|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vero, Reo, možná vás to překvapí, ale není v našich silách být tu 24 hodin denně a číst všechny příspěky. Proto máte u každého příspěvku tlačítko nahlásit, kterým nás na případné problematické příspěvky upozorníte. Je to mnohem účinnější metoda než si stěžovat na vlákně a doufat, že si to někdo přečte. Já jsem si zrovna třeba dovolila být na dovolené, ale koukám, že už tu holky zasáhly, jak bylo třeba. Tak se na nás nezlobte, že nám to někdy trvá dýl, radší nám pomozte 
Není tady
Ronjo, ani mě nenapadlo, že byste tu hlídkovaly 24/7...pravda je, že doteď jsem netušila, že je nějaké tlačítko, kterým se dá upozornit moderátor, ačkoli když nad tím tak přemýšlím je to logické..
jen mě udivilo, že první a jediná koho Andrea napomene jsem já protože jsem se odvážila se ozvat a ne Majkaja, která se tu dost sprostým způsobem naváží do všech okolo...
Práce moderátora je dost nevděčná, to je mi jasné, na příště nebudu vyřvávat na vlákně... 
Upravil(a) Rei (20. 8. 2010 0:08)
Není tady
Pisatel napsal(a):
vera napsal(a):
než být špatně s někým......tak jsem sama......to je krok zpátky
Proč? Sám se sebou je to nejlepší řešení. Podívej se, jak to vypadá, když na ženskou příjdou divné dny
ještě horší než ty Vaše
Pisateli, máš naprostou pravdu.....napsala jsem to špatně......mělo být
než být špatně s někým......tak jsem sama
být s někým špatně......to je krok zpátky
vycítils to dobře, dík
Není tady
Ronjo, já se nezlobím......a taky teprve teď jsem si všimla...nahlásit....
lidi jako Rozmarilá mě nemůžou urazit.....
Není tady
vera napsal(a):
Pisatel napsal(a):
vera napsal(a):
než být špatně s někým......tak jsem sama......to je krok zpátky
Proč? Sám se sebou je to nejlepší řešení. Podívej se, jak to vypadá, když na ženskou příjdou divné dny
ještě horší než ty Vaše
Pisateli, máš naprostou pravdu.....napsala jsem to špatně......mělo být
než být špatně s někým......tak jsem sama
být s někým špatně......to je krok zpátky
vycítils to dobře, dík

Není tady
eremuruss napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nikdy bych nezustala s muzem,ktery by me bil.Sama jsem to jeste nikdy nezazila.Totez s alkoholikem a gemblerem.To ostatni se da prehlednout
Tak to mám laťku jinde.
Tohle by mě už nestačilo. Proto mě možná tvůj příspěvek tak zaujal. Chladný vztah je asi jiný, než bych mohla žít. Jsem určitě naivní, ale já se musím na partnera těšit. A musí mě to bavit.Nejses najivni,ale,kdyz vidim kolem sebe lidi co ziji v paru a je to des a hruza a stejne spolu jsou.Tak si reknu,ze ja jsem na tom lip nez oni.Ten muj do hospody nechodi,pomuze v domacnosti i s detma,neskudli si penize pro sebe,ale davame oba stejne a je na nej spoleh.Ale ty negatetiva jsou tam ta chladnost,byt vsechno podle nej a setrnost a to ne jenom na nas,ale i na nem.
Je to zajímavý, já vidím okolo sebe páry (moji kamarádi a kamarádi mého přítele), které jsou něco jako spřízněné duše, nádherná souhra a harmonie. Jsou pro mě inspirací. A tak mě napadá, že každý asi věří tomu co okolo sebe vidí.
Není tady
Ted mam pritele a i,kdyz vim,ze to neni idealni drzim se ho zuby nehty,protoze,uz nechci zazivat to co driv... Opravdu ty co radi tady vsem ,aby Sor se na manzela vykaslala jsou vsechny osamnely damy toho jsem se,uz taky vsimla...
Ale nejsou, děvče, nejsou... to není žádná snaha o rozšíření "Klubu osamělých duší", ale většinou střízlivej pohled zvenčí, oproštěnej od emocí a vlivu prostředí, ve kterém teď Sor žije. Myslím, že držet se zuby nehty někoho jen proto, aby "byl doma mužskej" není vždycky to pravé ořechové.
Nikdy bych nezustala s muzem,ktery by me bil.Sama jsem to jeste nikdy nezazila.Totez s alkoholikem a gemblerem.To ostatni se da prehlednout...
erem, tobě skutečně stačí, když partner nepije, nehraje, netluče tě a podílí se na domácnosti? To je snad ten nejzákladnější požadavek pro jakékoliv soužití, dokonce i jenom spolubydlení s někým dalším. Stačí ti málo, zdá se mi...
Není tady

helena napsal(a):
Ted mam pritele a i,kdyz vim,ze to neni idealni drzim se ho zuby nehty,protoze,uz nechci zazivat to co driv... Opravdu ty co radi tady vsem ,aby Sor se na manzela vykaslala jsou vsechny osamnely damy toho jsem se,uz taky vsimla...
Ale nejsou, děvče, nejsou... to není žádná snaha o rozšíření "Klubu osamělých duší", ale většinou střízlivej pohled zvenčí, oproštěnej od emocí a vlivu prostředí, ve kterém teď Sor žije. Myslím, že držet se zuby nehty někoho jen proto, aby "byl doma mužskej" není vždycky to pravé ořechové.
Nikdy bych nezustala s muzem,ktery by me bil.Sama jsem to jeste nikdy nezazila.Totez s alkoholikem a gemblerem.To ostatni se da prehlednout...
erem, tobě skutečně stačí, když partner nepije, nehraje, netluče tě a podílí se na domácnosti? To je snad ten nejzákladnější požadavek pro jakékoliv soužití, dokonce i jenom spolubydlení s někým dalším. Stačí ti málo, zdá se mi...
Mně se to zase nezdá tak málo, Heleno, co jsi měla ještě dalšího v manželském soužití?
Samozřejmě nemá význam vzpomínat na dobu zamilovanosti.
Není tady

Ahoj holky, chvilku jsem se teď odmlčela, ale to neznamená, že vše pozorně nečtu, naopak, moc mi celá tato diskuze dává, nádhled na moji situaci, podněty k přemýšlení. Jen jsem neměla chuť ani sílu reagovat na příspěvky Majkaji, to naprosté nepochopení, nedostatek empatie, vstřícnosti a tolerance k názorům ostatních, lidské pokory a úcty k ostatním. Nepochopila jsem, co to je slabá povaha, co je podle ní slušná ženská atd. Vím, že život není peříčko, a právě proto si moc vážím vás všech, co jste si také ladasčím prošly, dokázaly se odrazit ode dna a zase mít rády život, nezahořknout a ještě mít snahu pomáhat těm ostatním, které se ve svých problémech zatím ještě plácají, díky holky.
Jinak u nás doma se nic moc nezměnilo, paní je do zítřka ještě na dovolené u moře, co bude až se vrátí, to záleží jen na ní a manželovi, jestli to je definitivní rozchod nebo se paní rozmyslí jinak, nevím a neřeším to. Zatím to vypadá spíš na ten rozchod, žádné telefonáty, smsky ani maily, kterými ji manžel po tom víkendu doslova bombardoval. Manžel na tom je po té psychické stránce taky už lépe, včera šel i do fitka, chodí normálně do práce, v pondělí má jít znovu k psychologovi. Možná už tuší, že by to mohl být definitivní rozchod a nějak se snaží s tím smířit. Ale určitě by pořád stačilo, kdyby paní znovu zavolala...
Ať to dopadne jak chce, nic se nemění, žádost o rozvod je podaná, oba to tak chceme, manžel mi řekl, že prý ví, co udělal, že prý by se už doma necítil dobře, že by měl výčitky svědomí atd., prostě že chce začít nový život, najít si novou práci, bydlení.
Dnes má jet se zeptat na práci do nějaké personální agentury, co zajišťuje práci v zahraničí.
Jen nevím, pokud by se s paní nedali znovu dohromady, kde by chtěl bydlet, od nás se chce po rozvodu odstěhovat a v zahraničí taky nebude pořád, občas se jezdí domů, kam by se vracel. Ale to jsou věci, které si musí vyřešit on sám.
Jinak dcera má pořád zvýšené teploty, ale rozbor krve nic nezjistil, žádnou příčinu, tak opravdu nevím, co to může způsobovat. Snad to časem nějak odezní.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
helena napsal(a):
erem, tobě skutečně stačí, když partner nepije, nehraje, netluče tě a podílí se na domácnosti? To je snad ten nejzákladnější požadavek pro jakékoliv soužití, dokonce i jenom spolubydlení s někým dalším. Stačí ti málo, zdá se mi...Mně se to zase nezdá tak málo, Heleno, co jsi měla ještě dalšího v manželském soužití?
Samozřejmě nemá význam vzpomínat na dobu zamilovanosti.
No, nechci zakřiknout svoji domácí pohodu , ale napadá mi pár věcí,které už považuji za samozřejmost a které by mě chyběly:
Manža má skutečný a vřelý zájem o moje dvě starší děti, kamarádský, lidský- i když to s mojí prostřední postpubertální dcerou není vždycky jednoduché.
Jsem u něho vždy na prvním místě. Nestane se aby si domluvil nějakou akci a nezeptal se mě předtím , zda jsem neplánovala něco jiného. Jsem na prvním místě i před všemi (jeho, mými , společným) dětmi- krédo- děti utečou do života, my tu zůstaneme
Nezapomene nikdy pochválit jídlo, absolutně bezproblémově naběhne k jakékoliv "ženské práci" aniž by se cítil a choval jako "nechlap"
Pusa jako přivítání je samozřejmost... Kytičky nenosí,protože ví, že nesnáším řezané a pucláků už máme plná okna...
Obejmutí je jeho nejčastějším projevem povšimnutí vůči mě. Dokonnce mě to občas zaskočí, že chce obejmout "jen tak".
Ve společnosti dává všem najevo, že je tam se mnou. Nestane se mi , že by mě "zapomněl"
Peníze buď jsou ,nebo nejsou ,ale nikdy mi nezazlívá moje nákupy "nadplán" Spíš se jim směje.
K našemu synovi je přísný, ale spravedlivý a kamarádský táta.
Jsou to všechno snad maličkosti, ale neznala jsem je jako samozřejmost v minulých vztazích. Proto se mi to tak líbí a vážím si toho.
U tohohle partnera si připadám jako 1. U těch minulých jako úschovna čistého prádla spojená s výdejnou potravy a občasného pomazlení...
Nebýt jeho tehdejšího "ulítnutí", fakt myslím, že nemohu chtít od jiného "živočišného druhu" víc... 
Není tady
helena napsal(a):
Asi me staci,uz malo,protoze co se tyce muzu jsem mela dost smulu.Ve snem zivote jsem moc stastna snad ani v jednom obdobi zivota nebyla.
Není tady
Mně se to zase nezdá tak málo...
Vějířovko, to, co jsem napsala je základní slušné chování - neubližovat a neparazitovat na druhém (což se, opakuju, netýká jen manžela a pod.). Od manžela/partnera/přitele očekávám víc, než jen to, že mě nebude mlátit, nepropije či jinak nepromrhá společné finance a občas umeje nádobí či opraví pračku (čímž nemám na mysli to, že mě zahrne drahými dary a postará se, abych nemusela hnout prstem
). Jistě, že nebude neustále zamilovaný jako v prvních dobách, to prostě nelze - ale nemělo by to dojít až k "mám ji jistou a už se nemusím snažit".
Nepochopila jsem, co to je slabá povaha, co je podle ní slušná ženská atd.
Sor, nesnaž se chápat, máš svýho dost. Jen pro ujasnění - slabý povahy jsme všechny tady a jediná slušná ženská je ona 
Jenom prosím tebe se zatím ještě nenech ukolíbat. Já vím, že to vždycky vidím z tý horší stránky, ale "ví, co udělal, že prý by se už doma necítil dobře, že by měl výčitky svědomí " může (byť samozřejmě nemusí) být buď rada psychologa - "Žádný scény, pane Novák", nebo taky průzkum bojem aneb "zkusím si nasypat popel na hlavu, co kdyby to s kopretinou nebo novou prací neklaplo". Přece jen se pán projevující účinnou lítost vyhazuje hůř, než magor třískající zařizovacími předměty.
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
helena napsal(a):
erem, tobě skutečně stačí, když partner nepije, nehraje, netluče tě a podílí se na domácnosti? To je snad ten nejzákladnější požadavek pro jakékoliv soužití, dokonce i jenom spolubydlení s někým dalším. Stačí ti málo, zdá se mi...Mně se to zase nezdá tak málo, Heleno, co jsi měla ještě dalšího v manželském soužití?
Samozřejmě nemá význam vzpomínat na dobu zamilovanosti.No, nechci zakřiknout svoji domácí pohodu , ale napadá mi pár věcí,které už považuji za samozřejmost a které by mě chyběly:
Manža má skutečný a vřelý zájem o moje dvě starší děti, kamarádský, lidský- i když to s mojí prostřední postpubertální dcerou není vždycky jednoduché.
Jsem u něho vždy na prvním místě. Nestane se aby si domluvil nějakou akci a nezeptal se mě předtím , zda jsem neplánovala něco jiného. Jsem na prvním místě i před všemi (jeho, mými , společným) dětmi- krédo- děti utečou do života, my tu zůstaneme
Nezapomene nikdy pochválit jídlo, absolutně bezproblémově naběhne k jakékoliv "ženské práci" aniž by se cítil a choval jako "nechlap"
Pusa jako přivítání je samozřejmost... Kytičky nenosí,protože ví, že nesnáším řezané a pucláků už máme plná okna...Obejmutí je jeho nejčastějším projevem povšimnutí vůči mě. Dokonnce mě to občas zaskočí, že chce obejmout "jen tak".
Ve společnosti dává všem najevo, že je tam se mnou. Nestane se mi , že by mě "zapomněl"
Peníze buď jsou ,nebo nejsou ,ale nikdy mi nezazlívá moje nákupy "nadplán" Spíš se jim směje.
Jsou to všechno snad maličkosti, ale neznala jsem je jako samozřejmost v minulých vztazích. Proto se mi to tak líbí a vážím si toho.
U tohohle partnera si připadám jako 1. U těch minulých jako úschovna čistého prádla spojená s výdejnou potravy a občasného pomazlení...
Nebýt jeho tehdejšího "ulítnutí", fakt myslím, že nemohu chtít od jiného "živočišného druhu" víc...
A proč si myslíš, Zuzi, že tohle nesplňuje i Eremin přítel?
Upravil(a) Vějířovka (20. 8. 2010 13:00)
Není tady
A proč si myslíš, Zuzi, že tohle nesplňuje i Eremin přítel?
Vějířovko, soudím, že neřešíme partnera eremuruss, ale to "další". Pro připomenutí - tvůj původní dotaz směřoval ke mně a zněl "Mně se to zase nezdá tak málo, Heleno, co jsi měla ještě dalšího v manželském soužití?" - a zuzi doplnila, co má ona.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Mně se to zase nezdá tak málo, Heleno, co jsi měla ještě dalšího v manželském soužití?
Samozřejmě nemá význam vzpomínat na dobu zamilovanosti.No, nechci zakřiknout svoji domácí pohodu , ale napadá mi pár věcí,které už považuji za samozřejmost a které by mě chyběly:
Pusa jako přivítání je samozřejmost... Kytičky nenosí,protože ví, že nesnáším řezané a pucláků už máme plná okna...Obejmutí je jeho nejčastějším projevem povšimnutí vůči mě. Dokonnce mě to občas zaskočí, že chce obejmout "jen tak".
Nebýt jeho tehdejšího "ulítnutí", fakt myslím, že nemohu chtít od jiného "živočišného druhu" víc...A proč si myslíš, Zuzi, že tohle nesplňuje i Eremin přítel?
Víš, možná to z toho mého psaní nevylézá-ale- u nás není chlad. Asi to neumím, nebo nechci popisovat detailně. Třeba proto aby mi tu někdo opět nehodil k nohám, že to je jinak, než cítím, že tak žiju...
Příkladem je třeba kafe, které mi teď uvařil- ví že miluju s pěnou, tak mi vždycky uvrtí pěnu. A podá mi ho k PC s láskou- to prostě cítím. Chladné předhození žbrindy znám taky... Bohužel... 
Třeba to u Erem je jen vlažnější, než by chtěla. Ale já jen vím, že bych nerada žila v něčem, co by mě jen chladně uspokojvalo.
Není tady

Víš Zuzi, já si myslím, že Erem porovnává své vzplanutí k ženáčovi s tím, co teď zažívá s přítelem - a to je špatně, protože porovnává neporovnatelné. Zakázané ovoce totiž nejvíc chutná - to je známá věc. S tímto přítelem se seznámili tak, že jim v tom nikdo nebránil a to je, pro chudáka přítele, nepříznivá situace. Pravděpodobně pro ni dělá něco podobného, jako tvůj manžel pro tebe - něco, čím myslí, že ji potěší. Třeba to neumí tak, jak bys to uznala ty - udělá za ni třeba nějakou práci atd. I to je vyznání lásky.
Není tady
Jo ,ja jsem mazlici typ a pritel takovy bohuzel neni.Nekdy za cely den.dva nepadne zadna pusa...a to me hodne vadi.Takze se nesnazim ani ja.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Víš Zuzi, já si myslím, že Erem porovnává své vzplanutí k ženáčovi s tím, co teď zažívá s přítelem - a to je špatně, protože porovnává neporovnatelné. Zakázané ovoce totiž nejvíc chutná - to je známá věc. S tímto přítelem se seznámili tak, že jim v tom nikdo nebránil a to je, pro chudáka přítele, nepříznivá situace. Pravděpodobně pro ni dělá něco podobného, jako tvůj manžel pro tebe - něco, čím myslí, že ji potěší. Třeba to neumí tak, jak bys to uznala ty - udělá za ni třeba nějakou práci atd. I to je vyznání lásky.
Mas pravdu porovnavam, zenac byl mazlinek a totez byv.manzel.Tenhle je prave upne jiny i,kdyz si uvedomuju,ze tenhle pritel pro me udelal v zivote ze vsech nejvic.l
Není tady

eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Mas pravdu porovnavam, zenac byl mazlinek a totez byv.manzel.Tenhle je prave upne jiny i,kdyz si uvedomuju,ze tenhle pritel pro me udelal v zivote ze vsech nejvic.l
Milá Erem, stále ti vyznává lásku - pokus se to vidět.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
No tak to není tak zlé a chladné!!! Tak ho jen "prober" z chladu! I nemazlicí typ slyší na jednoduché věty a podmíněné reflexy... 
Není tady
sorajaa napsal(a):
Jinak u nás doma se nic moc nezměnilo, paní je do zítřka ještě na dovolené u moře, co bude až se vrátí, to záleží jen na ní a manželovi, jestli to je definitivní rozchod nebo se paní rozmyslí jinak, nevím a neřeším to. Zatím to vypadá spíš na ten rozchod, žádné telefonáty, smsky ani maily, kterými ji manžel po tom víkendu doslova bombardoval.
Ať to dopadne jak chce, nic se nemění, žádost o rozvod je podaná, oba to tak chceme...
Se nezměnilo.
Se stane.
Nezáleží na Soraje...
Neřeším to...
Ať to dopadne jak chce...
Soraja píše od začátku jen o manželovi, o tom jak to má on a jeho nová paní. O jeho postoji. Je to stále o tom samém, Sorajo. Zajímá Tě kam on se asi nastěhuje až od Tebe odejde. On on on. Nezajímá Tě co uděláš Ty 
Není tady

mariposa napsal(a):
sorajaa napsal(a):
Jinak u nás doma se nic moc nezměnilo, paní je do zítřka ještě na dovolené u moře, co bude až se vrátí, to záleží jen na ní a manželovi, jestli to je definitivní rozchod nebo se paní rozmyslí jinak, nevím a neřeším to. Zatím to vypadá spíš na ten rozchod, žádné telefonáty, smsky ani maily, kterými ji manžel po tom víkendu doslova bombardoval.
Ať to dopadne jak chce, nic se nemění, žádost o rozvod je podaná, oba to tak chceme...Se nezměnilo.
Se stane.
Nezáleží na Soraje...
Neřeším to...
Ať to dopadne jak chce...
Soraja píše od začátku jen o manželovi, o tom jak to má on a jeho nová paní. O jeho postoji. Je to stále o tom samém, Sorajo. Zajímá Tě kam on se asi nastěhuje až od Tebe odejde. On on on. Nezajímá Tě co uděláš Ty
Soraja mapuje terén, než bude pokračovat ve svých rozhodnutích. A to si myslím, že je správné. Prostě dvakrát měř, jednou řež.
Až to bude mít zanalyzované, pak teprve něco udělá - teď jí to ještě nemůže zajímat - teď je v jiné fázi. Co udělá ona, je předčasná otázka.
Není tady

Mariposa: Co udělám já, v tom mám jasno, jak jsem psala. Žádost o rozvod jsem podala, chci se rozvést, nechci s manželem dále být a pokud se zajímám o to, kde se manžel nastěhuje, tak hlavně proto, že nechci, aby po rozvodu u nás dál žil bůhví jak dlouho, právě proto, že nebude mít kam jít a JÁ to budu muset řešit a JÁ s tím budu mít problémy, pokud nebude chtít dobrovolně odejít.
Není tady