|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Li.lik, ne že bych Ti ty kyčle přála, ale ulevilo se mi, že to je spojené
s těhotenstvím a asi ne nic horšího...
Holky vy se máte, že už máte připraveno a sbaleno... Já sice nastupuju příští týden na MD,
ale budeme pobývat na venkově až do konce srpna, kde máme spoustu práce, takže na
nějaké přípravy taky nebude moc prostoru - a hlavně budu mimo bydliště...
Na jednu stranu se modlím, aby se malá narodila v termínu a já měla ještě na všechno čas, na druhou stranu kdyby se narodila dřív, nenakyne do těch 5 kilo, které očekávám v
Typická ženská - nevím, co chci 
Není tady
ahoj holky,
já jsem dnes byla klasicky vzhůru od 4 do 6h a pak jsem na 2 hodinky zabrala :) ale cítím se jak po šichtě na stavbě.
jinak já se přidávám -máme taky v bříšku divošku :D já jdu k dr.na kontrolu příští týden to budu ukončený 35 týden,tak čekám,kdy mě pošle do porodnice sepsat si papíry a už na kontroly k nim a kdy mi bude natáčet ozvy miminka.Pokaždé kdy k ní jdu tak tam leží nějaká mamina a natáčí ji a já pořád nic :grater: je schovaná za stěnou,ale slyšet je to na celou ordinaci :) fakt hezký :)
HOLKY PORADTE CO ODSÁVAČKA MLÍKA? včera mi půjčila jedna známá elektrickou odsávačku MEDELA, že ji měla v porodnici a využila ji,jenže ona rodila 6 let na zpět a už si moc nepamatuje co a jak :| jen vím,že měla problémy s kojením hned v porodnici.-myslím vpáčené,nebo ploché bradavky.
tak hezký den
JO A DNES MI PŘIŠEL BALÍČEK OD PANÍ Z MMB -tak se musím pochlubit :P šatečky,bodýčko,čepička,úplně nová ještě zabalená lahvička NUK a chtěla za to 145kč tak můžete mrknout na WEB
andri-držím také palečky ! :hjarta:
hezký den Vám všem
Není tady
Ahoj těhulky 
Tak já jsem se dnes vyspala dobře, i když jsem vstávala už v 7.
Rebeco, kyčle mě pobolívaly taky a občas, hlavně večer, mě ještě bolí celý "spodek" a vnitřní strana stehen, než se rozhýbám, kolébám se jako kačena 
Jinak být tebou, tak dříve, než odjedete na ten statek, bych nabalila tašku do porodky a vzala ji s sebou, člověk nikdy neví...
Holky, chci se zeptat, jak poznám poslíky? A pokleslo vám už některé břicho a znamená to něco?
Není tady
lenulko ono je těžko soudit jestli odsávačku budeš potřebovat..jako já kojila rok a nepotřebovala jsem ji za celou dobu...ale určitě když je potřeba tak elektrickou 
jinka u nás v porodnici mají odsávačky a půjčují na ten začátek potom až se rozkojíš tak to většinou nepotřebuješ pokud nejdeš do práce nebo nestuduješ nebo hodně necestuješ že by ti někdo jiný miminko hlídal a dokrmoval ho tvým mlíčkem
Není tady
Babucha napsal(a):
Ahoj těhulky
Tak já jsem se dnes vyspala dobře, i když jsem vstávala už v 7.
Rebeco, kyčle mě pobolívaly taky a občas, hlavně večer, mě ještě bolí celý "spodek" a vnitřní strana stehen, než se rozhýbám, kolébám se jako kačena
Jinak být tebou, tak dříve, než odjedete na ten statek, bych nabalila tašku do porodky a vzala ji s sebou, člověk nikdy neví...
Holky, chci se zeptat, jak poznám poslíky? A pokleslo vám už některé břicho a znamená to něco?
poslíčky rozhoníš v teplé sprše..klasické kontrakce k porodu už néé..hodně laicky řečeno

Není tady
rebeca napsal(a):
Jo a ještě - jaký máte přebalováky? Já ještě žádný a nevím jaký.
Nechci do toho vrážet nějaký šílený peníze - neporadíte mi,
jaký by měl mít rozměr ten pult, na kterým leží mimino?
já mám dělaný na zakázku takže byl docela drahý a rozměry jsem si určovala sama..takže nevím kolik měří takový klasický v obchodě nebo co se dá sehnat na netu..ale mrkni na MMB tak občas objevíš hezké kousky za super cenu

vím, že maj i nějaký hezký a levný v Ikei
Není tady
No a co to vůbec je, křeče v podbřišku?
Jo a ještě Rebeco, to namožení bych nepodceňovala, zajdi si k obvodní, ona tě kdyžtak někam pošle.
Romi držím pěsti na kontrolu! A Andri na tebe budu zítra myslet, ať už se dozvíš, co a jak 
Upravil(a) Babucha (26. 7. 2010 10:14)
Není tady
lenulko krásná výbavička a ten balíček od paní

babucho ono se to těžko popisuje..jsou to takové tlaky.. no snad křeče úplně až né..blbě se to popisuje.. mě u toho začalo jakoby bolet břicho při MS a potom takové jakoby tlaky ..stahy ale bolestivé..snad jsem ti trochu pomohla
fakt se to blbě popisuje
Není tady
ahoj holky, přidávám se do klubu bolavých kyčlí
přes den to jde, jen mírná bolest při delším stání, ale v noci mě ta bolest i vzbudí, je to dost nepříjemné..přesně jak píše rebeca
Není tady
jitka2 napsal(a):
lenulko krásná výbavička a ten balíček od paní
![]()
![]()
babucho ono se to těžko popisuje..jsou to takové tlaky.. no snad křeče úplně až né..blbě se to popisuje.. mě u toho začalo jakoby bolet břicho při MS a potom takové jakoby tlaky ..stahy ale bolestivé..snad jsem ti trochu pomohla![]()
fakt se to blbě popisuje
Díky moc. Já jen, ať vím, co čekat 
Není tady
Romčo, s tou kontrolou - myslim na tebe. 
Andri - a na tebe budu myslet zitra 
Není tady
No to určitě. Ale stejně vám, holky druhorodičky, závidím, že víte, do čeho jdete
A holky, cvičíte pravidelně?
A co dnes kuchtíte, nějak nemám nápady... A taky se mi moc nechce stát u plotny, bolí mě záda, bedra...
Upravil(a) Babucha (26. 7. 2010 10:23)
Není tady
Babucha napsal(a):
A co dnes kuchtíte, nějak nemám nápady... A taky se mi moc nechce stát u plotny, bolí mě záda, bedra...
Chtěla jsem nějakou rychlovku ... ale asi - hlavě pro příťu - uvařím nový brambory a dáme si je s máslem. A jemu pak jeste k tomu dám ohřátý uzený krůti rolku. Nebaví mě vyvařovat 
Není tady

Ahoj, manžu chytl zápal - včera dělal bramboráky a kuřecí se smetanovou omáčkou, zbylo i na dnešek, takže klika, jinak já taky nevydržím u ničeho moc stát. Plánuju třeba na zítra bramborové noky se špenátem a slaninou, druhá varianta jsou kuřecí řízky -něco z toho, no uvidíme - mám kontrolu, tak podle toho jak se vrátím, protože asi pojedu s malou.
http://beruskakocarky.mimishop.cz/detai … zi=2002158 Tady je přebalovák, co mám - 80*50, 3 strany zvýšené - doporučuju, bude na obyč komodě. Má pevnou desku a dají se tam dát takové zarážky.
Odsávačku mám mechanickou Chicco odminula, kupovali jsme ji hned cestou z porodnice, v porodce jsem používala elektrickou. Musela jsem odsávat před kojením i po kojení, měla jsem šíleně moc mlíka a malá se mi topila, protože to nestíhala vypít. Pak se to uklidnilo a použila jsem jí potom jen když jsem naopak potřebovala tvorbu zvýšit.
Pořád zvažuju ty gelový obklady.
Ty vaše výbavičky jsou nádherné!!! Koukám na tu zavinku a taky mi připadá spíš holčičí, ale to neřeš, my měli na holčičku modrou autosedačku a tyrkysový kočárek
Nám se to tak prostě líbilo, i když jsme věděli, že bude holčička...
Není tady
babucho no spíš bych raději nevěděla do čeho jdu
..ale né v poho..já ani při prvním miminku neměli nějaké děsy z porodu.. tak nějak to beru že to musí přijít když chci mít miminko a že když to zvládlo přede mnou tolik jiných tak proč né já...takže já se fakt do té porodnice už i těším..konečně budu moct malou k sobě přitulit protože přes to obří břicho to moc nejde..zvednout ji ze země... poběhat a uklidit celej barák protože teď hned funím jako lokomotiva....
dneska mám v plánu palačinky...
no tak další že prej holčičí
.......... né asi fakt trochu je... no tak holt když to bude kluk tak má smůlu

Není tady
A holky, budete pít maliníkový čaj, jíst lněné semínko a masírovat hráz?
Není tady
babucho maliník jsem pila .. docela mi chutnal.. lněné semínko néé a masírovala jsem hráz ale málo mě to dělalo stráášně zle a miminku se to vůbec nelíbilo... tak uvidíme jak to bude tentokrát..

Není tady
Babu, maliník jsem pila, hráz masíroval. semínko tedy nee - z toho se dělalo zle mě. a stejně nanonce k ničemu, protože císař pro nepostupující porod
takže tentokrát nic....
zítra jdu na KO, atak uvidím, co mi řeknou. ještě jak jste se ptali na otočení mimča - nebýt UTZ, tak nevím, zda mě kope nohou nebo boxuje rukmaa
minule bylo dolů hlavičkou. ale prý má ještě čas se otočit sem a tam.
odsávačka mléka - novou bych nepořizovala. já měla obyč koupenou přes MMB - avent - použila jsem ji tedy kvůli dceři na JIP a pak kvůli své škole. ale v nemocnici mívají na půjčení nebo takové elekrické většínepřenosné - takže pokud je nutno, nějak se to asi dá řešit. pokud ji máš půjčenou, nechala bych ji připravenou doma a manžel v případě potřeby dnese.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady