29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na této nástěnce najdete základní informace o každé z nastávajících maminek a jejich zimních dětiček
A to už jsme my, TĚHULKY:
Abby21
Vek: 23
Ceka druhe ditko, doma už má Terezku (19.3.09)
TP: 02.02.2011
Tripple testy OK
[color=#157DEC]Antaliss
Věk:25
Čeká první dítko :0)
Co má za sebou: 10/08 parciální mola, zákaz snaženíčka do 1/10. // se na ni usmály 3.5.10 :0)
Srdíčko: 25.05.
TP: 4.1.2011
Cizinka
Vek:34
Ceka druhe ditko - doma Maxik (19.08.2007)
Co ma za sebou: snazeni od rijna 2009 - zadarilo se v prosinci na navsteve v CR, bohuzel v unoru zjistene zamlcene tehu a nasledovala revize. Po mesicni pauze znovu snazeni a hned 05.05. se objevily //
Srdicko: 17.05.
TP: 07.01.11
Dita.L
Věk: 35
Čeká 4 ditko
Co ma za sebou: 30 dni po vyndani Dany nasla //
Srdicko:
TP: dle MS 26.2.2011
domicek512
Věk: 31 let
Testík: 28.3. //
Srdíčko: 9.4.
Velký UTZ 21.7. Vše v pořádku a zjištění pohlaví-chlapeček.
TP: 5.12.2010
Je to jeji první dítko, bez snažení, mimi bylo neplánované.
[color=#157DEC]Kerstin
Věk: 20
Čeká první dítko
Co má za sebou: 4/09 vyvolávaný porod ve 22.tt (Edwardsův syndrom). 12/09 ZT - revize v 9.tt. // našla 18.4.10.
Srdíčko: Zatím nemáme info
TP: 29.12.10
Kitkat
Věk: 36
Čeká druhé dítko
Co má za sebou: ZT v 9tt 12/09, snažení žádné
Srdíčko: 2.6. 2010
TP: 5.1.2011
Krtkaa
Věk: 25
Čeká druhé dítko - doma Jiřík
Co má za sebou: Po třech měsících snažení našla // - 24.4.10.
Srdíčko: 10.5.10 bije jako o závod
TP: 2.1.2011
Konvalinka009
Věk: 26
Čeká první dítko
Co má za sebou: přes rok snažení, pak IVF na 1. pokus
Srdíčko: 31.3.2010
TP:30.11.2010
Liciáš
Věk: 28
Čeká první dítko
Co má za sebou: v únoru 2009 bohužel ZT v 6tt, snažení o mimčo asi 2 roky, dvě // našla 11.5.2010
Srdíčko: 2.6.2010
TP:16.1.2011
Magda33
Věk:
...dítko
Co má za sebou:
Srdíčko:
TP:
markéta
Věk: 27
Čeká druhé dítko :0)
Co má za sebou: O prvního mazlíka bojovala 2,5 roku, druhé je překvapení :0)
Srdíčko: 27.4.10 bije jako o závod
TP: 1.12.10
Maryt
Věk: 29
Čeká první dítko :0)
Co má za sebou: Otěhulkovala 4 měsíce po vysazení HA a 21.3.10 našla // :0)
Srdíčko: 9.4.10 bije jako o závod
TP:19.11.10 - takže je ofiko Podzimní těhulka, ale stejnak je i naše
Páďa
Věk: 30
Čeká první dítko
Co má za sebou: 2.10.09 vyvolaný potrat ve 20tt (vývojová vada), po pěti měsících snažení znovu // 11.5.10
Srdíčko: 10.6.10
TP: 17.1.10
Pavka
Věk: 31
Čeká druhé dítko - o první bojovala 3 roky :0)
Co má za sebou: V boji o druhé dítko se zadařilo hned :0)
Srdíčko: Od 29.4.
TP: 13.12.10
Saďourek
Věk: 30
Čeká první dítko
Co má za sebou: 3x potrat v II. trimestru, nyní bude následovat cerclage a uvidíme
Srdíčko: 4.6.10
TP: 20.1.2010, dle UTZ 28.1.2010
Štvorlistok
Věk: 27
Čeká druhé dítko - doma Filípek (28.11.07), o něj bojovala 3 roky :0)
Co má za sebou: druhé těhu už vyšlo na první pokus :0)
Srdíčko: 19.4.10 bije jako o závod!
TP: 10.12.10, čekají chlapečka
Štarmik
Věk:32
Čeká druhé dítko - doma Matýsek (30.11.06)
Co má za sebou: snažili se od 7/09 - neprobíhala ovulace, naštěstí se zadařilo těstně před začátkem hormonální léčby a 10.4.10 se usmálo štěstí v podobě // :0) 4.5.10 dostla těhu průkazku :0)
Srdíčko: 19. 4. 10 bije jako o závod
TP: 17.12.10 (zřejmě dřív - bude rodit plánovaným CŘ)
Tetamon
Vek: 33 let
Ceka prvni ditko.
PM 2.4., // 4.5., bublina 6.5., srdicko 27.5., NT 2.7. (uff, v poradku :smile: ), triply 23.7.,
screening ve 20. tt 26.8. - zjistena oboustranna dilatace ledvinovych panvicek,
KO 27.8. - mimi roste jak ma, test na cukrovku 16.9., KO ledvin na velkem utz 17.9.
TP: podle PM 7.1., podle utz 5.1.
[color=#157DEC]Zuzík22
Věk: 25
Čeká 2. ditko
Co ma za sebou: snažení se o dítko od začátku roku 2010, vyšlo to při třetím cyklu.
Srdíčko: 3.5.2010
TP: 24.12.2010
Naše VIP členka: Isabel - bohužel nás dočasně opustila, ale všechny tady jí držime moc palce, aby se to brzy povedlo
nick: Zima 10/11 heslo: zima10/11
Upravil(a) Zima 10/11 (1. 9. 2010 15:08)
Není tady
Tak oficiálně ,první, zahajuji diskuzi :-)) Jenom samé dobré zprávy sem :-))
Není tady
Oficiálně druhá!!!!!
JSem se při jednom dovolila přidat na nástěnku, tak doufám, že mi to nepřinese jen a jen smůlu. Někdo se ptal na ty čípky, já ho ani nepoužila, pomohla mi jen cesta do té lékárny, ale jsou to nějaké glycerinové, které se nevstřebávají do těla, tudož se můžou i v těhu i během kojení atd. DNeska jsem byla u dr. a ani se na mě nepodíval, stačilo mu, že jsem mu řekla, že už je to dobrý.
4lí, 7 kg!!! Tak to za celé těhu, ne? já jsem po včerejšku zase kilo pod normálem, ale jinak jsem stále kolem výchozí váhy. No jo, ale já taky vážím 67 a ne 43
Není tady
Saďourek napsal(a):
Oficiálně druhá!!!!!
![]()
JSem se při jednom dovolila přidat na nástěnku, tak doufám, že mi to nepřinese jen a jen smůlu. Někdo se ptal na ty čípky, já ho ani nepoužila, pomohla mi jen cesta do té lékárny, ale jsou to nějaké glycerinové, které se nevstřebávají do těla, tudož se můžou i v těhu i během kojení atd. DNeska jsem byla u dr. a ani se na mě nepodíval, stačilo mu, že jsem mu řekla, že už je to dobrý.
4lí, 7 kg!!! Tak to za celé těhu, ne?já jsem po včerejšku zase kilo pod normálem, ale jinak jsem stále kolem výchozí váhy. No jo, ale já taky vážím 67 a ne 43
Jé, já jsem se taky bála přidat na nástěnku před 12 týdnem a visím tam od 6 týdne :-) Glycer.čípky jsem používala na zácpu :-)))
Není tady
no však já ráno měla průjem a odpo zácpu jak prase
Není tady
Isabel napsal(a):
Ahoj holky
jeee, vy uz mate novy chlivek
Jakpak se mate maminy?
;)Tak me tak napadlo, ze uz by tady na BB taky mohli byt zalozeny pomalicku Jarnatka 2011, ne?
Doufam, ze je jen nebudu zakladat ja
Isabel :-)) I ty jedna :-) i když je pravda, že by jsem ti to moc přála :-)) Já se mám fajnově, v úterý amnio, tak mám odpočinkový týden a nic nedělám :-))
Není tady
antaliss napsal(a):
Isabel napsal(a):
Ahoj holky
Jakpak se mate maminy?
;)Tak me tak napadlo, ze uz by tady na BB taky mohli byt zalozeny pomalicku Jarnatka 2011, ne?
Isabel :-)) I ty jedna :-) i když je pravda, že by jsem ti to moc přála :-)) Já se mám fajnově, v úterý amnio, tak mám odpočinkový týden a nic nedělám :-))
Antaliss, jsem rada, ze jste s miminkem v poradku A jaky to bylo? To je dobre, ze odpocivas, ted se ochladilo tak se vam bude odpocivat dobre vsem
Ja ty jarnatka nemuzu zakladat , protoze jsem dnes byla prijata konecne do prace
Pujdu delat do firmy, kde dela manzel (trochu me tam protlacil
), tak tam potrebuju nejakou dobu vydrzet abych pak mohla jit v klidku na rizikovy a dostavala nejakou korunu. Jsem moc rada, ze mam praci, uz jsem si zoufala, ze nic nenajdu. Jo a budeme se stehovat... takze me ceka spousta zmen. A jeste mala novinka
.... koupili jsme si kralicka, je uplne bilej, strasne malinkej a rikame mu Bobek, je to moje
Není tady
Isabel napsal(a):
antaliss napsal(a):
Isabel napsal(a):
Ahoj holky
Jakpak se mate maminy?
Antaliss, jsem rada, ze jste s miminkem v poradku
A jaky to bylo? To je dobre, ze odpocivas, ted se ochladilo tak se vam bude odpocivat dobre vsem
![]()
Ja ty jarnatka nemuzu zakladat, protoze jsem dnes byla prijata konecne do prace
), tak tam potrebuju nejakou dobu vydrzet abych pak mohla jit v klidku na rizikovy a dostavala nejakou korunu. Jsem moc rada, ze mam praci, uz jsem si zoufala, ze nic nenajdu. Jo a budeme se stehovat... takze me ceka spousta zmen. A jeste mala novinka
.... koupili jsme si kralicka, je uplne bilej, strasne malinkej a rikame mu Bobek, je to moje
Teda Isabel, mám z tebe radost a celkově dobrý pocit, že na to jdete výborně :-) To stěhování tě zaměstná až až..jo a s tím králíčkem..my jsme chtěli dát s manželem našim k vánocům 2008 pejska, ale dovezli jsme si ho už 1.12, takže byl u nás 3 týdny a bylo to pro mě jako balzám na duši po potratu:-)) Ani jsme se s ním nemohli rozloučit. Jsem si jistá, že příště Vám to vše vyjde a vůbec, máš můj obdiv za to, jak to rozumně zvládáš.
Není tady
Isabel: jeee, bily kralicek...to zni mazlive Doufam, ze nesezere kabely
No asi neco takove potrebujes. Odreagovat se, mit sanci zacit myslet na jiny veci, nechat telu trosku casu...a ono mimi prijde, to se nebojim
Není tady
nazdárek kašpárek!!!! Jakým způsobem u vás proběhly noční bouřky?!?!? U nás celkem klid, sice prý hodně pršelo, ale hřmění a blýskání nic moc, čekala jsem větší řachu, podobnou té z min. týdne. Ale je teď výborný vzdoušek, se asi naposledy pustím do úklidu obýváku, vrstva prachu mě začíná vytáčet
Izi, dobrá práce je základem úspěchu, hlavně, aby ses tam cítila v pohodě a amnža ti nedělal šéfa
Není tady
Brý ráno!!!Tak u nás tedy klid nebyl. Ve čtvrt na 3 ráno rány jako blázen, a takové blýskání jsem snad ještě v životě neviděla. Je fakt, že bydlíme v Beskydech, takže ty hory to tu trochu stahují. Po pravdě jsem měla i trochu bobky
Sádí a ty to s tím úklidem nepřeháněj, prach nemá nohy ten ti neuteče
Není tady
Lici, to si piš, že se nepředřu, jestli si myslíš, že se chopím vysavače nebo hadry na podlahu!!!!no to ani náhodou, jen takové to přeleštění stolů a poliček
Není tady
naprosto souhlasím. Nic se nemá přehánět
Není tady
Lici, ona je skoro půlka dne fuč než se prokoušu tou horou týdenní letáků To je šílené , člověku to ani nepřijde, kolik toho za týden vytáhne ze schránky.
nemáš nějaký dobrý recept na hlívu?!?!? Posledně jsem dělala polévku na zbůsob kulajdy a dneska nevím, co s tím vymyslet.
Není tady
Karal a jak to děláš?!?!? Já totiž, sotva slyším d*žky či jak se to píše ,tak je mi zle, ale je mi jasné, že to bude mít zcela jinou chuť
Není tady
už taky hledám a hlasím, že obývák uklizený!!!!!
šikulka Romulka
Není tady
http://www.hliva-ustricna.cz/Hliva-ustr … cepty.html už jsem něco našla, tak jestli chceš pro inspiraci, je tu toho poměrně dost. No pro mě to znamená, že každopádně musím do obchodu, protože tu nemám ani jednu cibuli
Není tady
no co co!!! Kde se flákáte?!?!? To mi chcete říct, že jediná já se nudím doma!!!! Tsss. n8hodou jsem byla dneska čilá, úklid, oběd, peřiny, pračka, 2hod. odpo spánek a cca 60str. v knížce
Není tady
antaliss napsal(a):
Isabel napsal(a):
antaliss napsal(a):
Isabel :-)) I ty jedna :-) i když je pravda, že by jsem ti to moc přála :-)) Já se mám fajnově, v úterý amnio, tak mám odpočinkový týden a nic nedělám :-))Antaliss, jsem rada, ze jste s miminkem v poradku
A jaky to bylo? To je dobre, ze odpocivas, ted se ochladilo tak se vam bude odpocivat dobre vsem
![]()
Ja ty jarnatka nemuzu zakladat, protoze jsem dnes byla prijata konecne do prace
Teda Isabel, mám z tebe radost a celkově dobrý pocit, že na to jdete výborně :-) To stěhování tě zaměstná až až..jo a s tím králíčkem..my jsme chtěli dát s manželem našim k vánocům 2008 pejska, ale dovezli jsme si ho už 1.12, takže byl u nás 3 týdny a bylo to pro mě jako balzám na duši po potratu:-)) Ani jsme se s ním nemohli rozloučit. Jsem si jistá, že příště Vám to vše vyjde a vůbec, máš můj obdiv za to, jak to rozumně zvládáš.
Antaliss, dekuju moc
Není tady
Saďourek napsal(a):
nazdárek kašpárek!!!! Jakým způsobem u vás proběhly noční bouřky?!?!? U nás celkem klid, sice prý hodně pršelo, ale hřmění a blýskání nic moc, čekala jsem větší řachu, podobnou té z min. týdne. Ale je teď výborný vzdoušek, se asi naposledy pustím do úklidu obýváku, vrstva prachu mě začíná vytáčet
Izi, dobrá práce je základem úspěchu, hlavně, aby ses tam cítila v pohodě a amnža ti nedělal šéfa
Sadourku, prave, ze byl se mnou trosku problem a museli mi hledat nejake mistecko, protoze tam kam jsem puvodne mela jit, tak tam by mi manzel sefoval Ale nastesti se pro me flek nasel, sice nic extra ale aspon neco. Budu delat ve sklade
Není tady
Isabel napsal(a):
Saďourek napsal(a):
Izi, dobrá práce je základem úspěchu, hlavně, aby ses tam cítila v pohodě a amnža ti nedělal šéfaSadourku, prave, ze byl se mnou trosku problem a museli mi hledat nejake mistecko, protoze tam kam jsem puvodne mela jit, tak tam by mi manzel sefoval
Ale nastesti se pro me flek nasel, sice nic extra ale aspon neco. Budu delat ve sklade
Tak to je ideální místo, vždyť beztak chceš pak jít na mateřskou a až na to dojde, tak se nebudeš zabívat tím, že jsi sotva nastoupila nebo, že za tebe neseženou náhradu :-)
Není tady
antaliss napsal(a):
Isabel napsal(a):
Saďourek napsal(a):
Izi, dobrá práce je základem úspěchu, hlavně, aby ses tam cítila v pohodě a amnža ti nedělal šéfaSadourku, prave, ze byl se mnou trosku problem a museli mi hledat nejake mistecko, protoze tam kam jsem puvodne mela jit, tak tam by mi manzel sefoval
Ale nastesti se pro me flek nasel, sice nic extra ale aspon neco. Budu delat ve sklade
Tak to je ideální místo, vždyť beztak chceš pak jít na mateřskou a až na to dojde, tak se nebudeš zabívat tím, že jsi sotva nastoupila nebo, že za tebe neseženou náhradu :-)
no dyt ta prace nebude tezka, jen me mrzi ze jsem nesehnala praci disponentky na log., kde mam praxi 5 let, ale holt neni prace a clovek musi byt rad aspon za neco
Nastupovala se mnou holcina co ma ekonomku a ta jde na linku, tam se chudak nadre vic nez ja ve sklade
Dneska mi mamka vypravela, ze syn jeji zname ted dodelal vejsku, je inzenyr a momentalne pracuje jako pridavac u zedniku
Tak se mi tak zda, ze v dnesni dobe uz se ani na to vzdelani ohledy neberou.
No a ja rikam manzelovi, ze me musi na podzim rychle oplodnit, protoze mam smlouvu jen do unora to musime stihnout...
Není tady