6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Kalop, tak u je zase o chloupek líp ???? Jj, to dýchání byl problém, byl to hnus, já myslím, e za týden bude mít pokojk. No já těch injekcí asi dostala víc, páč jsem nala pozitivní test a tím pádem předpokládali, e to kapánek zhorí. Take Ti ani nepovím jak je to s MS .... díky bohu jsem to u nezaila ....
Jo a omlouvám se, já napsala embolii ale myslela jsem trombózu .... Já mudrovi taky neříkala nic o tom, e máme v rodině křečáky a automatiko jsem ty injekce dostala ...
Silvinko a jak je Tobě ???? Moc drím pěstičky .... u má naplánováno kdy bude testit ????
Není tady
Kalop s ms jsem troku problém měla...nebyla silná, ale trvala hodně dlouho a střídalo se to se piněním...ale třeba to bude u Tebe jiná...kadá jsme jiná
Dadul nemám.....vdycky jsem si nakoupila testy a pak na ně ani nedolo. Tentokrát jsem je nekoupila vůbec a pokud nepřijde mrcha v termínu, tak asi testnu na svoje narozeniny - 28.ho.......jinak mám testit 30.tého...to testnu i přes případné krvácení...přijde mi to zbytečné, ale má se
Jinak je střídavě-dnes migréna po 10ti hodinách spánku, ráno slabé zapinění, bolest bříka...take nic moc no
Není tady
Ono je to asi takhle nejlepí, doma nemít ádné testy a prostě se uvidí. Jak píe, buď dorazí mrcha, nebo to tam bude .....
Doufám, e to pinění znamenalo, e se prcek pořádně zakousl a u se nepustí
Dr se Silvi a sna se nezbláznit z toho čekání
Není tady
Jak jsem slíbila tak plním .... Silvi, speciálně pro Tebe
Není tady
ahojky holky,tak dnes přila 3 MS po tom oklivým ohss a tak jsem volala do caru a přítí pátek jdu na utz kvůli ketu...holky co to máte za sebou,co se bude dít? vím,e musí být narostlá sliznice,můu tomu něčím pomoct(čaje třeba)? a pak se transfer dělá jaký den? moc díky vem
Není tady
jo a jdu na ten utz 9DC není to brzy? ted přila MS po 27 dnech
Není tady
Kalop mě transfér dělali 19 DC a na kontroloní ultr jsem byla asi 10 DC take brzy to není neboj já teda brala od začátku cyklu estrofem,který je na růst sliznice,ale zase ti sekne tvoji ovu,take pokud bude mít KET v přirozeným cyklu,transfér se bude řídit podle tvé ovu a bude píchat pregnyl
a na podprou růstu sliznice bych doporučila maliník,lněný semínko,kontryhel a červený víno ikdy u mě nepomohlo nic
tak hodně těstí a dej vědět
Není tady
Ahoj Kalop!!
drím palce!! já také brala estrofem před KETEm....ale třeba ho nasadí a dle utz, sliznice Ti krásně naroste a jen jí budou "udrovat"! Tak se dr a hodně těstí
a jez grepy
Není tady
holky moc díky,mě nic nedali,tak uvidím a dle toho uz.uteklo to rychle,kdy si tady čtu co jsem psala o ohss,tak mě mrazí,byl to hnus:)
Není tady
Jé Kalop ahoj ... no jo fakt, uteklo to jako voda
Drím palčáky. Já teda taky před KETem zobala Estrofem, ale to prostě není nutnost ....
Není tady
ahoj holky,tak mám za sebou dva uz a sliznie neroste,navíc mi okolo vejcovodů něco roste a nevědí co:(..ve čtvrtek jetě uz,pak od dalího cyklu hormony na sliznici a transfer jen jednoho embrya,protoe mi prý více hrozí mimoděloní kvůli tomu vejcovodu.kdy ten první ket nedopadne,půjdu na laparku,co to tam je a ve se odloí,moná mi vezmou ten vejcovod,to u bych pak neměla ádný. take přítel je neplodný a ted mám problém já.jo a prý mi to způsobily ty injekční hormony..
Není tady
Ahoj Kalop a zobe ten Estrofem nebo ne ???
Hele nemůe to být endometrióza ... myslím to kolem vaječníku - bych to tak tipovala. Jestli to je endoa, tak se ten KET nejspíe nepovede (endoa způsobuje jedovaté prostředí pro zahnízdění oplodněného vajíčka a jeho růst) a to ani nezkouejí. Být Tebou bych prvně la raději na tu laparku. Neplýtvat embryjkama ve vaem případě .. to můj osobní názor.
Není tady
Dadul nevím co to je...ale dr mi řekla,e v horím případě mi hrozí i nějaká imunologická reakce proti embryu:(..právě taky řikala,e embryí máme 17,tak by ten jeden ket zkusila,e máme dost mrazáčků. a hormony od přítího cyklu,ted jsem v polovině a zítra mau na ten poslední uz. věděla jsem,e neovuluju u první měsíc po opu.nebolí mě od té doby prsa před ms,ani břicho při ovulce,věděla jsem,e je něco jinak.tak brečim brečim a brečim,nejdřív ohss a ted toto a ani nevim co vlastně(
Není tady
tak nové info..dle utz sliznice super,ale nebyl dominantní folikul.moc tomu nerozumím,a dostanu MS budu brát Estrofem a pak zase utz,tak snad se někam pohneme
Není tady
holky,kdy beru ten estrofem,můu pít víno? máme jít s kamarádkou na víno a já bohuel vyhodila leták..moc vám díky
Není tady
kalop : http://www.translide.cz/estrofem
Není tady
ahoj holky,dalí nové info ode mě..jsem dnes 11.den po ket a jen /..musím počkat do oficiálního testu dle caru a pak vysadím hormony a up na dalí ket.papa
Není tady
Ahoj Kalop, třeba není vechno jetě ztracený .... No kadopádně přeji, aby "to" dopadlo a to co nejdřív
Není tady
Dobrý den,
jsem v této diskuzi nováčkem. Chtěla bych se podělit o své zkuenosti s IVF, ICSI a MESA/TESE. Mým cílem je poradit těm, kteří těhotenství vidí v současné době jako nemoné a beznadějné. Byla jsem přesně v této situaci, manel má azoospermii a já jsem měla endometrizozu. Myslela jsem, e nemůeme mít nikdy své vlastní děti. Ale manel podstoupil MESA/TESE a nyní čekám dvojčátka. Pokud by tedy měl někdo zájem o podrobnějí informace, jak ve probíhá a tak, ráda poradím, i na e-mailu karlakadlecova@seznam.cz.
Mějte se hezky,
K (=Marie33).
Není tady
Marie, my máme doma spermie v pořádku, ale mě by jen tak ze zvědavosti zajímalo, jak jsi na tom byla s tou endometriózou. Tak nějak se v tom sama plácám. Jestli nechce tady, tak klidně písni do poty
Není tady
Mě by taky zajímala ta endometrioza, my teda spermie v pořádku a tak nemáme, ale zas to není tragický, to ta endoka je asi horí. A k tomu kupa dalích problémů (srůsty, imunita atd...).
Není tady
Dobrý den ,
rádi bychom Vás poádali o účast na právě probíhajícím výzkumu prováděném na Fakultě Humanitních Studií na Univerzitě Karlově. Výzkum se zabývá zkoumáním faktorů ovlivňujících úspěnost početí dítěte. Jako odměnu pro Vás máme připravenou finanční odměnu ve výi 50kč a po skončení výzkumu vám samozřejmě rádi zaleme výsledky. Vyplněním dotazníku pomůete v oblasti, ve které je to aktuálně potřeba, nebo odborníci predikují stálý nárůst počtu párů trpících problémy s početím. Dotazník můete vyplnit na webových stránkách: http://qacademics.qualtrics.com/SE/?SID … 8CWfMe02pu Jeho vyplnění je samozřejmě zcela anonymní a data budou slouit výhradně k vědeckým účelům. Dotazník by Vás neměl zdret na více jak dvacet minut. Jedinou podmínkou účasti je splnění malého mnoství kritérií na začátku dotazníku (například být v heterosexuálním vztahu delím ne půl roku). V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese vyzkumfhs@centrum.cz.
Těíme se na spolupráci s Vámi!
Markéta Josková, Mgr. Kateřina Klapilová, Doc. Jan Havlíček, PhD.
Není tady