29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky.Nevím jak začít. Manžel před 3,5měsíci od nás odešel.(máme 5letou dceru). Za jak dlouho se to srovná, že nebudu chtít aby se vrátil?I když si to moc přeju, aby se vrátil mám ho strašně moc ráda, myslíte že je nějaká šance že se vrátí, co pro to udělat? Jeho postoj k tomu je asi takovej. Rozvádět se nechce, prý to řekl i milence. Snubní prstýnek nosí pořád.Před týdnem mě začal uhánět ohledně sexu(už jsme si 3x za týden milovali), pozval mě na oběd,ale na druhou starnu tvrdí že neví jetsli se vrátí, že ted žije jinak, že na něj nemám čekat.....
Už mě bylo trochu líp, ted jsem do toho zas nějak spadla, vím že jsem blbá že jsme s ním měla sex, ale i já ho chtěla. Proč má chut mít semnou sex, když má doma ted milenku kterou chtěl pro keterou nás opustil? Proč se nechce rozvádět, když tvrdí že neví jestli se ještě někdy vrátí? Co myslíte je lepší takhle udržovat ten vztah ted spíše na bázi sexuální a možná by to přerostlo zas v něco víc? Nebo myslíte, že by bylo lepší ten sex nemít? Myslíte, že může být v tom jeho vztahu s ilenkou spokojený když uhání na sex mě? Moc prosím o radu jak to nějak zvládnout? Dojdu do fáze že už ho nebudu chtít? kdy? Vím , že je to asi hodně zmatený, ale i já jsme z toho hrozně zmatená. Zajímal by mě na to váš názor?
Není tady
Do fáze, že ho nebudeš chtít, určitě dojdeš. Ale čím víc s ním budeš, tím to půjde pomaleji, vlastně to nepůjde asi vůbec.
A kdy, jestli s ním nebudeš mít intimní styk a budete od sebe? Na to ti nikdo neodpoví. To nikdo neví. Když to nevíš ty sama, nemůžou to vědět jiní. Ale někdy to bude.
Je lepšie mať sex, ak aj tebe IDE LEN O SEX. Ak dúfaš v niečo viac, tak si podľa mňa len sypeš do rán soľ. Prečo chce mať sex s vami oboma? A prečo by nechcel? Ty si nedáš po výdatnom obede ešte zákusok?
Není tady
Haluad, proč zakládáš znova totéž vlákno (viz Jsem teď milenka mého manžela, Život po nevěře)?
Není tady
Haluad, chceš zpět manžela jako partnera "pro život" nebo ti vyhovuje vztah založený na sexu? V druhém případě mu můžeš dál poskytovat své služby.
V tom prvním bych mu sakra rychle přiškrtila kohoutek a začala myslet TAKY jen sama na sebe a svoji budoucnost... Ani s tímhle ti sice nikdo nezaručí, že ho avantýra přejde a vrátí se ti, ale pro začátek to bude stačit...
Není tady
Selima napsal(a):
Je lepšie mať sex, ak aj tebe IDE LEN O SEX. Ak dúfaš v niečo viac, tak si podľa mňa len sypeš do rán soľ. Prečo chce mať sex s vami oboma? A prečo by nechcel?
Ty si nedáš po výdatnom obede ešte zákusok?
souhlasím se selimkou
Není tady
Já mám pocit, že se bojí, že mu to s milenkou nevyjde a tak má u tebe "zadní kolečka", aby se měl kam vrátit... (to druhé vlákno jsem nečetla, reaguji pouze na tohle)..