|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 37 38 39 40 41 42
tetamon napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tetamon, tak to jsi na tom stejne jako ja. Me taky jen tak neco nevytoci, ale kdyz uz to na me sedne tak prede mnou zalejza i nas pes. No ale zase u nas byva po bource hned jasno. Me staci 5 minut na to, abych se vyradila
![]()
![]()
Jo Lazurka, tak takova tchyne by u nas neuspelaNo jsem neco jako ty, evidentne
A prave proto mam z toho strach
Nejses nahodou taky Beran? 

Není tady
antaliss napsal(a):
Pavka napsal(a):
Dneska je 23+0, ale psala, že podle ultrazvuku je mimi menší o trochu. Musí to dolkepat aspoň ještě týden aby dítě zachraňovali. Omlouvám, se že to píšu takhle na rovinu. Už si tím prošla třikrát, tak teď to přeci musí udržet
pochopitelně každý den na víc se počítá.
Mě chtěli nechat v nemocnici ve 24 týdnu a mudra mi řekla, že pokud má dítě nad 600g, tak ho zachraňují..
No ale ty vady potom..... slepota, hluchota, epilepsie. Radsi ten 32 tt.
No snad ji to dobre dopadne. 9 tydnu neni tak moc, zase. I 6 by stacilo 

Není tady
Dita.L napsal(a):
antaliss napsal(a):
Pavka napsal(a):
Dneska je 23+0, ale psala, že podle ultrazvuku je mimi menší o trochu. Musí to dolkepat aspoň ještě týden aby dítě zachraňovali. Omlouvám, se že to píšu takhle na rovinu. Už si tím prošla třikrát, tak teď to přeci musí udržet
pochopitelně každý den na víc se počítá.
Mě chtěli nechat v nemocnici ve 24 týdnu a mudra mi řekla, že pokud má dítě nad 600g, tak ho zachraňují..
No ale ty vady potom..... slepota, hluchota, epilepsie. Radsi ten 32 tt.
No snad ji to dobre dopadne. 9 tydnu neni tak moc, zase. I 6 by stacilo
ve všech chytrých publikacích u mě na wc :-) píšou, že od 28 týdne je možné porodit dříve už miminko, které nebude mít vážné postižení.
Není tady
Už je dál než v minulých těhu a je pod kontrolou v nemocnici a hlavně zašitá, tak snad. Nezbývá než čekat.
Není tady
antaliss napsal(a):
Dita.L napsal(a):
antaliss napsal(a):
Mě chtěli nechat v nemocnici ve 24 týdnu a mudra mi řekla, že pokud má dítě nad 600g, tak ho zachraňují..No ale ty vady potom..... slepota, hluchota, epilepsie. Radsi ten 32 tt.
No snad ji to dobre dopadne. 9 tydnu neni tak moc, zase. I 6 by stacilove všech chytrých publikacích u mě na wc :-) píšou, že od 28 týdne je možné porodit dříve už miminko, které nebude mít vážné postižení.
No dobra, tak 5 tydnu by stacilo 

Není tady

Dita.L napsal(a):
Stir jak vysity, ale taky mam svoji hlavu. Ja tam mam navic mixnutyho Strelce, takze si umis predstavit 
Není tady
tetamon napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Stir jak vysity, ale taky mam svoji hlavu. Ja tam mam navic mixnutyho Strelce, takze si umis predstavit
Jéééé, štír je super znamení - můj manžel je štíř, ale taky hodně mixnutý střelcem. Docela dlouho mi trvalo než jsem pochopila jeho štíří humor. :-)) Určitě by jsme si rozumněly :-)
Není tady
ja mam Strelce v ascendentu a jsem jim taky hodne mixnuta

ale stir byl muj prvni manzel a vydrzelo nam to jenom 5 let. Pak uz jsem na nem nesnesla vubec nic. Ani to, jak si micha kafe
vadil mi jeho klid, rozvaznost a pohoda a cas na vsechno. Ja musim mit vsechno hned, delat vsechno rychle, vic veci najednou a energicky, jinak me to ubiji
Pak nevim, jestli to bylo taky jeste znamenim nebo uz spis povahou ale nejvic jsem ho nesnasela za mysleni stylem Vsude jsem byl, vsechno jsem videl, vsechno znam a nikdo na me nemuze
Takovy je dodneska 
Pak mam ve stiru dve kamaradky a je fakt, ze ty proste miluju. A humor mame ironicky a jednoznacne spolecny 
Upravil(a) Dita.L (23. 9. 2010 21:24)

Není tady
dobry vecer 
sadourku drzim moc moc palce, a urcite to doklepete pri lezani az za 30ty tyzden ked sa ti teraz tak pekne natiahol naspat 
ozaj uz mate tu hnedu carku na bruchu, moja stale nikde 
jo a ja som byk tak si to viete predstavit, tvrdohlavec tvrdohlavy
ale inak pohodovy, nemam rada zmeny, co je u nas niekedy problem lebo muz je protiklad a nerobi mu problem z minuty na minutu veci zmenit
co mna zasa vytaca
mam rada klud a zabehnute veci a skacem meter dvadsat ked mi to chce niekto zmenit 

Není tady
Dita.L napsal(a):
ja mam Strelce v ascendentu a jsem jim taky hodne mixnuta
![]()
ale stir byl muj prvni manzel a vydrzelo nam to jenom 5 let. Pak uz jsem na nem nesnesla vubec nic. Ani to, jak si micha kafe![]()
vadil mi jeho klid, rozvaznost a pohoda a cas na vsechno. Ja musim mit vsechno hned, delat vsechno rychle, vic veci najednou a energicky, jinak me to ubiji
Pak nevim, jestli to bylo taky jeste znamenim nebo uz spis povahou ale nejvic jsem ho nesnasela za mysleni stylem Vsude jsem byl, vsechno jsem videl, vsechno znam a nikdo na me nemuze![]()
![]()
Takovy je dodneska
Pak mam ve stiru dve kamaradky a je fakt, ze ty proste miluju. A humor mame ironicky a jednoznacne spolecny
Já jsem lev..taky dost hrůza někdy..manža je narozhraní se střelcem, takže není takovej 100% štír jako třeba moje kamarádka..
Není tady
stvorlistok napsal(a):
dobry vecer
sadourku drzim moc moc palce, a urcite to doklepete pri lezani az za 30ty tyzden ked sa ti teraz tak pekne natiahol naspat
ozaj uz mate tu hnedu carku na bruchu, moja stale nikde
jo a ja som byk tak si to viete predstavit, tvrdohlavec tvrdohlavyale inak pohodovy, nemam rada zmeny, co je u nas niekedy problem lebo muz je protiklad a nerobi mu problem z minuty na minutu veci zmenit
co mna zasa vytaca
mam rada klud a zabehnute veci a skacem meter dvadsat ked mi to chce niekto zmenit
hnědá čárka na břichu?? co?? já tam mám pupínky, to mi stačí - víc néééééé 
Není tady
teda teď, jak mám ten klidový režim a prd dělám, tak se mi večer vůbec nechce spát..já, která byla v devět v pelíšu, tak teď čučím do půlnoci na net nebo tv či si čtu a ráno vyspávám do desíti, obědvám ve dvě..no mám to celé nějaké pomotané :-)
Není tady
Holky a to se jako musíme stěhovat do nového babinetu?
se mi tam totiž vůbec nechce....
Mě přijde celý chaotický a ještě nevychytaná a nechce se mi dělat zkušebního uživatele. Raději bych si počkala na finální uhlazenou a hlavně uživatelsky přívětivou verzi. Jestli to má být nové tak to přeci musí být lepší, ne?
Ok, klidně mě označte za hlavního kverulanta

Není tady
A já jsem ryba

4li - taky tu čárku zatím nemám, taky jsem si říkala, kde je, v prvním těhotenství se mi objevila dřív než narostlo břicho
Tak to nechápu, že teď není, ale nijak zvlášť mi nechybí 
Taky mám jednu otázku - je tu někdo, kdo má pořád tak děsně bolavý prsa? Minule mě bolely jen první tři měsíce a pak už pohodička, ale teď mám pořád tak děsně bolavý bradavky, že si až říkám, jestli už to není něčím jiným...
antaliss - jééé, neprovokuj, já chci taky spát do desíti a v noci si číst a koukat na telku, ty se tak máš 
Není tady
kitkat napsal(a):
Holky a to se jako musíme stěhovat do nového babinetu?
se mi tam totiž vůbec nechce....![]()
Mě přijde celý chaotický a ještě nevychytaná a nechce se mi dělat zkušebního uživatele. Raději bych si počkala na finální uhlazenou a hlavně uživatelsky přívětivou verzi. Jestli to má být nové tak to přeci musí být lepší, ne?
Ok, klidně mě označte za hlavního kverulanta![]()
Teda mě to přijde spíše takové amatérské..no nevím :-(
Není tady
Ahoj Tehulky, Zuziku jsem v 21 tydnu a prsa vyrostly z b na E. Je to strasne. Mam je obrovske a stale moc moc boli. Uz musim doma mit stale bolerko protoze jinak to boli. Tak se myslim, ze je to asi normalni.
A ted jsem dneska byla na screeningu. Vsechno je ok. Podle ult. miminko je v norme. Pak pri odchodu pan doktor( moc hodenej) oznamil, ze mi chce videt za 14 dni, ze miminko ma mirne zvysena echogenita strev. Pry se nemusim nervovat z 90 % to bude v poradku. Nevite co to muze znamenat???
Není tady
mary napsal(a):
Ahoj Tehulky, Zuziku jsem v 21 tydnu a prsa vyrostly z b na E. Je to strasne. Mam je obrovske a stale moc moc boli. Uz musim doma mit stale bolerko protoze jinak to boli. Tak se myslim, ze je to asi normalni.
A ted jsem dneska byla na screeningu. Vsechno je ok. Podle ult. miminko je v norme. Pak pri odchodu pan doktor( moc hodenej) oznamil, ze mi chce videt za 14 dni, ze miminko ma mirne zvysena echogenita strev. Pry se nemusim nervovat z 90 % to bude v poradku. Nevite co to muze znamenat???
Teda..jako mě z b menší vyrostly na b krapet plnější. Jsem vyloženě zklamaná. Tuhle i můj manžel v žertu říkal, že hezké, ale kde jsou slibované déčka :-)))
Není tady

Ja si na ten novy babinet nejak zvyknu. Byla jsem naucena chodit takhle uz na par serveru a prezila jsem par novych verzi, takze vim, ze ze zacatku to vzdycky vypada straslive, ale nakonec si clovek zvykne 
A mezicasem prijdou dalsi, uz rovnou do noveho a pri dalsi "nove verzi" jsou ony ty zklamane a rozcarovane, jak je to v tom novem nesikovne :-D
Dita: jj, ja jsem Stir s asc. v Strelci
A prave me to docela hodne s tim vsim hybe.
No, ale je to super, jak jsme se tu pekne sesly 
Uvidime, drahous (i mimco) jsou (buodu) Kozorozi
Bude to hodne zajimaci 

Zuzi: ja prsa mela prvni ctyri mesice tak citlivy, ze jsem se v noci budila pri kazdem pohybu v posteli. Pak to trosku prestalo, ale doted mam bradavky tak citlive, ze se mi kolikrat chce brecet. I kdyz nastesti je to asi jen nejak faze, ze to nemam furt, nezavidim 
A pigmentovou caru ani brisko doufam mit nebudu. Staci, co uz mam (prasklinky a zlaty, ovsem delsi, chloupky, doufam, ze po porodu nejak slezou
)
A svatba dopadla vyborne, kamoska pochopila, asi jsem ji psala zrovna v nejakem podivnem rozpolozeni, ze byla naprudena z neceho jineho a ne z toho, ze neprijedu
Tak jsem rada..
Není tady

Holky, dotaz.
Uz treti den me hodne silne (opravdu regulerni ms bolesti) boli v podbrisku. Chvilkama nemuzu ani chodit, jak moc. Ale jinak se nic nedeje. Muze to byt, ze Jasmin nejak roste nebo si spatne lehla nebo mam plasit a nekam na pohotovost (protoze moje dr. je az od stredy u sebe, takze i na tlf
) Ja fakt nevim 
Není tady
tetamon napsal(a):
Holky, dotaz.
Uz treti den me hodne silne (opravdu regulerni ms bolesti) boli v podbrisku. Chvilkama nemuzu ani chodit, jak moc. Ale jinak se nic nedeje. Muze to byt, ze Jasmin nejak roste nebo si spatne lehla nebo mam plasit a nekam na pohotovost (protoze moje dr. je az od stredy u sebe, takze i na tlf) Ja fakt nevim
Pokud tě to bolí hodně a soustavně, tak jdi na pohotovost. Mě můj mudr říká, že lepší 3x zbytečně než jednou pozdě..
Není tady
Ahoj holky... po dlouhé době nakukuju a koukám, že se budeme stěhovat
to se mi teda nechce, jsem konzerva
Taky Sádě v nemocnici...
doufám, že aspoň měsíc ještě vydrží... Sadí zatni půlky co to jde a drž!!!
Jinak vše v pořádku? Půlku z vás tady holky ani neznám, pokusím se polepšít...
Není tady

Ahoj Tetamon, já měla podobné dilema, v červenci, ale nakonec jsme na pohotovst jeli. Primář mi tam tehdy řekl, že pokud to je bolest nepříjemná a silná, tak je lepší přijet. Nakonec jsme tam musela 5 dní zůstat, ale to bylo kvůli hematomu, ne kvůli bolesti. U mě ta bolest mohla mít více příčin, ale nejpravděpodobněji to bylo od páteře. Pokud to trvá delší dobu, tak já osobně bych raději jela.
Není tady
ahojte,
tak ja som pisala na novy bbn 
tetamon este ma napadlo kludne to moze byt aj od mocak, radsej si tam skoc, oni ti urobia moc, kuknu utz a spokojne odkracas ze je vsetko ok ale budes mat istotu ze sa nic nedeje ....
ale radsej skor ako neskor...

Není tady
Stránky: 1 … 37 38 39 40 41 42