bylo stejně, lidi pochybovali a jen přispěchala estela s dalším DŮKAZEM ÚP.OR.NÝM TVRZENÍM hned se všichni styděli  dělali jak jim je líto že pochybovali. Mně připadá normální pochybovat a za pacienty považuju lidi žijící virtuální život. Pokud na psychiatrii řekneš, že věříš příběhům na netu věř tomu že ti nabídnou postel. Tady se naopak vědmy věřící důchařině diví tomu, že já nad internetou diskusí kroutím hlavou. Jedna věc je tu radit a říct svůj názor k nejspíš desítkám smyšlených pohádek nad kterými si tu krátíme čas a druhá věc je se tu tlouct v prsa a být si "jistá" že zrovna tenhle příběh je pravda smile.  Largo Soraju nezná, klidně za postavou Sorajii můžu stát já ale ví že já jsem cynik big_smile

Upravil(a) xxxx (2. 9. 2010 16:15)

dum spiro spero

Není tady

#704 2. 9. 2010 16:27

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Xko-  Cynik......... Myslíš?  Nebo je to zkušenost podepřená oběma nohama na  zemi?  wink

Je to offtopic ale když to vezmu hodně velkou oklikou ne zas tolik, jako spousta jiného......

Není tady

#705 2. 9. 2010 16:50

elena007
♥♥♥♥♥♥-

zuzi, omyl, ja Estelu nesledovala smile, prave naopak. Anonymne uz vubec ne, kdyz jsem tady jsem na 99 % prihlasena. Ale vedela jsem o ni, protoze prosakovala do jinych vlaken. smile Psat jsem do toho fora nepsala, protoze pripojit se k pro mne velice prekvapivemu pozdvizeni, co se kolem ni rozpoutalo, se mi skutecne nechtelo. Delat detektiva a sledovat kde ma mezery ve vypovedi, me ani nenapadlo - bylo by to prilis casove narocne a pro me zbytecne. Napsat jen na zaklade sveho pocitu, ze je podvodnice, jsem nechtela, co kdybych se mylila. 
Ja vim - z toho, co se psalo, kdyz to prasklo - ze se lidi angazovali i financne. Ale myslim, ze po takovem case uz by asi bylo dobre se s tim vyrovnat a prestat byt furt vestrehu.

No a Soraji bych se nedivila, kdyby sem uz ani nepachla. Jen proto, ze nepodava zpravy v (dle nazoru nekterych diskutujicich) casove primerenych intervalech, stavaji se z jejich laskavych podpurkyn skoro odpurkyne. Ale ona sem psat dal nemusi. Mozna nemuze, mozna neni schopna, mozna uz dal nepotrebuje nebo se ji jenom nechce. Kazdy duvod je stejne dobry. Sorajin pribeh muze byt jednim z tech bez ukonceni, kdyz to tak ona bude chtit, ne?

Upravil(a) elena007 (2. 9. 2010 16:53)

Není tady

#706 2. 9. 2010 17:11

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Elena- nemyslela jsem , že jsi  ji(Estelu) anonymně sledovala.  Jen jsem podotkla, že podobně jako ty( tzn- pročetli, nezdálo se jim to, případně  jim to bylo proti srsti) reagovalo víc lidí, jenom  z těch co mi napsali SZ  by byl hezký štrůdl....

Nic z toho se nemusí týkat Soraji. Pokud zůstala taková, jako před odchodem do nemocnice, myslím, že  by zdejší  debatu  vzala. Soudím podle toho , jak předtím reagovala na zdejší půtky, které měly málo co do činění s jejím  problémem... Vždy mrkni do historie jejích dvou vláken... stolt
  Není to o tom (alespoň podle mě) , že když nepodává raport , tak je    imaginární.....

Není tady

#707 2. 9. 2010 17:39

elena007
♥♥♥♥♥♥-

zuzi, priznam se, ze o druhem vlakne ani nevim big_smile. Z toho je videt, jak bych asi nemela prispivat vubec, protoze nevim, ktera bije. big_smile Ale kouknu se.
V kazdem pripade nebo pro kazdy pripad (? smile ), kdyz se mi zda nekdo aspon na 50% uveritelny, chovam se, jakoze je.  Nakonec i ti, co jsou jineho veku, stavu a dokonce i pohlavi, nez ti, za ktere se vydavaji, jsou jenom lidi a kdyz jim to pomaha.... big_smile  Bylo by lepsi, kdyby hledali pomoc jinde, ale co uz s nimi, ze smile Rusi me jenom typy jako Rozmarila.

Není tady

#708 2. 9. 2010 18:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ak skončila na psychiatrii, tak možno nebude celkom tak vyrovnaná ako pred nemocnicou... ale môžem ma mylný odhad, to je fakt.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#709 13. 9. 2010 21:36

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Sor, napiš aspoň, jestli si v pořádku hjarta
Myslím na tebe.

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#710 14. 9. 2010 12:35

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Sor smile ,
jsi už doma? A jsi celá?
Ozvi se nám...
smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#711 27. 9. 2010 10:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jj, ozvi...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#712 30. 9. 2010 10:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...holky vydržte než autora telenovely políbí další múza. Mělo to úvod sta a zdrcující závěr, takže je autor asi vyčerpán. Teď už jedině nejaký obrovský happyend nebo smrtelnou nemoc do toho zaplést, aby to ještě chytlo dech...ale bylo to hezký bylo k čemu psát a sledovanost byla taky skvělá. godlike

...jinak na psychologické běží podobn pohádka pro velké holky, takže se můžem po večerech realizovat tam.

Upravil(a) xxxx (30. 9. 2010 10:34)

dum spiro spero

Není tady

#713 30. 9. 2010 13:17

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

...holky vydržte než autora telenovely políbí další múza. Mělo to úvod sta a zdrcující závěr, takže je autor asi vyčerpán. Teď už jedině nejaký obrovský happyend nebo smrtelnou nemoc do toho zaplést, aby to ještě chytlo dech...ale bylo to hezký bylo k čemu psát a sledovanost byla taky skvělá. godlike

...jinak na psychologické běží podobn pohádka pro velké holky, takže se můžem po večerech realizovat tam.

tummenuppgodlikebig_smile

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#714 21. 12. 2010 15:46

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Soraajo, už jsi z chorobince zpět? Jak se vede?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#715 5. 3. 2012 14:07

petra vahalová
♥------

Já zastávám názor, že jsou hrozně důležité koníčky! Vše co dokáže vaši mysl na chvíli zabavit něčím jiným je úspěch, já plánuji udělat něco takového, krásnou zahrádku: reklama

Upravil(a) mala.popelka (5. 3. 2012 14:24)

Není tady

#716 7. 9. 2012 19:14

weweruška
♥------

♥------
E-mail  Zpráva
Re: Jak mohu získat bívalého přítele??
POtřebuji poradit,chodila jsem rok a půl s přítelem,měla jsem se s ním dobře akorád mě v tom našem vztahu chyběly city,chybělo mě obejmutí,líbaní a tak..Mě je 22 jemu 31 takže jeho priority jsou trošku jinde než moje...Na jednou se mi v životě objevil druhy chlap milí,hodný,psal mi krásne smsky...Nejakou dobu jsme si psaly na tajno sem tam jsem za ním jezdila,ale partnera jsem nepodvedla..Jednou jsem se s partnerem pohádaly chtěl vidět telefon a já mu ho nemohla ukázat jelikož tam byly ty smsky,tak mě řekl at se sbalím a odejdu a já ho poslechla..Kdyby tam nebil ten druhý tak se nic nestane...ani jsem ho nepřemlouvala nic bez jakéhokoliv pípnutí jsem šla.. Odstehovala jsem se k Erikovi (tomu druhemu) asi první dva týdny uplně v pohodě,ale posledních 10 dní jsem usínala  s myšlenkami na Lukáše( ten můj bývalí) a postupně jsem si začala uvědomovat že by to mohl být ten můj životní partner..Nikdy jsem nic takového nezažila,myslím na něho pořád a když si vzpomenu i na ty jeho špatné věci tak pořád mě to k němu přitahuje naráz mě ty chyby nevadí spíš naopak chybí mi.. Nikdy jsem neměla tendenci se vracet k bývalému ani k moji první lásce co trvala 3,5roku ,a naráz potřebuji vědět že žije,slyšet jeho hlas musím mu napsat ikdyž vím že nenapíše nejde mu nepsat nemám tak silnou vůli..Chtěla bych ho moc zpět,prožila jsem toho hodně a díky  tomu všemu se začínám stavět na vlastní nohy..Kupuji si byt mam auto a dobrou práci,ale k čemu to když ten kterého miluji se mnou není...Vím,že kdyby se vrátil tak už bych nic takého neudělala cítím to a taky vím že bych se snažila být dobrou ženou ..Jak ho mám získat zpět??Nechci jiného vím že jsem udělala chybu,ale také vím že kdyby se to nestalo tak si neuvědomím co pro mě znamená..Udělala bych vše abych s ním mohla být,prosím porad te
Někde tu je...

Není tady

#717 8. 9. 2012 10:10

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

weweruška napsal(a):

♥------
E-mail  Zpráva
Re: Jak mohu získat bívalého přítele??
POtřebuji poradit,chodila jsem rok a půl s přítelem,měla jsem se s ním dobře akorád mě v tom našem vztahu chyběly city,chybělo mě obejmutí,líbaní a tak..Mě je 22 jemu 31 takže jeho priority jsou trošku jinde než moje...Na jednou se mi v životě objevil druhy chlap milí,hodný,psal mi krásne smsky...Nejakou dobu jsme si psaly na tajno sem tam jsem za ním jezdila,ale partnera jsem nepodvedla..Jednou jsem se s partnerem pohádaly chtěl vidět telefon a já mu ho nemohla ukázat jelikož tam byly ty smsky,tak mě řekl at se sbalím a odejdu a já ho poslechla..Kdyby tam nebil ten druhý tak se nic nestane...ani jsem ho nepřemlouvala nic bez jakéhokoliv pípnutí jsem šla.. Odstehovala jsem se k Erikovi (tomu druhemu) asi první dva týdny uplně v pohodě,ale posledních 10 dní jsem usínala  s myšlenkami na Lukáše( ten můj bývalí) a postupně jsem si začala uvědomovat že by to mohl být ten můj životní partner..Nikdy jsem nic takového nezažila,myslím na něho pořád a když si vzpomenu i na ty jeho špatné věci tak pořád mě to k němu přitahuje naráz mě ty chyby nevadí spíš naopak chybí mi.. Nikdy jsem neměla tendenci se vracet k bývalému ani k moji první lásce co trvala 3,5roku ,a naráz potřebuji vědět že žije,slyšet jeho hlas musím mu napsat ikdyž vím že nenapíše nejde mu nepsat nemám tak silnou vůli..Chtěla bych ho moc zpět,prožila jsem toho hodně a díky  tomu všemu se začínám stavět na vlastní nohy..Kupuji si byt mam auto a dobrou práci,ale k čemu to když ten kterého miluji se mnou není...Vím,že kdyby se vrátil tak už bych nic takého neudělala cítím to a taky vím že bych se snažila být dobrou ženou ..Jak ho mám získat zpět??Nechci jiného vím že jsem udělala chybu,ale také vím že kdyby se to nestalo tak si neuvědomím co pro mě znamená..Udělala bych vše abych s ním mohla být,prosím porad te
Někde tu je...

Zřejmě se ti bývalý milý líbí proto, že "utíká", je otázka, jak by to pokračovalo, kdybys ho opravdu znovu získala.

Upravil(a) Vějířovka (8. 9. 2012 20:06)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#718 14. 9. 2012 16:32

Sicil
♥------

Život po nevěře je samozřejmě trochu víc náročnější,ale někdy je to jen vyústění dlouhodobě neřešeného problému, který se kumuloval a nebo také úlet, kdy jeden z partnerů podlehl například pod vlivem alkoholu.Chtěl bych se zeptat zdejších žen, zda by jim udělal radost tento originální dárek, kde je vyobrazena květina s krystaly Svarowski a nebo by radši ocenily klasické šperky.Díky za radu.  odkaz smazán, nepovolená reklama.

Upravil(a) AndreaP. (16. 9. 2012 13:36)

Není tady

#719 30. 12. 2012 15:04

sipova
♥♥♥♥♥♥-

xxx

Upravil(a) sipova (28. 1. 2013 15:07)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí