29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a bio produkty úplně přehlížím..k čemu mi je, že se nadlábnu bio fazolí, když si pak u mc´d koupím cheese :-)
Není tady
antal promin ale prvni co mi napadlo pri cteni o bio fazolich bylo "budes poustet "lepsi" bioprdy"
ale jinak bio jde i mimo me. Je to zbytecne drahe a navic, naco si budu obrazne receno kupovat lepsi bio mrkev, kdyz hned vedle na poli se hnoji brambory pesticidem. To je asi jako oblak z Cernobylu nebo co, jako ze se ta chemie zastavi presne na hranici biopole. Pamatujes, jak nam tenkrat tvrdili, ze ten atom oblak obletel Cr pres polsko a rakousko?
Tetammon, jsi me rozesmala.... no asi kdyz to mimi delali, tak on onanoval nadd zachodovym prkynkem a ona si do toho pak sedla to zas tak zvireci neni, neeee
Není tady
Dita.L napsal(a):
antal promin ale prvni co mi napadlo pri cteni o bio fazolich bylo "budes poustet "lepsi" bioprdy"
![]()
![]()
ale jinak bio jde i mimo me. Je to zbytecne drahe a navic, naco si budu obrazne receno kupovat lepsi bio mrkev, kdyz hned vedle na poli se hnoji brambory pesticidem. To je asi jako oblak z Cernobylu nebo co, jako ze se ta chemie zastavi presne na hranici biopole. Pamatujes, jak nam tenkrat tvrdili, ze ten atom oblak obletel Cr pres polsko a rakousko?
Tetammon, jsi me rozesmala.... no asi kdyz to mimi delali, tak on onanoval nadd zachodovym prkynkem a ona si do toho pak sedlato zas tak zvireci neni, neeee
Lepsi bioprdy
Ja mam bio obcas, ale z vlastni (no, mamciny ) produkce. Nehnojime, nepostrikujeme...ale ze bych to povazovala za samospany, to ne. Prave proto, ze kdyz si za rohem dam nejakyho hambace nebo hranolky...
Není tady
Dita: jinak..to prkynko mi prijde jeste pekelnejsi nez klasicky animalne si vyrobit prijemnou cestou miminko
Není tady
Ditko, vše je ok, já mám teda z čeho brát (před těhu 80kg) takže sem vybavená dost, ale jim co mi chutná a občas mám tečda mega chut třeba na mléčný výrobky, někd yna jabko atd, takže tělo si řekne...jinak teda tahám jiříka, peru, žehlim, vařím, nosim věci..nijak se neomezuju a bojim se, že se to na mě podepsalo - křížový bolesti sem neznala a šup je mám, tvrdne břicho, no hnus..nechci si stěžovat, ale zaskočilo mě to, že to přišlo už 3 měsíce před porodem
na bio prdim, je to drahý a podle spousty studií je to uplně stejný jak normální...
kojení je skvělý když jde a jelikož sme měli na začátku opravdu problemy, tak i vim, jak mě to zasáhlo, že to nešlo..ale vydržela sem, neměli sme doma umělou výživu "pro jistotu" a vyplatilo se... tak uvidíme, jak to plůjde s tím druhýnm, ale kojení není to hlavní...hlavníá je štastný dítě
Není tady
tetamon napsal(a):
Dita: jinak..to prkynko mi prijde jeste pekelnejsi nez klasicky animalne si vyrobit prijemnou cestou miminko
proti gustu......
Kdovi jak k tomu ta pani prisla
Na zahrade jsem pestovala letos jeno petrzel, matu, lusky a minirajcatka. No spis aby bylo co ozrat, kdyz tam clovek vyleze nez pro cokoliv jineho.
Holky na to vymysleli hlasku.... rikaji "jdu na zahradu a dam si do huby"
100% se to u nas ujalo, takze i me se obcas zeptaly "mamo chces do huby?"
Jeste ze tu te cestine nikdo nerozumi
krti, to tvrdnuti briska nemusi byt jenom z domacich praci a z noseni Jirika. ja jsem byla s Krystofem tehotna po 11 letech coz se z lekarske praxe bere tak, ze jsem byla jako prvorodicka a bolelo me v krizi, mela jsem posliky, brisko tvrdlo uz od pateho mesice a strasne me bolela panev a spodek. Ted taham Krystofa, moc si neodpocinu a tehu priznaky nemam vesmes zadne. Kolikrat se sama sebe ptam jestli jsem tehotna....
Jo a mam vysledky z amnio mame 46 XO (ta O proto, ze jsem sineprala znat pohlavi ) VSECHNO JE V PORADKU. Holky me se taaaaaaak ulevilo. Ted si to tehu konecne uziju
Není tady
ŠUP DO NOVÝHO
Není tady