6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím. Potřebuji poradit. Máte někdo zkušenosti s koupelnovým nábytkem Keramia Pro? Jak jste s ním spokojeni? Slyšeli jsme chválu na Intedoor, ale je docela drahý. Keramia se nám zdá cenově dostupnější. Je nábytek Keramia dost odolný vlhkému prostředí?
Díky za odpovědi.....
Není tady
Ahojky,
prodávala jsem v koupelnovém studiu a Keramii bych si do bytu osobně nedala. I když je Keramia Pro o něco lepší, je to stále nábytek na nic. Bohužel u těchto nábytků platí, že čím levnější, tím ošizenější třeba na lakování a tím pádem i horší na snášenlivost vlhkosti.
Určitě bych se nebála Le Bon, Intedoor, Jika... samozřejmě, že všude se může narazit na špatně udělaný kus, ale pravděpodobnost je snad 99x menší :-) a hlavně co se týče reklamací, tak s těmito firmami není problém a skříňky jsou kvalitně udělané, tím myslím, že dvířka doléhají jak mají, otvory sedí na milimetry apodobně.
Není tady
Paty při rekonstrukci koupelny jsme zvolili Intedoor a rozhodně ani po 5ti letech nelitujeme a pořád se nám líbí
Není tady
Ahoj Interdoor je super, ale taky jsme si ho nemohli dovolit. Keramia Pro si pořídila sestra a nedoporučuji. Museli ho v podstatě za tři roky vyměnit. Pokud můžu doporučit, tak doporučuji http://www.supersektor.cz/koupelnovy-nabytek/ ten jsme koupili my asi 2005 a pořád vypadá hezky.
Není tady
Dobrý den, osobně mám zkušenosti s www.eko-domov.cz. Ale když čtu nepříliš dobré recenze na Keramika Pro, tak bych do toho nešla. Jinak vybavení do koupelny jsme koupili před pěti lety a musím říci, že jsme naprosto spokojeni.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Paty při rekonstrukci koupelny jsme zvolili Intedoor a rozhodně ani po 5ti letech nelitujeme planet clicker a pořád se nám líbí
Ta klasická špaletová okna na starém domě se musí po pár letech vždy natírat, netěsní, a než jsem si nechala dát švédské těsnění, tak se i hodně přes zimu rosila.
Není tady