18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A dy jak chce...
Není tady
Largo napsal(a):
Zuzi, jde o schopnost věřit a schopnost vyrovnat se s vlastním omylem.
A říká "drsoňský náhled"? Myslím, e je to náhled nemocného člověka.
...vidí a mě zase přijdou nemocní ti co věří tomu co tu čtou
Není tady
helena napsal(a):
...ji brali jako "slepák na osmičce"
No já spí uvaovala tak, e se nael někdo, komu se "jenom" jako slepák, případně přehnaná rekace na narkózu, nezdála.
cyničnost spojená s extrakcí citu je mnohdy jediná obrana pro zdravý rozum personálu
Nemůu, ne souhlasit. Hroutit se (nejen) z kadého "slepáku na osmičce" (abych zůstala stylová http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png) nelze. Soucítit ano - ve smyslu laskavého a etrného zacházení s dotyčným - ale to asi ve.
...kdy tady se směujou dvě věci. Nemám problém soucítit s kamarádkou nebo pacientem, ale napsala jsem tu, e u se mi tenhle příběh zná přemodelovaný a e mu nevěřím. U estely to bylo stejně, lidi pochybovali a jen přispěchala estela s dalím DŮKAZEM ÚP.OR.NÝM TVRZENÍM hned se vichni styděli dělali jak jim je líto e pochybovali. Mně připadá normální pochybovat a za pacienty povauju lidi ijící virtuální ivot. Pokud na psychiatrii řekne, e věří příběhům na netu věř tomu e ti nabídnou postel. Tady se naopak vědmy věřící důchařině diví tomu, e já nad internetou diskusí kroutím hlavou. Jedna věc je tu radit a říct svůj názor k nejspí desítkám smylených pohádek nad kterými si tu krátíme čas a druhá věc je se tu tlouct v prsa a být si "jistá" e zrovna tenhle příběh je pravda . Largo Soraju nezná, klidně za postavou Sorajii můu stát já ale ví e já jsem cynik
Upravil(a) xxxx (2. 9. 2010 16:15)
Není tady
zuzi, omyl, ja Estelu nesledovala , prave naopak. Anonymne uz vubec ne, kdyz jsem tady jsem na 99 % prihlasena. Ale vedela jsem o ni, protoze prosakovala do jinych vlaken. Psat jsem do toho fora nepsala, protoze pripojit se k pro mne velice prekvapivemu pozdvizeni, co se kolem ni rozpoutalo, se mi skutecne nechtelo. Delat detektiva a sledovat kde ma mezery ve vypovedi, me ani nenapadlo - bylo by to prilis casove narocne a pro me zbytecne. Napsat jen na zaklade sveho pocitu, ze je podvodnice, jsem nechtela, co kdybych se mylila.
Ja vim - z toho, co se psalo, kdyz to prasklo - ze se lidi angazovali i financne. Ale myslim, ze po takovem case uz by asi bylo dobre se s tim vyrovnat a prestat byt furt vestrehu.
No a Soraji bych se nedivila, kdyby sem uz ani nepachla. Jen proto, ze nepodava zpravy v (dle nazoru nekterych diskutujicich) casove primerenych intervalech, stavaji se z jejich laskavych podpurkyn skoro odpurkyne. Ale ona sem psat dal nemusi. Mozna nemuze, mozna neni schopna, mozna uz dal nepotrebuje nebo se ji jenom nechce. Kazdy duvod je stejne dobry. Sorajin pribeh muze byt jednim z tech bez ukonceni, kdyz to tak ona bude chtit, ne?
Upravil(a) elena007 (2. 9. 2010 16:53)
Není tady
Elena- nemyslela jsem , e jsi ji(Estelu) anonymně sledovala. Jen jsem podotkla, e podobně jako ty( tzn- pročetli, nezdálo se jim to, případně jim to bylo proti srsti) reagovalo víc lidí, jenom z těch co mi napsali SZ by byl hezký trůdl....
Nic z toho se nemusí týkat Soraji. Pokud zůstala taková, jako před odchodem do nemocnice, myslím, e by zdejí debatu vzala. Soudím podle toho , jak předtím reagovala na zdejí půtky, které měly málo co do činění s jejím problémem... Vdy mrkni do historie jejích dvou vláken...
Není to o tom (alespoň podle mě) , e kdy nepodává raport , tak je imaginární.....
Není tady
zuzi, priznam se, ze o druhem vlakne ani nevim . Z toho je videt, jak bych asi nemela prispivat vubec, protoze nevim, ktera bije. Ale kouknu se.
V kazdem pripade nebo pro kazdy pripad (? ), kdyz se mi zda nekdo aspon na 50% uveritelny, chovam se, jakoze je. Nakonec i ti, co jsou jineho veku, stavu a dokonce i pohlavi, nez ti, za ktere se vydavaji, jsou jenom lidi a kdyz jim to pomaha.... Bylo by lepsi, kdyby hledali pomoc jinde, ale co uz s nimi, ze Rusi me jenom typy jako Rozmarila.
Není tady
Ak skončila na psychiatrii, tak mono nebude celkom tak vyrovnaná ako pred nemocnicou... ale môem ma mylný odhad, to je fakt.
Není tady
Sor, napi aspoň, jestli si v pořádku
Myslím na tebe.
Není tady
Ahoj Sor ,
jsi u doma? A jsi celá?
Ozvi se nám...
Není tady
Jj, ozvi...
Není tady
...holky vydrte ne autora telenovely políbí dalí múza. Mělo to úvod sta a zdrcující závěr, take je autor asi vyčerpán. Teď u jedině nejaký obrovský happyend nebo smrtelnou nemoc do toho zaplést, aby to jetě chytlo dech...ale bylo to hezký bylo k čemu psát a sledovanost byla taky skvělá.
...jinak na psychologické běí podobn pohádka pro velké holky, take se můem po večerech realizovat tam.
Upravil(a) xxxx (30. 9. 2010 10:34)
Není tady
xxxx napsal(a):
...holky vydrte ne autora telenovely políbí dalí múza. Mělo to úvod sta a zdrcující závěr, take je autor asi vyčerpán. Teď u jedině nejaký obrovský happyend nebo smrtelnou nemoc do toho zaplést, aby to jetě chytlo dech...ale bylo to hezký bylo k čemu psát a sledovanost byla taky skvělá.
...jinak na psychologické běí podobn pohádka pro velké holky, take se můem po večerech realizovat tam.
Není tady
Soraajo, u jsi z chorobince zpět? Jak se vede?
Není tady
Já zastávám názor, e jsou hrozně důleité koníčky! Ve co dokáe vai mysl na chvíli zabavit něčím jiným je úspěch, já plánuji udělat něco takového, krásnou zahrádku: reklama
Upravil(a) mala.popelka (5. 3. 2012 14:24)
Není tady
♥------
E-mail Zpráva
Re: Jak mohu získat bívalého přítele??
POtřebuji poradit,chodila jsem rok a půl s přítelem,měla jsem se s ním dobře akorád mě v tom naem vztahu chyběly city,chybělo mě obejmutí,líbaní a tak..Mě je 22 jemu 31 take jeho priority jsou troku jinde ne moje...Na jednou se mi v ivotě objevil druhy chlap milí,hodný,psal mi krásne smsky...Nejakou dobu jsme si psaly na tajno sem tam jsem za ním jezdila,ale partnera jsem nepodvedla..Jednou jsem se s partnerem pohádaly chtěl vidět telefon a já mu ho nemohla ukázat jeliko tam byly ty smsky,tak mě řekl at se sbalím a odejdu a já ho poslechla..Kdyby tam nebil ten druhý tak se nic nestane...ani jsem ho nepřemlouvala nic bez jakéhokoliv pípnutí jsem la.. Odstehovala jsem se k Erikovi (tomu druhemu) asi první dva týdny uplně v pohodě,ale posledních 10 dní jsem usínala s mylenkami na Lukáe( ten můj bývalí) a postupně jsem si začala uvědomovat e by to mohl být ten můj ivotní partner..Nikdy jsem nic takového nezaila,myslím na něho pořád a kdy si vzpomenu i na ty jeho patné věci tak pořád mě to k němu přitahuje naráz mě ty chyby nevadí spí naopak chybí mi.. Nikdy jsem neměla tendenci se vracet k bývalému ani k moji první lásce co trvala 3,5roku ,a naráz potřebuji vědět e ije,slyet jeho hlas musím mu napsat ikdy vím e nenapíe nejde mu nepsat nemám tak silnou vůli..Chtěla bych ho moc zpět,proila jsem toho hodně a díky tomu vemu se začínám stavět na vlastní nohy..Kupuji si byt mam auto a dobrou práci,ale k čemu to kdy ten kterého miluji se mnou není...Vím,e kdyby se vrátil tak u bych nic takého neudělala cítím to a taky vím e bych se snaila být dobrou enou ..Jak ho mám získat zpět??Nechci jiného vím e jsem udělala chybu,ale také vím e kdyby se to nestalo tak si neuvědomím co pro mě znamená..Udělala bych ve abych s ním mohla být,prosím porad te
Někde tu je...
Není tady
weweruka napsal(a):
♥------
E-mail Zpráva
Re: Jak mohu získat bívalého přítele??
POtřebuji poradit,chodila jsem rok a půl s přítelem,měla jsem se s ním dobře akorád mě v tom naem vztahu chyběly city,chybělo mě obejmutí,líbaní a tak..Mě je 22 jemu 31 take jeho priority jsou troku jinde ne moje...Na jednou se mi v ivotě objevil druhy chlap milí,hodný,psal mi krásne smsky...Nejakou dobu jsme si psaly na tajno sem tam jsem za ním jezdila,ale partnera jsem nepodvedla..Jednou jsem se s partnerem pohádaly chtěl vidět telefon a já mu ho nemohla ukázat jeliko tam byly ty smsky,tak mě řekl at se sbalím a odejdu a já ho poslechla..Kdyby tam nebil ten druhý tak se nic nestane...ani jsem ho nepřemlouvala nic bez jakéhokoliv pípnutí jsem la.. Odstehovala jsem se k Erikovi (tomu druhemu) asi první dva týdny uplně v pohodě,ale posledních 10 dní jsem usínala s mylenkami na Lukáe( ten můj bývalí) a postupně jsem si začala uvědomovat e by to mohl být ten můj ivotní partner..Nikdy jsem nic takového nezaila,myslím na něho pořád a kdy si vzpomenu i na ty jeho patné věci tak pořád mě to k němu přitahuje naráz mě ty chyby nevadí spí naopak chybí mi.. Nikdy jsem neměla tendenci se vracet k bývalému ani k moji první lásce co trvala 3,5roku ,a naráz potřebuji vědět e ije,slyet jeho hlas musím mu napsat ikdy vím e nenapíe nejde mu nepsat nemám tak silnou vůli..Chtěla bych ho moc zpět,proila jsem toho hodně a díky tomu vemu se začínám stavět na vlastní nohy..Kupuji si byt mam auto a dobrou práci,ale k čemu to kdy ten kterého miluji se mnou není...Vím,e kdyby se vrátil tak u bych nic takého neudělala cítím to a taky vím e bych se snaila být dobrou enou ..Jak ho mám získat zpět??Nechci jiného vím e jsem udělala chybu,ale také vím e kdyby se to nestalo tak si neuvědomím co pro mě znamená..Udělala bych ve abych s ním mohla být,prosím porad te
Někde tu je...
Zřejmě se ti bývalý milý líbí proto, e "utíká", je otázka, jak by to pokračovalo, kdybys ho opravdu znovu získala.
Upravil(a) Vějířovka (8. 9. 2012 20:06)
Není tady
ivot po nevěře je samozřejmě trochu víc náročnějí,ale někdy je to jen vyústění dlouhodobě neřeeného problému, který se kumuloval a nebo také úlet, kdy jeden z partnerů podlehl například pod vlivem alkoholu.Chtěl bych se zeptat zdejích en, zda by jim udělal radost tento originální dárek, kde je vyobrazena květina s krystaly Svarowski a nebo by radi ocenily klasické perky.Díky za radu. odkaz smazán, nepovolená reklama.
Upravil(a) AndreaP. (16. 9. 2012 13:36)
Není tady
xxx
Upravil(a) sipova (28. 1. 2013 15:07)
Není tady