|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
dobré ránko
Tak noc u mě probihala asi v podobrém scénáři jak u Babu
Já bych si taaaak přála se pořádně v noci vyspat 

Jinak dneska mame v planu se jet kouknout na pouť. Zatim ten oskar sviti, ale fučí tam ledovej vítr. Takže si napakuju zimní bundu a boty 

jo a jestě palčáky 

Vecer ... oni mi tu krev brali sice jen dvakrát, ale oboji ze žíly - ze stejnýho mista ... 

Jinak by se to mělo brát jen ze žíly.
Upravil(a) kikinecek (25. 7. 2010 9:01)
Není tady
Pavli - jó, tento způsob vstávání důvěrně znám

No je to hrůza, malý navíc řádí jako černá ruka, opravdu mám pocit, že snad nikdy nespí
. Přetočím se na pravý bok, kope do pravého boku, přetočím se na levý, kope do levého.. na zádech ležet nemůžu, to se mi dělá špatně. Jo a to je mi poslední týden vůbec nějak divně od žaludku, přítel se smál, že celé těhu bez komplikací a že snad ten poslední měsíc strávím na záchodě objímajíc mísu 
No, takže dnes to stálo za to. Vzbuzená jsem byla od 5, do 6 jsem se pokoušela ještě usnout, ale nic
. Tak jsem si dala snídani a vyrazila pěšky do Tesca (ještě že tu máme nějaký non-stop otevřený obchod, asi tam teď budu chodit častěji
). Myslela jsem, že chůzí třeba prďolu uspím, no ale nic, tlačí se tam, jako by už snad chtěl ven
. No a v Tescu jsem samozřejmě neodolala a koupila prcíkovi další dva hadříky. Jen co nabiju foťák, vyfotím je
. Taky jsem se stavila do lékárny a objednala si ta homeopatika, co radila Jitka.
No jak to tak po sobě čtu, mám pocit, že dnes jsem toho zvládla více než za celý týden 
Kiki, pouť ti závidím, já je mám tak ráda, ale tady nikdy poblíž nic není 
Není tady
tak mě brali krev jen z prstu

vstávám stejně jako Pavli.. už se docela těším až budu bez toho obřího břicha..raději bych už měla mimi v postýlce

ale poslední dobou spím celou noc jako miminko ...
Babu no ty jsi teda akční!!!..... 
Není tady
my vstávali v devět.. no vstávali Natulka doběhla.. maminko vstávej už je ráno
...tak rychle připravit snídani ... oběd máme od včerejška manžel udělal králíka se zelím a knedlíkem jak pro celou vesnici... tak dneska jen ohřejeme

chtěli jsme vyrazit na Buchlov ale je tam nějak zima a přeprchá...tak nevím co vymyslíme...
Není tady
tak s prstu bych to brala raději
já ted oškrábala brambory a k tomu si oprančíme psrtuha na másle
tak už se těším a odpoledne si vyrazíme pro prcka. Jaksi mi teče z nosu, no jo změna počasí 
Není tady
Ahoj holky, máte už všechny otočená miminka hlavičkou dolů? Naše malá má zatím hlavičku nahoře a nožky dole, takže mě kope dost nízko na straně břicha..jak to máte vy? kde cítíte nejvíc kopanečky mimča?
Není tady

Ahojky Holky:)
Koukám, že již začínájí vrcholit přípravy. Já budu prát, až vysvitne sluníčko, Lovelu mám koupenou, tak se na to celkem těším. Včera jsem se kochala hadříkama a přemýšlela jaký vzít do porodnice - jen na odchod. V Podolí je to celkem dobré - vše mi dají - jen pleny mám vzít. Byla jsem na 1.části předporodního kurzu, ale nic nového jsem se nedozvěděla, mám načteno.
TAké jsem si říkala, že bych měla začít cvičit, ale nemohu se k tomu dokopat, tak alespoň 2x týdně jezdím plavat do Prahy.
Tak hezký den - tady prší.
Není tady

Miri - holčičku mám otočenou hlavičkou dolů - je šikovná a hrozně hodná - moc mě nekope - jen tak se vrtí, ale necítím žádnou bolest.
Ještě jsem chtěla napsat, že jak ulehnu do postele, strašně tuhnu a nemůžu se ani otočit nebo zvednout.
Není tady
Ahoj holky, tak já se připojuji k nespavcům, celou noc se přetáčim, nakonec probuzení v půl šesty. Držela jsem se ještě násilím v poosteli do třičtvrtě na sedm, to vstával manžel do práce. Připravila mu jídlo do práce, osprchovala, nasnídala a myslela jsem, že hupnu sem, ale nebylo připojení

Tak jsem chvilku bloumala po bytě( TESCO nonstop máme bohužel dost daleko
), nakonec jsem se ještě zavrtala do postele k TV, páč mi byla zima a asi jsem musela usnout, ale vím vše, co při tom běželo v televizi, takže... 
Není tady
Tak my dnes máme fazolky na smetaně, mňam 
Není tady
Já budu mít sekanou s brambůrkem a zítra kynutý borůvkový knedlíčky 
Není tady
No holky, dala bych si i pstruha i knedlíky 
Není tady

Tak jsem včera viděla hezkej plavací kruh s krtečkem 
Ale měli zavřeno 
Není tady
Babucha napsal(a):
Tak my dnes máme fazolky na smetaně, mňam
ahoj Babu, fazolky jsem nikdy nedělala - máš nějaký zajímavý odkaz na recept?
já dělám dneska kuřecí maso se žampiony s smetanou, už to tu začíná vonět 
Není tady
Miri recept mám od mamky:
Čerstvé omyté fazolky zbavíme vláken, konce odřízneme a nakrájíme na 2-3 cm široké délky. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Do kastrolu si dáme rozpustit máslo, přisypeme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme smetanou (¼ l) a povaříme asi 5 minut. Do omáčky přidáme fazolové lusky, podusíme, osolíme a ochutíme cukrem a octem. Popř. přidáme mléko.
Není tady

A spite s kojicim polstarem? Ja bych se bez nej vubec nevyspala,ale musim rict, ze spim docela dobre, horsi je to vstavani, jak uz jsem popisovala. Ja za chvili vyrazim opet smer chata, manzel jeste nema vymalovanou predsin, tak me tady nechce. A jsem uplne nadsena tim pocasim! 
Veru, me to brali ze zily a 3x. jednou hned, a pak po vypiti toho sajrajtu 2x po hodine.
Není tady
Pavli, já bez kojícího polštáře ani ránu, mě to břicho opravdu tlačí a bolí..
Není tady

MiriDc napsal(a):
Ahoj holky, máte už všechny otočená miminka hlavičkou dolů? Naše malá má zatím hlavičku nahoře a nožky dole, takže mě kope dost nízko na straně břicha..jak to máte vy? kde cítíte nejvíc kopanečky mimča?
Miri, to javubec netusim, ja to nepoznam a k dr. jdu na KO ve ctvrtek, rikala, ze v tom 30tt udela podrobnejsi ultrazvuk, tak se to asi uz dozvim. Jinak princezna porad kope a boxuje, ale neni to zadna hruza.
Není tady
Hezké odpoledne. delší dobu jsem tu nebyla, prchla jsem na 14 dní na chalupu k mamce. ta horka tam byla trochu víc k přečkání než v Praze. První týden tam byl i manžel - byla to vlastně naše dovolená. ale stejně se nic víc než vegetit na zahrádce nedalo. Malá byla bu´d na písku nebo v bazenku, takže pohoda. 
ted se jdu podívat, co do tašky do porodky.
Koikám na první stranu.... janko, ty máš naplánováno rodit v Podolí? A tvůj termín? Já totiž taky. Ale na kurz atd tam nejdu, nemám kdo by hlídal dcerku.... stejně to možná bude plnánovaná sekce, takže uvidíme.
přeji vám hezkou neděli a další týden..

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Holky jak jst ese měli celý den?? U nás vše ok. Byly jsme na zahrádce vykopat brambory a mrkvičku. Postříkali jsme rajčátka proti plísni, teď ješte aby dozrály a my mohly sklízet a hlavně papat
MAlej po obědě nespal, tak už táta uspává 
Není tady
Ahoj holky, já jsem ve čtvrtek koupila v obchodě polštářek a deku pro mimčo a teď jsem objednala 2 soupravy povlečení tak doufám, že to ve skutečnosti bude tak pěkné jako na obrázku 
http://www.mamitati.cz/index.php?men0=1 … md=details
Upravil(a) MiriDc (25. 7. 2010 18:52)
Není tady
http://www.mamitati.cz/index.php?men0=1 … md=details
tohle je to druhé povlečení
Upravil(a) MiriDc (25. 7. 2010 18:51)
Není tady