|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kalop neboj...utrogestan jen spíš jen pro klid duše
bohatě stačí začít ho brát po transferu
tak držím paluchy, ať přes ten mega počet k němu dojde 
Není tady
Ahoj Kalop, to je neuvěřitelný, moc gratuluju. Myslím, že jsi trhla rekord 
No a teď k ET. Hele já Tě nechci strašit, ale z tohodle asi bude OHSS ... ten neuvěřitelnej počet folíků už asi mluví sám za sebe. Myslím, že doktoři v tomto mají pravdu. Ono totiž hrozí nebezpečí, že když se embryjko chytne, byť fakticky jenom jedno, tak se OHSS zhoršuje !!!! Není to legrace ... ve vážných případech to může dojít tak daleko, že nakonec by jsi mohla skončit na JIPce s kapačkama v ruce a museli by Ti mimíska vzít. Já vím, že tohle je úplně nejtradičtější varianta, ale asi se to stává. Možná, že je Tvoje doktorka "outlocitná", chlapi bývají jiní, ale raději bych to zvážila. Jak to píše Lucka, vánoce se překulí a pak můžeš jít do toho rovnýma nohama.
Mě se doktor docela "vysmál", prý můj stav je jenom "lehká" forma OHSS .... ale jasně, že jsem se bála, abych neublížila mimískům (jsem ještě nevěděla, že se chytlo jenom jedno) a hlavně taky sobě. Jednoho skřítka už doma mám, takže obavy fakt byly na místě.
Kup si cokoliv, Isosprint, Isostar, prostě jakýkoliv ionťák objevíš .....
Samozřejmě, že moc přeju, aby všechno bylo v pohodě a mohla jsi absolvovat aspoň ET jednoho embryjka. Určitě Tě budu sledovat a držet palečky ... i na nohách.
[b]A Silvinko Tobě taky držím vše co mám .... musí to vyjít, prostě musí/b]

Není tady
nejtragičtější .... pardon 
Není tady
holky,tak nějaká embryjka se nám kultivují,ale více se dozvím zítra v 8 až budu volat,zatím papa a děkuju
Není tady
doufám Kalop, že jsem Tě k smrti nevystrašila, to bych nerada a hlavně jsem to neměla v úmyslu. Ale na mě to takhle vybalili v CARu ... bez jakýchkoliv ohledů - jsem čuměla jako opařená.
Počet embryjek co se chytly Ti neřekli ????? Tak pořád držím paluchy 
Není tady
Dadul neřekli,prý zítra:(,nevyděsila jsi mě,stejně jsem to všechno četla na netu..já doufám,že vše klapne a transfer bude:)
Není tady
holky tak si procházím peklem.břicho nafouklé,ale ty bolesti:(,vystřelují mi až pod prsa,uleví se mi malinko,jen když chodím.trošku hůře se mi dýchá,tak doufám,že přežiju noc v pořádku
Není tady

kalop napsal(a):
holky tak si procházím peklem.břicho nafouklé,ale ty bolesti:(,vystřelují mi až pod prsa,uleví se mi malinko,jen když chodím.trošku hůře se mi dýchá,tak doufám,že přežiju noc v pořádku
Falko a je to tu
což mě je moc líto..hodně pij,čůrej,dej si bílkovinu,odpočívej a kdyby se ti přitížilo a fakt blbě dýchalo tak šupej na pohotovost ...moc na tebe kočko myslíme..drž se a podej info

písnu ti SZ 
Není tady
a prosím,kdy se toho ohss asi tak zbavím? jak dlouho se drží?
Není tady
kalop napsal(a):
a prosím,kdy se toho ohss asi tak zbavím? jak dlouho se drží?
Kalop tohle je děsně individuální a často pomůžou až infuse...nezahrávej si s tím holka, pokud je Ti zle koukej volat do CARu!
drž se zlato!
Není tady
Fíha, Kalop holky mají pravdu, jestli je Ti hodně zle tak do CARu aspoň zavolej. Důležité je, jestli chodíš čůrat, to mi pořád opakovali. Dokud chodíte čůrat, tak je dobře ...
Mě se taky špatně dýchalo, v noci mě to budilo, nemohla jsem chodit, krčila jsem se jak stoletá babka ....
Kalop, je to strašně individuální .... jestli na ET půjdeš tak počítej s tím, že "bolesti" a nafouknutí bříška bude pokračovat celkem dlouho ... pokud Ti ET nakonec nedoporučí nebo nedovolí, tak to může odeznít celkem rychle, cca do 14 dnů budeš mít pokoj, v případě, že budeš dodržovat pitný režim.
Držím palečky ať je dobře ikdyž je mi jasný, že to jen tak nebude .... hlavně ať není ještě hůř
Není tady
Mě teď došlo, že máš vlastně stejně dneska volat do CARu, že ??? To je asi těhu demence, ale taky začátek té stařecké 
Takže budu netrpělivě čekat na info .....
Není tady
ahoj holky,byla jsem v CARU, a dostala jsem injekce Fraxiparin. mám volné tekutiny 200ml,vaječníky 9 a 8cm. ve čtvrtek tam zase jedu na utz a embryí máme zatím 18,kultivují se ještě do zítra a pak se zmrazí
.transfer po dvou menstruacích,já bych ho ted ani nezvládla..je to děs
Není tady
ještě poprosím o vysvětlení..vím,že ty injekce ředí krev,ale jak je to prospěšné ted u ohss? takže by mi komplikace jako udušení a tak už hrozit nemělo?
Není tady
Ahoj Kalop, tak počet báječný, gratuluju.
Jinak k těm injekcím .... Já to pochopila tak, že se tím ředěním zabraňuje embolii ....
Já měla Clexane a myslím, že jsem píchala 14 dní
Není tady
Dadul děkuju,já mám 10 injekcí,to tak nějak dostanu MS,tak se pak uleví snad
Není tady
Kalop také píchám fraxík...já to na srážlivost...teď hlavně u Tebe asi kvůli tromboze
a neboj, uteče to a mrazáčky budeš mít u sebe 
Není tady
Silvi moc díky,ale já jim právě nikdy o riziku trombozy neřikala,ani to nemají v papírech jako rodinné zatížení,proto mě to mate..
Není tady
Kalop mi to také v rodině nemáme...tohle je jen prevence a dává se i naprosto zdravím...kvůli tomu ohss
švagrová ho píchala i při natržených vazech v kotníku...a také jen preventivně...prý kvůli hormonům....se toho neboj! 
Není tady
Silvi díky za uklidnění
..je mi fakt děsně,ty bolesti se přežijou,ale to dýchání je strašný
..moc ti držím palečky a budu jukat jak se ti vede:)
Není tady
Tak ať je brzo lépe
S námi byla teď v týdnu na odběru jedna dárkyně vajíček a ta měla přes 50folíků
taky jí teď asi není nejlíp...prý jí bolelo už vše ...se nedivím!
Není tady
ty jo,tak to je nářez 5O..to jí tedy určitě neni hej si myslim,chudák
Není tady
jé holky,můžu se ještě na něco zeptat? když píchám ten fraxík,nebude pak problém s MS? já jí mívám hoodně silnou,musím nosit jen vložky na noc dvě na sobě,tak abych zase navykrvácela,třeba plaším,ale já tomu vážně nerozumím
Není tady